Επισκέπτης
Οι παραπάνω αμαρτωλοί (στροβιλιζόμενοι λάγνοι), δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ταυτιστούν με αυτούς που δεν έχουν λεφτά να γαμήσουν, απλά και μόνο επειδή περιφέρονται (στροβιλίζονται κατά μία έννοια) από μπουρδέλο σε μπουρδέλο. Οι τελευταίοι θα πάνε κι αυτοί στην κόλαση, μόνο που αυτοί θα τιμωρούνται απ'τις τσατσάδες....
Όπως οι περισσότεροι μπουρδελιάρηδες, νομίζω ότι ταιριάζω πιο πολύ στον 2ο πορνο-κύκλο, στον κύκλο της λαγνείας δηλαδή, όπου οι φιλήδονοι στροβιλίζονται γύρω απ'την ευρύτερη περιοχή του κέντρου, ανίκανοι να μπουν στα μπουρδέλα, λόγω της συνεχούς πορνο-ανεμοθύελλας.
...
Μαζί με τον κ.Zero θα είμαι κι εγώ στον 7ο κύκλο στην 3η ομάδα, για έναν επιπλέον λόγο...λόγω βιαιότητας απέναντι στη φύση...αφού καμιά φορά...μετά την μπουρδελότσαρκα...δεν διστάζω να κατουρήσω στον δρόμο, όταν η φύση με καλεί.Εφιαλτικό σενάριο, όπως και όλα βέβαια!
Πάντως, εσείς κανονικά ως νοσφεράτου, ανήκετε πιστεύω στον 7ο κύκλο, στην 1η και 3η ομάδα, δηλ. βίαιοι απέναντι στους άλλους, αφού επιτίθεστε και πίνετε το αίμα τους και βίαιοι απέναντι στον θεό, αφού τον αποκυρήξατε ως Βλαντ Β΄ Ντρακούλ (γ' ξάδερφος του Βλάντε Ντίβατς ), όταν πήρε μακριά σας την αγαπημένη σας πόρνη (με βάση το μυθιστόρημα του Μπραμ Στόκερ)
Υ.Γ: Φανούρη μπράβο για τις γκραβούρες