Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Εγω ο αμοιρος κυνηγαω την erinal 100 σελιδες διπλα, αλλα δε θελει να μου κατσει με τιποτα η ελλεηνιδα... Κλαψ.
Φιλε μου πιστευω οτι ειναι καποιος μαλακας πισω απο το νικ της ή καποιος που λατρευει προβοσκιδες και μας κανει πλακα!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αλλα οταν αρχισα να κοιταω την παρτη μου και να δεχομαι την απορριψη ως φυσικη εξελιξη τοτε αρχισα να.ριχνω ταυτοχρονα σε παραπανω απο ενα στοχους παραγαδι!

Να σου πω κι ένα μυστικό? Άντρας που δεν έχει φάει πίτες, δεν έχει γαμήσει!!! Κι όλα αυτά που ακούω από διάφορους "γαμιάδες" τα ακούω βερεσέ!!! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Είχα βγει με μια μουνίτσα από το Tinder, με το που είχαν ανοίξει τα καφέ μετά την καραντίνα. Ωραίο καυλίδιο, κοντά 1.70, αδύνατη, μικρό βυζί αλλά τούμπανο κωλαράκι, κοντό μαλλί (το μόνο που με χάλασε), 34 χρονών με μια κόρη 5 ετών, σε διάσταση. Με λίγα λόγια, δεν πρόλαβε να χωρίσει και βγήκε αμέσως για κρέας! :grin:

Πήγαμε για ποτάκι κάπου στο Ν. Ηράκλειο, καθίσαμε 1-1μιση ώρα και τα είπαμε. Εγώ έμπαινα άνετα και γενικά φαινόταν ότι συνεννοούμασταν. Δεν υπήρχαν σεξουαλικά υποννοούμενα στην κουβέντα μας, κυρίως μιλούσαμε για το πως ήταν ο γάμος μας, γιατί χωρίσαμε, για τα παιδιά μας και διάφορα τέτοια.

Όταν φύγαμε και χαιρετιόμασταν τη ρωτάω "θα τα ξαναπούμε??" και μου λέει "ναι, μόνο φιλικά". Της λέω "οκ, κανένα πρόβλημα, θα σου στείλω αύριο" (εννοώντας μήνυμα στο viber). Δεν της έστειλα ποτέ, ούτε αυτή οπότε πάπαλα!

Το φοβερό ήταν ότι είχα κάρτα κι όχι μετρητό πάνω μου κι όταν της είπα να πληρώσω με κάρτα μου λέει "άσε έχω εγώ μετρητά". Και πλήρωσε εκείνη! Δεν γάμησα αλλά με κέρασε 2 ουισκάκια, κάτι είναι κι αυτο! :tooth:
Not bad Μπαρμπα,βγηκες με γκομενακι ,κερασε και τα ποτα,σωραιος,δεν εκατσε δεν πειραζει,δεν εχασες τιποτα,φαντασου να την γουσταρες και να την πληρωνες κιολας,καλα εκανες που δεν ξαναστειλες!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Να σου πω κι ένα μυστικό? Άντρας που δεν έχει φάει πίτες, δεν έχει γαμήσει!!! Κι όλα αυτά που ακούω από διάφορους "γαμιάδες" τα ακούω βερεσέ!!! :tooth:
Μεγάη αλήθεια αυτή!Κι ίσως αυτοί οι δηθενα γαμιάδες είναι οι πιο αδύναμοι και μουνόδουλοι τελικά!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
εγώ θα πω οτι καλά λέει ο βανταμ να απαξιώνομαι τις γκόμενές.
Εγώ μετά από τοση χειλοπιτα που έχω φάει έχω σπαστει με την φάση.
Να τρώω 100 άκυρα για ν αμου κάτσει ένα.
Δεν γίνεται ρε παιδιά σου πέφτει η ψυχολογία έτσι.

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.347
Πόντοι
2.356
Αν τρως ολο χυλοπιτες ή κυνηγας περα απο τις δυνατοτητες σου ή κατι κανεις λαθος τυπε!

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Είχα βγει με μια μουνίτσα από το Tinder, με το που είχαν ανοίξει τα καφέ μετά την καραντίνα. Ωραίο καυλίδιο, κοντά 1.70, αδύνατη, μικρό βυζί αλλά τούμπανο κωλαράκι, κοντό μαλλί (το μόνο που με χάλασε), 34 χρονών με μια κόρη 5 ετών, σε διάσταση. Με λίγα λόγια, δεν πρόλαβε να χωρίσει και βγήκε αμέσως για κρέας! :grin:

Πήγαμε για ποτάκι κάπου στο Ν. Ηράκλειο, καθίσαμε 1-1μιση ώρα και τα είπαμε. Εγώ έμπαινα άνετα και γενικά φαινόταν ότι συνεννοούμασταν. Δεν υπήρχαν σεξουαλικά υποννοούμενα στην κουβέντα μας, κυρίως μιλούσαμε για το πως ήταν ο γάμος μας, γιατί χωρίσαμε, για τα παιδιά μας και διάφορα τέτοια.

Όταν φύγαμε και χαιρετιόμασταν τη ρωτάω "θα τα ξαναπούμε??" και μου λέει "ναι, μόνο φιλικά". Της λέω "οκ, κανένα πρόβλημα, θα σου στείλω αύριο" (εννοώντας μήνυμα στο viber). Δεν της έστειλα ποτέ, ούτε αυτή οπότε πάπαλα!

Το φοβερό ήταν ότι είχα κάρτα κι όχι μετρητό πάνω μου κι όταν της είπα να πληρώσω με κάρτα μου λέει "άσε έχω εγώ μετρητά". Και πλήρωσε εκείνη! Δεν γάμησα αλλά με κέρασε 2 ουισκάκια, κάτι είναι κι αυτο! :tooth:
θείο δεν το χειρίστηκες καλά.
Ενώ ήρθε το πιάτο στο τραπέζι δεν έκατσες να το φας.
Έπρεπε να ξαναβγείς με σκοπό να την πηδηξεις αν δεν σου καθόταν τότε ναι την στέλνεις.
Αυτή ήθελε ψιλοπαρηγορια να ψιλοερωτευτει μετά και να βρει κάνα μαλακα για αποκατάσταση.
Εσύ μετά το πηδημα την έκανες

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μη μασας φιλε

Μη τα παιρνεις τοις μετρητοις

Οι γυναικες σκεφτονται τοσο πολυ που στο τελος κανουν κωμικες.επιλογες

Συμφωνω πως ειναι πικρα να τρως ακυρα αλλα αν εισαι αξιοπρεπως ντυμενος(οχι στην πενα,απλα νορμαλ χωρις να εισαι αφημενος) και εχεις μια συμπεριφορα νορμαλ(οχι ευγενεστατος μα ουτε και καφρος) τοτε να σαι σιγουρος πως το φταιξιμο δεν ειναι σε σενα

Οι γυναικες ειναι τοσο μπερδεμενες που αυτο που θελουν αλλαζει ακομη και μεσα στην ιδια μερα

Το πρωι θελουν μια αγκαλια το βραδυ ενα πουτσο την αλλη μερα ενα...λουτσο κι αυριο ενα...μουτσο.. οτι να ναι

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Αν τρως ολο χυλοπιτες ή κυνηγας περα απο τις δυνατοτητες σου ή κατι κανεις λαθος τυπε!
Αυτο με τις δυνατοτητες δυσκολο να το ζυγισεις φιλε.

Αφενος γιατι εχω δει αστερια με τυπους που δε βλεπονται κι αφετερου γιατι και σε μενα τον ιδιο..
Μου χει τυχει να φαω πιτα απο μετρια τυπου 6 αρακι και να μου κατσει 7 αρακι η και 8 ρακι σε αλλη φαση

Επισης οταν ημουν στα 24 και τουμπανο με φετες κοιλιακους και γυμνασμενος ετρωγα περισσοτερα ακυρα ενω τωρα που ειμαι γεροδεμενος με κοιλιτσα εχω μεγαλυτερη επιτυχια

Δε πανε καλα οι γυναικες

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.646
Πόντοι
27.261
Ρε φίλε δεν έχεις καταλάβει ότι είναι καμμένη εντελώς αυτή? :tooth:
Χαρά στο κουράγιο σου και στην επιμονή σου!

Που σαι ρε παιχτουρα μου;

Σταματα να την κυνηγας να δεις πως θα ψαρωσει και θα κυνηγα αυτη...δε μασαμε εμεις απο ελλενηνιδες χαχα

Φιλε μου πιστευω οτι ειναι καποιος μαλακας πισω απο το νικ της ή καποιος που λατρευει προβοσκιδες και μας κανει πλακα!

ρε παιδια, ελατε να με supportαρετε λιγακι.
να πειτε εναν καλο λογο, μπας και την καταφερω επιτελους λεμε.

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
897
Πόντοι
81
Πριν κάνα 3αρι χρόνια γνωρίζω φοιτητριουλα στο κεντρο από κοινη παρέα... Μιλάγαμε κομπλέ Χαχαχαχουχου όταν σπάσανε όλοι εμείς συνεχίσαμε σε μπαράκι στο συνταγμα φεύγουμε πρωί σχεδόν τη πάω Λυκαβηττό αράζουμε και της λέω να τη γυρίσω σπίτι... Την γυρνάω μου λέει ανέβα λίγο πάνω. Η τύπισσα κωλαρα θεϊκή βυζαρες και τσιμπουκι φουλ υγρό.... Έχει γίνει το καλαμάρι μου πέτρα πάω να μπω όπως ήμουν ούτε καπότα τίποτα ακουμπάει το κεφαλάκι τα μουνοχειλακια της και αρχίζει να τραβιέται ακολουθαω εγώ τραβιοταν αυτή..δεν έχω προφυλακτικά μου λέει.. Ούτε γω είχα.. . Ρε καλή μου ρε χρυσή μου Έλα τώρα εδώ που φτάσαμε... Τίποτα η τύπισσα... Τσιμπουκακι χυσιμο στα βυζια και δρόμο...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
θείο δεν το χειρίστηκες καλά.
Ενώ ήρθε το πιάτο στο τραπέζι δεν έκατσες να το φας.
Έπρεπε να ξαναβγείς με σκοπό να την πηδηξεις αν δεν σου καθόταν τότε ναι την στέλνεις.
Αυτή ήθελε ψιλοπαρηγορια να ψιλοερωτευτει μετά και να βρει κάνα μαλακα για αποκατάσταση.
Εσύ μετά το πηδημα την έκανες

Μπορεί να έχεις και δίκιο. Αλλά είμαι σε μια φάση και σε μια ηλικία που τέτοια παιχνιδάκια βαριέμαι να τα παίξω :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Πριν κάνα 3αρι χρόνια γνωρίζω φοιτητριουλα στο κεντρο από κοινη παρέα... Μιλάγαμε κομπλέ Χαχαχαχουχου όταν σπάσανε όλοι εμείς συνεχίσαμε σε μπαράκι στο συνταγμα φεύγουμε πρωί σχεδόν τη πάω Λυκαβηττό αράζουμε και της λέω να τη γυρίσω σπίτι... Την γυρνάω μου λέει ανέβα λίγο πάνω. Η τύπισσα κωλαρα θεϊκή βυζαρες και τσιμπουκι φουλ υγρό.... Έχει γίνει το καλαμάρι μου πέτρα πάω να μπω όπως ήμουν ούτε καπότα τίποτα ακουμπάει το κεφαλάκι τα μουνοχειλακια της και αρχίζει να τραβιέται ακολουθαω εγώ τραβιοταν αυτή..δεν έχω προφυλακτικά μου λέει.. Ούτε γω είχα.. . Ρε καλή μου ρε χρυσή μου Έλα τώρα εδώ που φτάσαμε... Τίποτα η τύπισσα... Τσιμπουκακι χυσιμο στα βυζια και δρόμο...

Αν είχες AIDS τώρα? Τι θα έλεγες?

ματακιας(1)

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2007
Like
79
Πόντοι
1

Γνωμη μου παντα χωρίς να το παιζω ειδικος. Αλλά αυτό το, θα τα ξαναπουμε; ήταν λίγο παγιδα εκείνη την στιγμή που ειπωθηκε.Ήταν σαν της έλεγες, θα ξαναβρεθούμε να σε γαμησω. Τι να έλεγε και αυτη, απάντησε έτσι.Ισως δεν αισθανόταν ετοιμη. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να περνουμε τις μετρητοίς όμως αυτά που λένε οι γυναίκες. Ίσως έπρεπε να της έστελνες μετά από δυο μερες και να έλεγες ότι σου άρεσε και θα επιθυμούσες να την ξαναδεις.Αν έλεγε όχι το προσπαθουσες άλλη μια και πουλο, γιατί οι γυναίκες έχουν την τάση να σκέφτονται μετά και να αναλυουν καταστασεις. Πιστευω πως σαν προσεγγιση ίσως ήταν καλυτερη, χωρίς να λέω ότι θα ειναι πετυχημενη Απο τις 10 γκόμενες οι 2-3 θα κάτσουν και θα θεωρείται και επιτυχία,  δεν είναι ευκολο γιατί είναι αντικείμενα δυσκολο.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Το ξέρω αλλά δεν σπάστηκα... Ίσα ίσα προς τιμήν της... Εξάλλου τέτοιες στιγμές πάνω σε καυλες όλοι έχουμε κάνει μαλακιες

Εγώ δεν έκανα ποτέ, ακόμα κι όταν ήμουν στην ηλικία σου (αν το 21 που γράφεις στο nickname σου ιχύει). Είχα πάντα στο μυαλό μου ότι θέλω να γαμάω μέχρι να γίνω κωλόγερος και να μην μου σηκώνεται! Που και σε εκείνη την περίπτωση θα χαπακωθώ!

Αν λοιπόν μου τύχει να φύγω στα 85 από από ανακοπή καρδιάς λόγω χαπιού με μια γκόμενα καβάλα πάνω μου, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα! Το προτιμώ 1000 φορές περισσότερο από το να γαμούσα το θέμουνο του αιώνα και να ψοφαγα στα 25 μου! :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Γνωμη μου παντα χωρίς να το παιζω ειδικος. Αλλά αυτό το θα τα ξαναπουμε; ήταν λίγο παγιδα εκείνη την στιγμή που ειπωθηκε.Ήταν σαν της έλεγες θα ξαναβρεθούμε, να σε γαμησω. Τι να έλεγε και αυτη, απάντησε έτσι, ίσως δεν αισθανόταν ετοιμη. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να περνουμε τις μετρητοίς αυτά που λένε οι γυναίκες. Ίσως έπρεπε να της έστελνες μετά από δυο μερες και να έλεγες ότι σου άρεσε και θα επιθυμούσες να την ξαναδεις.Αν έλεγε όχι το προσπαθουσες άλλη μια και πουλο γιατί οι γυναίκες έχουν την τάση να σκέφτονται μετά και να αναλυουν.Πιστευω πως σαν προσεγγιση ίσως ήταν καλυτερη χωρίς να λέω ότι θα ειναιπετυχημεναη.Απο τις 10 γκόμενες οι δυο τρεις θα κάτσουν και θα είναι και επιτυχία,  δεν είναι ευκολο γιατί είναι αντικείμενα δυσκολο.

Όπως είπα και στον Fuckeros πιο κάτω, πολύ πιθανόν να έχετε δίκιο παιδιά. Μπορεί αυτή να ήθελε να δει αν θέλω μόνο να την γαμήσω για ένα βράδυ και μετά άντε γεια! Αλλά σας είπα... βαριέεεεεεεεμαι να παίζω αυτά τα παιχνιδάκια πια! Μπορεί όντως να γούσταρε και να την πήδαγα στο δεύτερο, στο τρίτο ραντεβού. Αλλά δεν...!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom