Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 306K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296

Ωραίο θεματάκι και δείχνει πόσο εύκολα μια γυναίκα μπορεί να αδειάσει ένα άνδρα.

Μπορεί να αφορούσε το παρελθόν,αλλά η εξομολόγηση ήταν ευνουχιστική για τον άνδρα.

Θα μπορούσε άνετα να το μπαλώσει η τύπισσα λέγοντας ότι ο ιταλός την είχε μικρή και γι αυτό έδωσε κώλο σε εκείνον και όχι στον επί 7 έτη σύντροφό της

Όμως δεν ήταν μόνο αυτό το θέμα.

Είναι βαρύ μετά από 7 χρόνια(τόσο δε τα είχαν νομίζω?)να ανακαλύπτεις πως η κοπέλα που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσες τον άνθρωπό σου και την πιθανή μάνα των μελλοντικών παιδιών σου,δεν είναι τίποτε άλλο από μια ξεφτυλισμένη που γαμήθηκε στα όρθια με ένα άγνωστο μόνο και μόνο επειδή της ύγρανε το μουνί.

Μου χει τύχει ιστορία που τραβιόμουν με μια τύπισσα και εκείνη επειδή είχε ένα πρώην στο νησί της που την κακοποιούσε,μου ζήτησε σα χάρη να πάμε μαζί στο νησί διακοπές να μας δει να μαζευτεί.

Τεσπα,δέχτηκα να παρουσιαστώ στην εκεί παρέα της ως το αγόρι της ενώ απλά την γαμούσα ευκαιριακά.

Ήταν και ξηγημένο τυπάκι(από τα λίγα).

Μη τα πολυλογώ,μου έκανε εντύπωση η πρώτη αντίδραση των αγοριών της παρέας όταν κάτσαμε μαζί αγκαλιά στο καφέ.Κάτι περίεργα γελάκια κάτι μυστήριες φάτσες κτλ

Ακολούθησαν και παράξενες ερωτήσεις με αψυχολόγητο για έναν που δε γνώριζε ύφος.

''Πότε θα πατρευτείτε με το καλό να το αποκαταστήσεις το Λενάκι?'' κτλ

Στο νησί κάτσαμε 2 εβδομάδες και μη πλατειάζω αλλά κατάλαβα πως το Λενάκι είχε γαμηθεί με όλα τα αγόρια της παρέας έστω μια φορά και με άλλους κατοίκους του νησιού.

Φυσικά αν και πάνε χρόνια δε θα αναφέρω το νησί,γιατί οι συμπτώσεις πολλές και δε θέλω να κλείσω άδικα κανένα σπίτι.

Η ουσία είναι πως ούτε καν πήγαινε το μυαλό μου ότι το Λενιώ ήταν τέτοιος τύπος.

Απίστευτα αξιοπρεπής σε εμφάνιση και συμπεριφορά και μάλιστα να πω ότι για να μου κάτσει βγαίναμε ένα μήνα μέχρι να την ψήσω.

Φαντάσου να τα χα μαζί της κανονικά και χρόνια τι θα ένοιωθα.

Αναρρωτιέμαι πόσο σκληροπυρηνικός χύστης είναι ο ισπανός και με τι στομαχι παντρευτηκε την Ιρένε.

Άλλη νοοτροπία θα μου πεις ο τύπος ήταν και είναι στ αρχίδια του όλα.

Ευχάριστος στην παρέα,μερακλής στις διασκεδάσεις και ακομπλεξάριστος σε όλα.

Θα ζήσει πολλά χρόνια το μόνο σίγουρο.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Α, καλά, τραβάς σαν μαγνήτης συγκεκριμένου είδους γυναίκες. Πόσων ετών είσαι?

Μήπως είσαι αρκετά καλό παιδί?

Επίσης, μία συμβουλή για τον Ραούλ: δεν τα έχει στ'αρχιδια του όλα, απλά είναι λίγο μαλακάκος και το κρύβει καλά, και θα του βγει αλλιώς. Την γυναίκα που γίνεται μητέρα των παιδιών σου, δεν την μοιράζεσαι με κανέναν και για κανένα λόγο.

Αυτές οι τοξικές μαλακίες περί σ'αρχίδια μας όλα κλπ, είναι παπαριές. Εγώ θα σου πω ότι πιο υγιής ήσουν εσύ που χαλάστηκες με την φάση, παρά ο Ραούλ.

Και ξαναλέω, άλλαξε μαγνήτη!

Π

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Εγώ δεν κατάλαβα. Φίλε Τρούμπαμαν γράφεις ότι ο Ραούλ δεν γνωρίζει το σάιτ, ούτε εσένα.
Και αυτός ο ισπανός που έγραψε ;
Τρολ ήταν ;

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
228
Πόντοι
21
Δηλαδη συγνωμη φιλε μου.... Μπαινεις στη διαδικασια να κανεις ανταλλαγη ζευγαριων αλλα εσυ θελεις να περασεις καλα ενω η αλλη οχι??? Αφου παιρνετε την αποφαση και 1000 μπραβο σας αφου ετσι γουσταρετε, πρεπει να περασετε καλα και οι δυο και να μπορειτε να διαζειριστειτε αυτο που θα δειτε να συμβαινει. Η αλλη να γαμιεται καλυτερα απο τη δικη σου και ο αλλος να τη γαμησει καλυτερα. Αλλωστε και χειροτερα να τη γαμησει, παλι θα γουσταρει αν προκειταιγια μια μακροχρονια σχεση που στο σεξ ολα γινονται πλεον δεδομενα. Καθε τι καινουργιο και ποσο μαλλον ξενο εχει αλλη γλυκα. Και πρεπει να εισαι ετοιμος να το αντιμετωπισεις αλλιως δεν κανεις βημα.
Φιλος μου παντρεμενος χρονια με την κοπελια του, της συζητησε για τριο και ηταν πολυ θετικη για τη φαση και μονο. Απλα συμφωνησαν να φερουν επαγγελματια και οχι φιλο κλπ (εχασα την ευκαιρια γμτ). Τελικα πηραν απο αγγελιες ενα μαυρο αφου ειχε περιεργεια η κοπελα κσι βρεθηκαν σε ξενοδοχειο. Τα παιδια οχι μονο ειναι μαζι φουλ ερωτευμενα, αλλα μας το ελεγαν και γελαγαν με διαφορα ευτραπελα οπως οτι αλοιθωρησε στην αρχη απο τον πονο η κοπελα, οτι ο φιλος μου το ιδιο βραδυ ηταν σαν να μπαινει σε σωληνα νερου μεχρι να ξανασυνελθει η κοπελα κλπ. Πραγματα που εγω και η γυναικα μου προς το παρων δεν μπορουμε να διαχειριστουμε οποτε και δεν θα καναμε κατι τετοιο.
Αν το εκανα ομως και την εβλεπα να λυσσαει πανω στο καυλι του μαυρου η οποιου, δεν θα γκρινιαζα μετα. Επιλογη μου θα ηταν και ο σκοπος αυτος. Οποτε αν δεν ειναι καποιος ετοιμος και πολυ σιγουρος δεν τα αγγιζει αυτα. Ειναι high level.
Ειναι ομως παραλογο να χαλαστεις που περναει καλα ενω κι εσυ περνας καλα. Ειτε παιρνοντας ματι ειτε σκιζοντας αλλη.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Εγώ δεν κατάλαβα. Φίλε Τρούμπαμαν γράφεις ότι ο Ραούλ δεν γνωρίζει το σάιτ, ούτε εσένα.
Και αυτός ο ισπανός που έγραψε ;
Τρολ ήταν ;
Όσο εσύ αγαπητέ είσαι ο Morgan Freeman(που παρεπιπτόντως θεωρώ πολύ αξιόλογο ηθοποιό)άλλο τόσο ο ισπανός που έγραψε είναι ο αληθινός Ραούλ.:P

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
228
Πόντοι
21
Ναι. Ειχε το νου του ο ραουλ για το ποτε θα γραφτει η παρτουζα του. Καθε μερα κοιταγε. Μερικοι ανεβαζουν καποια φαντασιωση τους για να τρολαρουν η να τον παιξουν. Οκ. Θεμητο. Ουτως η αλλως τετοιες ιστοριες συμβαινουν. Θα μπορουσε να ειναι αληθινη.
Οταν μπλεξεις σε παρτουζα η ανταλλαγη δεν δινεις οδηγιες χρησης στον αλλο για τη γυναικα σου. Και αλλωστε ο σκοπος ειναι να τη δεις να γαμιεται και να χυνει. Οχι να γαμιεται και να μη γουσταρει. Χειροτερα θεματα θα δημιουργησει αυτο. Ουτε εσυ να ξεσκιζεις τη γυναικα του αλλου και να τη χυνεις και αυτος τη δικη σου να την προσεχει σαν να ειναι παρθενα στην πρωτη της φορα. Αν η δικη του δεν γουσταρει εσενα? Θα σου αρεσει? Αν φτασεις εκει δεν υπαρχει γυναικα κλπ. Υπαρχει γαμησι και οπως βγει. Αλλιως απετυχε η φαση η δεν ηταν κανεις ετοιμος γι αυτη. Θελει καλο ζυγισμα και απο τους δυο.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Το swinging ειναι ειδος παρτουζας ενα σκαλι πιο πανω απο την απλη παρτουζα
Γιατι εκει γινεται ανταλλαγη συντροφων και οχι απλη συνυπαρξη με δυο γυναικες και αλλον εναν.
Σε ολες τις περιπτωσεις δεν υπαρχει δικαιοσυνη και σιγουρα ολοι προτιμουμε να χουμε ρολο κυριαρχο και ο αλλος να ειναι σε μειονεκτικη θεση.

Εχω ξανακανει swinging με μικροτερης συναισθηματικης αξιας προσωπα και περασα πραγματικα καλα!
Αλλες φορες ημουν ο κυριαρχος αλλες φορες οχι.
Τς δυσκολα ξεκινουν αν εχεις αναπτυξει συναισθηματα για την συντροφο σου.
Τοτε που εγινε αυτο τεσπα ημουν νεοτερος οχι πολυ περπατημενος και βρισκομασταν υπο την επηρρεια μιας μεθης και τρελης διαθεσης.

Οτι εκανα το εκανα χωρις να υπολογισω οτι η σχεση μου δολοφονηθηκε σιωπηλα εκεινη τη νυχτα.
Ισως να ηταν απο πριν μια μετριοτητα και να μην ηθελα να το δω.

Παντως ο Ραουλ κυριαρχησε.

Σωστα γραφει ενας συναγωνιστης πιο πανω οτι εγω ημουν ο πιο φυσιολογικος που χαλαστηκα και οχι ο ισπανος που εχοντας τα παντα στ αρχιδια του κατεληξε παντρεμενος με αυτη τη γυναικα.

Οτι κι αν ειναι παντως ειναι ευτυχης.

Δεν πολυσκαει.

Αυτο μου εβγαλε.Ανεση δυναμισμο κι ευτυχια.

Αυτο ζηλεψα σε εκεινον πιο πολυ παρα το συν 4 εκατοστα μεγαλυτερο μοριο του το πιο καλλιγραμο σωμα του,το συν 5 ποντους παραπανω υψος του και την τεχνη του στο σεξ.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
To swinging δεν έχει καμία σχέση με την παρτούζα. Αφορά ζευγάρια που δεν κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους, έχουν συναίσθηση ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πολυγαμικοί και αυτό είναι η πραγματική φύση του ανθρώπου. Είναι σε θέση να διαχωρίσουν το σεξ απο το συναίσθημα και μέσω αυτού δημιουργούν πετυχημένες σχέσεις. Όσοι μπαίνουν στο παιχνίδι επειδή είδαν φως και μπήκαν, χωρίς ουσία στη σχέση τους και ξεκάθαρες κουβέντες, αργά ή γρήγορα καταλήγουν εκτός και ο καθένας τραβά το δρόμο του.
Ο Ισπανός είναι εξίσου φυσιολογικός με τον troubaman. Oύτε στα αρχίδια του είναι ούτε τίποτα. Ένας κανονικός άνθρωπος που βρήκε τη σύντροφο που του ταιριάζει, γιαυτό και την παντρεύτηκε. Βέβαια ζούμε στη χώρα που ο καθένας πιστεύει ότι αυτός τσιλιμπουρδίζει δεξιά κι αριστερά κι η γυναίκα του κάθεται στο σπίτι δούλα και κυρά. Ασχέτως που τα νούμερα δείχνουν ότι το κέρατο και απο τα δύο φύλλα παίζει κοντά στο 80%.

No_limits

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2020
Like
228
Πόντοι
21
To swinging δεν έχει καμία σχέση με την παρτούζα. Αφορά ζευγάρια που δεν κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους, έχουν συναίσθηση ότι όλοι οι άνθρωποι είναι πολυγαμικοί και αυτό είναι η πραγματική φύση του ανθρώπου. Είναι σε θέση να διαχωρίσουν το σεξ απο το συναίσθημα και μέσω αυτού δημιουργούν πετυχημένες σχέσεις. Όσοι μπαίνουν στο παιχνίδι επειδή είδαν φως και μπήκαν, χωρίς ουσία στη σχέση τους και ξεκάθαρες κουβέντες, αργά ή γρήγορα καταλήγουν εκτός και ο καθένας τραβά το δρόμο του.
Ο Ισπανός είναι εξίσου φυσιολογικός με τον troubaman. Oύτε στα αρχίδια του είναι ούτε τίποτα. Ένας κανονικός άνθρωπος που βρήκε τη σύντροφο που του ταιριάζει, γιαυτό και την παντρεύτηκε. Βέβαια ζούμε στη χώρα που ο καθένας πιστεύει ότι αυτός τσιλιμπουρδίζει δεξιά κι αριστερά κι η γυναίκα του κάθεται στο σπίτι δούλα και κυρά. Ασχέτως που τα νούμερα δείχνουν ότι το κέρατο και απο τα δύο φύλλα παίζει κοντά στο 80%.

Πιο πολυ να συμφωνω δεν παιζει
Ωραιος. Οπως εμεις γαμαμε παντρεμενες η γκομενες αλλων ετσι και οι δικες μας μπορει να τον τρωνε απο καποιον τριτο. Οποιος/οποια κυκλοφορει εχει εκει εξω αυτην/αυτον που θα τον ριξει στο κρεβατι. Μονογαμια δεν υπαρχει καρα την αποψη μου. Καποια στιγμη καπου θα γινει η φαση. Οντως επειδη εχω ζησει αρκετα swingers χωρις να εχω εμπλακει σαν ζευγαρι, ετσι ειναι. Χτιζουν επιτυχημενες σχεσεις γιατι διαχωριζουν το σεξ απο το συναισθημα. Οποιος νομιζει οτι καποια γκομενα σε φαση swingers θα αισθανθει κατι παραπανω μετα τη φαση πλαναται... πααααρα πολυ δυσκολο εως αδυνατο. Συμφωμω φιλε σαν να το εγραψα εγω.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Η ελληνίδα άραγε έκανε follow στο ινστα τον Ισπανό;ή φίλοι στο φέις;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Το swinging ειναι ειδος παρτουζας ενα σκαλι πιο πανω απο την απλη παρτουζα
Γιατι εκει γινεται ανταλλαγη συντροφων και οχι απλη συνυπαρξη με δυο γυναικες και αλλον εναν.
Σε ολες τις περιπτωσεις δεν υπαρχει δικαιοσυνη και σιγουρα ολοι προτιμουμε να χουμε ρολο κυριαρχο και ο αλλος να ειναι σε μειονεκτικη θεση.

Εχω ξανακανει swinging με μικροτερης συναισθηματικης αξιας προσωπα και περασα πραγματικα καλα!
Αλλες φορες ημουν ο κυριαρχος αλλες φορες οχι.
Τς δυσκολα ξεκινουν αν εχεις αναπτυξει συναισθηματα για την συντροφο σου.
Τοτε που εγινε αυτο τεσπα ημουν νεοτερος οχι πολυ περπατημενος και βρισκομασταν υπο την επηρρεια μιας μεθης και τρελης διαθεσης.

Οτι εκανα το εκανα χωρις να υπολογισω οτι η σχεση μου δολοφονηθηκε σιωπηλα εκεινη τη νυχτα.
Ισως να ηταν απο πριν μια μετριοτητα και να μην ηθελα να το δω.

Παντως ο Ραουλ κυριαρχησε.

Σωστα γραφει ενας συναγωνιστης πιο πανω οτι εγω ημουν ο πιο φυσιολογικος που χαλαστηκα και οχι ο ισπανος που εχοντας τα παντα στ αρχιδια του κατεληξε παντρεμενος με αυτη τη γυναικα.

Οτι κι αν ειναι παντως ειναι ευτυχης.

Δεν πολυσκαει.

Αυτο μου εβγαλε.Ανεση δυναμισμο κι ευτυχια.

Αυτο ζηλεψα σε εκεινον πιο πολυ παρα το συν 4 εκατοστα μεγαλυτερο μοριο του το πιο καλλιγραμο σωμα του,το συν 5 ποντους παραπανω υψος του και την τεχνη του στο σεξ.
Πάντως παλι καλά δεν κρατούσες μεζούρα όπως έγραψες πιο πάνω.. θα μπορούσες να ήσουν πολύ πιο ακριβής....

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Like
93
Πόντοι
1
Καποτε εψηνα μια απο mamba που μου ελεγε δεν κανω τετοια και ειμαι καλο κοριτσι και αν θες σχεση και οχι σεξ να σε συναντησω. Μεχρι που μου εστειλε ενα πρωι συγγνωμη που δεν απαντησα αλλα ημουν σε ολονυχτιο swinging :headbang:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Απ όσο μαθαίνω από τον Ραούλ για τη Δώρα(κράτησαν επαφή χρόνια μετά το δικό μας χωρισμό)είναι καλά παντρεμένη κι εκείνη με ένα παιδί.

Είχαν πάει με τον άνδρα της Ισπανία προ διετίας και είχαν συναντήσει την οικογένεια του Ραούλ.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
Απ όσο μαθαίνω από τον Ραούλ για τη Δώρα(κράτησαν επαφή χρόνια μετά το δικό μας χωρισμό)είναι καλά παντρεμένη κι εκείνη με ένα παιδί.

Είχαν πάει με τον άνδρα της Ισπανία προ διετίας και είχαν συναντήσει την οικογένεια του Ραούλ.
Στον αντρα της εχει πει η Δωρα οτι την ξεπάτωνε ο Ραουλ ??:think:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ποιος ξερει τυπε μου...παντως καθολου δε με αφορα πλεον...

Πιστευω οτι εχουν σοβαρεψει και η Δωρα και Ραουλ.Οποτε θα τιμησαν τα στεφανια τους.

Το πως η ζωη τα φερνει καμμια φορα ειναι μυστηριο.

Αν δε γνωριζει κατι,τοτε ο πιο ευτυχης θα ειναι ο συζυγος της Δωρας γιατι ολοι οι αλλοι γνωριζουν τι παιχτηκε πριν κατι χρονια.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Πω ρε μάγκα μου Troubaman διαστροφή η ελλεϊνίδα να κρατήσει επαφή με τον Ισπανό....

Σίγουρα σε έβλεπε σοβαρά και επειδή της χάλασες το παραμυθάκι για να σε πικάρει έκανε ότι έκανε..αμφιβάλλω και αν ο οργασμος της ήταν αληθινός εκείνη την νύχτα

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Πω ρε μάγκα μου Troubaman διαστροφή η ελλεϊνίδα να κρατήσει επαφή με τον Ισπανό....

Σίγουρα σε έβλεπε σοβαρά και επειδή της χάλασες το παραμυθάκι για να σε πικάρει έκανε ότι έκανε..αμφιβάλλω και αν ο οργασμος της ήταν αληθινός εκείνη την νύχτα
Αστα να πανε.

Αν θες τη γνωμη μου οτι πιο ατιμο εκ μερους της Δωρας να κρατησει επαφη με το ατομο που μου ζαλισε τον ερωτα ποσο καλα τη γαμησε.

Και τωρα να υπαρχει ακομη στη ζωη της εστω και ως φιλικο προσωπο.

Κρατησαν επαφη.Πιστευω πως ισως την ξαμαγαμησε ο Ραουλ σε καποια φαση απροσδιοριστη στο χρονο.

Αλλα με αφορα;Αφου χωρισα και αφουη Δωρα δεν μου ειναι τιποτα εδω και καιρο.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Προφανώς (κατά τη γνώμη μου) στο ταξίδι με τον άντρα της στην Ισπανία τη γάμησε ο Ραούλ.
Όταν η Δώρα λέει ότι κανένας δεν την είχε γαμήσει ποτέ έτσι, τί κουβαλήθηκε στην Ισπανία;
Να δει τον καθεδρικό της Βαρκελώνης;
:2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom