Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.642
Πόντοι
27.261
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι ότι το κωλί του avatar δεν είναι δικό μου, άρα μάλλον και το κωλί στο δικό της avatar. Εσύ τι καταλαβαίνεις? :grin:

επικοινωνουμε... νταξ  :thumbsup:
δηλαδη πιστευες οτι οποιο avatar βλεπω, ειναι και ο ιδιος/η ιδια  χαχαχαχα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.642
Πόντοι
27.261

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
εδω τωρα, δεν επικοινωνουμε βλεπω χαχαχαχαχα
χαβαλε κανω ρε μαστορα.
λες να την πεφτω απο το πουθενα στην καθεμια, χωρις να ξερω και απλα βλεποντας ενα ψευτικο avatar ???

Ε, ξέρω γω.... έτσι όπως τα λες! Που να δεις τι γράφουν σε άλλα νήματα διάφοροι! Όλα τα περιμένω εδώ μέσα! :tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.642
Πόντοι
27.261
Ε, ξέρω γω.... έτσι όπως τα λες! Που να δεις τι γράφουν σε άλλα νήματα διάφοροι! Όλα τα περιμένω εδώ μέσα! :tooth:

χαχαχαχα ρε παιχτη, συμφωνα με αυτα που postαρω + ενημερωσεις που κανω, δε νομιζω να εχω δειξει τετοιο profile εδω μεσα, εαν με παρακολουθεις.
εαν οχι... οκ.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
εδω τωρα, δεν επικοινωνουμε βλεπω χαχαχαχαχα
χαβαλε κανω ρε μαστορα.
λες να την πεφτω απο το πουθενα στην καθεμια, χωρις να ξερω και απλα βλεποντας ενα ψευτικο avatar ???
Ρίξε πρόταση για live συνάντηση σε ρομαντικό περιβάλλον...

Και παίξε αλύπητα μπάλα μαζί της εκεί σε αληθινο τεραίν...

Να.δούμε αν θα αντισταθεί...

Πιστεύω εκεί την έχεις άνετα την εριναλ παίχτη μου!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
χαχαχαχα ρε παιχτη, συμφωνα με αυτα που postαρω + ενημερωσεις που κανω, δε νομιζω να εχω δειξει τετοιο profile εδω μεσα, εαν με παρακολουθεις.
εαν οχι... οκ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν σε έχω παρακολουθήσει. Δεν παρακολουθώ γενικά. Μόνο αυτους που κάνουμ "μπαμ" καταλαβαίνω :grin:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
66
Πόντοι
16
Βγαίνω με ένα πάρα πολύ καλό γκομενάκι από τίντερ.
Πρώτο ραντεβού τίποτα.
Δεύτερο ραντεβού φιλάκι, την πάω κάτω απ'το σπίτι της, ξανά φιλάκι και φεύγει γρήγορα.
Τρίτο ραντεβού φάσωμα, την πάω σπίτι, φάσωμα από κάτω, δεν μου λέει να ανέβω.
Τέταρτο ραντεβού πάλι φάσωμα, μετά με ρωτούσε πόσα χρόνια ήταν η προηγούμενη σχέση μου, ότι αυτή είναι καιρό μόνη μετά από μια πάρα πολύ μακροχρόνια σχέση κλπ κλπ, πάλι δεν μου λέει να ανέβω.
Πέμπτο ραντεβού δεν υπήρξε, δεν έστειλε, δεν έστειλα, δεν μου 'κατσε!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Πρώτο ραντεβού τίποτα.
Δεύτερο ραντεβού φιλάκι, την πάω κάτω απ'το σπίτι της, ξανά φιλάκι και φεύγει γρήγορα.
Τέταρτο ραντεβού πάλι φάσωμα, μετά με ρωτούσε πόσα χρόνια ήταν η προηγούμενη σχέση μου, ότι αυτή είναι καιρό μόνη μετά από μια πάρα πολύ μακροχρόνια σχέση κλπ κλπ, πάλι δεν μου λέει να ανέβω.

Πολύ ψυχοφθόρο ρεεέεεεε τύπε μου!
  :S :S

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
66
Πόντοι
16
Πολύ ψυχοφθόρο ρεεέεεεε τύπε μου!
  :S :S

Μωρέ αν ήμουν σε φάση για σχέση θα το δοκίμαζα, αλλά έπεσε στην περίπτωση που είχα χωρίσει πρόσφατα με άσχημο τρόπο από σχέση ζωής

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Με τουρίστρια που ταξίδευε μόνη της, πρώτο ραντεβού δεν έγινε τίποτα αλλά άφησε υποσχέσεις. Έκανα το λάθος να κεράσω. Την επόμενη μέρα ξαναβγήκαμε και έφερε μαζί της μπάζο ουσιαστικά περιμένοντας να τις βγάλω και τις δύο για φαγητό και όλη την ώρα μιλούσε με τη φίλη της. Τρίτο ραντεβού δεν υπήρξε.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Με τουρίστρια που ταξίδευε μόνη της, πρώτο ραντεβού δεν έγινε τίποτα αλλά άφησε υποσχέσεις. Έκανα το λάθος να κεράσω. Την επόμενη μέρα ξαναβγήκαμε και έφερε μαζί της μπάζο ουσιαστικά περιμένοντας να τις βγάλω και τις δύο για φαγητό και όλη την ώρα μιλούσε με τη φίλη της. Τρίτο ραντεβού δεν υπήρξε.
Ακοινώνητες μουλάρες...

Ω ρε φίλε έπρεπε να της πεις να είστε οι δυό σα1 κι ας φαινόσουν "κακός"

Οπου ακους παρεα καντην με ελαφρα

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Με την συγκεκριμένη, βρεθήκαμε 3 φορές και τις 3 καταλήξαμε στο ξενοδοχείο. Αλλά ξέρεις τι με χάλασε? [size=10pt]H ΑΕΡΟΠΙΠΑ!!!![/size] Όταν μιλάμε ΑΕΡΟπιπα μιλάμε για ΑΕΡΟΠΙΠΑ!!! Δηλαδή ίσα που ακουμπούσε χείλη, ρούφηγμα σχεδόν μηδενικό, περιποίηση γύρω περιοχής και βαλάνου γιοκ... γάμα τα!!!! :grin:

Kατά τα άλλα τίμιο γαμησάκι!
:headbang: :headbang: :headbang:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Πρώτο ραντεβού τίποτα.
Οντως ψυχοφθορο! Καλα ποσο χρονων ηταν αυτη κ εκανε ετσι? Ακους εκει 4 ραντεβου και δεν εφαγε τον ψωλον! Απαραδεκτον!!!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Μωρέ αν ήμουν σε φάση για σχέση θα το δοκίμαζα, αλλά έπεσε στην περίπτωση που είχα χωρίσει πρόσφατα με άσχημο τρόπο από σχέση ζωής

Ένα πούτσο να της έριχνες να πήγαινε στα κομμάτια η πατσαβούρα!
Όλες "ντίβες" την έχουν δει ανάθεμα το κεφάλι τους!
  :thubsdown:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.411
Πόντοι
6.955
Ως διδασκει ο godfather των mgtow Tom Leykis γκομενα που δεν καταφερνεις να πηδηξεις στα τρια πρωτα ραντεβου πρεπει να την πετας στα σκουπιδια και να ψαχνεις την επομενη. Πριν ξεκινησω να ακουω τον Tom ειχα βγει με δυο γκομενες 42 & 46 οι οποιες με κοροιδεψαν. Συγκεκριμενα, ανεβαλαν το σεξ για επομενο ραντεβου το οποιο δεν ελαβε χωρα ποτε. Μετα που ακουσα τον Tom τον Leykis εχω πετυχει να σπασω τις αμυνες τους κσι να πηδηξω και απο το πρωτο ραντεβου. Την τελευταια την εσπασα κσι στο ξυλο.
Γκομενα εξηγει ο Tom που βγαινει μαζι σου αλλα δεν σου καθεται βγαινει για να την κερνας, η για να ικανοποιει την αναγκη για αυτοεπιβεβαιωση η δεν σε γουσταρει και νομιζει πως βγαινοντσς με εσενα πολλες φορες τελικα θα σε συμπαθησει.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Ως διδασκει ο godfather των mgtow Tom Leykis γκομενα που δεν καταφερνεις να πηδηξεις στα τρια πρωτα ραντεβου πρεπει να την πετας στα σκουπιδια και να ψαχνεις την επομενη. Πριν ξεκινησω να ακουω τον Tom ειχα βγει με δυο γκομενες 42 & 46 οι οποιες με κοροιδεψαν. Συγκεκριμενα, ανεβαλαν το σεξ για επομενο ραντεβου το οποιο δεν ελαβε χωρα ποτε. Μετα που ακουσα τον Tom τον Leykis εχω πετυχει να σπασω τις αμυνες τους κσι να πηδηξω και απο το πρωτο ραντεβου. Την τελευταια την εσπασα κσι στο ξυλο.
Γκομενα εξηγει ο Tom που βγαινει μαζι σου αλλα δεν σου καθεται βγαινει για να την κερνας, η για να ικανοποιει την αναγκη για αυτοεπιβεβαιωση η δεν σε γουσταρει και νομιζει πως βγαινοντσς με εσενα πολλες φορες τελικα θα σε συμπαθησει.
Σωστο αυτο που λεει ο Τομ αλλα νομιζω οτι και τα 3 ειναι πολλα πια μπορει παλιοτερα να ηταν νορμαλ αλλα στη σημερινη εποχη ετσι οπως εχουν γινει τα πραματα στη ζωη που ολα κυλανε πολυ γρηγορα ειδικα αν μενεις σε μεγαλη πολη ο χρονος ειναι πολυτιμος δεν υπαρχει λογος να το σπαταλας σε ακυρα ραντεβου το ξεκαθαριζεται απο το πρωτο ραντεβου τι και πως στο θεμα του σεξ το συζητατε αν αρχισει και λεει θελω χρονο τοτε τις λες κοπελα μου δεν ειμαι αυτος που ψαχνεις ψαξε γι αλλον κι ετσι κερδιζεις χρονο με εναν ανθρωπο που δεν ταιριαζεται εξαρχης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom