troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Ωραίο θεματάκι και δείχνει πόσο εύκολα μια γυναίκα μπορεί να αδειάσει ένα άνδρα.
Μπορεί να αφορούσε το παρελθόν,αλλά η εξομολόγηση ήταν ευνουχιστική για τον άνδρα.
Θα μπορούσε άνετα να το μπαλώσει η τύπισσα λέγοντας ότι ο ιταλός την είχε μικρή και γι αυτό έδωσε κώλο σε εκείνον και όχι στον επί 7 έτη σύντροφό της
Όμως δεν ήταν μόνο αυτό το θέμα.
Είναι βαρύ μετά από 7 χρόνια(τόσο δε τα είχαν νομίζω?)να ανακαλύπτεις πως η κοπέλα που μέχρι εκείνη τη στιγμή θεωρούσες τον άνθρωπό σου και την πιθανή μάνα των μελλοντικών παιδιών σου,δεν είναι τίποτε άλλο από μια ξεφτυλισμένη που γαμήθηκε στα όρθια με ένα άγνωστο μόνο και μόνο επειδή της ύγρανε το μουνί.
Μου χει τύχει ιστορία που τραβιόμουν με μια τύπισσα και εκείνη επειδή είχε ένα πρώην στο νησί της που την κακοποιούσε,μου ζήτησε σα χάρη να πάμε μαζί στο νησί διακοπές να μας δει να μαζευτεί.
Τεσπα,δέχτηκα να παρουσιαστώ στην εκεί παρέα της ως το αγόρι της ενώ απλά την γαμούσα ευκαιριακά.
Ήταν και ξηγημένο τυπάκι(από τα λίγα).
Μη τα πολυλογώ,μου έκανε εντύπωση η πρώτη αντίδραση των αγοριών της παρέας όταν κάτσαμε μαζί αγκαλιά στο καφέ.Κάτι περίεργα γελάκια κάτι μυστήριες φάτσες κτλ
Ακολούθησαν και παράξενες ερωτήσεις με αψυχολόγητο για έναν που δε γνώριζε ύφος.
''Πότε θα πατρευτείτε με το καλό να το αποκαταστήσεις το Λενάκι?'' κτλ
Στο νησί κάτσαμε 2 εβδομάδες και μη πλατειάζω αλλά κατάλαβα πως το Λενάκι είχε γαμηθεί με όλα τα αγόρια της παρέας έστω μια φορά και με άλλους κατοίκους του νησιού.
Φυσικά αν και πάνε χρόνια δε θα αναφέρω το νησί,γιατί οι συμπτώσεις πολλές και δε θέλω να κλείσω άδικα κανένα σπίτι.
Η ουσία είναι πως ούτε καν πήγαινε το μυαλό μου ότι το Λενιώ ήταν τέτοιος τύπος.
Απίστευτα αξιοπρεπής σε εμφάνιση και συμπεριφορά και μάλιστα να πω ότι για να μου κάτσει βγαίναμε ένα μήνα μέχρι να την ψήσω.
Φαντάσου να τα χα μαζί της κανονικά και χρόνια τι θα ένοιωθα.
Αναρρωτιέμαι πόσο σκληροπυρηνικός χύστης είναι ο ισπανός και με τι στομαχι παντρευτηκε την Ιρένε.
Άλλη νοοτροπία θα μου πεις ο τύπος ήταν και είναι στ αρχίδια του όλα.
Ευχάριστος στην παρέα,μερακλής στις διασκεδάσεις και ακομπλεξάριστος σε όλα.
Θα ζήσει πολλά χρόνια το μόνο σίγουρο.