You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα αστεία του troubaman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 305K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Πρόσβαση σε καφέ στο δρόμο σε στάσεις λεωφορείου κτλ απέξω από σχολές.
Εκεί στα Αριστοτελάδικα της Συγγρού έχει το Πάντειο κοντά
Όταν πάω εκεί στουντιότσαρκα βλέπω τις φοιτητριούλες να πηγαινοέρχονται και μου τρέχουν τα σάλια
Πιάνω που που συζήτηση αλλά και πάλι σπάνια έχω γευματίσει θήραμα γάλακτος.
Τις λίγες φορές που το κατάφερα στέναξε το γέρικο κοκκαλάκι μου...
Εκεί στα Αριστοτελάδικα της Συγγρού έχει το Πάντειο κοντά
Όταν πάω εκεί στουντιότσαρκα βλέπω τις φοιτητριούλες να πηγαινοέρχονται και μου τρέχουν τα σάλια
Πιάνω που που συζήτηση αλλά και πάλι σπάνια έχω γευματίσει θήραμα γάλακτος.
Τις λίγες φορές που το κατάφερα στέναξε το γέρικο κοκκαλάκι μου...
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Φιλε το "καυλιαρικα" για μενα κοφτο. Χαλαει λιγο την αισθητικη.Ωραία απάντησηΕχω διαβάσει μόνο τη πρώτη σελίδα του θέματος. Αν αυτά που θα σου γράψω τα έχουν ήδη γράψει άλλοι απλά συμφωνούμε κάποιοι.
Η γκόμενα αρχικά γούσταρε. Στη πορεία για κάποιο λόγο ξενέρωσε. Ισως έμαθε κάτι για σένα, π.χ μπορεί να έμαθε την ακριβή ηλικία σου, νπορεί κάτι άλλο.
Οι γκόμενες έχουν ένα μοτίβο μέσα στο κεφάλι τους για το μέχρι που προχωράνε σε ένα ραντεβού. Οι περισσότερες δεν θα κάτσουν να γαμηθούν από το πρώτο ραντεβού με όποιον και αν βγούν, και όσο και αν γουστάρουν. Δεν θέλουν να θεωρηθούν εύκολες, η πουτάνες.
Αρα μην κατηγορείς τον εαυτό σου για το πως το χειρίστηκες. Οσο και αν επέμενες και με ότι τρόπο και να το χειριζόσουν αν η άλλη εχει σαν μπούσουλα στο κεφάλι της οτι στο πρώτο ραντεβού δεν κάθομαι ούτε στον Μπράντ Πιτ, τότε δεν θα σου καθόταν. Επιπλέον οσοι επιμένουν υπερβολικά σε αυτές τις φάσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δείχνουν ληγούρια.
Μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις αν δείξεις άνετος που ναι μεν γουστάρει αλλά δεν καίγεται κιόλας.
Πιστεύω αυτή η συνταγή δουλεύει περισσότερο.
Το τι πληροφορία παίρνει η άλλη για σένα και το πως το συνδυάζει στο κεφάλι της μόνο η ίδια το ξέρει.
Εσύ απο πλευράς σου δεν κολάς ποτέ και το παίζεις χαλαρός και άνετος. Οσον αφορά τις κάβλες και το κόλημα που σου δημιουργούν, για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις υπάρχουν οι επαγγελματίες.
Ελπίζω να βοήθησα. Καλή συνέχεια !!
Με έκανε να γαληνέψω τα όσα διάβασα γιατί οι τύψεις.με βασάνιζαν πως δεν έκανα ότι μπορούσα για να τη γαμήσω και την έχασα
Τετοιο μουνι ειναι κριμα
Ομως φιλε μου εχεις δικιο σε οσα λες
Ηταν προδιαγεγραμενο το μοτιβο που θα ακολουθουσε
Πιθανα να πηρε και γνωμες απο φιλες
Ετσι και την εκανε
Σκεφτομαι μετα απο κανα δυο βδομαδες να της στειλω το εξης
"Ειχες δικιο σου πεφτω μεγαλος.Ομως δε μπορω να ξεχασω τα καυλιαρικα φιλια σου κι εχω να.προτεινω να βρισκομαστε μονο για να περναμε καλα χωρις δεσμευσεις.Μη βιαστεις να μ απαντησεις.Σκεψου το"
Πως σου φαινεται σαν ιδεα;
Εγω θα της εγραφα
"Εχεις δικιο σου πεφτω μεγαλος. Ομως αυτο που ξερω ειναι οτι δεν μπορω να σε βγαλω απ το μυαλο μου. Περασα υπεροχα μαζι σου και θελω να σε κανω δικια μου. Δεν με νοιαζει τιποτα. Το μονο που ξερω ειναι οτι θελω να ειμαστε μαζι."
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Φιλε σωστος μου αρεσει οπως το εθεσες αλλα θα εξαιρεσω τη φραση "θελω να ειμαστε μαζι".Φιλε το "καυλιαρικα" για μενα κοφτο. Χαλαει λιγο την αισθητικη.Ωραία απάντησηΕχω διαβάσει μόνο τη πρώτη σελίδα του θέματος. Αν αυτά που θα σου γράψω τα έχουν ήδη γράψει άλλοι απλά συμφωνούμε κάποιοι.
Η γκόμενα αρχικά γούσταρε. Στη πορεία για κάποιο λόγο ξενέρωσε. Ισως έμαθε κάτι για σένα, π.χ μπορεί να έμαθε την ακριβή ηλικία σου, νπορεί κάτι άλλο.
Οι γκόμενες έχουν ένα μοτίβο μέσα στο κεφάλι τους για το μέχρι που προχωράνε σε ένα ραντεβού. Οι περισσότερες δεν θα κάτσουν να γαμηθούν από το πρώτο ραντεβού με όποιον και αν βγούν, και όσο και αν γουστάρουν. Δεν θέλουν να θεωρηθούν εύκολες, η πουτάνες.
Αρα μην κατηγορείς τον εαυτό σου για το πως το χειρίστηκες. Οσο και αν επέμενες και με ότι τρόπο και να το χειριζόσουν αν η άλλη εχει σαν μπούσουλα στο κεφάλι της οτι στο πρώτο ραντεβού δεν κάθομαι ούτε στον Μπράντ Πιτ, τότε δεν θα σου καθόταν. Επιπλέον οσοι επιμένουν υπερβολικά σε αυτές τις φάσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να δείχνουν ληγούρια.
Μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις αν δείξεις άνετος που ναι μεν γουστάρει αλλά δεν καίγεται κιόλας.
Πιστεύω αυτή η συνταγή δουλεύει περισσότερο.
Το τι πληροφορία παίρνει η άλλη για σένα και το πως το συνδυάζει στο κεφάλι της μόνο η ίδια το ξέρει.
Εσύ απο πλευράς σου δεν κολάς ποτέ και το παίζεις χαλαρός και άνετος. Οσον αφορά τις κάβλες και το κόλημα που σου δημιουργούν, για αυτές ακριβώς τις περιπτώσεις υπάρχουν οι επαγγελματίες.
Ελπίζω να βοήθησα. Καλή συνέχεια !!
Με έκανε να γαληνέψω τα όσα διάβασα γιατί οι τύψεις.με βασάνιζαν πως δεν έκανα ότι μπορούσα για να τη γαμήσω και την έχασα
Τετοιο μουνι ειναι κριμα
Ομως φιλε μου εχεις δικιο σε οσα λες
Ηταν προδιαγεγραμενο το μοτιβο που θα ακολουθουσε
Πιθανα να πηρε και γνωμες απο φιλες
Ετσι και την εκανε
Σκεφτομαι μετα απο κανα δυο βδομαδες να της στειλω το εξης
"Ειχες δικιο σου πεφτω μεγαλος.Ομως δε μπορω να ξεχασω τα καυλιαρικα φιλια σου κι εχω να.προτεινω να βρισκομαστε μονο για να περναμε καλα χωρις δεσμευσεις.Μη βιαστεις να μ απαντησεις.Σκεψου το"
Πως σου φαινεται σαν ιδεα;
Εγω θα της εγραφα
"Εχεις δικιο σου πεφτω μεγαλος. Ομως αυτο που ξερω ειναι οτι δεν μπορω να σε βγαλω απ το μυαλο μου. Περασα υπεροχα μαζι σου και θελω να σε κανω δικια μου. Δεν με νοιαζει τιποτα. Το μονο που ξερω ειναι οτι θελω να ειμαστε μαζι."
Θα μου πει "αφου ειπαμε δε μου κανεις".
Ωστοσο ως εκει που λες "θελω να σε κανω δικια μου"="θελω να σε γαμησω" αλλα με κυριλε διατυπωση ειναι αστερατη φραση
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Αδελφε γενικα απ την εμπειρια μου, εχω δει οτι απο την πιο μικρη μεχρι την πιο μεγαλη γκομενα,γουσταρουν το μελοδραμα σε μια λογικη δοση.
Αν σου πει παλι δεν μου κανεις η απαντηση για μενα πχ ειναι.
"Το ξερω οτι δεν σου κανω,ομως αυτο που συμβαινει μαζι σου,ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Σιγουρα θα σταματησω να σ ενοχλω,αν πραγματικα αυτο θελεις. Ομως δεν μπορεις να μου απαγορεψεις να σε σκεφτομαι."
Βεβαια καλο ειναι αυτες τος πιπες να τις λες σε μια απο καθε παρεα γιατι αλλιως μας πιασανε.
"Το ξερω οτι δεν σου κανω,ομως αυτο που συμβαινει μαζι σου,ειναι πανω απο τις δυναμεις μου. Σιγουρα θα σταματησω να σ ενοχλω,αν πραγματικα αυτο θελεις. Ομως δεν μπορεις να μου απαγορεψεις να σε σκεφτομαι."
Βεβαια καλο ειναι αυτες τος πιπες να τις λες σε μια απο καθε παρεα γιατι αλλιως μας πιασανε.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
χα χα ναι σωσταΑδελφε γενικα απ την εμπειρια μου, εχω δει οτι απο την πιο μικρη μεχρι την πιο μεγαλη γκομενα,γουσταρουν το μελοδραμα σε μια λογικη δοση.
Πλακα πλακα εχω σκεφτει μηπως πεσω καποια στιγμη σε γκομενες που γνωριζονται μια και κανω καμακια συχνα σε σχετικες περιοχες
Το μελοδραμα αρεσει στη γκομενα απλα πρεπει να γινει με.τροπο ωστε να μη σε κανει να.φαινεσαι αδυναμος γενικα,αλλα αδυναμος μονο μπροστα της.
Παντως τις μερες που περασαν εφαγα πακετο με τη γκομενα μια και η αισθηση του ανεκπληρωτου ποθου ειναι απο τα μεγαλυτερα μαρτυρια που μπορει να.περασει ενας ανδρας θεωρω
Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.311
- Πόντοι
- 2.036
Αν προέκυψε μπαλαμούτι, σίγουρα έβαλε το χέρι της στο παντελόνι σου , στο ύψος της ζώνης. Άν έπιασε μόνο την αγκράφα της ζώνης, γάμα τα. Ξέχνα την, δεν θα απαντήσει ποτέ...
DayStalker
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2020
- Like
- 7.582
- Πόντοι
- 2.306
Εχμ...Δεν ξέρω πως να το γραψω για να μην παρεξηγηθει καποιος Αλλα λιγο chill ρε τύποι. Μη το κάνουμε εντελώς cosmopolitan σχεδιάζοντας λεξη λεξη και τα μηνυματα!!!! Ένα μαλακισμένο average 20χρονο μουνι ειναι , δεν ειναι η Μπελουτσι στα νιατα της. Και που απεκτησε θρεντ πολυ της ειναι.
@troubaman : Ξεκόλλα ρε! Μη το ζαλίζεις πολύ πολύ με το τι εκανες λαθος και τι οχι. Στ' αρχίδια σου στην τελική. Έτσι είναι η ζωή , το αποτέλεσμα μετράει. Άλλες φορές τα κάνουμε όλα λάθος και γαμάμε άλλες όλα σωστά και μένουμε με το πουλι στο χέρι. Αν υπήρχε κανόνας θα γάμαγαν όλοι όλες. Αλλά δεν υπάρχει. Κι αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού. Στείλτη στο διαολο και προχώρα στην επόμενη. Έχει περίπου άλλες 300 χιλιαδες γυναίκες στην ηλικια που ψαχνεις συμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.
@troubaman : Ξεκόλλα ρε! Μη το ζαλίζεις πολύ πολύ με το τι εκανες λαθος και τι οχι. Στ' αρχίδια σου στην τελική. Έτσι είναι η ζωή , το αποτέλεσμα μετράει. Άλλες φορές τα κάνουμε όλα λάθος και γαμάμε άλλες όλα σωστά και μένουμε με το πουλι στο χέρι. Αν υπήρχε κανόνας θα γάμαγαν όλοι όλες. Αλλά δεν υπάρχει. Κι αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού. Στείλτη στο διαολο και προχώρα στην επόμενη. Έχει περίπου άλλες 300 χιλιαδες γυναίκες στην ηλικια που ψαχνεις συμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.353
- Πόντοι
- 6.056
ξεχνα το ρε μαν λεμε και κρατα αυτοσεβασμο
αυτα τα σαλιαρισματα ενω σε εχει πιστολιασει δεν ειναι "μελοδραμα" ειναι αφορμη να σε κανει περιγελο σε οποιον ξερει και δεν ξερει
μην γινεστε φορτωμα ρε τυποι ..σου ειπε δεν μου κανεις κυριος εισαι μπαρμπας
τελος δεν σου κανει 10 φορες αυτη και την ξεχνας να πα να γαμηθει
αυτα τα σαλιαρισματα ενω σε εχει πιστολιασει δεν ειναι "μελοδραμα" ειναι αφορμη να σε κανει περιγελο σε οποιον ξερει και δεν ξερει
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.739
- Πόντοι
- 2.306
χα χα ναι σωσταΑδελφε γενικα απ την εμπειρια μου, εχω δει οτι απο την πιο μικρη μεχρι την πιο μεγαλη γκομενα,γουσταρουν το μελοδραμα σε μια λογικη δοση.
Πλακα πλακα εχω σκεφτει μηπως πεσω καποια στιγμη σε γκομενες που γνωριζονται μια και κανω καμακια συχνα σε σχετικες περιοχες
Το μελοδραμα αρεσει στη γκομενα απλα πρεπει να γινει με.τροπο ωστε να μη σε κανει να.φαινεσαι αδυναμος γενικα,αλλα αδυναμος μονο μπροστα της.
Παντως τις μερες που περασαν εφαγα πακετο με τη γκομενα μια και η αισθηση του ανεκπληρωτου ποθου ειναι απο τα μεγαλυτερα μαρτυρια που μπορει να.περασει ενας ανδρας θεωρω
To μεγαλύτερο μαρτύριο για έναν άνδρα είναι να του βάλουν βραστά αυγά στη μασχάλη ή να του βγάλουν τα νυχια με τανάλια....δεν πάω καν σε γεννητικά όργανα....
Να σοβαρευτούμε και λιγάκι στη τελική.....δεν μας κάθεται ένα γκομενακι και το κάναμε και μαρτύριο.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
ξεχνα το ρε μαν λεμε και κρατα αυτοσεβασμο
σωστός
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.777
- Πόντοι
- 6.030
Καλα τα λετε παιδες,ομως ο ανθρωπος καιγεται. Αν της γραψει και δεκα μπαρουφες να ξεκαβλωσει δεν εγινε και κανενα κακο. Το θεμα σε καθε φαση ειναι να κανεις τη μαλακια που γουσταρεις ετσι γιαβτο ξεκαβλωμα. Συμφωνω οτι πρεπει να ριξει μπιστολι,αλλα αν ακομα το σκεφτεται γιατι να μην πει και μερικες μαλακιες"σε θελω δικη μου, σε σκεφτομαι" κλπ. Θα του ριξει προστιμο η εφορια ή θα δωσει αξια στην γνωμη του κυκλου της γκομενιτσας;
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Σωραιος φιλεΚαλα τα λετε παιδες,ομως ο ανθρωπος καιγεται. Αν της γραψει και δεκα μπαρουφες να ξεκαβλωσει δεν εγινε και κανενα κακο. Το θεμα σε καθε φαση ειναι να κανεις τη μαλακια που γουσταρεις ετσι γιαβτο ξεκαβλωμα. Συμφωνω οτι πρεπει να ριξει μπιστολι,αλλα αν ακομα το σκεφτεται γιατι να μην πει και μερικες μαλακιες"σε θελω δικη μου, σε σκεφτομαι" κλπ. Θα του ριξει προστιμο η εφορια ή θα δωσει αξια στην γνωμη του κυκλου της γκομενιτσας;
Η λογικη λεει πιστολι και εννοειται πως εχουμε.προσανατολισμο των πραξεων μας.
Μ αρεσουν οι αποψεις σου γιατι ειναι εκτος απο συνειδητοποιημενες και σφαιρικες.
Κανω μια α κινηση για να προστατεψω τον εαυτο μου απο τι;
Στην τελικη ας πουν οι γκομενιτσες "το βλακα επιμενει".Δε θα παρακαλεσω αλλωστε.Θα εκφραστω απλα και αντρικια.
Να σαι καλα συναγωνιστη
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.353
- Πόντοι
- 6.056
ειπε ρε μαν φτανει δεν μας εκατσε το γυναιο παμε αλλουΚαλα τα λετε παιδες,ομως ο ανθρωπος καιγεται. Αν της γραψει και δεκα μπαρουφες να ξεκαβλωσει δεν εγινε και κανενα κακο. Το θεμα σε καθε φαση ειναι να κανεις τη μαλακια που γουσταρεις ετσι γιαβτο ξεκαβλωμα. Συμφωνω οτι πρεπει να ριξει μπιστολι,αλλα αν ακομα το σκεφτεται γιατι να μην πει και μερικες μαλακιες"σε θελω δικη μου, σε σκεφτομαι" κλπ. Θα του ριξει προστιμο η εφορια ή θα δωσει αξια στην γνωμη του κυκλου της γκομενιτσας;
αυτα τωρα ειναι παθετιλικια απο ενα σημειο και μετα
(*το σημειο ηταν το "δεν μου κανεις εισαι μπαρμπας")
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Απο τα μεγαλυτερα μαρτυρια ειπα ρε φιλε χαχαχα χα ναι σωσταΑδελφε γενικα απ την εμπειρια μου, εχω δει οτι απο την πιο μικρη μεχρι την πιο μεγαλη γκομενα,γουσταρουν το μελοδραμα σε μια λογικη δοση.
To μεγαλύτερο μαρτύριο για έναν άνδρα είναι να του βάλουν βραστά αυγά στη μασχάλη ή να του βγάλουν τα νυχια με τανάλια....δεν πάω καν σε γεννητικά όργανα....
Να σοβαρευτούμε και λιγάκι στη τελική.....δεν μας κάθεται ένα γκομενακι και το κάναμε και μαρτύριο.
Λιγο ειναι να στα εχει κανει σφιχτα σα βραστα αυγα απο την καυλα να μη σε εκτονωσει;;
Σε αυτη την εκτονωση βασιζεται το κερδος στον αγοραια ερωτα.
Φαντασου να.μην υπηρχαν πουτανες μυστη μου τι θα γινοταν στην κοινωνια???
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.039
- Πόντοι
- 456
Καλα τα λετε παιδες,ομως ο ανθρωπος καιγεται. Αν της γραψει και δεκα μπαρουφες να ξεκαβλωσει δεν εγινε και κανενα κακο. Το θεμα σε καθε φαση ειναι να κανεις τη μαλακια που γουσταρεις ετσι γιαβτο ξεκαβλωμα. Συμφωνω οτι πρεπει να ριξει μπιστολι,αλλα αν ακομα το σκεφτεται γιατι να μην πει και μερικες μαλακιες"σε θελω δικη μου, σε σκεφτομαι" κλπ. Θα του ριξει προστιμο η εφορια ή θα δωσει αξια στην γνωμη του κυκλου της γκομενιτσας;
Εσένα ποια θα ήταν η απάντησή σου σε μια που της έχεις πει δε σε γουστάρω και αυτή συνέχιζε και σου έλεγε εγώ όμως σε θέλω?
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.413
- Πόντοι
- 3.296
Εισαι η φωνη της λογικης καθαρα φιλε μου.ξεχνα το ρε μαν λεμε και κρατα αυτοσεβασμο
Φορτωμα δεν εγινα ευτυχως.Ουτε παρακαλεσα ουτε τιποτα.Ως τωρα ημουν κυριος και αξιοπρεπης:
Εκφρασα αντρικια την επιθυμια μου να ξαναβγω εισεπραξα το ακυρο και της ειπα καλη συνεχεια χωρις πολυ μελοδραμα.
Εννοειται πως αν προκυψει αλλος στοχος βουρ ετσι;
Απλα εθεσα το ερωτημα της επαναπροσεγγισης οταν θα με θεωρει εξαφανισμενο με ενα απλο μηνυμα
Που μπορει να την.πετυχει ειτε αδιαφορη τελειως και στο καβλι αλλου γκομενου καβαλα ειτε με το δαχτυλο στην κλειτοριδα να γουσταρει λιγο σεξ απο ενα ωριμο μπαρμπα που ξερει να γαμαει
Who knows??
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Μάγκα ... βασικά εχεις χάσει.ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.
Επειδή έθιξε ΗΛΙΚΙΕΣ .....
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΕΣ ....
Θα σου πω τι θα έλεγα αν μίλαγα ξανά μαζί της , που ειναι b choice .... Πρώτη επιλογή είναι να μην έκανα τίποτε.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.
Δίκιο είχες.
Είσαι (εσυ) μικρή για μένα !
Γνώρισα μια 32αρα .... (πετάς κάτι ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ 32ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΜΙΚΡΗ)
π.χ. αμάξι κα΄τι ... το αναλύεις ..........
και της ΛΕΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 32ΑΡΑ ... και της εύχεσαι να βρει ένα νεαρούλη στην ηλικία της
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ! ΟΧΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ
προχωρημένο παίγνιο
Επειδή έθιξε ΗΛΙΚΙΕΣ .....
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΔΡΕΣ ....
Θα σου πω τι θα έλεγα αν μίλαγα ξανά μαζί της , που ειναι b choice .... Πρώτη επιλογή είναι να μην έκανα τίποτε.
ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ.
Δίκιο είχες.
Είσαι (εσυ) μικρή για μένα !
Γνώρισα μια 32αρα .... (πετάς κάτι ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ 32ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΜΙΚΡΗ)
π.χ. αμάξι κα΄τι ... το αναλύεις ..........
και της ΛΕΣ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ 32ΑΡΑ ... και της εύχεσαι να βρει ένα νεαρούλη στην ηλικία της
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ! ΟΧΙ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ
προχωρημένο παίγνιο
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.353
- Πόντοι
- 6.056
οκ εσυ ξερεις πως θες να παιξειςΕισαι η φωνη της λογικης καθαρα φιλε μου.ξεχνα το ρε μαν λεμε και κρατα αυτοσεβασμο
Φορτωμα δεν εγινα ευτυχως.Ουτε παρακαλεσα ουτε τιποτα.Ως τωρα ημουν κυριος και αξιοπρεπης:
Εκφρασα αντρικια την επιθυμια μου να ξαναβγω εισεπραξα το ακυρο και της ειπα καλη συνεχεια χωρις πολυ μελοδραμα.
Εννοειται πως αν προκυψει αλλος στοχος βουρ ετσι;
Απλα εθεσα το ερωτημα της επαναπροσεγγισης οταν θα με θεωρει εξαφανισμενο με ενα απλο μηνυμα
Που μπορει να την.πετυχει ειτε αδιαφορη τελειως και στο καβλι αλλου γκομενου καβαλα ειτε με το δαχτυλο στην κλειτοριδα να γουσταρει λιγο σεξ απο ενα ωριμο μπαρμπα που ξερει να γαμαει
Who knows??
εγω δεν θα εστελνα τιποτα ποτε ξανα οσο και να γουσταρα... αλλα εγω ειμαι εγω και ειναι ετσι η καλωδιωση μεσα στην κεφαλα μου
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 6.955
Έχω περάσει κι εγώ την φάση εκείνου που άνοιξε το νήμα και στεναχωρήθηκα πολύ. Ύστερα "μορφώθηκα" μελετώντας τύπους σαν αυτόν που μιλάει κι έγινα cool......και τότε πέτυχα.
Παρακαλώ θερμά αυτόν που άνοιξε το νήμα να μελετήσει το συνημμένο βίντεο. Εάν πατήσετε το εικονίδιο με το πληκτρολόγιο εμφανίζονται υπότιτλο στην αγγλική πράγμα που βοηθάει πολύ.