Νέα

Τ' αστρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα chantal-99
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66

Σιγα σιγα ο ηλιος επεφτε και  βουτουσε τα παντα γυρω  σε πιο παλ χρωματα,  παιρνοντας την ενταση, τις γωνιες από το τοπιο και δημιουγοντας ετσι ένα μαγευτικο σκηνικο για εμας που μοιαζαμε με λησμονημενους ναυαγους στην καταλευκη ακτη με τα τιρκουαζ νερα και μερικα λεια ανεμοδαρμενα βραχια στις ακρες της μικρης ιδιωτικης  παραλιας.

Βγαινοντας από τα βελουδινα νερα της τροπικης θαλασσας, κοντοσταθηκες και  μου εριξες μια τρυφερη ματια . σε περιμενα ακουμποντας με την πλατη στη βαρκα κρατοντας στα χερια μου μια πιατελα με διαφορα ζουμερα, τροπικα φρουτα και σου εγνεφα να πλησιασεις .

Πλησιασες και γονατισες μπροστα μου μεσα στην αμμο και εσκυψες  να παρεις απο το χερι μου μια φετα  ωριμο μανγκο σε βαθυ πορτοκαλι χρωμα. Δεν θελησα να σου το δωσει στο χερι αλλα τεντωθηκα και σε προετρεψα να σκυψεις να δαγκωσεις. Οποτε καθισες απεναντι μου και δεχτηκες να σε ταισω στο στομα, αψηφωντας τα ζουμια που αρχισαν να σταζουν  .η αισθηση του γλυκου ζουμερου  φρουτου πανω στη γλωσσα σου και η προσπαθεια σου να ρουφηξεις τους χυμους που δημιουργουσες με κάθε δαγκωμα σου, σου φερανε στο μυαλο τι ακριβως θα ηθελες να κανεις τωρα. ένα βλεμμα στα ματια μου, σου επιβεβαιωσε πως κι εγω το ιδιο σκεφτομουν.

Αφησα την πιατελα στην ακρη και σε  τραβηξα κοντα μου για  να γευτω  τα υγρα, γλυκα σου χειλη και σε κατεκλυσε το αρωμα που ειχα στο κορμι μου και στα μαλλια μου, η μυρωδια του αντιηλιακου λαδιου μαζι με το στεγνο αλατι της θαλασσας και  τη φρουτενια γευση του μανγκο σε κανανε να θελεις να χωσεις το προσωπο σου μεσα στα πλουσια μοσχομυριστα μαλλια μου.

Πηρα το προσωπο σου στα δυο μου χερια και πλησιασα πιεζοντας το στερνο σου για να σε κανω να ξαπλωσεις.  Ακολουθησες την θεληση μου και αφεθηκες στη γλωσσα μου που αρχισε να κανει τις διαδρομες της γυρω στα χειλη σου και στο λαιμο σου.

Τα δαχτυλα μου χωθηκανε μεσα στα υγρα σου μαλλια και  τα χειλη μου πλησιασαν στ' αυτι  σου οπου η ανασα μου σου μαρτυρησε την ενταση της στιγμης και τις προθεσεις μου.  Ενιωσες τις ρωγες μου να  ακουμπουν πανω στο στερνο σου κι ανασηκωθηκες για να τις παρεις στο στομα σου και να τις ρουφηξεις. Τα χερια μου προχωρησαν στους ωμους σου και με μια κινηση  ηρθα  και καβαλησα  πανω σου.. αγγιξες το κορμι μου,  σφικτο και απαλο συγχρονως,  ζεστο από τον ηλιο και προθυμο να σου χαρισει τη μαγεια της στιγμης. με ένα κομματι ανανα στο στομα της σε πλησιασα για να σου το φερω κοντα στα χειλη σου και να το μοιραστω μαζι  σου μπλεκοντας τις γλωσσες μας και ρουφωντας τους γλυκους χυμους που ξεχειλιζαν.

Ταυτοχρονα ενιωθες της κυκλικες κινησεις της λεκανης μου  που πιεζοταν πανω στους χαμηλους κοιλιακους σου πλησιαζοντας με κάθε κυκλο και από λιγα χιλιοστα  στα επιμαχα σημεια  σου οπου ειχε αρχισει να συγκεντρωνεται ολο σου το αιμα και να νιωθεις τον παλμο σου αναμεσα στα ποδια σου.

Τα δαχτυλα σου θελησαν να βυθιστουν μεσα στο  στομα μου  να σου ρουφηξω κάθε μεμονομενο ακροδαχτυλο .ετσι,  με το σαλιο μου να αγγιξεις τις ερεθισμενες μου θηλες, να τις τσιμπισεις απαλα αρχικα, αλλα με ενταση και διαρκεια  μεχρι οι κινησεις της λεκανης μου να γινουν πιο  αγριες και οι αναστεναγμοι  μου  πιο δυνατοι. μεσα σ'αυτους τους αναστεναγμους εσκυψα και παλι κοντα στο λαιμο σου, ριχνοντας το μαλλι μου σα χειμμαρο πανω σου και προκαλωντας ριγος στο κορμι σου με τους ασυγκρατητους ηχους μου που εμοιαζαν με καλεσμα, με παραμιλιτο, με παρακληση αλλα και με  προτροπη  για τη συνεχεια.

Μ' επιασες από τους γοφους και μ' ανασηκωσες  πιεζοντας τη λεκανη  μου  πανω στον καυλωμενο σου πουτσο οπου ενιωσες τα υγρα μου που με ειχαν πλημμυρισει. δε θελησες να καρφωθεις ακομα μεσα μου, αλλα μ' αφησες να  γλυστρισω αρκετες φορες πανω- κατω ώστε το καυλι  σου να μου χωριζει τα μουνοχειλα και το πουτσοκεφαλο σου να μου πιεζει την κλειτοριδα. Οι κραυγες μου με  προδιδουν,  ποσο καυλωμενη ειμαι και οι κινησεις μου αγριευουν με κάθε περασμα πανω στο καυλι σου.

Τοτε σκυβω  και με ένα βαθυ γλωσσοφιλο οπου βυθιζω τη γλωσσα μου με ρυθμο και μαεστρια μεσα στο ποθητο σου στομα, σου δειχνω ακριβως πως σου ζητω να βυθιστεις μεσα στο καυτο μου μουνακι

Όμως εχεις αλλα σχεδια.

Μου  σηκωνεις τα ποδια και με φερνεις μια σβουρα πανω στους γοφους σου ώστε να  εχεις θεα τα γυαλιστερα μου μαλλια που φτανουν ως τη μεση και  το τελειο κωλαρακι  μου που κινειται ρυθμικα πανω στον πουστο σου . Δεν θελεις όμως ακομα να με καρφωσεις αν και ξερεις ποσο ετοιμη είμαι, ποσο σ'εχω αναγκη εκεινη τη στιγμη.

Τραβωντας τους γοφους μου πανω στο προσωπο σου, αρχιζεις με τη γλωσσα σου να γευεσαι όλα μου τα υγρα και να ανοιγεις τα μουνοχειλα μου,  ενώ νιωθεις πως ο πουτσος σου εχει εξαφανιστει μεσα στο στομα μου  και το σαλιο μου ξεχειλιζει από το αχορταγο  μου στομα.

Η γλωσσα σου με κανει να χανω τον ελεγχο των κινησεων μου, όταν δε, νιωθω και τα δαχτυλα σου παντου μεσα μου οι φωνες μου προδιδουν το αγριο κυμα που πλησιαζει. Τα ρουφηγματα σου ολο και πιο διεκδικητικα,  ολο και πιο  καυτα,  μου παιρνεις τα μυαλα και  όταν το δαχτυλο σου εισχωρει με μικρες και αργες κινησεις στην σφιχτη μου πισω πορτα μ'ακους να μουγκριζω και  να χυνει αρρωστα και δυνατα πανω  στο προσωπο σου.

Το μουνακι  μου σταζει και  εχει πρηστει από τα χαδια της γλωσσας σου.  είναι ετοιμο να το καρφωσεις  ετσι όπως μονο εσυ ξερεις τι θελει.

Με μια σου κινηση  με βαζεις πανω στο ορθιο καυλι σου και με προτρεπεις να σκυψω μπροστα ώστε  να βλεπεις, να πιανεις και να γαμας με τον αντιχειρα σου  την τελεια κωλοτρυπα μου

Σκυβω  και ακουμπω στα γονατα σου,  εσυ ανασηκωνεσαι  και ενώ το ένα σου χερι επεξεργαζεται και ανοιγει την κωλορυπιδα μου το άλλο σου χερι γλιστραει πανω στα μουνοχειλα μου, πιεζει την ηβη μου πανω στον πουστο σου και οι κινησεις σου, αργες και δυναμικες,  στον ρυθμο του κυματος που σκαει μερικα μετρα πιο περα, γινονται ανυποφορες και σου ζητω να μη με  βασανιζεις , να ανεβασεις το ρυθμο, να με σκισεις και να μ'απογειωσεις για άλλη μια φορα.

Αντι να ακουσεις, βγαινεις  αποτομα από μεσα μου και με τραβας από τα μαλλια, με  πιεζεις αναμεσα στα ποδια σου και μου γαμας το στομα με το ρυθμο που εσυ θελεις .  Δε θελεις να χυσεις ακομα και ετσι  διακοπτεις, με τραβας πανω σου για μερικα φιλια στο στηθος, μερικα βλεμματα γεματα παθος  και μερικα γλωσσοφιλα τοσο εντονα και ρουφηχτα που με  γδερνεις με τα γενια σου  και το υγρο σου στομα αφηνει το στιγμα σου πανω στο λαιμο μου και στις θηλες  μου .

Γονατιστη όπως είμαι ,κανω  μερικα βηματα πισω να αποφυγω δηθεν το αγριεμενο θεριο που βλεπω μες στο βλεμμα σου, όμως μ' ακολουθεις ,  οπισθοχωρω κι άλλο και με φτανεις,  με πλαγιαζεις αργα και προσεκτικα  μεσα στην αμμο χωρις να μ' αφησεις από τα ματια σου. Εχουμε  φτασει στην ακροθαλασσια σχεδον εκει που σκαει το κυμα στην τελεια αμμουδια, το φως του ηλιου πλεον μαγευτικο, τυλιγει τα παντα σ'ένα χρυσο χρωμα, το απαλο μου δερμα σε καλει να τριφτεις πανω μου , να γευτεις κάθε σπιθαμη μου και να χωθεις ολακερος μεσα στο σωμα  μου αλλα και στην ψυχη μου την ωρα που στο βλεμμα μου διαγραφεται  τοση καυλα, τοση ενταση και τοση προσμονη για το επομενο σου βημα.

Εχεις γονατισει αναμεσα στα ποδια μου και οι κινησεις σου είναι  βασανιστικα αργες και φορτισμενες από τις  εικονες και τα συναισθηματα που δημιουργουνται μπροστα στα ματια σου.

Πλησιαζεις και  προσπαθω να σε τυλιξω με τα ποδια μουκαι να σε φερω κοντα μου..

αντι να ακολουθησεις  αντιστεκεσαι και  κρατωντας τον  σκληρο σου πουτσο στο χερι σου, μου τον τριβεις αργα και κυκλικα πανω στην κλειτοριδα μου. Το κορμι μου τρεμει  μπροστα σου,  οι φωνες  μου γινονται πια από πνιγμενες, πιο  εκφραστικες, πιο αγριες  με εσενα να  με προκαλεις  να φωναξω δυνατα ποσο σε θελω μεσα μου..

Προσπαθω  να σε παρακινησω με το βλεμμα μου,  οπου διακρινεις ανυπομονησια, ενταση και απορια για οσα βιωνω εκεινη τη στιγμη με εσενα να προχωρεις πλεον σε μικρες διειδυσεις οπου το μουνι μου βεντουζωνει το πουτσοκεφαλο σου κ'είναι ετοιμο να σε ρουφηξει μεσα  μου,  βαθια  στο καυτο μου εσωτερικο κοσμο ο οποιος σ'εκλιπαρρει να  με  λυτρωσεις εκεινη τη στιγμη και να μην αργεις...

Βαζεις το χερι σου κατω από τη μεση μου και  με τραβας κοντα σου σχιζοντας ετσι τα μουνοχειλα μου  και φτανοντας βαθια μεσα μου. το προσωπο  μου μεταμορφωνεται, είμαι σε άλλη διασταση, το βλεμμα  μου  καρφωμενο στο προσωπο σου. με κάθε σου κινηση, η κραυγες που μου ξεφευγουν προδιδουν την εκπληξη μου,  τη καυλα που με κυριευει.

Μεσα σε εκστασιασμενες φωνες σε χυνω αρρωστα μολις νιωσω πως βυθιζεσαι μεσα  μου ενώ το χερι σου συνεχιζει να με χαιδευει ως οτου το κάθε αγγιγμα σου γινεται αφορητο

Με κάθε σου σπρωξιμο με μετακινεις και μερικους ποντους πανω στην αμμο, το κεφαλι μου εχει φτασει πια να μουσκευεται με κάθε κυμα που πλησιαζει και σκαει πανω στα σωματα σας.

Αναγκαζομαι  να ανασηκωσωτο σωμα μου και να στηριχτω στους αγκωνες μου  για να κρατησω το κεφαλι μου εξω από το νερο,  αλλα σε εκλιπαρρω  να συνεχισεις, να με σχιζεις, να τη χτυπας βαθια μεσα  μου  και να με χυσεις δυνατα..

Συνεχιζεις με  βαθια καρφωματα αλλα και εναλλαγες με τριψιματα πανω στο μουνακι μου  και σηκωνωντας μου τα ποδια πιο ψηλα,  το πουτσοκεφαλο σου χτυπαει και την πισω  πορτα.

Με  μια κινηση αργη,  και βασανιστικη, όμως ακρως καυλωτικη μου  τον βυθιζεις στο κωλαρακι μου που ανταποκρινεται στις κινησεις σου και  η αισθηση σου είναι τελεια.

Οι κινησεις σου επιμενουν, γινονται πιο δυνατες, το κυμα χτυπαει ρυθμικα πανω μας και εσυ μου σκιζεις ανελεητα την κωλοτρυπα, μεχρι που οι κινησεις σου γινονται ανυπομονες και ανεξελεγκτες .

Βγαινεις  με τη μια από μεσα  μου και  με τραβας κοντα σου για να μου χωσεις τον πουτσο σου στο στομα  οπου μου ζητας να τα  παρω όλα μεσα, να καταπιω  κάθε σου σταγονα και να σου ρουφηξω  τον πουτσο με μανια . οι κραυγες σου αλαφιασμενες, δεν ξεκολλαω τα ματια  μου από πανω σου, σ'εχω καρφωσει με το βλεμμα μου και σου ρουφαω  ολη σου τη δυναμη, μεχρι που παραδινεσαι και σωριαζεσαι διπλα  μου μεσα στα ζεστα νερα της ακροθαλασσιας.

Μπλεκοντας τα ποδια μας και σφιγγοντας τα κορμια μας με παθος αφηνουμε  το κυμα να μας δροσισει και να παρει την ενταση της στιγμης από πανω μας.  Ο ηλιος θελει μερικα ακομα λεπτα οσπου μετα από το τελευταιο του λαμπιρισμα να χαθει στον οριζοντα και να παραχορισει τη θεση του σε ένα μαγευτικο ουρανο  και σε λιγες ωρες, γιατι όχι, σε μυρια αστερια που θα φυλαγουν και θα κουβαλουν το φως από το βλεμμα  των παθιασμενων.

..γιατι ετσι είναι, τ'αστρα κρυβουν και φυλαγουν  τα μυστικα των ερωτευμενων, το παθος του κάθε βλεμματος αλλα και το συναισθημα και τη συγκινηση της κάθε ιδιαιτερης μαγεμενης  στιγμης .

Αφιερωμενο στον Νιο16

που μ'εκανε να δω ξανα τη λαμψη των αστεριων, μεσα από τη σπιθα στο βλεμμα του,         
μεσα από  το  συναισθημα των σκεψεων και τη συγκινιση της μαγειας,
σε απλες καθημερινες στιγμες που μαζι του εγιναν ιδιαιτερες

Σ'ευχαριστω

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
μωρη μαλακω χεστηκαμε :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μην την βριζεις .....

Ειναι ερωτευμενη και το λεει ξεκαθαρα... Το φωναζει θα ελεγα καλυτερα.......

Ειναι υπεροχο συναισθημα για οποιον το ζει και ακομη πιο υπεροχο, οταν το νιωθει....

Φερνει αυτοματα ενα πεταγμα, η φτερουγισμα στην ψυχη και νιωθεις πανισχυρος και ικανος να δαμασεις τα παντα.......

Οταν εκλειπει αυτο το συναισθημα ομως, τοτε μοιαζει σαν να μην εχει τιποτα αξια.......
Σαν να ειναι ολα αδεια .... Ενα κενο στην δινη του χωροχρονου της υπαρξης......

Ζηστε τον ερωτα και την αγαπη, οσο το ευνοουν οι περιστασεις και μπορειτε λοιπον, σαν να μην υπαρχει αυριο ...
Αυριο ξημερωνει μια αλλη μερα που κανεις δεν ξερει τι φερνει....

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Παλι κωλο γαμησε ο μπαγασας ο Νιο16.

Stories