Νέα

Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα με την Κόλαση του Δάντη.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε σεις καθίστε ρε καλά............

Δεν κάναμε τίποτα ρε... κανα μουνι να γαμήσουμε ψάχναμε όλα μας τα χρόνια,άντε και δυο τρεις κώλους!

Δεν είμαστε και για τέτοιες τιμωρίες!

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Κύκλος 7ος:...
Τέλος, στην τρίτη ομάδα βρίσκονται οι βίαιοι απέναντι στο Θεό και την φύση, απομονωμένοι σε μια έρημο φλεγόμενης άμμου όπου μαίνεται μια πύρινη βροχή.

nb_pinacoteca_dore_divine_comedy_inferno_15_brunetto_latini_accosts_dante.jpg

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κύκλος 1ος: τα αβάπτιστα μωρά και οι ενάρετοι ειδωλολάτρες.
Η τιμωρία τους είναι να αδυνατούν να φθάσουν στο Παράδεισο.

Κύκλος 2ος: εδώ κολάζονται οι φιλήδονοι, οι οποίοι είναι καταδικασμένοι να στροβιλίζονται σε μία διαρκή ανεμοθύελλα, ανίκανοι παράλληλα να αγγίξουν άλλη ανθρώπινη παρουσία.

Κύκλος 3ος: οι λαίμαργοι, οι ψυχές των οποίων κατασπαράσσονται από τον Κέρβερο.

Κύκλος 4ος: οι άπληστοι, φιλάργυροι, καταδικασμένοι να κυλούν μεγάλα βάρη με το στήθος τους.

Κύκλος 5ος: οι μνησίκακοι, που χτυπούν ο ένας τον άλλο μέσα σε λασπωμένους βάλτους.

Κύκλος 6ος: οι αιρετικοί, εγκλωβισμένοι μέσα σε πύρινους τάφους.

Κύκλος 7ος: ο έβδομος κύκλος περιλαμβάνει τους βίαιους, οι οποίοι βρίσκονται διαχωρισμένοι σε τρεις ομάδες.
Η πρώτη περιλαμβάνει τους βίαιους απέναντι στους υπόλοιπους ανθρώπους και τιμωρούνται βρισκόμενοι εντός ενός βάλτου αίματος που βράζει.
Η δεύτερη ομάδα περιλαμβάνει τους βίαιους απέναντι στον εαυτό τους, μεταμορφωμένοι σε δέντρα ή κυνηγημένοι από άγρια σκυλιά.
Τέλος, στην τρίτη ομάδα βρίσκονται οι βίαιοι απέναντι στο Θεό και την φύση, απομονωμένοι σε μια έρημο φλεγόμενης άμμου όπου μαίνεται μια πύρινη βροχή.

Κύκλος 8ος: εδώ κολάζονται οι απατεώνες σε δέκα διαφορετικά βάραθρα. Οι αποπλανητές (τιμωρία τους είναι η μαστίγωση), οι κόλακες (βουτηγμένοι σε ακαθαρσίες), οι σιμωνιακοί (κρεμασμένοι ανάποδα μέσα σε λάκκους και φωτιές στα πόδια), οι μάγοι ή ψευδοπροφήτες (με τα κεφάλια τους τοποθετημένα ανάποδα ώστε να βλέπουν μόνο το πίσω μέρος τους), οι διεφθαρμένοι πολιτικοί (εγκλωβισμένοι σε κοχλάζουσα πίσσα), οι υποκριτές (κουκουλωμένοι με κάπες από μόλυβδο), οι κλέφτες (κυνηγημένοι από φίδια και κατόπιν μεταμορφωμένοι σε φίδια), οι εσκεμμένα κακοί σύμβουλοι (εγκλωβισμένοι σε φλόγες), οι αιρετικοί (που κατασπαράσσονται από δαιμόνια) και οι κιβδηλοποιοί (τιμωρημένοι με αρρώστιες)…

Κύκλος 9ος: εδώ τιμωρούνται οι προδότες, εγκλωβισμένοι – μέχρι το πρόσωπο – σε μία παγωμένη λίμνη. Ειδικότερα, τοποθετημένοι σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές βρίσκονται οι προδότες συγγενών (Καΐνα), οι προδότες της πατρίδας (Αντηνόρα), οι προδότες φίλων (Πτολεμαία) και οι προδότες των ευεργετών τους (Ιουδαία).

Οι δύο τελευταίοι κύκλοι της Κόλασης αφορούν στις ενσυνείδητες αμαρτίες παραπλάνησης και είναι προσπελάσιμοι κατηφορίζοντας ένα βάραθρο.

Στο βαθύτερο σημείο του Άδη, στο κέντρο της Γης, ο γίγαντας Εωσφόρος τυραννά αιώνια τον Βρούτο και τον Κάσσιο (προδότες του Ιουλίου Καίσαρα) αλλά και τον Ιούδα (προδότη του Χριστού).
ω ρε φιλε εγω θα ειμαι κυκλοτρονιο στην επομενη ζωη μου.....σε ολα μεσα ειμαι απο οτι βλεπω.... :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ο τζο πως και δεν το πηρε χαμπαρι το θρεντ να κανει κι αυτος τιποτα μποτσαρεδακια σκιτσα; :think: :grin:

ωραιες αναπαραστασεις ρε τζουρα......ξερεις τρωμε....βγαλ τα φιδια για λιγο..... :headbang:

Επισκέπτης

εμείς οι μπουρδελιάρηδες έχουμε τουλάχιστον το θανάσιμο αμάρτημα της λαγνείας :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εμείς οι μπουρδελιάρηδες έχουμε τουλάχιστον το θανάσιμο αμάρτημα της λαγνείας :grin:
τι ενα ρε;λαιμαργος ειμαι,μουνοπληκτος ειμαι,ειδωλολατρης ειμαι(θρησκεια μου ειναι ο θρυλος),αιρετικος χριστιανος κομμουνιστης και αναρχικος ειμαι(ολα μαζι),την κουκουλα την φοραω ενιοτε εδω μεσα για να δωσω στεγνα καποια μελη,απατεωνας προμοτορας κριτικογραφος ειμαι,βιαιος ειμαι(βιαζω τον κοσνικ καθημερινα)  :zfuck: ,φιλαργυρος ειμαι,μικρος εκλεψα και μια λακτα απο το σουπερμαρκετ αρα ειμαι και κλεφτης,ειλικρινα δεν βλεπω που ακριβως δεν θα μπω στην κολαση.....

μαλλον θα υπαρχει ειδικο πακετο all included για τους καλους και δυνατους αμαρτωλους παιχτες με rotation σε ολα τα αξιοθεατα......

ΥΓ αν στο μαστιγωμα που λεει ειναι τιποτα γκομενες τουλαχιστον μπορει να εχει φαση.....φοβαμαι μην με μαστιγωνει ο παπαζολης ας πουμε..... :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σημειωτεον οτι ολη αυτην την κολαση ο δαντης την ειχε ονειρευτει ενα βραδυ που χε φαει γιγαντες και ειχε στομαχικες διαταραχες στον υπνο του :grin: :grin:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Κύκλος 7ος: ο έβδομος κύκλος περιλαμβάνει τους βίαιους, οι οποίοι βρίσκονται διαχωρισμένοι σε τρεις ομάδες.
Η πρώτη περιλαμβάνει τους βίαιους απέναντι στους υπόλοιπους ανθρώπους και τιμωρούνται βρισκόμενοι εντός ενός βάλτου αίματος που βράζει...
URL]]

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
σημειωτεον οτι ολη αυτην την κολαση ο δαντης την ειχε ονειρευτει ενα βραδυ που χε φαει γιγαντες και ειχε στομαχικες διαταραχες στον υπνο του :grin: :grin:
Πολύ σωστός που δεν έκανες παράθεση όλο το κείμενο  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Πολύ σωστός που δεν έκανες παράθεση όλο το κείμενο  ;)
ειδες;ειμαι παλια πουτανα....οχι σαν τους αλλους χτες που εγραψα ενα σεντονακι στις κριτικες και το καναν περιφορα σε ολες τις σελιδες σαν τον επιταφιο μεγαλη παρασκευη..... :grin: :grin:

υγ αυτοι που βριζουν πολυ ,οι βωμολοχοι που πανε;δεν λεει ο δαντης κατι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom