παραδειγματα ελληνικης γυφτιας που αναφερθηκε πιο πανω ειναι το τι γινεται με τα ταμεια και τις επισκεψεις σε γιατρους,οι αμετρητες φωτοτυπιες απο δημοσια μηχανηματα,τα τηλεφωνηματα στη θεια στην αμερικη απο την υπηρεσια κτλ.παντως ενα με μια καλη διαχειριση και συννενοηση θα μπορουσαν να αποφευχθουν πολλα εξοδα.πχ τα φοιτητικα επιπλα σημειωσεις τα σχολικα βιβλια κτλ
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
System Hack
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 140
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Το οτι οι γιατροι σου παιρνουν στεγνα και ασαλιωτα για ενα 10λεπτο ενα κατοσταρικακι δεν ειναι γυφτια. Ετσι το εχουμε δεχτει.
Εκβιασμος ομως ειναι.
ξερεις τι μου ειχε πει ενας γιατρος για το συγκεκριμμενο θεμα?δεν ειναι 10 λεπτα,ειναι 40 χρονια εμπειριας και 10 λεπτα....για δες το και ετσι
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Το οτι οι γιατροι σου παιρνουν στεγνα και ασαλιωτα για ενα 10λεπτο ενα κατοσταρικακι δεν ειναι γυφτια. Ετσι το εχουμε δεχτει.
Εκβιασμος ομως ειναι.
δλδ λέω εγώ τώρα....
ένας άνθρωπος έχει σπουδάσει 10 χρόνια, ανοίγει ιατρείο με ένα σεβαστό ποσό και πηγαίνεις για ένα τέταρτο συνήθως με πρόβλημα υγείας.
Σου ζητάει μετά 50 ευρώ και διαμαρτύρεσαι....
πας σε κωλάδικο, και για τη μισή διάρκεια παίρνεις χορό από μια καριόλα και όταν βγαίνεις νομίζεις ότι είσαι και ο γαμιάς της νύχτας.
Μήπως να αναθεωρήσουμε ολίγον τις νοοτροπίες μας;
Μήπως ο γιατρός δικαιούται πολύ περισσότερο και εκτελεί πολύ σημαντικότερο έργο από τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, ή την πουτάνα;
λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...
Υ.Γ.
Οχι δεν είμαι γιατρός.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
που να εξηγάς τώρα........ξερεις τι μου ειχε πει ενας γιατρος για το συγκεκριμμενο θεμα?δεν ειναι 10 λεπτα,ειναι 40 χρονια εμπειριας και 10 λεπτα....για δες το και ετσι
χαλάλι τα 50 ευρώ στην φυλής....
μαλάκα γιατρέ πάλι μου τα έφαγες για το έκζεμα που είχα.......
Τοχω δει. Και ξερεις τι συμπερασμα εβγαλα γιατι μου το ειπαν και εμενα?
40 χρονια τουε εβαζαν κωλοδακτυλο για να βγαζουν τα σπασμενα σε εμας.
Δλδ δημοτικο γυμνασιο λυκειο τους πηγαιναν νουμεραδα. Εμεις απλα περναγαμε τις ταξεις ξεκουραστα. Μετα στη σχολη εκαναν πιατσα στη συγγρου για να βγαλουν τα ενοικια. Δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑΣ ενα δικο του να τον βηθησει. Επομενως ολοι οι γιατροι ειναι ορφανοι και δεν εχουν κανενα στγγενη για αυτο δε χαμπαριαζουν κιολας και ζητανε οτι θελουν. Αυτοι δε που τελειωσαν εξωτερικο, τι να πουμε, πικρα χοντρη.
Καλα ρε δεν εχουν καθολου καρδια? Ποοοοσες πισινες θελουν. ποοοοσα ταξιδια, ποοοοσα τι και το.
Δλδ δημοτικο γυμνασιο λυκειο τους πηγαιναν νουμεραδα. Εμεις απλα περναγαμε τις ταξεις ξεκουραστα. Μετα στη σχολη εκαναν πιατσα στη συγγρου για να βγαλουν τα ενοικια. Δεν ειχε ΚΑΝΕΝΑΣ ενα δικο του να τον βηθησει. Επομενως ολοι οι γιατροι ειναι ορφανοι και δεν εχουν κανενα στγγενη για αυτο δε χαμπαριαζουν κιολας και ζητανε οτι θελουν. Αυτοι δε που τελειωσαν εξωτερικο, τι να πουμε, πικρα χοντρη.
Καλα ρε δεν εχουν καθολου καρδια? Ποοοοσες πισινες θελουν. ποοοοσα ταξιδια, ποοοοσα τι και το.
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
δλδ λέω εγώ τώρα....
ένας άνθρωπος έχει σπουδάσει 10 χρόνια, ανοίγει ιατρείο με ένα σεβαστό ποσό και πηγαίνεις για ένα τέταρτο συνήθως με πρόβλημα υγείας.
Σου ζητάει μετά 50 ευρώ και διαμαρτύρεσαι....
πας σε κωλάδικο, και για τη μισή διάρκεια παίρνεις χορό από μια καριόλα και όταν βγαίνεις νομίζεις ότι είσαι και ο γαμιάς της νύχτας.
Μήπως να αναθεωρήσουμε ολίγον τις νοοτροπίες μας;
Μήπως ο γιατρός δικαιούται πολύ περισσότερο και εκτελεί πολύ σημαντικότερο έργο από τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, ή την πουτάνα;
λέω τώρα εγώ με το φτωχό μου το μυαλό...
Υ.Γ.
Οχι δεν είμαι γιατρός.
ο ΓΙΑΤΡΟΣ διαλεξε να γινει ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ και οχι ταμειολογιστης και εμπορος να σου εχει τιμοκαταλογο 38 πυρετος 30€ 40 πυρετος 50€ κι να σου ανεβαζει τον πυρετο για να εισπραξει το 20ευρω γιατι ετσι ο ΙΔΙΟΣ πεφτει στο επιπεδο της καμπαρετζους!!
Ασε που κανει τον κινεζο οταν ζητας απόδειξη οποτε ειναι απο τους μεγαλύτερους φοροδιαφευγοντες!!
Το οτι σπουδαζε για παρτη του το εκανε για να λει οτι ειναι γιατρος και οχι ηλεκτρολόγος (δλδ για το στατους)
Εγω προσωπικα στην ιδια εκτιμηση εχω εναν καρδιολογο εναν νταλικερη και εναν περιπτερα αρκει να ειναι καλοι στην δουλεια τους
ΥΓ εγω και υπερ των πτυχιων ΑΛΛΑ και υπερ της συνεχους επιμόρφωσης οποτε πιο πολυ θα σεβαστω εναν περιπτερα που βαζει bar code scanner ή εναν ταξιτζη με gps παρα εναν γιατρο που εχει παρει πριν 20 χρονια το πτυχιο εχει μηδενικη παρουσια σε επιμορφωτικα σεμιναρια και δεν ξερει κατα που πεφτει το enter στο πληκτρολόγιο!!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το τι μαλακία ακούς και το τι κόμπλεξ βγαίνει εδώ μέσα δεν περιγράφεται.....Τοχω δει. Και ξερεις τι συμπερασμα εβγαλα γιατι μου το ειπαν και εμενα?
Η αδελφή μου είναι γιατρός...
Εχει και μάνα και πατέρα
Εχει εκατονταδες συγγενείς.
Εχει κανει ειδικότητα 8 χρόνια στο εξωτερικό
Δεν έχει πισίνα.
Δουλέυει σαν το σκυλί σε εντατική νοσοκομείου.
Δεν έκανε πιάτσα στη Συγγρού.
Δεν της έβαζε κανένας 40 χρόνια κωλοδάχτυλο.
Βγάζει το μήνα όσα βγάζει και η φίλη μου η στριπτηζού που είναι 24 ετών και δουλεύει σε κωλάδικο, είναι ορφανή και της έχουν βάλει άπειρα κωλοδάκτυλα
Τάχετε ισοπεδώσει όλα.
Αλλά τι περιμένεις σε ένα μπουρδέλο..
Пошел в жопу
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ΥΓ εγω και υπερ των πτυχιων ΑΛΛΑ και υπερ της συνεχους επιμόρφωσης οποτε πιο πολυ θα σεβαστω εναν περιπτερα που βαζει bar code scanner ή εναν ταξιτζη με gps παρα εναν γιατρο που εχει παρει πριν 20 χρονια το πτυχιο εχει μηδενικη παρουσια σε επιμορφωτικα σεμιναρια και δεν ξερει κατα που πεφτει το enter στο πληκτρολόγιο!!!
ενα λεπτό περιπτεράαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
στο περίπτερο παίρνεις τσιγάρα....
στο ιατρείο γίνεσαι καλά...........
ρε πλέζουρααααααααααααααααααα τελειώνει το μαύρο................
Ε τοτε ρε φιλε τι κανανε 40 χρονια (αν τοα βαλεις κατω, και 2 φορες την ιδι χρονια να κανανε, δε βγαινουν 40 χρονια) που δε καναμε εμεις και πρεπει να παιρνουν τοσα φραγκα για 10 λεπτα? Και δεν ειναι ολοι στριπτιζουδες. Υπαρχουν οικογενειες που μαζι βγαζουν 1500 το μηνα και αν πανε για ενα εμβολιο, σε 5 λεπτα τους παιρνει 50αρικο.
Για να μην μπερδευόμαστε.
Το πρόβλημα με τους γιατρούς δεν είναι αν θα πάρουν κάμποσα Ευρά παραπάνω σε μια επίσκεψη.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει.
Αυτό που με καίει όμως είναι τι σκατά συνταγές θα μοιράσει για να τα έχει καλά με τον Α ιατρικό επισκέπτη και την Χ φαρμακευτική.
Κι όταν ακούς κάθε μέρα για νεα προβλήματα που προκλήθηκαν απο τα φάρμακα....
Το πρόβλημα με τους γιατρούς δεν είναι αν θα πάρουν κάμποσα Ευρά παραπάνω σε μια επίσκεψη.
Αυτό που με καίει όμως είναι τι σκατά συνταγές θα μοιράσει για να τα έχει καλά με τον Α ιατρικό επισκέπτη και την Χ φαρμακευτική.
Επισκέπτης
στο ειπα & πριν..ενα λεπτό περιπτεράαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
στο περίπτερο παίρνεις τσιγάρα....
στο ιατρείο γίνεσαι καλά...........
ρε πλέζουρααααααααααααααααααα τελειώνει το μαύρο................
παραιτησου..
δεν παλευονται..
ασε που η παπιαση ειναι κολλητικη..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
με τη λογική του προηγούμενου........Ε τοτε ρε φιλε τι κανανε 40 χρονια (αν τοα βαλεις κατω, και 2 φορες την ιδι χρονια να κανανε, δε βγαινουν 40 χρονια) που δε καναμε εμεις και πρεπει να παιρνουν τοσα φραγκα για 10 λεπτα? Και δεν ειναι ολοι στριπτιζουδες. Υπαρχουν οικογενειες που μαζι βγαζουν 1500 το μηνα και αν πανε για ενα εμβολιο, σε 5 λεπτα τους παιρνει 50αρικο.
εσύ επέλεξες να κάνεις παιδιά........
Εάν θέλεις να έχεις καλή υγεία πρέπει πρώτ απ όλα να την σέβεσαι......
Αυτή την κουβέντα την είχα με γιατρούς γνωστούς....
ο μαλάκας ο έλληνας διαμαρτύρεται διαρκώς για την ακριβή υγεία....
Οταν του πιάνει βέβαια τον κώλο ο τεντάς, ο υδραυλικός, ο ηλεκτρολόγος, πλακάς, ο λογιστής, ο εφοριακός, ο πολεοδόμος, ο ψιλικατζής Α ΒΑ ΒΑ .....
Στρώστε πρώτα αυτούς που στην τελική δε θα πάνε δικαστήριο άμα σπάσει καμμιά σωλήνα και το ξανασυζητάμε....
Ελληνική νοοτροπία και βλαχομεγαλείο.............
Επισκέπτης
γιατρε μου,οταν εκλεβα συνταγολογια για να περνω τσαμπα τα ναρκωτικα μου,χτυπαγα το συστημα???Για να μην μπερδευόμαστε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ακριβώς αυτό έπαθα προσφάτως κρητικέ......Για να μην μπερδευόμαστε.
Ομως, σε έναν καλό γιατρό στη δύσκολη στιγμή θα τα σκάσω και χωρίς δεύτερη σκέψη.......
όλα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα....
και δεν είναι όλοι οι γιατροί μουνιά, αλήτες, απατεώνες κλπ.
Οταν δε σέβεσαι ένα λειτούργημα που σε προστατεύει από ασθένειες τι περιμένεις μετά;
πάρε το ράντζο μαλάκα στο διάδρομο του Ιπποκράτειου και άντε γαμήσου......
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ποοοοσες πισινες θελουν. ποοοοσα ταξιδια, ποοοοσα τι και το.
Τα ταξίδια φίλε είναι δωρεάν.
Στα συνέδρια που διοργανώνουν οι φαρμακευτικές εταιρείες.
Ξέρω και εγώ γιατρούς που ανθίστανται, ανθίστανται και δεν παίρνουν φακελλάκι, αλλά το ταξιδάκι τους μετά της συζύγου θα το κάνουν οπωσδήποτε.
Και ανάλογα με την ειδικότητα τυχαίνουν και πολύ ωραίοι προορισμοί.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ενώ όλα τα άλλα επαγγέλματα δεν ποντάρουν πουθενά...Για αυτο ειπα οτι ειναι εκβιασμος. Πονταρουν στην υγεια.
ρε πλάκα μας κάνεις;
υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια σε ένα σπίτι από έναν καλό οικογενειακό γιατρό που θα σε βοηθήσει όταν καίγεσαι;
τι να σου κλάσει ρε ο σεβασμός στον περιπτερά όταν είσαι ζω-πεθαίνω ;
Επισκέπτης
& φερε μας την εισπραξη γιατι εχουμε εξοδα..και άντε γαμήσου......
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
φωνη βοωντος εν τη ερημω..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ορθόν. Αυτό δεν έχει να κάνει βέβαια σε τίποτα με την αξία ενός ιατρού, ή την ηθική του υπόσταση.Τα ταξίδια φίλε είναι δωρεάν.
Στα συνέδρια που διοργανώνουν οι φαρμακευτικές εταιρείες.
Ξέρω και εγώ γιατρούς που ανθίστανται, ανθίστανται και δεν παίρνουν φακελλάκι, αλλά το ταξιδάκι τους μετά της συζύγου θα το κάνουν οπωσδήποτε.
Και ανάλογα με την ειδικότητα τυχαίνουν και πολύ ωραίοι προορισμοί.