kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
κομπρα, εισαι μια κομπρα
Τυπε έχεις μπερδευτεί ξημερώνει Τετάρτη για την Κυριακή θέλουμε ακόμα τέσσερις μερες !!!
Σωστος!Πηρες τη ρεβανς φιλεΦίλε μην αγχώνεσαι, 1-1 είμαστε με τους ισπανούς
Για τον ίδιο λόγο είχε χάσει κι ο banderas την penelope κάποτε στη βαρκελώνη που μας είχαν γνωρίσει με τη φίλη μου...
Σόρρυ που το γράφω τρίτη άλλα όπως λέει κι ο άλλος πιο πάνω τώρα με την καραντίνα όλες οι μέρες είναι κυριακή...
Καλη ηταν φιλε,οχι τοσο καλη οσο η ισπανιδα η οποια καταφερε να με υπνωτισει με τα κολπα τηςτυπε τρουμπαμαν επρεπε να την προλαβεις και να της πεις πρωτος οτι χωριζετε επειδη δεν σου κανει τοσο λαρυγγωτο τσιμπουκι οσο η ισπανιδα
χαχαTo ότι η κοπέλα σου θα σε παρατούσε γιατί δεν τη γαμούσες καλά, το παραβλέπουμε τύπε μου;
Γιατί τελικά το θέμα σας δεν ήταν ούτε το swinging ούτε ο Ισπανός ούτε ο θιγμένος σου εγωισμός..
Θα μπορούσε κι αυτή να του απαντήσει, με έναν γαμιά σαν τον Ισπανό, που με κάνει να χύνω ποτάμια γιατί όχι; Και να τον στείλει πιο βαθιά. Και να θιχτεί κι άλλο ο εγωισμός του, να θολώσει, να τραβήξει καμία κάμα και να γίνει το κακό. Και μετά νέο αίμα στη μπουζού, θα μάθαινε και πόσα πιάνει σαν αρσενικό μέσα από τις εμπειρίες του..
Αν ηθελες να την ψιλοτρελλανεις θα μπορουσες να της πεις
οτι ρε μωρο μου οντως τα ειχες παει πολυ καλα τοτε
και θα μπορουσαμε να βγαζαμε τιποτα λεφτα, θες να το κανουμε συστημα
να γαμιεσαι; εκει χτυπας πολυ βαθια μεχρι την ριζα.
Σημασια εχει να ξερεις ποσα πιανεις σαν αρσενικο εσυ ο ιδιος
μεσα απο τις εμπειριες σου.
Δεν παζαρευεις τιποτα.
Να κάνω την αφελή ερώτηση αν βάλατε λάθτιχο με τουθ ιθπανούθ ;
(για τα πρακτικά , εγω την κοπελα μου βαριεμαι και να την γαμησω πλεον μετα απο 8 χρονια σχεσης ενω στις τουριστριες τα καλοκαιρια δινω το μουνι στο χερι).
Φίλε troubaman βιβλίο πρέπει να γράψεις με όλες αυτές τις καταστάσεις που έχεις ζήσει, από swinging μέχρι την κοπέλα του κολλητού σου που σου την έπεφτε....αλήθεια τι έγινε με εκείνη την τύπισσα? Την πήδηξες τελικά ή όχι?