Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Τη φάση με το swinging θα την είδε μάλλον σαν χυλόπιτα και κάπου εκεί θα έκανε κλικ στο μυαλό της όπως γίνεται με τους ομήρους που συνδέονται με τους απαγωγείς τους....

Ουσιαστικά χωρίς να το επιλέξει αυτή την πέταξες σα μπριζόλα στα σκυλιά (aka Ισπανό) και της γάμησες την ψυχούλα ανεπανόρθωτα,με νυφικά και καροτσάκια να πάνε στράφι σε dt

Νομίζω καλώς δεν σε νοιάζει αν έχει ψοφήσει ή ακόμα ζει και συμβουλή μου να ξεκόψεις και από τον Ισπανό γιατί δεν ξέρεις τί μπορεί να μεταφέρει αυτός για εσένα στην διαταραγμένη

Σίγουρα σε μισεί αν είχε happy end στο μυαλό της

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Η ελληνίδα άραγε έκανε follow στο ινστα τον Ισπανό;ή φίλοι στο φέις;
Απ όσο μαθαίνω από τον Ραούλ για τη Δώρα(κράτησαν επαφή χρόνια μετά το δικό μας χωρισμό)είναι καλά παντρεμένη κι εκείνη με ένα παιδί.

Είχαν πάει με τον άνδρα της Ισπανία προ διετίας και είχαν συναντήσει την οικογένεια του Ραούλ.
Φίλε trubaman, βλέπω ότι στο νήμα αυτό έχεις βάλει, σταδιακά και μεθοδικά, τα πασαλακια και τους ορθοστάτες και είσαι έτοιμος να τη σηκώσεις τη σκηνουλα στο camping.....και χωράει και πολλά άτομα .:confused::confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Καποτε εψηνα μια απο mamba που μου ελεγε δεν κανω τετοια και ειμαι καλο κοριτσι και αν θες σχεση και οχι σεξ να σε συναντησω. Μεχρι που μου εστειλε ενα πρωι συγγνωμη που δεν απαντησα αλλα ημουν σε ολονυχτιο swinging :headbang:
Ήταν ειλικρινής πάντως....θα μπορούσε να σου πει ότι δεν απαντούσε γιατί έπλεκε την προίκα της εκείνη την ώρα....:confused::confused:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Τη φάση με το swinging θα την είδε μάλλον σαν χυλόπιτα και κάπου εκεί θα έκανε κλικ στο μυαλό της όπως γίνεται με τους ομήρους που συνδέονται με τους απαγωγείς τους....

Ουσιαστικά χωρίς να το επιλέξει αυτή την πέταξες σα μπριζόλα στα σκυλιά (aka Ισπανό) και της γάμησες την ψυχούλα ανεπανόρθωτα,με νυφικά και καροτσάκια να πάνε στράφι σε dt

Νομίζω καλώς δεν σε νοιάζει αν έχει ψοφήσει ή ακόμα ζει και συμβουλή μου να ξεκόψεις και από τον Ισπανό γιατί δεν ξέρεις τί μπορεί να μεταφέρει αυτός για εσένα στην διαταραγμένη

Σίγουρα σε μισεί αν είχε happy end στο μυαλό της
Εγώ νομίζω ότι το ήθελε και αυτή

Αλλοιώς θα φευγε.

Το οτι τον γουσταρε τον ισπανο ειναι γνωστο.

Την πρωτη μερα που τους γνωρισαμε στην Ιο ενα απο τα πρωτα που μου ειπε ειναι "τι παιδαρος ειναι ο Ραουλ"

Μεταξυ σοβαρου και αστειου

Κι απο εκει και επειτα οταν περπαταγαμε οι 4 μας στο νησι πολλες φορες τον πειραζε η την πειραζε.

Αρα οταν ο ισπανος μεθυσε και αρχισε να τραγουδα και να χορευει και μου προτεινε να του γαμησω την ιρενε ηταν ολα δρομολογημενα.

Εγω δεν ειπα οχι γιατι μου αρεσε πολυ η σπανιολα.

Τεσπα.

Παλια ιστορια και ο ρολος της στο παρων ειναι να μας διασκεδασει μια και το εχω ξεπερασει.

Ηταν μαλιστα ενα μαθημα ζωης για μενα.

Η Δωρα οπως καθε γυναικα σαφως και ηθελε να παντρευτει με καποιον.Αλλα ταυτοχρονα αυτο δε της απαγορευε να γουσταρει το γαμησι με αλλους.

Ηταν σιγανο ποταμι που εκεινο το καλοκαιρι εδειξε τι εκρυβε.

Οχι το καλο κοριτσι για σπιτι αλλα μια εν δυναμει πορνοσταρ.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Δεν ξέρω αλλά μου δίνεται η εντύπωση ότι θίχτηκε ο εγωισμός της,γιατί μιλάμε για συγκεκριμένο ψευδοπουριτανικό υπόβαθρο σε μια χώρα που το σεξ δεν είναι απενοχοποιημένο.Αν μου έλεγες ότι η γκόμενα ήταν από Βέλγιο πχ θα έλεγα οκ,αλλά εδώ διατηρώ επιφυλάξεις στο τί στρόφαρε στο μυαλό της όταν βρέθηκε προ τετελεσμένων

Αν τον γούσταρε στην τελική τόσο πολύ θα τον είχε παντρευτεί αυτή αντί για την Ισπανίδα

Και μην γελιέσαι από το μήκος του Ισπανού ‘γαμιά’ μιας και το μουνί έχει πεπερασμένο μήκος,αλλά το πάχος στην πούτσα μας είναι το ζουμί της υπόθεσης και αυτό που κάνει την διαφορά...

σίγουρα ήθελε να σε πικάρει με τον ‘οργασμό’ και το ότι κράτησε επαφή με τον άλλο

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Σε ευχαριστώ για την όμορφα τεκμηριωμένη τοποθέτηση φίλε trikavalos.
Η αλήθεια είναι πως τότε η ιστορία με είχε τσιτώσει γιατί ένοιωθα κομπάρσος και όχι πρωταγωνιστής.
Όταν το έργο κατέβηκε από τη σκηνή όμως έπαψαν και τα όποια συναισθήματα.

Όπως είπα και στην αρχή βοήθησε να απομυθοποιήσω την εικόνα.της καλής κοπέλας.Της.ντροπαλής όταν γνωριστήκαμε Δώρας με τα σιδεράκια και τα γυαλιά.μύωπα που φίλαγε άτσαλα.
Και της μεταμόρφωσης αυτής σε sylvia saint ξερω γω.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μιλησαμε στο messenger με το Ραουλ

Με ρωτησε τι γινεται στην Ελλαδα με τον κοβιντ

Μου εκανε και πλακα οτι τωρα που ειναι κλειδωμενος σε καραντινα πηδαει μονο τη γυναικα του

Οταν του ειπα οτι η γυναικα του ειναι σα 10 γκομενες μαζι σε τεχνικη καπως ψυχρανθηκε και η μουρη του εγινε σαν αγγουρι.Γιατι;
Λετε να τον πειραξε τυποι μου;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Μάλλον είναι ανίκανος να την "ανάψει", και μαζί του Θα είναι κομοδίνο κ. τύπε.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Έχω παλαβώσει με τη μπουγάδα μιας μιλφάρας γειτόνισας...

Απλώνει τα βρακάκια της πάνω στην ταράτσα και πάω καμμιά φορά και τα μυρίζω...μιλάμε αρρώστια σκέτη!...

Θα θελα να παω να τα χυσω κιολας αλλα φοβαμαι μη με πιάσουν στα πράσσα!

Η τύπισσα είναι παντρεμένη με ένα τύπο 2 μέτρα και πολύ γυμνασμένο!

Έίναι.όμως ένα μωρό!...

Όλοι στη γειτονιά την αποφεύγουν ενω η ιδια ειναι φιλικη...

Θυμαμαι στο ασανσερ μια φορα που βρεθηκαμε φορουσε ενα διαφανες μπλουζακι με το μπουστο ανοιχτο και την καρφωνα με τα ματια εκει ακριβως...

Οταν εφτασε στον οροφο της μου χαμογελασε πονηρα.

Ως εκει ομως.

Τα πρωινα ο ανδρας της λειπει.

Σκεφτομαι να χτυπησω κουδουνι με καποια προφαση αλλα τι προφαση δεν ξερω...δε θελω και να καρφωθω...

Ακουω προτασεις μαγκες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.005
Πόντοι
2.606
[quote author=troubaman link= ]Έχω παλαβώσει με τη μπουγάδα μιας μιλφάρας γειτόνισας...

Απλώνει τα βρακάκια της πάνω στην ταράτσα και πάω καμμιά φορά και τα μυρίζω...μιλάμε αρρώστια σκέτη!...

Έίναι.όμως ένα μωρό!...

Θυμαμαι στο ασανσερ μια φορα που βρεθηκαμε φορουσε ενα διαφανες μπλουζακι με το μπουστο ανοιχτο και την καρφωνα με τα ματια εκει ακριβως...

Ως εκει ομως.

Σκεφτομαι να χτυπησω κουδουνι με καποια προφαση αλλα τι προφαση δεν ξερω...δε θελω και να καρφωθω...

Ακουω προτασεις μαγκες [/quote]τύπε χτυπά της το κουδούνι κι όταν ανοίξει πες της σου έφερα τα κοινόχρηστα αν σου πει μα δεν είμαι η διαχειριστρια πέταξε έξω πουτσα και πες της παρτον στο στόμα τουλάχιστον έτσι θα έκανε ο Γκουσγκούνης :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
[quote author=troubaman link= ]Έχω παλαβώσει με τη μπουγάδα μιας μιλφάρας γειτόνισας...

Έίναι.όμως ένα μωρό!...

Ως εκει ομως.

Ακουω προτασεις μαγκες [/quote]

Κε τύπε!

Εκμεταλευτείτε την συγκυρία, και πείτε της ότι είστε ο σύμβουλος του Τσιόδρα, που είναι επιφορτισμένος για να διαπιστώσει την λειτουργικότητα, καθώς και την αποτελεσματικότητα, των κινέζικων πρωκτικών τεστ για τον κωρονοϊό, κι ότι την επιλέξατε προκειμένου να την εντάξετε ως δείγμα στην έρευνα. :)

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.487
Πόντοι
3.556
τι γινεται ρε τυποι...ο ενας με την αφεντικινα...ο αλλος με την νταντα...ετουτος με τη γειτονισσα...ποσες τσοντες βλεπετε τη μερα??:confused::confused::confused:
.
Είναι και ένας άλλος τύπος που ψάχνει ξένα συρτάρια και βρίσκει διάφορα αντικείμενα για να τον παίξει, αυτός σου διέφυγε

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
τι γινεται ρε τυποι...ο ενας με την αφεντικινα...ο αλλος με την νταντα...ετουτος με τη γειτονισσα...ποσες τσοντες βλεπετε τη μερα??:confused::confused::confused:
Πολλα κρουσματα σημερα.Υψηλο ιικο φορτιο.:confused::confused::confused:

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.347
Πόντοι
3.656
.
Είναι και ένας άλλος τύπος που ψάχνει ξένα συρτάρια και βρίσκει διάφορα αντικείμενα για να τον παίξει, αυτός σου διέφυγε
δεν τους προλαβαινω ρε τυπε:confused::confused::confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Τι άνθρωποι είστε εσείς ρε;;;

Τι κακό σας έκανε ο άνθρωπος;

Μια συμβουλή ζήτησε... Κάποιον να νιώσει την κάψα που τον κατατρώγει, και να τον συνδράμει στο πρόβλημα του...

Και αντί αυτού, εσείς να πέσετε αμέσως να τον λοιδωρήσετε...

Ντροπή και αίσχος.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.347
Πόντοι
3.656
Τι άνθρωποι είστε εσείς ρε;;;

Τι κακό σας έκανε ο άνθρωπος;

Μια συμβουλή ζήτησε... Κάποιον να νιώσει την κάψα που τον κατατρώγει, και να τον συνδράμει στο πρόβλημα του...

Και αντί αυτού, εσείς να πέσετε αμέσως να τον λοιδωρήσετε...

Ντροπή και αίσχος.
απαιδευτοι και αγροικοι...στηριζω:confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τι απόδοση δινει στο παρτ 2 να κανει τρενάκι ο τυπος τρουμπαμαν με την ετσι και τον ετσι της ; :confused::confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556

Έίναι.όμως ένα μωρό!...

Ως εκει ομως.

Ακουω προτασεις μαγκες [/quote]

τυπαρα τρουμπαμαν εκει που τα απλώνει μπουγάδα μηπως αντι για μουνιλα μυριζει απορρυπαντικό το βρακι και την εχεις ακουσει κανα σκιπ; :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom