Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Κοίτα εδώ που τα λέμε όταν κανονίζεις παρτούζα γιατί οι κοπέλες να καλέσουν και μια έξτρα ψωλή; Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δώσε μου το τηλέφωνο των κοριτσιών να τους πω να μην το ξανακάνουν.
Έχεις δίκιο φίλε. Δώστε και σ εμένα το τηλέφωνο των κοριτσιών να τις γαμήσω σκληρά, ως τιμωρία που φερθήκανε έτσι στο φίλο, ώστε την επόμενη φορά να μην το ξανακάνουν

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.739
Πόντοι
2.306
Τελικα μπορεσα και μιλησα με το φιλαρακο

Ξενερωσε γιατι δεν ειχε προετοιμαστει για 3ο ατομο στην παρεα

Πιστευε οτι θα ειμαστε 4 αδα

Εγω απλα πανω στην καβλα δε μετρησα την παρουσια του ασχετου γιατι ξερω οτι οι κοπελες ειναι καραπουταναρες και ξεφτιλισμενες απο τον πολυ πουτσο

Τι.με.ενοιαζε που ηρθε και τριτο περιστερι να τσιμπολογησει;

Ισα ισα γουσταρα παραπανω

Ο φιλος σκαλωσε.Δε μπορω να του δωσω αδικο.

Απλα δε μπορω και να τον καταλαβω

Μετα ανοιξαμε κρυες μπυριτσες παραγγειλαμε και κατι ψητα και γουσταραμε

Κριμα.να φυγει ο μαλακας

Καναμε γαμω τα τσιμπουσια εγω και ο αλλος ο τυπος ο οποιος οταν εφαγε εκανε ενα τσιγαρο με κερασε κι εμενα και την εκανε σα φαντασμα

Ελεος με το μαλακα τον κολλητο μου να φυγει

Σα μικρο παιδι που του πηραν το παγωτο

Με τον κολλητο εν τω μεταξυ εχουμε μπει τοσες φορες παρτουζα σε τσαρκες στη Φυλης οπως και σε στουντιο

Μαζι ξεκωλιασαμε πολλα αστερακια μπουρδελων και στουντιο

Ειναι αδερφος αλλα μερικες φορες τρωει κατι σκαλωματα

Παντως διακριτικός ο ξενόφερτος ....σας άφησε να απολαύσετε ως ζευγαράκια πρώτα το ρομαντικό δείπνο ( και να πληρώσετε τον ρομαντικό λογαριασμό) και μετά ήλθε ο άνθρωπος να ρίξει ένα τεμάχιο κι αυτός....με ένα τσιγαρο έγινε μάγκας για το βράδυ....

Jabberwocky

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2020
Like
110
Πόντοι
0
... Εγω απλα πανω στην καβλα δε μετρησα την παρουσια του ασχετου γιατι ξερω οτι οι κοπελες ειναι καραπουταναρες και ξεφτιλισμενες απο τον πολυ πουτσο

Τι.με.ενοιαζε που ηρθε και τριτο περιστερι να τσιμπολογησει;

Ισα ισα γουσταρα παραπανω ...

... Καναμε γαμω τα τσιμπουσια εγω και ο αλλος ο τυπος ο οποιος οταν εφαγε εκανε ενα τσιγαρο με κερασε κι εμενα και την εκανε σα φαντασμα ...

Με κάτι τέτοια μυαλά στο σεξ γουστάρουν να γαμιούνται οι γκόμενες -ξέκωλα και μη. Σαν του φίλου σου το "μυρίζουν" και ξενερώνουν.

michael69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
446
Πόντοι
20
Εγώ πιστεύω πως σπαστηκε λόγω του τρίτου.. πάντως και εγώ δεν θέλω άλλον όταν είμαι σε τρίο με γκόμενες.. είμαι μοναχοφαγας τι να κάνουμε;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Εγώ πιστεύω πως σπαστηκε λόγω του τρίτου.. πάντως και εγώ δεν θέλω άλλον όταν είμαι σε τρίο με γκόμενες.. είμαι μοναχοφαγας τι να κάνουμε;
Ναι ρε φιλε συμφωνω μαζι σου. Πως να γαμας μαζι μ εναν αλλο? Το καλυτερο ειναιμνα εχεις δυο μωρακια να σ εχουν πασα. Να σου γλυφουν αρχιδια ψωλη ολα. Μονο για ξεφτλισμα ειναι με πολλους αντρες και αντε σαν φαντασιωση μεχρι εκει

Εγγρ.
21 Σεπ 2020
Κριτικές
21
Like
9.448
Πόντοι
6.246
Άκου να δεις. Αν ο φίλος σου δεν είχε ξανακάνει παρτουζα έπρεπε να τον μπασεις εσυ πηγαίνοντας την γκομενα κοντά του . Πολλοί την πρώτη φορά κολλάνε στο να μπουν. Μου έχει τύχει αρκετες φορές στα νιάτα μου όταν κανόνιζα παρτουζα με πρωτάρη . Μπορεί να καθόταν στο κρεβάτι μαζί και έπρεπε να πάρω το χέρι η’ το στόμα της γκόμενας να το οδηγήσω στον φιλαράκο που σχεδόν κοίταζε από την άλλη. Και μιλάμε για τύπους που είχαν ρίξει τουλάχιστον τις διπλάσιες γκόμενες από εμένα.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
μούφα θέμα
μούφα ιστορία
σοβαρή απάντηση: κανονίζετε παρτούζα με δυο κοπέλες, βγαίνετε, κάνετε, πληρώνετε και μετά αυτές φέρνουν (άσχετο και ακάλεστο) έναν "φίλο" να γαμήσει κι αυτός. επειδή είναι παρτούζα? παπαριές...
σα να σας λένε "ας έρθει και κανας σοβαρός να μας γαμήσει".
ο φίλος σου έπραξε άψογα που έφυγε.
έπρεπε να τους έχετε πετάξει έξω, κοπέλες και μαλάκα και να καλέσετε 2 γκόμενες από γραφείο.
παπαριά "έκανες" (ομοιωματικά γιατί φρονώ όλα μούφα είναι)
Στο σπιτι της γκομενας που πηγαμε ημασταν φιλοξενουμενοι και οχι αφεντικα.
Ενα αυτο.
Δευτερο.Εχω παρατηρησει πως υπαρχει εδω μεσα η ταση να γινεστε πραγματογνωμονες της αληθειας ενος θεματος.
Γιατι;Δε το καταλαβα ποτέ.
Τόσο κακό είναι να θεωρήσεις μια ιστορία αληθινή αφού ως τέτοια στην αναφέρω;
Ή νομίζεις ότι αν απαντήσεις σοβαρά εγώ σε γλεντάω πίσω απο μια οθόνη;
Λάθος!!Αν λέω ψέμματα εγώ είμαι ο καραγκιόζης που τα λέω και όχι εσύ αν με πίστεψες.
Στην τελική μήπως θα σου φάω τίποτα λεφτά αν με πιστέψεις;

Τρίτον.Είχαμε πάει να περάσουμε καλά να γαμήσουμε κάποιες ξεφτιλισμένες που το χουν σύστημα.

Οπότε κανενα θεμα.

Ο φιλος.σκαλωσε γι αυτο εφυγε.

Ο ασχετος μπηκε πολυ επιθετικα.

Φαντασου σε καποιες στιγμες τον επρωχνα να παει στην παντα και εκανα νοημα του φιλου "ελα"

Ξαναλεω.Σε ξενο σπιτι και μουνι δεν ειμαι αφεντικο.

Γαμησαμε καλα,χυσαμε αρχοντικα,φαγαμε κιολας ηπιαμε και καλα κοιμηθηκαμε.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.059
Πόντοι
3.556
μούφα θέμα
μούφα ιστορία
σοβαρή απάντηση: κανονίζετε παρτούζα με δυο κοπέλες, βγαίνετε, κάνετε, πληρώνετε και μετά αυτές φέρνουν (άσχετο και ακάλεστο) έναν "φίλο" να γαμήσει κι αυτός. επειδή είναι παρτούζα? παπαριές...
έπρεπε να τους έχετε πετάξει έξω, κοπέλες και μαλάκα και να καλέσετε 2 γκόμενες από γραφείο.
Ενα αυτο.
Δευτερο.Εχω παρατηρησει πως υπαρχει εδω μεσα η ταση να γινεστε πραγματογνωμονες της αληθειας ενος θεματος.
Λάθος!!Αν λέω ψέμματα εγώ είμαι ο καραγκιόζης που τα λέω και όχι εσύ αν με πίστεψες.

Τρίτον.Είχαμε πάει να περάσουμε καλά να γαμήσουμε κάποιες ξεφτιλισμένες που το χουν σύστημα.

Οπότε κανενα θεμα.

Φαντασου σε καποιες στιγμες τον επρωχνα να παει στην παντα και εκανα νοημα του φιλου "ελα"

τύπε troubaman προς θεου ολα τα μέλη του bou ειναι καλοπροαίρετα. εννοειται οτι ολοι πιστεύουν τις ιστορίες σου. :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο κολλητός τύπε μου μόνον έφαγε και ήπιε. Αμφιβάλλω κι αν έκλεισε μάτι όλο το βράδυ από την τσαντίλα.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.201
Πόντοι
2.646
μούφα θέμα
μούφα ιστορία
Ενα αυτο.

Οπότε κανενα θεμα.

γιατι να φύγει ο συν ένα και δεν ερχόταν ο δικός σου να ξεκινήσει με πιπα όπως γαμουσες εσυ ρε τυπε;ήμαρτον πια

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Κοίτα εδώ που τα λέμε όταν κανονίζεις παρτούζα γιατί οι κοπέλες να καλέσουν και μια έξτρα ψωλή; Είναι θέμα αξιοπρέπειας. Δώσε μου το τηλέφωνο των κοριτσιών να τους πω να μην το ξανακάνουν.
Έχεις δίκιο φίλε. Δώστε και σ εμένα το τηλέφωνο των κοριτσιών να τις γαμήσω σκληρά, ως τιμωρία που φερθήκανε έτσι στο φίλο, ώστε την επόμενη φορά να μην το ξανακάνουν

Τύποι είστε κακόβουλοι και κακοπροαίρετοι :S
Θέλετε να πάρετε παρτούζα τις τύπισσες και να αφήσετε τον τύπο troubaman στην απ'έξω να βαράει μαλακία και να τσιμπολογάει τις πατάτες απ' το ντελίβερι :think:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
Συναγωνιστή bourdeliaris82 το αίτημα ήταν για να βγάλουμε ένα πρόγραμμα όχι να χαλάσουμε την τύχη του συναγωνιστή troubaman. Να οργανωθούμε λίγο ρε παιδιά.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Έχω ένα κολλητό από τα παιδικά μου χρόνια, ίσως τον καλύτερό μου φίλο.

Το τελευταίο εξάμηνο τραβιέται με μια 23 χρονη κοπελίτσα που είναι ξαδέρφη μιας από τις καλύτερές του φίλες.

Έχουμε βγεί αρκετές φορές και μπορώ να πω πως θεωρούσα ότι είναι ένα πολύ εντάξει παιδί η κοπέλα αυτή.

Ο φίλος μου μου μιλάει πάντα με μεγάλο ενθουσιασμό για το πως νοιώθει για εκείνη.

Μόνο κάποια θέματα σε σχέση με το παρελθόν της τον χαλάνε:

Ας πούμε πχ πως έχει μια τυπική επικοινωνία με έναν πρώην της μια και είναι της γειτονιάς της και λένε μια τυπική καλημέρα.

Αλλά έμοιαζε για πολύ εντάξει άτομο.

Μη τα πολυλογώ πριν μερικές μέρες πήγα στο σπίτι του κολλητού κλασσικά για να κάτσουμε,να δούμε καμμιά ταινία και τα γνωστά.

Ήταν και η κοπέλα του εκεί.

Βάλαμε κρασάκι τα είπαμε γελάσαμε,όλα καλά.

Επειδή ήπια αρκετά τα παιδιά μου είπαν να μείνω στο σπίτι τους και καλά έκαναν.

Το πρωί της άλλης μέρας ξύπνησα,ο κολλητός είχε φύγει για δουλειά και η κοπελιά ήταν στο μπάνιο γιατί άκουγα το ντους.

Πήγα στην κουζίνα να φτιάξω καφέ και σε λίγο βγήκε η κοπελιά φορώντας ένα μαύρο δαντελωτό νυχτικό.

Με ξάφνιασε γιατί δε με είχε συνηθήσει να κυκλοφορεί έτσι όταν είμαι εγώ παρών.

Δεν έδωσα σημασία και φυσικά ήμουν τυπικότατος μαζί της.

Πήρα τον καφέ μου κι έκατσα στο σαλονάκι.

Ήρθε κι εκείνη και αρχίσαμε να τα λέμε.

Παρατήρησα πως από κάτω δε φορούσε τίποτα.Μπορούσα να διακρίνω καθαρά το μουνί της και μια μικρή τριχωτή λωρίδα που είχε αφήσει.

Άρχισα να ξεροκαταπίνω κι εκείνη δήθεν αδιάφορη απλά πότε σταύρωνε τα μπούτια της,πότε τα άνοιγε και καλά κατά λάθος και φαινόταν το γατάκι της.

Μετά από λίγη ώρα αποχώρησα,αλλά δε σας κρύβω παιδιά ότι το σκέφτομαι συνέχεια και την έχω κάνει σφεντόνα για πάρτη της.

Επίσης ντρέπομαι τον κολλητό μου.Ντρέπομαι πολύ.

Εννοείται δε τίθεται θέμα να κάνω κάτι μαζί της και να προδώσω το φιλαράκο μου.

Ωστόσο θέλω γνώμες πως να αντιμετωπίσω μια παρόμοια φάση αν ξανατύχει ώστε να είμαι εντάξει και στον κολλητό και με τη συνείδησή μου.

funkyxxxxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3.193
Πόντοι
456
Οπως το αντιμετωπισες. Χαλαρος, τυπικος, και την κοιτας ΜΟΝΟ στα ματια.

nik neos kosmos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2018
Like
149
Πόντοι
1
Πες το στον κολλητό σου και οργανώστε μια παρτούζα
μη κανεις τιποτα μαζι της αλλα εγω θα του ελεγα το σκηνικο..γιατι αργα η γρηγορα θα τον κανει ταρανδο..(ερχονται και χριστουγεννα)

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.505
Πόντοι
266
αν του δικου αου του αρεσουν αυτο που λεει ο ιαγουαρος ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΕς ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΕς κανε οτι σου λεει
αν οχι δεν λες τιποτα και οταν βρεθεις παλι μονος με την κοπελλα της λες οτι σου αρεσει αλλα επειδη υπαρχει ο φιλος δεν μπορει να γινει κατι
αν καποτε τα χαλασει με τον δικο σου και ειναι οριστικο λες στον δικο σου οτι σου αρεσε παντα αλλα αφου ηταν με εκεινον δεν θα εκανες τιποτα και αν τον νοιαζει να της ορμησεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom