[quote author=troubaman link= ]Έχω ένα κολλητό από τα παιδικά μου χρόνια, ίσως τον καλύτερό μου φίλο.
Το τελευταίο εξάμηνο τραβιέται με μια 23 χρονη κοπελίτσα που είναι ξαδέρφη μιας από τις καλύτερές του φίλες.
Έχουμε βγεί αρκετές φορές και μπορώ να πω πως θεωρούσα ότι είναι ένα πολύ εντάξει παιδί η κοπέλα αυτή.
Ο φίλος μου μου μιλάει πάντα με μεγάλο ενθουσιασμό για το πως νοιώθει για εκείνη.
Μόνο κάποια θέματα σε σχέση με το παρελθόν της τον χαλάνε:
Ας πούμε πχ πως έχει μια τυπική επικοινωνία με έναν πρώην της μια και είναι της γειτονιάς της και λένε μια τυπική καλημέρα.
Αλλά έμοιαζε για πολύ εντάξει άτομο.
Μη τα πολυλογώ πριν μερικές μέρες πήγα στο σπίτι του κολλητού κλασσικά για να κάτσουμε,να δούμε καμμιά ταινία και τα γνωστά.
Ήταν και η κοπέλα του εκεί.
Βάλαμε κρασάκι τα είπαμε γελάσαμε,όλα καλά.
Επειδή ήπια αρκετά τα παιδιά μου είπαν να μείνω στο σπίτι τους και καλά έκαναν.
Το πρωί της άλλης μέρας ξύπνησα,ο κολλητός είχε φύγει για δουλειά και η κοπελιά ήταν στο μπάνιο γιατί άκουγα το ντους.
Πήγα στην κουζίνα να φτιάξω καφέ και σε λίγο βγήκε η κοπελιά φορώντας ένα μαύρο δαντελωτό νυχτικό.
Με ξάφνιασε γιατί δε με είχε συνηθήσει να κυκλοφορεί έτσι όταν είμαι εγώ παρών.
Δεν έδωσα σημασία και φυσικά ήμουν τυπικότατος μαζί της.
Πήρα τον καφέ μου κι έκατσα στο σαλονάκι.
Ήρθε κι εκείνη και αρχίσαμε να τα λέμε.
Παρατήρησα πως από κάτω δε φορούσε τίποτα.Μπορούσα να διακρίνω καθαρά το μουνί της και μια μικρή τριχωτή λωρίδα που είχε αφήσει.
Άρχισα να ξεροκαταπίνω κι εκείνη δήθεν αδιάφορη απλά πότε σταύρωνε τα μπούτια της,πότε τα άνοιγε και καλά κατά λάθος και φαινόταν το γατάκι της.
Μετά από λίγη ώρα αποχώρησα,αλλά δε σας κρύβω παιδιά ότι το σκέφτομαι συνέχεια και την έχω κάνει σφεντόνα για πάρτη της.
Επίσης ντρέπομαι τον κολλητό μου.Ντρέπομαι πολύ.
Εννοείται δε τίθεται θέμα να κάνω κάτι μαζί της και να προδώσω το φιλαράκο μου.
Ωστόσο θέλω γνώμες πως να αντιμετωπίσω μια παρόμοια φάση αν ξανατύχει ώστε να είμαι εντάξει και στον κολλητό και με τη συνείδησή μου. [/quote]