Είχα βγει με μια μουνίτσα από το Tinder, με το που είχαν ανοίξει τα καφέ μετά την καραντίνα. Ωραίο καυλίδιο, κοντά 1.70, αδύνατη, μικρό βυζί αλλά τούμπανο κωλαράκι, κοντό μαλλί (το μόνο που με χάλασε), 34 χρονών με μια κόρη 5 ετών, σε διάσταση. Με λίγα λόγια, δεν πρόλαβε να χωρίσει και βγήκε αμέσως για κρέας!
Πήγαμε για ποτάκι κάπου στο Ν. Ηράκλειο, καθίσαμε 1-1μιση ώρα και τα είπαμε. Εγώ έμπαινα άνετα και γενικά φαινόταν ότι συνεννοούμασταν. Δεν υπήρχαν σεξουαλικά υποννοούμενα στην κουβέντα μας, κυρίως μιλούσαμε για το πως ήταν ο γάμος μας, γιατί χωρίσαμε, για τα παιδιά μας και διάφορα τέτοια.
Όταν φύγαμε και χαιρετιόμασταν τη ρωτάω "θα τα ξαναπούμε??" και μου λέει "ναι, μόνο φιλικά". Της λέω "οκ, κανένα πρόβλημα, θα σου στείλω αύριο" (εννοώντας μήνυμα στο viber). Δεν της έστειλα ποτέ, ούτε αυτή οπότε πάπαλα!
Το φοβερό ήταν ότι είχα κάρτα κι όχι μετρητό πάνω μου κι όταν της είπα να πληρώσω με κάρτα μου λέει "άσε έχω εγώ μετρητά". Και πλήρωσε εκείνη! Δεν γάμησα αλλά με κέρασε 2 ουισκάκια, κάτι είναι κι αυτο!