Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.488
Πόντοι
3.556
Το να άρεσε αυτή η φάση στη κοπέλα πυ σε έβλεπε με μια άλλη δεν το σκέφτηκες;μηπως ήθελε να το συνεχίσετε και με αλλα ζευγάρια και εσυ το έριξες στις ζήλιες αυτό που κάνουν οι γυναίκες σε μεγαλύτερο ποσοστό;μαλλον της άνοιξες τους ορίζοντες και τωρα είναι με τον δικο της ενα σουιγκινκ ζευγάρι
Τυπε με αυτό που του έγραψες τώρα τον ζεμάτησες!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Η κοπελα μου ηταν χαρουμενη τοσο οσο δε την ειχα συνηθησει.

Μου χει χαρακτει στη μνημη οτι παρακαλαγε τον ισπανο να την γαμησει δυνατα ..

:2funny:
Τα «γουρούνια» πότε μπαίνουν στο σκηνικό, τύπε;

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.488
Πόντοι
3.556
Η κοπελα μου ηταν χαρουμενη τοσο οσο δε την ειχα συνηθησει.

:2funny:
Τα «γουρούνια» πότε μπαίνουν στο σκηνικό, τύπε;
Σίγουρα εχει κάποιο κάμπινγκ εκεί κοντά αν και δεν μας τα είπε λεπτομερώς η ιστορία εχει πολλά κενα

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.230
Πόντοι
3.846
Φιλαράκι στην περίπτωσή σου ισχύει το είναι καλύτερο να μετανιώνεις για πράγματα που έκανες παρά για πράγματα που δεν έκανες. Σε μύησε ένας Ισπανός στο swinging -αν δεν ήθελες ας αρνιόσουνα.

-Μήπως αντίστοιχα η Ισπανίδα ήταν καλύτερη από την κοπέλα σου; Αν η κοπέλα σου το είχε διαισθανθεί αποκλείες να σου έβαλε φυτιλιές για να σε κάνει να νιώσεις σαν ανύπαρκτος και τριτοδεύτερος;
-Το να θιχτεί ο εγωισμός σου είναι φυσιολογικό, σε κανέναν δεν αρέσει να έρχεται δεύτερος. Αλλά φίλε αυτά έχει το swinging - σκέψου ανταλλαγή ανάμεσα σε ένα ζευγάρι 20-25 και ένα ζευγάρι 40-45. Δε θα γίνει πάλι αυτό που λες ότι σε χάλασε;
-Μήπως η κοπέλα σου (λες ότι τα πήρε κράνα αλλά και γαμήθηκε με τον Ισπανό) ήθελε να σε εκδικηθεί για κάτι που της έκανες για αυτό και φώναζε σαν να τη σφάζανε;

Στην τελική αλάνι μου σαφέστατα το swinging είναι σπορ που απευθύνεται σε ανθρώπους με αντίστοιχη νοοτροπία. Πήγα μια φορά στο σουινγκάδικο του Πειραιά και είδα ζευγάρια που δεν κουνήθηκαν όλο το βράδυ από τη θέση τους και δε μιλούσαν σε κανένα. Ο άλλος έπαιρνε μάτι και έβαλε το σώμα του και τα χέρια ασπίδα για τον κώλο της γυναίκας του μη και του τη χουφτώσει κανείς περαστικός. Για αυτό ακολούθα τα ένστικτά σου παίκτη ,κάνε αυτό που σε εκφράζει και άστα όλα τα άλλα.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
τυπε τρουμπαμαν επρεπε να την προλαβεις και να της πεις πρωτος οτι χωριζετε επειδη δεν σου κανει τοσο λαρυγγωτο τσιμπουκι οσο η ισπανιδα:confused:
Καλη ηταν φιλε,οχι τοσο καλη οσο η ισπανιδα η οποια καταφερε να με υπνωτισει με τα κολπα της

Δε μπορεσα να αντιδρασω δεν ειπα κιχ που ο ισπανος ειχε καταγαμησει την κοπελα μου.

Την αλλη μερα παρ ολα αυτα εγω ειχα τα μουτρα.Η κοπελα μου ηταν χαρουμενη τοσο οσο δε την ειχα συνηθησει.

Βάσει αυτών που λες, ορθά λοιπόν κατέληξες στο αρχικό σου συμπέρασμα:
«Μην μπαίνετε στο swinging αν δεν το έχετε σκεφτεί καλά.»
Θεωρητικά αν εσυ και η κοπέλα σου το «είχατε», θα έπρεπε να είστε και οι δυο χαρούμενοι την επόμενη μέρα που έκατσε καλά η φάση και για τους δυο σας...
Από ότι καταλαβαίνω τελικά εσένα σου έμεινε η ανεξίτηλη πικρία ότι πέρασε καλά η δικιά σου με τον Ισπανό αντί η χαρά ότι πέρασες καλά εσύ με την Ισπανίδα. Τωρα ότι «έχυσε μόνο με αυτόν« και λοιπές μαλακιες είναι προφανές ότι ήθελε να σε κάνει να πονέσεις - ζηλέψεις ίσως και εκδικητικά γιατί σε είδε χαρούμενο με την Ισπανίδα. Και το πέτυχε.
Άρα το swinging μάλλον δεν είναι το άθλημα σου....ίσως με την επόμενη...

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Να πω και εγώ τώρα, από τις εμπειρίες μου. Το να μη χύνει μαζί σου, αλλά να χύνει με κάποιον που μόλις γνώρισε και μάλιστα σε φάση τέτοια, ΟΚ, θα έλεγα ότι η πρώην σου μάλλον λέει μαλακίες για να σε πικάρει. Βέβαια, θα τα είχα πάρει και εγώ στο κρανίο εάν το άκουγα.

Τώρα, το γεγονός ότι δεν έχυνε μαζί σου, είναι δικό της το πρόβλημα, όχι δικό σου. Εάν είσαι μικρός (σε ηλικία), θα μπορούσε να σε καθοδηγήσει για να μάθεις πως χύνει. Κάθε γυναίκα γουστάρει διαφορετικές φάσεις για να έρχεται σε οργασμό. Ο άντρας, πάνω-κάτω χύνει με τους ίδιους τρόπους, δεν θέλει και πολύ.

Καλά έκανες και χώρισες, κατ' εμε, διότι το ότι γενικά δεν έχυνε μαζί σου μάλλον σημαίνει και πρόβλημα στη σχέση και, από δική μου εμπειρία, πρόβλημα στην γκόμενα.

Θα σου περάσει ο εγωισμός (εάν δεν σου έχει περάσει) μετά από ωραία γαμήσια με πουτάνες και γνωριμίες.

Τέλος, ίσως, να κοιτάξεις να είσαι πιο δοτικός, δηλαδή, γλυφομουνάκι για αρχή και γλυφοκώλι πριν την πίπα, και πίστεψέ με, κάνει πολύ καλή εντύπωση! Έχω καταλάβει ότι το γλυφομούνι στην αρχή των σχέσεων έχει πολύ μεγάλη σημασία. Σε μακροχρόνιες σχέσεις πάιζει μεγάλο ρόλο πόσο καλή πίπα κάνει η γκόμενα.

Π

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αν τα ειχατε πολυ καιρο, ειχατε φυγει απο την αρχικη περιοδο υπερκαυλας
που παρουσιαζεται σε ολα τα ζευγαρια και μετα χαλαρωνουν.
Οποτε βρηκε κι αυτη ευκαιρια αφου τον εδωσες στην αλλη και τον αρπαξε.
Ξανοιχτηκες ομως.
Το που φωναζε δεν λεει τιποτα, μπορει να σε τσιγκλαγε.
Δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα στην ολη φαση. Ειναι ολα θολα.
Με την μπεκρα δεν βγαινει ακρη στο θεμα.
Σε επηρεασε η ρουκετα που σου πεταξε οτι εχυσε μονο με τον αλλον.
Δηλαδη με εσενα ουτε μια φορα; πολυ περιεργο αυτο.
Μετα υποθετω αισθανθηκες εν δυναμη κερατας. Σε επιασε εγωισμος.
Εγωισμος να εχεις οταν χτυπας το θυμα. Τα ενδιαμεσα ειναι ολα ρισκο.
Δεν ενιωσες εσυ ο ιδιος οτι εχυνε ποτε; ασε τι ειπε αυτη.
Μπορει να ηθελε να σε εκδικηθει με σποντα. Να θυμοταν αρνητικα.
Μην πιστευεις οτι λενε.
Αν ηθελες να την ψιλοτρελλανεις θα μπορουσες να της πεις
οτι ρε μωρο μου οντως τα ειχες παει πολυ καλα τοτε
και θα μπορουσαμε να βγαζαμε τιποτα λεφτα, θες να το κανουμε συστημα
να γαμιεσαι; εκει χτυπας πολυ βαθια μεχρι την ριζα.
Σημασια εχει να ξερεις ποσα πιανεις σαν αρσενικο εσυ ο ιδιος
μεσα απο τις εμπειριες σου.
Δεν παζαρευεις τιποτα.

:rockon:
Σε ευχαριστώ φίλε tnt για την ωραία τεκμηριωμένη άποψη.
Όπως έχω ξαναπεί μου φαίνεσαι από τους λίγους που γράφουν με μπέσα και ειλικρινή προσέγγιση ενός θέματος.
Η αλήθεια είναι πως η σχέση είχε φθαρεί σε πολλά σημεία.
Οι ευθύνες άνηκαν και σε μένα.
Κάπου αναφέρει συναγωνιστής πως από ένα σημείο και.μετά βαριέσαι την κοπέλα σου.
Οπως λες κι εσυ,η περιοδος της.υπερκαυλας καποια στιγμη τελειωνει.
Στη φαση που βρισκομουν οταν πηγαμε διακοπες στην Ιο ήθελα να διαπιστωσω αν.η σχεση γινεται να ξαναζωντανεψει.
Η αποφαση μου να δεχτω την προταση του ισπανου δεν ηταν λογικη ουτε καλοζυγισμενη.
Λιγο η μεθη λιγο το μαυρο που ειχαμε κανει,λιγο το οτι η ισπανιδα ηταν πολυ εκλυστικη γυναικα,καταληξαμε εκει.
Μετα απο.καιρο κακως για μενα που συζητηθηκε αυτο.
Αλλα.ισως η τοτε κοπελα μου να θελε να μου πετυχει χτυπημα κατω απο τη ζωνη

Προς αδελφό Mpratan:Τετοιες αναμνησεις που τοτε με καυλωσαν προβληματισαν ισως πληγωσαν αποτελουν ωραιες ιστοριες στο σημερα.
Καταλληλες για μοιρασμα,αν οχι για εκδοση σε καποια βιβλιο ?️‍♂️?
Πες οτι ειμαστε μια μεγαλη ανδροπαρεα κι εχουμε βγει για μπυρονια λιγο πριν η λιγο μετα την τσαρκα μας και γουσταρουμε να ανταλλασουμε αφηγησεις...

Τι έγινε με το φιλικό ζευγάρι;Απομακρυνθηκα.
Σταματησα να βγαινω μαζι τους.
Εμαθα ομως πως προσφατα χωρισαν.
Λεπτομεριες θα μαθω.
Εγω εχω τη συνειδηση μου ηρεμη παντως.

Στους.υπολοιπους συναθλητες:

Να πω πως ειναι παλια ιστορια,τα πραγματα πηραν τη φυσικη τους πορεια,σαφως ωριμασα,καθαρισα τη συνειδηση μου,κακιες δεν κρατω.

Η συνειδητοποιηση πως ολα ειναι στο μυαλο μας ειναι ενα πολυ σπουδαιο εισητηριο για αποκτηση αλλων εμπειριων με επιγνωση πολυ διαφορετικη απο το παρελθον..

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πω φαντασου η πρωην του να μιλαει με την γκομενα του ισπανου και να λενε ποσο μπαμιας ητανε ο τρουμπα και να μιλαγανε για τα γαμησια του βασκου

το πως τριβοταν η ψωλα του στα τοιχωματα τους και πως της εκανε να χυνουν

αυτοκτονια η μονη λυση

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
  • Like
Αντιδράσεις: tnt60
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
πω φαντασου η πρωην του να μιλαει με την γκομενα του ισπανου και να λενε ποσο μπαμιας ητανε ο τρουμπα και να μιλαγανε για τα γαμησια του βασκου

το πως τριβοταν η ψωλα του στα τοιχωματα τους και πως της εκανε να χυνουν

αυτοκτονια η μονη λυση
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Με τον ισπανό κράτησα επαφή όσο παράξενο κι αν φαίνεται.

Ήταν να πάω λίγο πριν ξεσπάσει η επιδημία στα μέρη του για να με κυκλοφορήσει.

Ο τύπος είναι και γαμώ μιλάμε.

Είχαμε χαθεί για κάποιο διάστημα αλλά μετά από χρόνια ξαναμιλήσαμε.

Του χω τάξει να ρθει κι αυτός εδώ να τον γυρίσω στα στέκια της Αθήνας:rockon::rockon::rockon::rockon:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καταλαβα τυπε ειπες να δοκιμασεις ισπανικα

σου λεει κατι θα ξερει η γκομενα μ

:confused:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.794
Πόντοι
7.195
Κανόνας.
Ποτέ παρτούζα με κοπέλα που έχουμε σχέση.
Και αντίστροφα.
Ποτέ σχέση με κοπέλα από παρτούζα.
Αργά ή γρήγορα θα βγούν στον αφρό διάφορα.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

Του χω τάξει να ρθει κι αυτός εδώ να τον γυρίσω στα στέκια της Αθήνας:rockon::rockon::rockon::rockon:

τρούμπα προτείνω είτε να έχεις μαζί σου τον βαλκάνιο κμαν να ρίξει στη ισπανίδα γκόμενα (υποθέτω θα είναι μαζί με τον χλιμίτζουρα βάσκο) μια συστοιχία βαλκανικούς πυραύλους, να της αναφέρει και τα γνωστα μουνολίβαδα και να γίνει το έλα να δεις, είτε τον βιτάμ, που είναι και αλληλέγγυος με τους ποδέμος, ώστε να πιτσιλίσει τη βάσκα για...2-3 δευτερα (τόσο θέλει), να της πετάξει και ένα δεκάρικο στα μούτρα για να μάθει η χαμούρα... :cheesy:
Είναι μαζί ναι,αλλά είναι σύζυγός του πλεον.

Απ όσο μπορω να μαντέψω έχουν σταματήσει να κάνουν τέτοια:headbang::headbang::headbang::headbang:

Τι εστί Κμαν και τι βιταμ τυπε?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Αυτός την ισπανίδα την έχει ακόμα ;
Την έχει παντρευτεί κι έχουν και 2 παιδιά μαζί.
Έχει τσεκάρει τα παιδιά με DNA? Είναι και εκεινο το ακαποτα που ειπες:confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306

τρούμπα προτείνω είτε να έχεις μαζί σου τον βαλκάνιο κμαν να ρίξει στη ισπανίδα γκόμενα (υποθέτω θα είναι μαζί με τον χλιμίτζουρα βάσκο) μια συστοιχία βαλκανικούς πυραύλους, να της αναφέρει και τα γνωστα μουνολίβαδα και να γίνει το έλα να δεις, είτε τον βιτάμ, που είναι και αλληλέγγυος με τους ποδέμος, ώστε να πιτσιλίσει τη βάσκα για...2-3 δευτερα (τόσο θέλει), να της πετάξει και ένα δεκάρικο στα μούτρα για να μάθει η χαμούρα... :cheesy:
Είναι μαζί ναι,αλλά είναι σύζυγός του πλεον.

Απ όσο μπορω να μαντέψω έχουν σταματήσει να κάνουν τέτοια:headbang::headbang::headbang::headbang:

Τι εστί Κμαν και τι βιταμ τυπε?
Σε βλέπω καλεσμένο στην Ισπανία να καθόσαστε στο Κυριακάτικο τραπέζι με τα τσοριθο και τα τάπας και να εξηγείς στα παιδιά του ζευγαριου με στοργική γλαφυρότητα τι ωραία που τους γαμησες τη μανούλα....:confused:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτός την ισπανίδα την έχει ακόμα ;
Την έχει παντρευτεί κι έχουν και 2 παιδιά μαζί.
Έχει τσεκάρει τα παιδιά με DNA? Είναι και εκεινο το ακαποτα που ειπες:confused:
Χαχα φιλε
Δεν ταιριαζουν οι ηλικιες των παιδιων με τα χρονια.που περασαν απο τοτε...

Πλεον το ζευγαρι εχει ωριμασει απ οσο καταλαβα απο τα mails που ανταλλασσσαμε και απο τις φωτο τους.

Επισης η ισπανιδα πλεον.εχει παρει κιλα.
Τοτε ηταν πολυ σεξυ ο σωματοτυπος της.Ενταξει δεν ηταν μοντελο αλλα τα χε ολα.Μεση δαχτυλιδι πεταχτο κωλο κτλ.
Εκανε φοβερη πιπα,ΠΙ ΠΑ ΡΑ μιλαμε

Και ηξερε να καβαλικευει μοναδικα.

Ετσι εξηγειται πως εκεινη τη στιγμη εγραψα πραγματικα στα αρχιδια μου την κοπελα μου και τον ισπανο

Νομιζω πως ακομη και αγριοσκυλα να μας ορμουσαν και να ξεκιναγαν να με τρωνε ζωντανο εγω θα καθομουν εκει κατω απο τη μουνα της ισπανιδας υπνωτισμενος να γαμαω μεχρι να μου φανε και την πουτσα μου.
Το ποσο εχυσα ακομη το θυμαμαι.

Πανε ομως πολλα χρονια απο τοτε.

Το ζευγαρι αλλαξε χαρακτηρα 180 μοιρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom