Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
551
Πόντοι
301
Υπάρχει και μια μικρη πιθανοτητα η τυπισα να ηταν κουκουρουκου και να μην σκεφτηκε καν οτι πιθανόν φαίνεται το μουνι της, υπάρχει η πιθανότητα να γούσταρε να γαμηθει μαζι σου και τελος υπαρχει η πιθανότητα να ηθελε απλα να σε καβλωσει και να σε στειλει σπιτι να τον παιξεις...
Με λιγα λογια άβυσσος η ψυχη της γυναίκας!!
και τι πιθανότητα δίνεις; 0,000000001% Ρε η γκόμενα ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε ... και καλά έκανε ο μάγκας και απομακρύνθηκε καθώς πουτάνες υπάρχουν πολλές φιλαράκια όμως σπανίζουν. Κανονικά και αν ο φίλος είναι εντάξει πρέπει να του το πει και να μην παραξηγηθεί και να πάρει τα μέτρα του (να βρει άλλην) και για δώρο στο φιλαράκι του να την πάρουν παρτούζα ;)

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
551
Πόντοι
301
Ρε καυλιαρη ετσι οπως διαβασα τον τιτλο περιμενα οτι θα εισαι κανενας 50αρης και οτι σου την πεφτει η κορη του φιλου σου!
αλήθεια είναι αυτό κατάλαβα και γω στην αρχή :cheesy: Σε τέτοιες περιπτώσεις ως μεγαλύτερος πρέπει να διδάξεις στο τέκνο την τέχνη ...

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.253
Πόντοι
206
χαχαχα σφεντόνα λέει........! Αγαπητέ troubleman έπρεπε να κάνεις κίνηση............Η γκόμενα έδειχνε ξεκάθαρα ότι γουστάρει........Μου θύμισες πριν χρόνια που είχα πάει στο σπίτι μιας φίλης μου και μου σύστησε μια τύπισσα και έναν μάγκα ως ένα φιλικό ζευγάρι που φιλοξενούσε.............Η τύπισσα μετά από λίγα λεπτά πήγε για ντους και βγήκε εντελώς γυμνή με μια πετσέτα και διέσχυσε όλο το σαλόνι όπου βρισκόμουν εγώ και μερικοί ακόμα............Με κοίταξε επίμονα αλλά δεν έκανα κίνηση γιατί ήταν εκεί ο γκόμενός της....ο υποτιθέμενος.....η τρελή η φίλη μου όταν τη ρώτησα μετά από καιρό τι κάνει εκείνο το φιλικό ζευγάρι μου απάντησε φυσιολογικότατα ότι δεν είναι ζευγάρι, φίλοι είναι........................

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Να σου γράψω κι εγώ τη γνώμη μου.
1) Για μένα πρέπει να το πεις στο φίλο. Όσο γρηγορότερα τόσο καλύτερα. Αν σε κάποιο διάστημα το ψιλοσοβαρέψει μαζί της θα σε πιστέψει πιο δύσκολα και θα χωρίσει πιο δύσκολα. Αν είναι ήδη καψούρα μαζί της πάλι μπορεί να μη σε πιστέψει εύκολα. Οπότε κοίτα να έχεις κάποιες αποδείξεις. Καμιά κρυφή κάμερα, καμιά ηχογράφηση..κάτι τέλος πάντων. Αφού έστω και μία φορά στην έπεσε, αν την αγνοήσεις θα σκυλιάσει και θα στην ξαναπέσει
2) Όσον αφορά το γιατί το έκανε...εδώ παίζουν πολλά. Σίγουρα της αρέσεις. Μπορεί να της αρέσεις λίγο και να ήθελε να παίξει για να πάρει αυτοεπιβεβαίωση. Μπορεί να φτιάχνεται να βλέπει να φτάνει έναν άντρα να χάνει τον έλεγχο, να γράφει στα αρχίδια του το φίλο του και να ορμάει να τη γαμήσει (όλες φτιάχνονται λίγο-πολύ με αυτό). Μπορεί να της αρέσεις και πολύ και να ήθελε απλά να τον φάει. Πάντως μην το έχεις και πολύ σίγουρο ότι αν έκανες πέσιμο θα γαμούσες. Το έχουμε ξαναδεί το έργο. Μπορεί να στο έπαιζε παρθένα ότι και καλά δεν κατάλαβε ότι φαινόταν το μουνί της και να στην έλεγε κιόλας. Και πίστεψε με αν έκανες πέσιμο και στο έπαιζε αυτή υπεράνω, πολύ πιθανό να το έλεγε στον κολλητό σου ότι της την έπεσες.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μαλακιες σιγα μη τον γουσταρε. Να φτιαχτει ηθελε το πορνιδιο και να νιωσει οτι μετραει.

Μην εχει αυταπατες το τρολ.... ε ο τυπος εννοουσα

ss21

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2005
Like
58
Πόντοι
1
Μαλακιες σιγα μη τον γουσταρε. Να φτιαχτει ηθελε το πορνιδιο και να νιωσει οτι μετραει.

Καλά δεν το αποκλείω αλλά γενικά οι πιθανότητες το να της άρεσε έστω και λίγο είναι μεγαλύτερες. Την αυτοεπιβεβαίωση την ψάχνουν γενικά από άντρες που τους αρέσουν έστω και λίγο. Αν ο φίλος μας ήταν κανένας χοντρός, άσχημος με σπυριά που κρατάει ταμπέλα "Έχω να γαμήσω από πρόπερσι", τι αυτοεπιβέβαιωση να πάρει η γκόμενα από αυτόν?? Ένας τέτοιος θα κάβλωνε και θα την έπεφτε στην οποιαδήποτε.

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Καλα το προβατο επηδει ειναι αυτος μπαζο και δεν του την εχει πεσει ποτε καμια νομιζει οτι ολοι ειναι σαν αυτον

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Καλά δεν το αποκλείω αλλά γενικά οι πιθανότητες το να της άρεσε έστω και λίγο είναι μεγαλύτερες. Την αυτοεπιβεβαίωση την ψάχνουν γενικά από άντρες που τους αρέσουν έστω και λίγο. Αν ο φίλος μας ήταν κανένας χοντρός, άσχημος με σπυριά που κρατάει ταμπέλα "Έχω να γαμήσω από πρόπερσι", τι αυτοεπιβέβαιωση να πάρει η γκόμενα από αυτόν?? Ένας τέτοιος θα κάβλωνε και θα την έπεφτε στην οποιαδήποτε.

Αυτο που λες ειναι η λογικη αντρα , και ειναι σωστο. Οι γκομενες ομως δεν λειτουργουν ετσι. Αυτη καβλωνει απο τη φαση να χαλαστει μια φιλια, να δημιουργηθουν εριδες/παθη κλπ. Μη ψαχνεις λογικη στις γκομενες. Ειναι βλαμενες. Γουσταρουν να μας βλεπουν να σφαζομαστε, ακομα και αν αυτοι που σφαζονται ειναι ο πολντο και ο μαυρος πιτ.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Καλα το προβατο επηδει ειναι αυτος μπαζο και δεν του την εχει πεσει ποτε καμια νομιζει οτι ολοι ειναι σαν αυτον

Απο σεβασμο στο νημα, μη το γαμησουμε και αυτο, δε θα σου παω κοντρα εδω. Γραφω απλα οτι διαφωνω με οτι αρνητικο γραφεις.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261

μα τι λες μωρη γιαπωνεζικη σκατουλα ???
ο προβατος ειναι μεγαλος lovermanα λεμε.
5-5 τις γαμει τις γκομενες.
ειναι international ερωτυλος.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Αν στη ζωη σου εχεις παει μονο μεχρι μενιδι η κατω πατησια, προφανως τα νουμερα σου ακουγονται απιστευτα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261

Αν στη ζωη σου εχεις παει μονο μεχρι μενιδι η κατω πατησια, προφανως τα νουμερα σου ακουγονται απιστευτα.

χαχαχαχαχαχαχαχα ατυχησες γαμηκο.
εχω παει πολυ παραπερα.
τοσο που δε φανταζεσαι καν :wink:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

εχω παει πολυ παραπερα.

Ενταξει μπορει να εχεις παει μεχρι την Αρτα, παω πασο.

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Μερικοι εδω μεσα εχετε αναγαγει το μουνι σαν το πιο δυσκολο και ακατορθωτο πραγμα στον κοσμο. Σας εχουν κανει οι ελλεηνιδες φλωρους τελειως.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261

εχω παει πολυ παραπερα.

Ενταξει μπορει να εχεις παει μεχρι την Αρτα, παω πασο.

χαχαχαχα
παλι ατυχησες, αλλα δεν πειραζει.
μαλλον μονο ελληνικες πολεις και χωρια ξερεις, αρα ολα κομπλε :tooth:

Eric(4)

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
3.030
Πόντοι
1.706
Χοντρες γαμαει και ο καραμουνης ρε προβατο