καλα που δεν πηρατε και κανα ντελιβερι, θα εμπαινε και αυτος μεσα. Λογικα ο φιλος φοβηθηκε τον covid ή καμια συφιλη.
Τι πίτσα τι πούτσα. Δυο γράμματα διαφορά έχουν. Οι πιτσαδόροι στις τσόντες είναι στάνταρ συμμετοχή.
καλα που δεν πηρατε και κανα ντελιβερι, θα εμπαινε και αυτος μεσα. Λογικα ο φιλος φοβηθηκε τον covid ή καμια συφιλη.
Τύπε μπορεί να φοβήθηκε ότι δεν θα έφταναν τα λεφτά του για το delivery και θα του ζητούσαν να στήσει κώλο :Sκαλα που δεν πηρατε και κανα ντελιβερι, θα εμπαινε και αυτος μεσα. Λογικα ο φιλος φοβηθηκε τον covid ή καμια συφιλη.
Τύπε μπορεί να φοβήθηκε ότι δεν θα έφταναν τα λεφτά του για το delivery και θα του ζητούσαν να στήσει κώλο :Sκαλα που δεν πηρατε και κανα ντελιβερι, θα εμπαινε και αυτος μεσα. Λογικα ο φιλος φοβηθηκε τον covid ή καμια συφιλη.
Ο Στράτος ο Καραμάνης τι λέει γι' αυτό :S
Η παρτουζα δεν ειναι ευκολο πραμα και δεν ειναι ολους.
Πρεπει να εχεις υψηλο ηθικο, κ καλη ψυχολογια.
Απο εμπειρια οι 8 στους 10 δεν τα καταφερνουν για διαφορετικους λογους
Τελικα μπορεσα και μιλησα με το φιλαρακο
Ξενερωσε γιατι δεν ειχε προετοιμαστει για 3ο ατομο στην παρεα
Πιστευε οτι θα ειμαστε 4 αδα
Εγω απλα πανω στην καβλα δε μετρησα την παρουσια του ασχετου γιατι ξερω οτι οι κοπελες ειναι καραπουταναρες και ξεφτιλισμενες απο τον πολυ πουτσο
Τι.με.ενοιαζε που ηρθε και τριτο περιστερι να τσιμπολογησει;
Ισα ισα γουσταρα παραπανω
Ο φιλος σκαλωσε.Δε μπορω να του δωσω αδικο.
Απλα δε μπορω και να τον καταλαβω
Μετα ανοιξαμε κρυες μπυριτσες παραγγειλαμε και κατι ψητα και γουσταραμε
Κριμα.να φυγει ο μαλακας
Καναμε γαμω τα τσιμπουσια εγω και ο αλλος ο τυπος ο οποιος οταν εφαγε εκανε ενα τσιγαρο με κερασε κι εμενα και την εκανε σα φαντασμα
Ελεος με το μαλακα τον κολλητο μου να φυγει
Σα μικρο παιδι που του πηραν το παγωτο
Με τον κολλητο εν τω μεταξυ εχουμε μπει τοσες φορες παρτουζα σε τσαρκες στη Φυλης οπως και σε στουντιο
Μαζι ξεκωλιασαμε πολλα αστερακια μπουρδελων και στουντιο
Ειναι αδερφος αλλα μερικες φορες τρωει κατι σκαλωματα