Νέα

Τα 7 θανάσιμα αμαρτήματα με την Κόλαση του Δάντη.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
me λιγα λογια παω..
στο 7-β κατηγορια....
----------------------
και στα γενικα ωκνηρια...(αν και δουλευω απο τα 17)ποτε δεν ημουν δουλευταρας συν αποφευγω καθε μακροχρονια δεσμευση....καθε κατηγοριας..
τοτε αν υπαρχει η οχι μετα την ζωη θα δουμε...

Επισκέπτης
Ξαναδιάβασα τα αμαρτήματα.
Ενδιαφέρον έχει ο 8ος κύκλος. Και θεματικά (απατεώνες) αλλά και σκηνογραφικά.
Πληκτικούς βρίσκω τον 6ο και τον 9ο (αιρετικοί και προδότες). Τι να κάνεις και τι να πεις με αυτούς.
Εκληξη που προξένησε αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της Γης. Νόμιζα ότι ο Εωσφόρος είχε υψηλή διοικητική θέση, αλλά, βλέπω, τον έχουν σφίξει σε χειρονακτική δουλειά. Θα μπορούσαμε και εμέις να βάλουμε διάφορους πολιτικούς, εφοριακούς, δεσποτάδες κλπ να καθαρίζουν υπόνομους, να μεταφέρουν καφάσια και να κάνουν εφοδιασμό σούπερ μάρκετ, που έχουνε μάθει να ξυπνάνε μεσημέρι, τα κοπρόσκυλα...

@dirtyliving: Έχεις κατατάξει το κάθε μέλος του σάιτ στον ανάλογο θεματικό κύκλό. Σε συνδυασμό με τις μακροσκελείς ενημερώσεις και τις άκρως αναλυτικές κριτικές, συμπεραίνω ότι είσαι επικίνδυνα μεθοδικό άτομο...
Επίσης κάποιες φήμες ότι είσαι ο ιθύνων «νους» (=τσέπη) πίσω από το «derty» στη Συγγρού, που σημειωτέον τραβάει περισσότερο κόσμο από τα γραφεία την Ν.Δ. [παραπλέυρως του Μedia Markt και κατωθεν της επιγραφής του κ. Βωβού (τυχαίο;)], αληθεύουν; (κοιτάζω για καμιά πρόσκληση τώρα...)

Προσωπικά, θα ρωτήσω το ξαδερφάκι μου αν έχει καμιά γνωριμία, μπας και τη γλυτώσω (αν δεν τον ρίξουν στον 8ο με τους συνάδελφούς του).
Αλλοιώς θα ζητήσω να παίξω σε άλλη ταινία.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156

Επισκέπτης
ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ακολουθεί αποτυχημένη προπάθεια μίμησης Albert Cerrato (κωδική ονομασία: J.O.P.I.N.O.)

κ.Φανούρη ελπίζω να σας αρέσει εξίσου, η νέα μουσική μου επένδυση. Τα σέβη μου. :)

Όπως μου είπε κι ο Σουγκράνιες (αλήθεια...το ήξερες ότι πιάνει τα στήθη της Ανχελίτας όταν δεν κοιτάζει κανείς;), μεθοδικοί γίνονται, όσοι έχουν περιορισμένη (πνευματική-νοητική) επεξεργαστική ιπποδύναμη.

(στο γραφείο του)
...
(dirtyliving): - Άσε τις υπεκφυγές και πες μου ξεκάθαρα τι εννοείς;
(Α. Σουγκράνιες): - Μα...δεν μιλώ με υπεκφυγές...είσαι επικίνδυνα ηλίθιος!
(dirtyliving): - Είσαι αγενής και προσβλητικός...απορώ πως σε ανέχεται ο έρμος ο jopino και οι εναλλακτικές του προσωπικότητες; (εκτός απ’τον joppino βέβαια, αφού όλοι ξέρουμε το ποιόν του (απληστία, promotion...και δεν αναφέρω καν πως πιέζει το σωληνάριο της οδοντόπαστάς του))
(Α. Σουγκράνιες): - @$%&$, ψωλο@&%$#  γιδο@#$$ μαλάκα!

Ήταν μπροστά η Ανχελίτα (μερικές φορές -ο χαζός (εγώ)- πιστεύω πως μπορεί να με αγαπήσει γι’αυτό που πραγματικά είμαι. Προς το παρών, απλά στροβιλίζομαι στον 2ο κύκλο –και δεν έχω πεθάνει ακόμα- μη μπορώντας να την αγγίξω. Το ήξερα βέβαια από την αρχή...μετά από όλα όσα έχω κάνει στα σαλόνια των ιδρυμάτων και ακόμα χειρότερα, στα δωμάτια...) και δεν το συνέχισα. Έφυγα βιαστικά απ’το γραφείο του, με μια αίσθηση αηδίας (σαν τη γεύση που αφήνει στο στόμα, η αλοιφή που βάζουν οι πόρνες στο μουνί). Φεύγωντας, η Ανχελίτα είχε κολλήσει τα στήθη της (και τα ρουθούνια επίσης) στο τζάμι απ΄το παράθυρο του γραφείου του Σουγκράνιες (ξέρεις...αυτό που βλέπει στον κήπο) κοιτώντας με, με παράπονο (δεν νομίζω ότι με ποθεί πραγματικά...απλά με χρησιμοποιεί για να ξεφύγει απ’τον απαίσιο Σουγκράνιες. Εσύ να προσέχεις...πρέπει να βρεις άλλη κρυψώνα για τα χάπια...η καθαρίστρια (τσατσά playmobile από ιας1) απομάκρυνε τη γλάστρα με τη γαρδένια με πρόφαση την αλλεργία του Σουγκράνιες... μην εμπιστεύεσαι κανέναν...ούτε τον ξάδερφο σου...γνωρίζει τα πάντα)

Παραλειπόμενα συνεδρίας.

Α) Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ο Σουγκράνιες έχει κάποιον κλώνο στο bou.
Β) η Ανχελίτα ήταν υπέροχη, δεν σε κατηγορώ που δεν ξεκολλάς απ’το γραφείο του. Καλή τύχη.

Επίσης κάποιες φήμες ότι είσαι ο ιθύνων «νους» (=τσέπη) πίσω από το «derty» στη Συγγρού, που σημειωτέον τραβάει περισσότερο κόσμο από τα γραφεία την Ν.Δ.
Εγώ...ένας DIRTYLIVING...ένας αγνός ροκάς αυνανομπουρδελιάρης να έχω σχέσεις με «ντέρτια» και άλλα παρόμοια κυνοτροφεία;; Πως τόλμησαν τα καθίκια;

Επισκέπτης
Ξαναδιάβασα τα αμαρτήματα.
Ενδιαφέρον έχει ο 8ος κύκλος. Και θεματικά (απατεώνες) αλλά και σκηνογραφικά.
Πληκτικούς βρίσκω τον 6ο και τον 9ο (αιρετικοί και προδότες). Τι να κάνεις και τι να πεις με αυτούς.
Εκληξη που προξένησε αυτό που συμβαίνει στο κέντρο της Γης. Νόμιζα ότι ο Εωσφόρος είχε υψηλή διοικητική θέση, αλλά, βλέπω, τον έχουν σφίξει σε χειρονακτική δουλειά. Θα μπορούσαμε και εμέις να βάλουμε διάφορους πολιτικούς, εφοριακούς, δεσποτάδες κλπ να καθαρίζουν υπόνομους, να μεταφέρουν καφάσια και να κάνουν εφοδιασμό σούπερ μάρκετ, που έχουνε μάθει να ξυπνάνε μεσημέρι, τα κοπρόσκυλα...
...

Συμπληρωματικά...

Στον 4ο κύκλο (όπου τιμωρούνται οι φιλάργυροι-άπληστοι) θα πάνε ομαδικώς, πόρνες-τσατσάδες-νταβάδες-πατρώνες...
Οι κ.κ. Ροκαβλόν και Jockerx θα κατέβουν στην κόλαση του Δάντη στον 7ο κύκλο – ομάδα 1 (λόγω των βασανιστηρίων τους σε πόρνες) όπου εκεί θα βασανίζονται από τους δαίμονες Άντζελα και Εύα (από φ71) αντίστοιχα.
Στην ομάδα 1 επίσης ο κ Zerotolerance (βλέπε προηγούμενες σελίδες) και στην ομάδα 3 ο κ.Farkeli (λόγω βίας απέναντι στη φύση) επειδή κατουρά στον δρόμο.

OP
OP
ΠΥΡΑΥΛΟΣ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Ορισμένες από τις γκραβούρες θυμίζουν σκηνικά με πρεζάκηδες στην οδό Ιάσωνος.

Αναρωτιέμαι τι θα έγραφε ο Δάντης στη Θεία Κωμωδία αν στο 1500 μ.Χ. υπήρχαν τοξικομανείς.

Πάντως αναφορά σε εξαρτημένους από ουσίες δεν έχει κάνει.
Η μόνη σχετική αναφορά είναι γι αυτούς που είναι εξαρτημένοι από σωματικά υγρά (ψωλοχύματα, μουνοχύματα, κ.ο.κ.)

Επισκέπτης
...
Αναρωτιέμαι τι θα έγραφε ο Δάντης στη Θεία Κωμωδία αν στο 1500 μ.Χ. υπήρχαν τοξικομανείς.
...
:think: Ίσως να έγραφε, ότι οι εξαρτημένοι, είναι καταδικασμένοι να βρίσκονται σε ένα λάκκο με αναμμένα κάρβουνα (σαν τους αναστενάρηδες), ή σε υγρή πίσσα, και να πηδάνε, προσπαθώντας να φτάσουν τη μία και μοναδική μποτίλια με κρασί ή όπιο (ή κάτι με το οποίο μαστούρωναν εκείνη την εποχή.), που βρίσκεται κρεμασμένη σε ένα κλαδί δέντρου, ακριβώς πάνω τους.

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
...
κ.Φανούρη ελπίζω να σας αρέσει εξίσου, η νέα μουσική μου επένδυση. Τα σέβη μου. :)
...

Πολύ καλή επιλογή επίσης.
Μου θύμισες την δεύτερη πράξη, στο μιούζικαλ Billy Elliot, με πρωταγωνιστή τον Leon Cooke.

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525

Επισκέπτης
προπάθεια μίμησης Albert Cerrato
Είσαι χειρότερος από ό,τι νόμιζα. Δε μπήκες μόνο στο πνεύμα μου. Το έχεις επεκτείνει. Στο τέλος θα σε ρωτάω πριν κάνω κάτι. Σαν τον γκανγκστερ στο Σφαίρες πάνω από το Μπροντγουέι.

αλήθεια...το ήξερες ότι πιάνει τα στήθη της Ανχελίτας όταν δεν κοιτάζει κανείς;[/i])
Άκου λέει; Το είχα κανει τσακωτό και είχα -επιτέλους- υλοποιήσει -'εστω και μερικώ- τις απόψεις για την ανακατασκευή της μυοσκελετικής δομή του, (του Σουγκράνιες), πλακώσανε όμως τα γομάρια, που κρύβουν στα υπόγεια του Sherwood Lodge, και δεν ολοκλήρωσα το έργο μου. Ώρες-ώρες είμαι πολύ ανθρωπιστής. Του παρεδωσα εγώ ό ίδιος τις πατερίτσες του, όταν πια έπρεπε να αρχίσει να περπατάει. Ήταν μια κρίση καλοσύνης. Του ψυθίρησα στοργικά στο αυτί, ότι αν το επαναλάβει θα του χώσω τις πατερίτσες στο κώλο. Μου έριξε στέρηση εξόδου και κόκα κόλας. Η Ανχελίτα όμως μου έφερνε καμιά στα κρυφά.

Φεύγωντας, η Ανχελίτα είχε κολλήσει τα στήθη της (και τα ρουθούνια επίσης) στο τζάμι απ΄το παράθυρο του γραφείου του Σουγκράνιες (ξέρεις...αυτό που βλέπει στον κήπο) κοιτώντας με, με παράπονο (δεν νομίζω ότι με ποθεί πραγματικά...απλά με χρησιμοποιεί για να ξεφύγει απ’τον απαίσιο Σουγκράνιες.

Ξέρεις, έχει και αυτή τα δικά της. Μπορεί να μη σε χρησημοποιεί. Είχε ερωτευθεί το τραυματιοφορέα, απέναντι στην ορθοπεδικη (το Sherwood Lodge είναι «mental health care). Της είχε κλείσει ραντεβού, να βγούνε στο σχόλασμα γα δυο μέρς μετά. Έτρεμε στη σκέψη το πουλάκι μου. Όταν ήρθε η κρίσιμη ώρα, είχε φτιαχθεί (ουάου) και παρφουμαριστεί. Χάρμα ήταν. Φεύγοντας, μου έφερε κοκα κόλα. Στεκόμουν στο παράθυρο. Κοίταξε και αυτή. Tοτε τον είδε. Είχε καβαλήσει τη κόκκινη λαχανί καβασάκι του (μια ZZR ήταν, καλούτσικη...) και έφευγε μαρσάροντας. Πίσω του, στο σελάκι, απλώνονταν τα οπίσθια της χυμώδους ξανθιάς θυρωρού της ορθοπεδικής. Σωριάστηκε το καημενούλι στα πόδια μου. Την άφησα να κλάψει, να μην της χαλάσω τη στιγμή. Δεν της μίλησα ποτέ γι' αυτό (αργότερα μου είπε, το εκτίμησε). Σκέφθηκα κάποια αποτελεσματικά κόλπα για το νεαρό αλλά δυστυχώς δεν προχώρησαν. Με έιχαν περιορίσει, μετά την αναδόμηση του Σουγκράνιες, και αργότερα έφυγε, το κτήνος, για τον βορρά. Με φρέναρε και ο Θεράτο...
Εγώ...ένας DIRTYLIVING...ένας αγνός ροκάς αυνανομπουρδελιάρης να έχω σχέσεις με «ντέρτια» και άλλα παρόμοια κυνοτροφεία;; Πως τόλμησαν τα καθίκια;
Τιποτε δε σέβονται. Εδώ κατηγορούν συναθλητές για προμότερες, σπουδαστήρια για συνομώτες...

Μια και μπήκες στο κόπο να έρθεις στο Weston Super Mare, με τις παλίρροιες, πέρνα και από το East Coker, όπου βρίκσεται ο Ξενώνας του Sherwood Lodge. Νάνια άνοιξη, που θα έχει λουλουδιάσει.

Επισκέπτης
Κύριοι, να ξέρεται ότι και οι αμαρτωλοί έχουν ελπίδες να σωθούν. (Εξαιρούνται οι Καλβινιστές και οι παραφυάδες τους, γιατί δεν προβλέπεται στο καταστατικό τους).
Το ξαδερφάκι μου, ο Joppino, ως κάθαρμα και διεφθαρμένος που είναι, είχε μέσο στην παραδείσια διοίκηση, και κανόνισε να μου στείλουν έναν άγγελο να με σώσει. (όσο νάναι, αίμα του είμαι, με πονάει).

Συνημμένα

• angel-a.jpg
    angel-a.jpg
    74,5 KB · Εμφανίσεις: 53
OP
OP
ΠΥΡΑΥΛΟΣ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Επίσης πιστεύω ακράδαντα, ότι οι Κνίτες πάνε κατευθείαν στον πάτο της Κόλασης, όπου τους ξεκωλιάζει νυχθημερόν ο Εωσφόρος...

Επισκέπτης
Η συμβίωση με έναν άγγελο δεν είναι απλή και έυκολη.
Lyc Besson: Angel-A
jopino (κατά κόσμο Αlbert Cerrato), Αngel-A(κατά κόσμο Rie Rasmussen)

Επισκέπτης
Επίσης πιστεύω ακράδαντα, ότι οι Κνίτες πάνε κατευθείαν στον πάτο της Κόλασης, όπου τους ξεκωλιάζει νυχθημερόν ο Εωσφόρος...

Όταν κουραστεί ο Εωσφόρος, τους εξαναγκάζουν να βλέπουν dvd με το Τσίπρα σε στιγμές έντονου κουτσαβακισμού.
Τους προχωρημένους θεωρητικά του βάζουν -επιπλέον- να διαβάζουν Ανταμ Σμιθ, Γκράμσι και Μαξ Βέμπερ.

OP
OP
ΠΥΡΑΥΛΟΣ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Όταν κουραστεί ο Εωσφόρος, τους εξαναγκάζουν να βλέπουν dvd με το Τσίπρα σε στιγμές έντονου κουτσαβακισμού.
Τους προχωρημένους θεωρητικά του βάζουν -επιπλέον- να διαβάζουν Ανταμ Σμιθ, Γκράμσι και Μαξ Βέμπερ.

Κι ο Τσίπρας και όλοι οι Γραικύλοι πολιτικοί εκεί πάνε, στον Εωσφόρο, ωστόσο οι μόνοι που πάνε κατευθείαν είναι οι Κνίτες.
Οι άλλοι χάνονται περιπλανόμενοι μέχρι να φτάσουν στον πάτο, γιατί ούτε αυτό μπορούν να κάνουν σωστά...

Επισκέπτης
Κι ο Τσίπρας και όλοι οι Γραικύλοι πολιτικοί εκεί πάνε, στον Εωσφόρο, ωστόσο οι μόνοι που πάνε κατευθείαν είναι οι Κνίτες.
Οι άλλοι χάνονται περιπλανόμενοι μέχρι να φτάσουν στον πάτο, γιατί ούτε αυτό μπορούν να κάνουν σωστά...
Λες, αν πάμε στη κόλαση, να τους έχουμε πάλι δίπλα μας; :think: :think: :think:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Κύκλος 1ος: τα αβάπτιστα μωρά και οι ενάρετοι ειδωλολάτρες.
Η τιμωρία τους είναι να αδυνατούν να φθάσουν στο Παράδεισο.

Κύκλος 2ος: εδώ κολάζονται οι φιλήδονοι, οι οποίοι είναι καταδικασμένοι να στροβιλίζονται σε μία διαρκή ανεμοθύελλα, ανίκανοι παράλληλα να αγγίξουν άλλη ανθρώπινη παρουσία.

Κύκλος 3ος: οι λαίμαργοι, οι ψυχές των οποίων κατασπαράσσονται από τον Κέρβερο.

Κύκλος 4ος: οι άπληστοι, φιλάργυροι, καταδικασμένοι να κυλούν μεγάλα βάρη με το στήθος τους.

Κύκλος 5ος: οι μνησίκακοι, που χτυπούν ο ένας τον άλλο μέσα σε λασπωμένους βάλτους.

Κύκλος 6ος: οι αιρετικοί, εγκλωβισμένοι μέσα σε πύρινους τάφους.

Κύκλος 7ος: ο έβδομος κύκλος περιλαμβάνει τους βίαιους, οι οποίοι βρίσκονται διαχωρισμένοι σε τρεις ομάδες.
Η πρώτη περιλαμβάνει τους βίαιους απέναντι στους υπόλοιπους ανθρώπους και τιμωρούνται βρισκόμενοι εντός ενός βάλτου αίματος που βράζει.
Η δεύτερη ομάδα περιλαμβάνει τους βίαιους απέναντι στον εαυτό τους, μεταμορφωμένοι σε δέντρα ή κυνηγημένοι από άγρια σκυλιά.
Τέλος, στην τρίτη ομάδα βρίσκονται οι βίαιοι απέναντι στο Θεό και την φύση, απομονωμένοι σε μια έρημο φλεγόμενης άμμου όπου μαίνεται μια πύρινη βροχή.

Κύκλος 8ος: εδώ κολάζονται οι απατεώνες σε δέκα διαφορετικά βάραθρα. Οι αποπλανητές (τιμωρία τους είναι η μαστίγωση), οι κόλακες (βουτηγμένοι σε ακαθαρσίες), οι σιμωνιακοί (κρεμασμένοι ανάποδα μέσα σε λάκκους και φωτιές στα πόδια), οι μάγοι ή ψευδοπροφήτες (με τα κεφάλια τους τοποθετημένα ανάποδα ώστε να βλέπουν μόνο το πίσω μέρος τους), οι διεφθαρμένοι πολιτικοί (εγκλωβισμένοι σε κοχλάζουσα πίσσα), οι υποκριτές (κουκουλωμένοι με κάπες από μόλυβδο), οι κλέφτες (κυνηγημένοι από φίδια και κατόπιν μεταμορφωμένοι σε φίδια), οι εσκεμμένα κακοί σύμβουλοι (εγκλωβισμένοι σε φλόγες), οι αιρετικοί (που κατασπαράσσονται από δαιμόνια) και οι κιβδηλοποιοί (τιμωρημένοι με αρρώστιες)…

Κύκλος 9ος: εδώ τιμωρούνται οι προδότες, εγκλωβισμένοι – μέχρι το πρόσωπο – σε μία παγωμένη λίμνη. Ειδικότερα, τοποθετημένοι σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές βρίσκονται οι προδότες συγγενών (Καΐνα), οι προδότες της πατρίδας (Αντηνόρα), οι προδότες φίλων (Πτολεμαία) και οι προδότες των ευεργετών τους (Ιουδαία).

Οι δύο τελευταίοι κύκλοι της Κόλασης αφορούν στις ενσυνείδητες αμαρτίες παραπλάνησης και είναι προσπελάσιμοι κατηφορίζοντας ένα βάραθρο.

Στο βαθύτερο σημείο του Άδη, στο κέντρο της Γης, ο γίγαντας Εωσφόρος τυραννά αιώνια τον Βρούτο και τον Κάσσιο (προδότες του Ιουλίου Καίσαρα) αλλά και τον Ιούδα (προδότη του Χριστού).
Εσείς, σε ποιόν κύκλο θα κατεβείτε;
σε ποιον κυκλο ειμαστε ηδη ,θα μπορουσε να ειναι η ερωτηση...αφου οι κυκλοι και οι τιμωριες που περιγραφονται ειναι αυτες που συμβαινουν και στη ζωη...

Κύκλος 1ος: τα αβάπτιστα μωρά και οι ενάρετοι ειδωλολάτρες.
Η τιμωρία τους είναι να αδυνατούν να φθάσουν στο Παράδεισο.
=το να μην πιστευεις στο Θεο και να μην εχεις υιοθετησει την ηθικη και τις αξιες που εχει διαδωσει,σε απομακρυνει απ το να ζησεις ως ανθρωπος και να αποκτησει ενα νοημα η ζωη σου(παραδεισος),ενω αναλωνεσαι στην ικανοποιηση των ενστικτων σου που δεν σε οδηγει πουθενα...

Κύκλος 2ος: εδώ κολάζονται οι φιλήδονοι, οι οποίοι είναι καταδικασμένοι να στροβιλίζονται σε μία διαρκή ανεμοθύελλα, ανίκανοι παράλληλα να αγγίξουν άλλη ανθρώπινη παρουσία.
=ειναι το συμπτωμα της σεξομανιας,οπως περιγραφεται απο την ψυχολογια,οπου ο σεξομανης βρισκεται σε μια διαρκη ακαταπαυστη αναζητηση της ηδονης,χωρις ποτε να καταφερνει να νιωσει ικανοποιημενος και πληρης απ την οποιαδηποτε σεξουαλικη επαφη εχει

Κύκλος 3ος: οι λαίμαργοι, οι ψυχές των οποίων κατασπαράσσονται από τον Κέρβερο.
=you feed the ego,you starve the soul

κτλ...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Στο βαθύτερο σημείο του Άδη, στο κέντρο της Γης, ο γίγαντας Εωσφόρος τυραννά αιώνια τον Βρούτο και τον Κάσσιο (προδότες του Ιουλίου Καίσαρα) αλλά και τον Ιούδα (προδότη του Χριστού).

σύμφωνα με θεωρία ο Ιούδας πρόδωσε τον Χριστό κατόπιν δικής τους συννενόησης ώστε να δρομολογηθούν τα γεγονότα της σταύρωσης και της ανάστασης του. Δηλαδή δέχτηκε να στιγματιστεί αιώνια ως ο μέγιστος προδότης προκειμένου ο θεάνθρωπος να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom