You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τα αστεία του troubaman
- Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 307K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Ο τυπος φαινεται σοβαρος,μη γραφεται μαλακιες ορισμενοι.
Αυτα στο καθενα μπορουν να συμβουν
Αυτα στο καθενα μπορουν να συμβουν
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.995
- Πόντοι
- 19.795
Εγώ είδα τίτλο και νόμιζα ότι του καλύτερου του φίλου του είναι μικρή και του πέφτει.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.366
- Πόντοι
- 6.056
Kαι ειπες να δωσεις τα φωτα σουΕγώ είδα τίτλο και νόμιζα ότι του καλύτερου του φίλου του είναι μικρή και του πέφτει.
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.995
- Πόντοι
- 19.795
Ένεκα μικροτσουτσουνος, τυπε.Kαι ειπες να δωσεις τα φωτα σουΕγώ είδα τίτλο και νόμιζα ότι του καλύτερου του φίλου του είναι μικρή και του πέφτει.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.366
- Πόντοι
- 6.056
Τωρα με την καραντινα ειναι καθε μερα Κυριακη Να βαλει και ψηφοφορια σαν τις εκμπομπες της Κανουβιου που συμμετεχει και το κοινοΈνεκα μικροτσουτσουνος, τυπε.Kαι ειπες να δωσεις τα φωτα σουΕγώ είδα τίτλο και νόμιζα ότι του καλύτερου του φίλου του είναι μικρή και του πέφτει.
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Η ιστορια ειναι φιδια, αλλα οι γκομενες οταν κερατουν προσπαθουν να το κανουν με φιλους.
Ο λογος ειναι οτι προκαλει δραμα και τους ανεβαζει τη χαμηλη αυτοεκτιμηση το να καταστρεφουν ζωες/φιλιες
Ο λογος ειναι οτι προκαλει δραμα και τους ανεβαζει τη χαμηλη αυτοεκτιμηση το να καταστρεφουν ζωες/φιλιες
kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
Ειχα γνωρισει με μια παρεα μου κατι ρουμανες. 3 αυτες, 3 εμεις.
Σε μια φαση κατι ελεγα δε θυμαμαι καν τι, πιθανοτατα καποια μαλακια, και επειδη η μια μιλαγε με τον εναν της λεει σταματα να μιλας μιλαει ο "προβατος".
Τεσπα με τα πολλα, βγηκα καποτε ραντεβου με αυτην και μου λεει βγηκα μαζι σου γιατι τοτε ο ταδε ειχε πει ετσι, οποτε σημαινει οτι εισαι ο αλφα (ουτε καν μεταξυ μας) και αυτο το γουσταρω.
Ειναι η δεν ειναι βλαμενες?
Ειδα στο φουμπου οτι αυτη παντρευτηκε φετος και εχει και ενα παιδι. Ο τυπος της Ρουμανος μα δε μου κανει για αλφα παντως
Σε μια φαση κατι ελεγα δε θυμαμαι καν τι, πιθανοτατα καποια μαλακια, και επειδη η μια μιλαγε με τον εναν της λεει σταματα να μιλας μιλαει ο "προβατος".
Τεσπα με τα πολλα, βγηκα καποτε ραντεβου με αυτην και μου λεει βγηκα μαζι σου γιατι τοτε ο ταδε ειχε πει ετσι, οποτε σημαινει οτι εισαι ο αλφα (ουτε καν μεταξυ μας) και αυτο το γουσταρω.
Ειναι η δεν ειναι βλαμενες?
Ειδα στο φουμπου οτι αυτη παντρευτηκε φετος και εχει και ενα παιδι. Ο τυπος της Ρουμανος μα δε μου κανει για αλφα παντως
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.726
- Πόντοι
- 2.646
Ας υποθέσουμε για την πρόοδο της συζήτησης ότι ο τύπος λέει αλήθεια. Πες στον κολλητό σου ότι η γαμιολα του σου την πέφτει και εξήγησε του αναλυτικά. Δε θα σε πιστέψει λογικα, όποτε πες του να παγιδέψει το σπίτι με κάμερα ή να σε αφήσει να την ηχογραφήσεις σε τηλ ή από κοντά σε αντίστοιχη φάση.Ρωτά τον τι θέλει να κανεις με την καριολα του και αν σε αφήνει να τη γαμησεις.Αν είναι πραγματικός φίλος σου, θα σου πει να την ξεκωλιασεις στην πουτσα αν κάτσει. Και αυτό να κανεις
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.427
- Πόντοι
- 3.296
Παλια,γκομενα γνωστου μου μου χωνοτανε τρελα.Η γκομενα ακαταμαχητο μουνι κ γω την εκανα γιατι ή θα τη γαμαγα ή θα μ ελεγε γκεϋ αν δεν εκανα τιποτα.Ελλεεινο χωσιμο ομως.
Εγω δεν εκανα τιποτα κ με τον γνωστο μ χωρισε σε ενα μηνα γιατι την επιασε με αλλον.
Ηθικο διδαγμα,οσο εσυ σκεφτεσαι να κρατηθεις κυριος,αυτη ψαχνει να γαμηθει εκτος του φιλου σου κ ο φιλος σου στιβει το μυαλο του,τι δεν παει καλα στη σχεση.
Γαμησε τη αλλα μην το βγαζεις ντουντουκα,πες τα μονο σ εμας να καυλωνουμε παρεα
Θέλω να είμαι εντάξει απέναντι στον κολλητό όμως
Άλλο απλώς γνωστός άλλο κολλητός φίλε μου
Εκεί αλλάζουν τα μέτρα και τα σταθμά
Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.856
- Πόντοι
- 4.546
Η αλήθεια είναι ότι θέλει ένα rephrase ο τίτλοςΡε καυλιαρη ετσι οπως διαβασα τον τιτλο περιμενα οτι θα εισαι κανενας 50αρης και οτι σου την πεφτει η κορη του φιλου σου!
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 40.632
- Πόντοι
- 10.411
[/quote]Ρε καυλιαρη ετσι οπως διαβασα τον τιτλο περιμενα οτι θα εισαι κανενας 50αρης και οτι σου την πεφτει η κορη του φιλου σου!
Σαν να πρόκειται για ανήλικη φάνηκε από τον τίτλο
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.427
- Πόντοι
- 3.296
Ρε παιδιά ήμαρτον ορισμένοι που κάνουν πραγματογνωμοσύνη της αλήθειας λες και αν απαντήσουν σοβαρά φοβούνται μη και τους ξεγελάσω...
Δεν είπα ότι είνα καθημερινό συμβάν και άλλωστε αυτό το σαιτ έχει το θετικό πως μπορείς άνετα να γράφεις χωρίς να λογοκριθείς για κάτι που ντρέπεσαι ή είναι απίστευτο.
Με τη σημασία too good or bad to be true το δέχομαι κι εγώ πως ακούγεται ακραίο σενάριο.
Όμως συνέβει στ αλήθεια.
Η κοπέλα φορούσε το νυχτικό κι από μέσα τίποτα
Αυτό και ότι άλλο γράφω ισχύει
Τώρα το έκανε επίτηδες?Το έκανε δήθεν ανέμελα?
Γούσταρε να παίξει λίγο χωρίς να δώσει συνέχεια?
Ποιός ξέρει.
Θα παρακαλούσα πάντως ότι άποψη κι αν έχετε να μη βρίζετε άσκοπα.
Ευχαριστώ.
Δεν είπα ότι είνα καθημερινό συμβάν και άλλωστε αυτό το σαιτ έχει το θετικό πως μπορείς άνετα να γράφεις χωρίς να λογοκριθείς για κάτι που ντρέπεσαι ή είναι απίστευτο.
Με τη σημασία too good or bad to be true το δέχομαι κι εγώ πως ακούγεται ακραίο σενάριο.
Όμως συνέβει στ αλήθεια.
Η κοπέλα φορούσε το νυχτικό κι από μέσα τίποτα
Αυτό και ότι άλλο γράφω ισχύει
Τώρα το έκανε επίτηδες?Το έκανε δήθεν ανέμελα?
Γούσταρε να παίξει λίγο χωρίς να δώσει συνέχεια?
Ποιός ξέρει.
Θα παρακαλούσα πάντως ότι άποψη κι αν έχετε να μη βρίζετε άσκοπα.
Ευχαριστώ.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.427
- Πόντοι
- 3.296
Ρε καυλιαρη ετσι οπως διαβασα τον τιτλο περιμενα οτι θα εισαι κανενας 50αρης και οτι σου την πεφτει η κορη του φιλου σου!
χαχα σόρυ φίλε μου έχω ακόμη καιρό να πατήσω τα 50,αλλά αυτό που περιγράφεις είναι πικάντικο...
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.427
- Πόντοι
- 3.296
Δεν έχεις ακούσει το άσμα του Λιβιεράτου που λέει ''θα ψάξω για να βρω μια άλλη ν αγαπώ......του φίλου μου η μικρή μ άνοιξε πληγη...'' θεωρώντας το μικρή ως κοπέλα του αδελφε MpratanΗ αλήθεια είναι ότι θέλει ένα rephrase ο τίτλοςΡε καυλιαρη ετσι οπως διαβασα τον τιτλο περιμενα οτι θα εισαι κανενας 50αρης και οτι σου την πεφτει η κορη του φιλου σου!
Είναι μια κατάσταση εντελώς δίκοπο μαχαίρι,πειρασμός,αλλά γνωρίζω καλά πως αν ενέδιδα θα χάλαγα μια φιλία μεγάλης σημασίας.
Αν η κοπέλα του είναι τσουλί,ας πάει με άλλον που δεν είναι κοντινός άνθρωπος.
Ο φίλος τότε θα πονέσει μεν,αλλά πολύ λιγότερο από το να τον προδώσει και ο κολλητός του.
troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.427
- Πόντοι
- 3.296
True story παιχτούρα μου κι όμως!αλλη μια camping η' καμια σχεση ???
Μη σου τύχει!