Νέα

Τα αστεία του troubaman

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubaman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 305K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.933
Πόντοι
2.606
Χαρα μου να σε βοηθαω και αν γουσταρεις στειλε π.μ. γιατι εχω και εγω  θεματακια και θελω να τα μοιραστω με καποιον.
τυπε κανονησε μην καταληξετε να ανταλλασσετε ντικ πικ  :grin:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
Μία αλανιάρα μπαργούμαν μου έλεγε κάποτε ότι έχει σχέση με κάποιον μεγαλύτερό της αλλά μάλλον θα τον χωρίσει. Γιατί τη ρώτησα; -Παραείναι έξυπνος ,μου απάντησε.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

escoman

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
297
Πόντοι
26
Πρόσφατα άκουσα το εξής επικό από γκόμενα με πολλά χιλιόμετρα στο κοντέρ: είμασταν βόλτα στο αμάξι και μου την έπεφτε πολύ χύμα, δεν τον γούσταρα οπότε του πήρα μια πιπα για να σταματήσει να προσπαθεί να μου βάλει δάχτυλο κλπ.
Το ίδιο κου είχε πει φίλη παλιότερα όταν την ρώτησα γιατι γαμηθηκε με τύπο που της έδειξε το καυλι του μέσα στο μαγαζί (για να ξεκαυλωσει και να μη με ενοχλεί άλλο)

τα κλασσικά φίδια που λένε για να μην αναλάβουν καμία ευθύνη. Οι άλλοι φταίνε που τους την πέφτουν και τις εκμεταλλεύονται, εσύ όμως δεν είσαι τέτοιος είσαι καλός ε; δε με θες για πήδημα κι εσύ, εσύ θα μου κάνεις τα χατήρια ε;

Σίγουρα κι αυτή τους πήρε παρτούζα, γιατί την ενοχλούσαν κάθε μέρα με μηνύματα. Επίσης στο DP δεν τους άφησε να μπουν πολύ βαθιά και δεν το χάρηκε, ούτε βόγγηξε  χαχαχα

Reporter

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
χαχα απλώς εσύ είσαι ο κομπάρσος γεματούλης κουτούλης που πρέπει να υπάρχει για να δώσει μια εσανς ριάλιτι στο όλο σκηνικό που θα το απογειώσει... μη το παίρνεις προσωπικά.... και οι κομπάρσοι γίνονται πρωταγωνιστες κάποτε. Τί να κάνουμε..!! άλλους ο θεός τους έπλασε και άλλους τους έκλασε!
Μάλλον σε αυτόν που άνοιξε τη σελίδα απευθύνεσαι. Συμφωνώ μαζί σου.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Μάλλον σε αυτόν που άνοιξε τη σελίδα απευθύνεσαι. Συμφωνώ μαζί σου.
Πολύ κοινότυπος τρόπος σκέψης

Γιατί ούτε κοντός είμαι ούτε πλαδαρούλης

Είμαι 1,86 νταμάρι

Και εμφανησιακά πάνω από το μέσο όρο

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Τύπε θα περνάει καλά και ο σύζυγος.
Θα είναι η ζωή του τσόντα cuckold.
Θα τον βάζουν να γλείφει τις ψωλές όταν θα τις βγάζουν από τον κώλο της,
για να της τον βάλουν πάλι στο μουνί.
ΜΕτά το τελείωμα, μπορεί να καθαρίζει και τα χύσια. Με τη γλώσσα.
Σε έχω για πιο έξυπνο ρε μάγκα από το επαναλαμβάνεις ένα κοινότυπο σενάριο τσόντας cuckold.
Ο Κωστίκας δεν έδειξε τον πρεπον σεβασμό και θέλησε ντε και καλά διακαώς να τοποθετήσει τον εαυτό του σε ένα σενάριο σε θέση υπεροχής.

Αυτό εμένα μου δείχνει έλλειψη σεβασμού.

Μην την σιγοντάρεις όμως κι εσύ.Σε έχω για πολλά κυβικά εξυπνάδας παραπάνω.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Κι έλεγα τώρα Κυριακή είναι...

Τι ανάλαφρο θέμα να θέσω για να γελάσουμε λιγάκι να ξεχάσουμε τα σοβαρά θέματα της βδομάδας...

Εδώ περιγράφουμε.ραντεβού που βγήκαμε με.γκόμενες και ενώ θέλαμε να μας κάτσουν δεν έγινε αυτό!

Αντίθετα μας έβαλαν μπλοκ μας γείωσαν μας έβαλαν πάγο και μείναμε με το...πουλί στο χέρι!... :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Κι έλεγα τώρα Κυριακή είναι...

Τι ανάλαφρο θέμα να θέσω για να γελάσουμε λιγάκι να ξεχάσουμε τα σοβαρά θέματα της βδομάδας...

Εδώ περιγράφουμε.ραντεβού που βγήκαμε με.γκόμενες και ενώ θέλαμε να μας κάτσουν δεν έγινε αυτό!

Αντίθετα μας έβαλαν μπλοκ μας γείωσαν μας έβαλαν πάγο και μείναμε με το...πουλί στο χέρι!... :2funny:

Είχα βγει με μια μουνίτσα από το Tinder, με το που είχαν ανοίξει τα καφέ μετά την καραντίνα. Ωραίο καυλίδιο, κοντά 1.70, αδύνατη, μικρό βυζί αλλά τούμπανο κωλαράκι, κοντό μαλλί (το μόνο που με χάλασε), 34 χρονών με μια κόρη 5 ετών, σε διάσταση. Με λίγα λόγια, δεν πρόλαβε να χωρίσει και βγήκε αμέσως για κρέας! :grin:

Πήγαμε για ποτάκι κάπου στο Ν. Ηράκλειο, καθίσαμε 1-1μιση ώρα και τα είπαμε. Εγώ έμπαινα άνετα και γενικά φαινόταν ότι συνεννοούμασταν. Δεν υπήρχαν σεξουαλικά υποννοούμενα στην κουβέντα μας, κυρίως μιλούσαμε για το πως ήταν ο γάμος μας, γιατί χωρίσαμε, για τα παιδιά μας και διάφορα τέτοια.

Όταν φύγαμε και χαιρετιόμασταν τη ρωτάω "θα τα ξαναπούμε??" και μου λέει "ναι, μόνο φιλικά". Της λέω "οκ, κανένα πρόβλημα, θα σου στείλω αύριο" (εννοώντας μήνυμα στο viber). Δεν της έστειλα ποτέ, ούτε αυτή οπότε πάπαλα!

Το φοβερό ήταν ότι είχα κάρτα κι όχι μετρητό πάνω μου κι όταν της είπα να πληρώσω με κάρτα μου λέει "άσε έχω εγώ μετρητά". Και πλήρωσε εκείνη! Δεν γάμησα αλλά με κέρασε 2 ουισκάκια, κάτι είναι κι αυτο! :tooth:

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Είχα βγει με μια μουνίτσα από το Tinder, με το που είχαν ανοίξει τα καφέ μετά την καραντίνα. Ωραίο καυλίδιο, κοντά 1.70, αδύνατη, μικρό βυζί αλλά τούμπανο κωλαράκι, κοντό μαλλί (το μόνο που με χάλασε), 34 χρονών με μια κόρη 5 ετών, σε διάσταση. Με λίγα λόγια, δεν πρόλαβε να χωρίσει και βγήκε αμέσως για κρέας! :grin:

Πήγαμε για ποτάκι κάπου στο Ν. Ηράκλειο, καθίσαμε 1-1μιση ώρα και τα είπαμε. Εγώ έμπαινα άνετα και γενικά φαινόταν ότι συνεννοούμασταν. Δεν υπήρχαν σεξουαλικά υποννοούμενα στην κουβέντα μας, κυρίως μιλούσαμε για το πως ήταν ο γάμος μας, γιατί χωρίσαμε, για τα παιδιά μας και διάφορα τέτοια.

Όταν φύγαμε και χαιρετιόμασταν τη ρωτάω "θα τα ξαναπούμε??" και μου λέει "ναι, μόνο φιλικά". Της λέω "οκ, κανένα πρόβλημα, θα σου στείλω αύριο" (εννοώντας μήνυμα στο viber). Δεν της έστειλα ποτέ, ούτε αυτή οπότε πάπαλα!

Το φοβερό ήταν ότι είχα κάρτα κι όχι μετρητό πάνω μου κι όταν της είπα να πληρώσω με κάρτα μου λέει "άσε έχω εγώ μετρητά". Και πλήρωσε εκείνη! Δεν γάμησα αλλά με κέρασε 2 ουισκάκια, κάτι είναι κι αυτο! :tooth:
Αυτη η ατακα ρε φιλε ποσο μου τη δινει να την ακουω απο γυναικα...

Το φιλικα!

Σπαει αρχιδια!!

Προτιμω ν ακουσω κατι αλλο

Εχει γινει καραμελα πια!!

Ωραιο το στορυ σου!

Ειμαστε κυνηγοι και οπως λεει μια παροιμια

"Του κυνηγου το πιατο εννια φορες ειναι αδειανο και μια φορα γεματο"

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786
Αυτη η ατακα ρε φιλε ποσο μου τη δινει να την ακουω απο γυναικα...

Το φιλικα!

Σπαει αρχιδια!!

Προτιμω ν ακουσω κατι αλλο

Εχει γινει καραμελα πια!!

Ωραιο το στορυ σου!

Ειμαστε κυνηγοι και οπως λεει μια παροιμια

"Του κυνηγου το πιατο εννια φορες ειναι αδειανο και μια φορα γεματο"

Εντάξει, να σου πω κάτι? Εμένα δεν με χάλασε έτσι όπως έγινε. Δεν ήταν μια γκόμενα που κάναμε παρέα, που μου έβγαζε τα σώψυχά της, που κλαιγόταν για τον πρώην της, που ήρθε κοντά μου για παρηγοριά και μετά μου είπει "σε βλέπω σα φίλο"... το οποίο μεταφράζεται σε "θέλω ένα μαλάκα κοντά μου όποτε γουστάρω για να βγάζω τα ψυχολογικά μου επειδή οι κάργιες φίλες μου με κοροϊδεύουν από μέσα τους" :grin:

Ξηγήθηκε μια χαρά. Καλύτερα δεν ήταν αυτό από το να μου πει "ναι να τα ξαναπούμε, γιατί όχι?" και να μην είχε στο μυαλό της να γίνει κάτι μεταξύ μας ποτέ? Με γλίτωσε και από χρόνο και από χρήμα!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Να πω κι εγω τη δικη μου ιστορια

Βγαινω με γκομενιτσα που την προηγουμενη ειχαμε φασωθει σε ενα παρτυ

Ειχαν πεσει φιλια χουφτωματα κτλ

Ε παω στο καφε ολα καλα και ωραια

Εγω σιγουρος πως θα φαω και θα τη γαμησω μετα κτλ

Κι εκεινη ξεκινα να μου λεει πως δε μπορει να συνεχισει μαζι μου για ενα σωρο κουλους λογους...οπως οτι η μανα της την ελεγχει και ειναι αυστηρων αρχων...

Ωσπου σε καποια φαση χτυπαει το τηλ της και λεει "ελα μωρο μου ειμαι στο ταδε καφε"

Και μετα απο λιγο σκαει ενας σκελετωμενος τυπος με αλογοουρα γεματος σκουλαρικια και τατου

Αφου μας συστησε στην ψυχρα...αφηνοντας με.μαλακα...σηκωθηκαν κι εφυγαν...

Ειχε γκομενο η μαλακω

:ban:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.311
Πόντοι
27.261
Εγω ο αμοιρος κυνηγαω την erinal 100 σελιδες διπλα, αλλα δε θελει να μου κατσει με τιποτα η ελλεηνιδα... Κλαψ.

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εντάξει, να σου πω κάτι? Εμένα δεν με χάλασε έτσι όπως έγινε. Δεν ήταν μια γκόμενα που κάναμε παρέα, που μου έβγαζε τα σώψυχά της, που κλαιγόταν για τον πρώην της, που ήρθε κοντά μου για παρηγοριά και μετά μου είπει "σε βλέπω σα φίλο"... το οποίο μεταφράζεται σε "θέλω ένα μαλάκα κοντά μου όποτε γουστάρω για να βγάζω τα ψυχολογικά μου επειδή οι κάργιες φίλες μου με κοροϊδεύουν από μέσα τους" :grin:

Ξηγήθηκε μια χαρά. Καλύτερα δεν ήταν αυτό από το να μου πει "ναι να τα ξαναπούμε, γιατί όχι?" και να μην είχε στο μυαλό της να γίνει κάτι μεταξύ μας ποτέ? Με γλίτωσε και από χρόνο και από χρήμα!
Ναι βεβαια σωστο αυτο...εννοειται πως σε απαλλαξε απο περιττο χρονο και κοπο...
Κι εννοειται πως δεν επαιξες το ρολο του φιλεναδα στην.ιστορια...

Απλα μου τη δινει να το ακουω φιλε...

Εννοειται ομως οτι απο τις ψευτικες υποσχεσεις προτιμω εστω αυτο κι ας φαω παγο

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.274
Πόντοι
4.546
Να πω κι εγω τη δικη μου ιστορια

Βγαινω με γκομενιτσα που την προηγουμενη ειχαμε φασωθει σε ενα παρτυ

Ειχαν πεσει φιλια χουφτωματα κτλ

Ε παω στο καφε ολα καλα και ωραια

Εγω σιγουρος πως θα φαω και θα τη γαμησω μετα κτλ

Κι εκεινη ξεκινα να μου λεει πως δε μπορει να συνεχισει μαζι μου για ενα σωρο κουλους λογους...οπως οτι η μανα της την ελεγχει και ειναι αυστηρων αρχων...

Ωσπου σε καποια φαση χτυπαει το τηλ της και λεει "ελα μωρο μου ειμαι στο ταδε καφε"

Και μετα απο λιγο σκαει ενας σκελετωμενος τυπος με αλογοουρα γεματος σκουλαρικια και τατου

Αφου μας συστησε στην ψυχρα...αφηνοντας με.μαλακα...σηκωθηκαν κι εφυγαν...

Ειχε γκομενο η μαλακω

:ban:
Σε αυτές τις περιπτώσεις η καταλληλότερη κίνηση είναι η στιγμή που την φασώνεις γυρνάς και της λες "σπίτι μου ή σπίτι σου?" στη βράση κολλάει το σίδερο, έχω πάθει και εγώ κάτι αντίστοιχο, μόνο που στη δικιά μου περίπτωση δεν είχε γκόμενο απλά πηδήχτηκε με έναν άγνωστο και εγώ έμεινα με το πουλί στο χέρι...ακόμα μετανιώνω για εκείνη τη στιγμή  :(

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Εγω ο αμοιρος κυνηγαω την erinal 100 σελιδες διπλα, αλλα δε θελει να μου κατσει με τιποτα η ελλεηνιδα... Κλαψ.
Που σαι ρε παιχτουρα μου;

Σταματα να την κυνηγας να δεις πως θα ψαρωσει και θα κυνηγα αυτη...δε μασαμε εμεις απο ελλενηνιδες χαχα

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.403
Πόντοι
2.786

Ρε φίλε δεν έχεις καταλάβει ότι είναι καμμένη εντελώς αυτή? :tooth:
Χαρά στο κουράγιο σου και στην επιμονή σου!

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Σε αυτές τις περιπτώσεις η καταλληλότερη κίνηση είναι η στιγμή που την φασώνεις γυρνάς και της λες "σπίτι μου ή σπίτι σου?" στη βράση κολλάει το σίδερο, έχω πάθει και εγώ κάτι αντίστοιχο, μόνο που στη δικιά μου περίπτωση δεν είχε γκόμενο απλά πηδήχτηκε με έναν άγνωστο και εγώ έμεινα με το πουλί στο χέρι...ακόμα μετανιώνω για εκείνη τη στιγμή  :(
Ναι ρε φιλε...μεγαλη αληθεια!

Μερικες τρωγονται εδω και τωρα η ποτέ!...

Μου χει κατσει τετοιο σκηνικο σε διακοπες με γκαρσονα σε καφε που συχναζα!

Φασωμα και μετα την αλλη μερα πηγαμε για μπανιο οπου η τυπισσα με εγραψε στο μουνι της για να μιλαει με την παρεα της!

Οταν εφυγα τη χαιρετισα και ουτε καν εδωσε σημασια!χαχα

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.274
Πόντοι
4.546
Ναι ρε φιλε...μεγαλη αληθεια!

Μερικες τρωγονται εδω και τωρα η ποτέ!...

Μου χει κατσει τετοιο σκηνικο σε διακοπες με γκαρσονα σε καφε που συχναζα!

Φασωμα και μετα την αλλη μερα πηγαμε για μπανιο οπου η τυπισσα με εγραψε στο μουνι της για να μιλαει με την παρεα της!

Οταν εφυγα τη χαιρετισα και ουτε καν εδωσε σημασια!χαχα
Ευτυχώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια

OP
OP
troubaman

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
Ευτυχώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια
Σωστός φίλε μου

Εμένα αυτό στη φαση απο 20 ως τα 25 μου φαινοταν απλα σχημα λογου γιατι τα παιρνα κατακαρδα

Αλλα οταν αρχισα να κοιταω την παρτη μου και να δεχομαι την απορριψη ως φυσικη εξελιξη τοτε αρχισα να.ριχνω ταυτοχρονα σε παραπανω απο ενα στοχους παραγαδι!

Κι ετσι να εχει μικροτερη σημασια η πιθανη αστοχια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom