Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Με τον ισπανό κράτησα επαφή όσο παράξενο κι αν φαίνεται.
Αυτός την ισπανίδα την έχει ακόμα ;
Την έχει παντρευτεί κι έχουν και 2 παιδιά μαζί.
Έχει τσεκάρει τα παιδιά με DNA? Είναι και εκεινο το ακαποτα που ειπες:confused:
Χαχα φιλε
Δεν ταιριαζουν οι ηλικιες των παιδιων με τα χρονια.που περασαν απο τοτε...

Πλεον το ζευγαρι εχει ωριμασει απ οσο καταλαβα απο τα mails που ανταλλασσσαμε και απο τις φωτο τους.

Επισης η ισπανιδα πλεον.εχει παρει κιλα.
Τοτε ηταν πολυ σεξυ ο σωματοτυπος της.Ενταξει δεν ηταν μοντελο αλλα τα χε ολα.Μεση δαχτυλιδι πεταχτο κωλο κτλ.
Εκανε φοβερη πιπα,ΠΙ ΠΑ ΡΑ μιλαμε

Και ηξερε να καβαλικευει μοναδικα.

Ετσι εξηγειται πως εκεινη τη στιγμη εγραψα πραγματικα στα αρχιδια μου την κοπελα μου και τον ισπανο

Νομιζω πως ακομη και αγριοσκυλα να μας ορμουσαν και να ξεκιναγαν να με τρωνε ζωντανο εγω θα καθομουν εκει κατω απο τη μουνα της ισπανιδας υπνωτισμενος να γαμαω μεχρι να μου φανε και την πουτσα μου.
Το ποσο εχυσα ακομη το θυμαμαι.

Πανε ομως πολλα χρονια απο τοτε.
.
Σε βλέπω έτοιμο με σενάριο για Greenaway ή έστω Almodovar (ο τελευταίος θα το δει και πατριωτικά λόγω Ισπανού αλλά θα το «μαλακώσει» κιολας). Η σκηνή με τα σκυλιά στην φάση της ανταλλαγής θα γίνει all time classic.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
Τι παπαριες διαβαζουμε εδω μεσα δεν περιγραφεται

Περιμενω καποιος να ανοιξει θεμα: το εκανα με εξωγηινη. Το μονο που δεν εχω δει ακομη :(

τι μου θύμισες τώρα ρε παικτη. Τότε που ήμουν μηχανικός στο Εντερπράιζ κάναμε κάτι παρτούζια με εξωγήινες, άλλο να σου λέω κι άλλο να τα βλέπεις. Δε θα θες να ξαναπάς με γήινη.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Πάντως η Ισπανίδα είναι ακόμα με τον Ισπανό και η Ελληνίδα την κοπάνησε μετά τον Ισπανό.
Συμπέρασμα; Μεγάλος μπήχτης ο Ισπανός.
Η ελληνιδα εφυγε γιατι η σχεση ειχε υποστει φθορα.

Ο οριστικος χωρισμος μας εγινε καποιους μηνες μετα το συμβαν στην Ιο.

Ο ισπανος οντως γαμησε καλα το κοριτσι μου γιατι ηταν σουπερ καβλωμενος και θυμαμαι ποσο την εχυσε στα βυζια της.
Στην.αρχη ηθελε να της τα δωσει στο στομα αλλα του αρνηθηκε.Αυτο το κανε μονο σε μενα.
Γυμνασμενος ο ισπανος με καλη πουτσα και καλος γαμιας γενικα.

Καναμε.καποιο.καιρο να μιλησουμε αλλα η ζωη προχωρησε για ολους μας.
Τη Δωρα(ετσι λεγαν την τοτε κοπελα μου) την ξεπερασα ενω με τον Ραουλ αρχισαμε να μιλαμε.Συνεχισε να ειναι με την Ιρένε(την ισπανίδα)

Κάποιες φορες χωριζαν καποιες παλι ξανασμιγαν.
Η σχεση τους δοκιμαστηκε και επιβιωσε.
Οταν.εμαθα πως παντρευτηκαν ψιλο κουφαθηκα.
Οσο για τη Δωρα μου τα χε ζαλισει τοτε με.τον ισπανο και χτυπαγε τον εγωισμο μου.
Ειχε μιλησει και σε μια κοινη μας φιλη Πως εγω κανω καλο σεξ αλλα σαν το Ραουλ...κανεις.

Ξεπεραστηκαν ομως αυτα κι εγω ξεπερασα παλιες μου αντιληψεις.Δε διεκδικω τα σκηπτρα του φοβερου εραστη.Καλος ειμαι οντως και εχω ταιριαξει με.αρκετες γκομενες στη ζωη μου.

Σημασια εχει να περναμε καλα πανω απ ολα.
Κι εγω αλλωστε με την Ιρενε εριξα ενα απο τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου.
:rockon::rockon::rockon:

ρε φίλε πώς το σεξ μαζί σου ήταν καλό αλλά δεν έχυνε? Τι μαλακίες λες?

Π

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Πάντως η Ισπανίδα είναι ακόμα με τον Ισπανό και η Ελληνίδα την κοπάνησε μετά τον Ισπανό.
Συμπέρασμα; Μεγάλος μπήχτης ο Ισπανός.
Η ελληνιδα εφυγε γιατι η σχεση ειχε υποστει φθορα.

Ο οριστικος χωρισμος μας εγινε καποιους μηνες μετα το συμβαν στην Ιο.

Ο ισπανος οντως γαμησε καλα το κοριτσι μου γιατι ηταν σουπερ καβλωμενος και θυμαμαι ποσο την εχυσε στα βυζια της.
Στην.αρχη ηθελε να της τα δωσει στο στομα αλλα του αρνηθηκε.Αυτο το κανε μονο σε μενα.
Γυμνασμενος ο ισπανος με καλη πουτσα και καλος γαμιας γενικα.

Καναμε.καποιο.καιρο να μιλησουμε αλλα η ζωη προχωρησε για ολους μας.
Τη Δωρα(ετσι λεγαν την τοτε κοπελα μου) την ξεπερασα ενω με τον Ραουλ αρχισαμε να μιλαμε.Συνεχισε να ειναι με την Ιρένε(την ισπανίδα)

Κάποιες φορες χωριζαν καποιες παλι ξανασμιγαν.
Η σχεση τους δοκιμαστηκε και επιβιωσε.
Οταν.εμαθα πως παντρευτηκαν ψιλο κουφαθηκα.
Οσο για τη Δωρα μου τα χε ζαλισει τοτε με.τον ισπανο και χτυπαγε τον εγωισμο μου.
Ειχε μιλησει και σε μια κοινη μας φιλη Πως εγω κανω καλο σεξ αλλα σαν το Ραουλ...κανεις.

Ξεπεραστηκαν ομως αυτα κι εγω ξεπερασα παλιες μου αντιληψεις.Δε διεκδικω τα σκηπτρα του φοβερου εραστη.Καλος ειμαι οντως και εχω ταιριαξει με.αρκετες γκομενες στη ζωη μου.

Σημασια εχει να περναμε καλα πανω απ ολα.
Κι εγω αλλωστε με την Ιρενε εριξα ενα απο τα καλυτερα γαμησια της ζωης μου.
:rockon::rockon::rockon:

ρε φίλε πώς το σεξ μαζί σου ήταν καλό αλλά δεν έχυνε? Τι μαλακίες λες?

Π
ΕΙΠΑ οτι ΕΓΩ περασα καλα με την ισπανιδα.

Εγραψα οτι ειπε η πρωην γκομενα μου επισης.Ειπε οτι ημουν καλος αλλα ο ισπανος καλυτερος.Γυναικειος οργασμος.Τρεχα γυρευε.
Ξεστραβωσου και διαβαζε πιο προσεκτικα και μιλα και καλυτερα ενταξει;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Μα τι πάει να πει ήσουν καλός, ενώ σου είπε ότι δεν έιχε χύσει μαζί σου, ένω με τον Ραούλ έχυσε και άρα ήταν καλύτερος?

Δεν έχει λογική αυτό που λες, Νομίζω ότι είμαι σαφής.

Π

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μα τι πάει να πει ήσουν καλός, ενώ σου είπε ότι δεν έιχε χύσει μαζί σου, ένω με τον Ραούλ έχυσε και άρα ήταν καλύτερος?

Δεν έχει λογική αυτό που λες, Νομίζω ότι είμαι σαφής.

Π
Εγώ μεταφέρω αυτά που άκουσα.

Όταν σου λένε ότι κάνεις καλό σεξ αλλά όχι το κορυφαίο όπως ο ισπανός είναι σαν να σου λένε πόσο μέτριος είσαι.Ή το έλεγε επίτηδες για να με πληγώνει και να με πικάρει.

Άντε βγάλε άκρη τώρα από το γυναικείο μυαλό.

Πρακτικά είναι απλό.Εγώ δεν ήμουν και χάλια αλλά ο Ραουλ ήταν σουπερ.

Κι εμείς πόσες ''καλές'' έχουμε γαμήσει και πόσο αυτό απέχει από εκείνες που μας έκαναν να βλέπουμε αστεράκια?

Για σένα δηλαδή υπάρχει μόνο καλός και κακός?

Δεν έχεις ακούσει που λένε εχθρός του καλού είναι το καλύτερο κτλ?

Ε και τι γράφω αμέσως πιο κάτω?

Πως ξεπέρασα αυτή τη μανία που είχα να είμαι ο καλύτερος και τα γραψα στα τετοια μου το πόσο καλά νομίζει η καθεμία ότι τη γαμάω.

Αντίθετα άρχισα να κοιτάω την πάρτη μου και μόνο και αυτό με χαλάρωσε και μου άνοιξε ορίζοντες που ούτε φαναταζόμουν πριν.

Είναι πιο κατανοητά τώρα τα όσα γράφω?

Και εν πάσει περιπτώσει δε με χάλασε που δε κατάλαβες τα γραφόμενά μου ή που είχες αντίθετη άποψη ή διαφωνία,με ψιλοχάλασε ο τρόπος(Λες μαλακίες κτλ)

Αυτά φίλε,νταξ δε θα χαλάσουμε και τις καρδιές μας.

Συναγωνιστικούς χαιρετισμούς:rockon::rockon::rockon:

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Πολλές φορές και μόνο που είναι ξένος κάποιος, κερδίζει πολλούς πόντους στο μυαλό της γυναίκας. Ειδικά από κάτι Ιταλίες, Ισπανίες κλπ.
Και μόνο η αίσθηση δηλαδή ότι τη γαμούσε ισπανός μπορεί να την έκανε να χύσει, χωρίς να σημαίνει κάτι για τις αντικειμενικές επιδόσεις του.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.012
Πόντοι
2.606

Ήταν να πάω λίγο πριν ξεσπάσει η επιδημία στα μέρη του για να με κυκλοφορήσει.

Ο τύπος είναι και γαμώ μιλάμε.

Είχαμε χαθεί για κάποιο διάστημα αλλά μετά από χρόνια ξαναμιλήσαμε.

Του χω τάξει να ρθει κι αυτός εδώ να τον γυρίσω στα στέκια της Αθήνας:rockon::rockon::rockon::rockon:
τυπε τώρα η ιστορία αρχίσε να αποκτά ενδιαφέρον :gay:

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
299
Πόντοι
21
To swinging είναι ένα game ανεβασμένου level. Πρέπει να είσαι έτοιμος να αντέξεις με αξιοπρέπεια τον ανταγωνισμό. Φυσικά και θα βρεθεί να την γαμήσει και κάποιος πιο όμορφος από σένα, πιο επιβήτορας και από σένα και όλα τα πιο πάνω από σένα. Άλλοι χαλιούνται, άλλοι καυλώνουν, εάν ανήκεις σε αυτούς που χαλιούνται αυτό το παιχνίδι δεν κάνει για σένα. Όπως κι εσύ καύλωσες ιδιαίτερα με το καινούριο μουνί, έτσι καύλωσε και αυτή με την καινούρια πούτσα. Φυσιολογικό θα έλεγα.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.716
Πόντοι
1.446
Ρε φιλε γιατι χαλιεσαι ...

Ανταλαξες Ελλε-ι-νιδα με Ισπανιδα

Σαν να ανταλασεις Lada με Seat...

Κοψοχρονια το πηρες το μουνι...!

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Συγγνώμη που σε πλήγωσα.

Είπες ότι η δικιά σου τα πήρε στην κράνα, ΟΚ.

Μετά λες ότι σου είπε ότι με εσένα δεν έχυνε. ΟΚ

Ο Ραούλ την έκανε να χύσει με την πρώτη συνουσία.

Αυτα δεν έγραψες?

Εάν κάνω λάθος διόρθωσέ με.

Εάν τα παραπάνω είναι σωτά, τότε νομίζω ότι το πρόβλημα ήταν καθαρά της γκομενάς σου και όχι δικό σου, φίλτατε. Ο λόγος είναι απλός: ανοργασμικιά.

Π

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1
Πολλές φορές και μόνο που είναι ξένος κάποιος, κερδίζει πολλούς πόντους στο μυαλό της γυναίκας. Ειδικά από κάτι Ιταλίες, Ισπανίες κλπ.
Και μόνο η αίσθηση δηλαδή ότι τη γαμούσε ισπανός μπορεί να την έκανε να χύσει, χωρίς να σημαίνει κάτι για τις αντικειμενικές επιδόσεις του.

Κι εμάς δεν μας φτιάχνει το διαφορετικό; Παλιά στα call girls έπαιρνα κάθε φορά κι άλλη χώρα. Ή έτσι νόμιζα γιατί οι πιο πολλές ήταν και καλά από εξωτικούς προορισμούς.

yma

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2006
Like
133
Πόντοι
1

Ήταν να πάω λίγο πριν ξεσπάσει η επιδημία στα μέρη του για να με κυκλοφορήσει.

Ο τύπος είναι και γαμώ μιλάμε.

Είχαμε χαθεί για κάποιο διάστημα αλλά μετά από χρόνια ξαναμιλήσαμε.

Του χω τάξει να ρθει κι αυτός εδώ να τον γυρίσω στα στέκια της Αθήνας:rockon::rockon::rockon::rockon:
τυπε τώρα η ιστορία αρχίσε να αποκτά ενδιαφέρον :gay:

:2funny:

Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
0
¡Hola! Mi nombre es Raoul y decidí compartir con ustedes mi experiencia de mi novio esa noche.
De hecho, Irene y yo recordamos esa fase y todavía estamos cachondos. Tuve muchos años para eyacular tan fuerte, y lo logré porque hice que la idiota de su novia se levantara.
La verdad es que mi pene tiene 23 cm en erección y su vagina debe haber sentido como si le hubieran insertado un taladro. Ella también llegó al orgasmo varias veces y yo la obligué a hacer squirting, que como más tarde me confesó, nunca había experimentado.

Irene y yo amamos a Grecia, sus mujeres y hombres de mente abierta que quieren compartir sus fluidos corporales con nosotros.
¡Te enviamos nuestro amor y nuestro orgasmo desde España!
:2funny::2funny::2funny::2funny:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Το Κυριακάτικο θέμα παίρνει διεθνεις διαστάσεις περιμένω και της απόψεις της Ισπανίδας για να εχω εικόνα !!!!

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Τρολάρισμα είναι τώρα αυτό ; :2funny:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
βρήκαμε θέμα πάλι...

ρε φίλε δεν πήγαινε άλλο με την γκόμενα

σιγά μην σου έφταιξε η ψωλή του Ισπανού.

θα σου έφευγε ούτως ή άλλως.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
μια και το έφερε η κουβέντα

δεν έχω κάνει ποτέ swinging και τώρα πλέον είναι αργά...πέρασαν τα χρόνια.

όμως αναρωτιέμαι , αν γίνει μια φορά , θέλεις να το ξανακάνεις? γίνεται εθισμός?

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
Αυτός την ισπανίδα την έχει ακόμα ;
Την έχει παντρευτεί κι έχουν και 2 παιδιά μαζί.

ο φίλος μας παντρεύτηκε γυναίκα για σπίτι...να την χαίρεται αυτός μαζί με ΟΛΟΥΣ τους άλλους λοιπόν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom