Νέα

System Hack

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οχι αλλα αν μου δωσει αλλο θα μου δωσει πισω τα λεφτα ενω αν ο γιατρος μου κανει μια θεραπεια που ΔΕΝ εχει αποτέλεσμα οπως και αν κανει ΛΑΘΟΣ διαγνωση  θα πληρωθει κανονικα. Δεν ειναι ολοι οι γιατροι Dr HOuse η σαν τα "Επειγοντα περιστατικα"!!

Ασχετο τελικα πτυχια να παιρνει ο κοσμος ή οχι ή να παιρνουμε ΜΟΝΟ πτυχια ιατρικηςκαι αν σφαζουμε κανεναν δεν πειράζει θα ειναστε πάνυτα ΙΑΤΡΟΙ
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις Ιατρών που τους έχει αφαιρεθεί η άδεια άσκησης επαγγέλματος για εγκληματική αμέλεια.

Επειδή έχω πρόσφατο προσωπικό παράδειγμα.
Η λάθος διάγνωση είναι ως ένα βαθμό αποδεκτή. Δεν είναι θεός ο γιατρός.
Η αδιαφορία στον ασθενή είναι έγκλημα.
Προσωπικό παράδειγμα: έπεσε τελειώς έξω.....
πληρώνω παίρνω αγωγή και σε δύο μέρες ήμουνα χειρότερα πριν ξεκινήσω την αντιβίωση.......
τηλέφωνο... Συνέχισε την αγωγή και έλα αύριο το πρωί να σε ξαναδώ.........
Πήγα σε άλλον βαβαίως και το συμπέρασμα ήταν άλλα αντί άλλων......
ΟΚ έκανες λάθος.
ΟΚ άνθρωπος είσαι.
Σου λέω έκανες λάθος και μου λες δε γαμιέται;
τι είναι η υγεία μου; Κάμελ με σχισμένη ζελατίνα έλα αύριο να σου δώσω άλλα;

Το καλό είναι ότι βρήκα άλλον άριστο γιατρό.... Πήρε και τα διπλά έτσι γιατί μου κάβλωσε, δεν έκοψε και απόδειξη και θα με έχει και για μια ζωή...
Απλά πράγματα...
Ο γιατρός δεν γεννιέται.... Σπουδάζει......
.
Ο καλός γιατρός δεν σπουδάζει.... αυτοδημιουργείται......

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Συνεχιζω: και ο δικηγορος παιζει με ζωες!

Αν φας 20 χρονια φυλακα επειδη εχεις χασοδίκη δικηγόρο παλι θα τον πληρωσεις!! Τι και αν πτυχιο Νομικης και αδεια αν εχει μεινει στην νομολογια του 1990 για τα μπάζα ειναι!!

και επιτελους αν δεν σας αρεσε το thread ας μην μπαινατε

και επί του θεματος εχει γραψει μια Γαλλίδα ενα βιβλιο "ο δεκαλογος του τσαμπατζη" ή κατι τετοιο με τροπους να ζεις οικονομικα αλλα ταυτοχρονα και με καποιο επίπεδο!!!

άστοχο παράδειγμα
ο δικηγόρος δεν παίζει με ζωές. Παίζει με την ελευθερία.

φοβερή ατάκα....

" και επιτελους αν δεν σας αρεσε το thread ας μην μπαινατε "

άμα δε σ αρέσει η χώρα φύγε,
άμα δεν έχεις λεφτά να φας κλέψε,
άμα δεν γουστάρεις να ζεις αυτοκτόνησε.

Η εξέλιξη μια κοινωνίας δεν στηρίζεται στην φυγή κύριος.
Στην προσπάθεια στηρίζεται.......
Αμα φύγεις δεν αλλάζει τίποτα.
τεσπά......
ο καθείς με τις απόψεις του.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
άστοχο παράδειγμα
ο δικηγόρος δεν παίζει με ζωές. Παίζει με την ελευθερία.

φοβερή ατάκα....

τεσπά......
persona μου εχεις φαει ολα τα + ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
..το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο..καποτε ερχεται ο λογ/σμος..ΝΟΜΟΣ..

Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕ..............
Τι να πω άλλο, όσα μπινελίκια και να μου ρίξεις έχεις από μένα το ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΙΣΠΕΚΤ.

Υ.Γ.
Καλά ρε καριόλη....
Μπορείς να μου πεις ποιος είσαι;
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στα "ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ";;;;;;;;;;

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το καλό είναι ότι βρήκα άλλον άριστο γιατρό.... Πήρε και τα διπλά έτσι γιατί μου κάβλωσε, δεν έκοψε και απόδειξη και θα με έχει και για μια ζωή...
Απλά πράγματα...
Ο γιατρός δεν γεννιέται.... Σπουδάζει......
.
Ο καλός γιατρός δεν σπουδάζει.... αυτοδημιουργείται......

καλα εκανες και δεν πηρες αποδειξη και τωρα θα φορολογησει η εφορια τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΧΘΟ .

Στα αλλα μακαρι να ηταν ετσι μιας και τα παιδια γιατρων πανε στην Ιατρικη κα μετα με τις γνωριμιες τους τοποθτουνται σε νοσοκομεια και "αυτοδημιουργουνται" ενω οι αλλοι πτυχιουχοι χωρις οικογενειακη παραδοση κανουν ντελιβερι και ανοιγουν περίπτερα (ΜΕ bar code)

ΥΓ "Ελλλα ρε μεγαλε δεν σε σκοτωσα κιολας, απλα θα φας 20 χρονια στην μπουζου θα σε γαμησουν σε 3-4 καλόπαιδα θα σε παρατησει η γυναικα σου κλπ".

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Υπαρχει ενα βιβλιο που λεγετε
"ταπι και ψυχραιμος"
γεματο με τροπους και συμβουλες για να την περνας τσαμπα ή πολυ φθηνα... :dancing:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16

τεσπά......

εννοω οτι ο δημιουργος ψαχνει "τσαμπατζιδικους" τροπους επιβιωσης οχι να ανοιξει συζητηση με το αν το το τζαμπατζιλικι ειναι ηθικο ή ανηθικο ή μαλακια και αναφερομουν σε ενα ποστ του pleasura!!

poy leei

απυθμενη βλακεια λεμε..
αλλο φτωχοδιαβολος του θεου που αρπαζεις για να φας & αλλο χαζομαλακας φτωχομπινες..
ο πρωτος συγχωρειται..ο δευτερος θελει κρεμασμα στο συνταγμα..
αλλο εξυπνος καταναλωτης που εκμεταλλευεται τις προσφορες-την καταναλωτικη αλληλεγγυη & αλλο ο ξεφτιλας που τρωει την σοκολατα στον διαδρομο του σουπερ μαρκετ & πεταει το περιτυλιγμα αναμεσα στα μακαρονια..
τα σουπερ μαρκετ εχουν απωλειες λογω μικροκλοπων 2% του τζιρου τους που ειναι πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..
ποιος πληρωνει το μαρμαρο???
οι πολυεθνικες???
ο μουνοπανος που κλεβει τις ζαχαρες???
οχι βεβαια..
οι αξιοπρεπεις ανθρωποι του μοχθου..
κατα τ' αλλα εχουν χτυπησει το συστημα..
η αποθεωση της βλακειας..

Επισκέπτης
πιπη-πιπα-πεπε η προταση μου ισχυει..
ειπαμε..
1.000 ευρω ανα λιτρο αιματος/ανα μηνα..
σε παρακαλω ρε..
εισαι η τελευταια μου ελπιδα..
κανε το ψυχικο..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εγώ πάντως έχω ταξιδεύψει με τρένο (βραδινό δρομολόγιο) από Θεσσαλονίκη-Αθήνα και 2 φορές έκοψα εισητήριο για Παλαιοφάρσαλα...
Εγώ την είχα πέσει για ύπνο και απλά φτάνοντας Αθήνα άκουσα τον Ελεγκτή να λέει <<Ετοιμαστείτε για Αθήνα>>

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ - ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΔΟκιμάστε το... ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  καλα εκανες και δεν πηρες αποδειξη και τωρα θα φορολογησει η εφορια τον ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΟΧΘΟ .

Στα αλλα μακαρι να ηταν ετσι μιας και τα παιδια γιατρων πανε στην Ιατρικη κα μετα με τις γνωριμιες τους τοποθτουνται σε νοσοκομεια και "αυτοδημιουργουνται" ενω οι αλλοι πτυχιουχοι χωρις οικογενειακη παραδοση κανουν ντελιβερι και ανοιγουν περίπτερα (ΜΕ bar code)

ΥΓ "Ελλλα ρε μεγαλε δεν σε σκοτωσα κιολας, απλα θα φας 20 χρονια στην μπουζου θα σε γαμησουν σε 3-4 καλόπαιδα θα σε παρατησει η γυναικα σου κλπ".
ξέρεις πολλούς πλην δολοφόνων και εμπόρων ναρκωτικών που έχουν φάει 20 χρόνια; Και αν ναι θέλω να μου παραθέσεις την πλήρη δικογραφία και το σκεπτικό της απόφασης του πενταμελούς δικαστηρίου που έριξε 20 χρόνια. 
ρε τι ακούμε εδώ μέσα.......

τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΧΘΟ και τη σύνταξη του πατέρα σου την πληρωνω εδώ και περιπου 14 χρόνια με γύρω στα 40 χιλιάρικα το χρόνο ΕΦΟΡΙΑ και ΙΚΑ. Τα λεφτά στον γιατρό τα έδωσα μαύρα από αυτά που μου περίσσεψαν από την κλοπή του ΙΚΑ που ενώ του εχω πληρώσει μαι περιουσία με στήνει στην ουρά να περιμένω σα μαλάκας να πάρω σειρά λες και πηγαίνω σινεμά.

Είναι προφανές ότι έχεις προσωπικό κόμπλεξ με τους ιατρούς....
Μόνο οι γόνοι ιατρών βολεύονται από τους πατεράδες τους.
Οι γόνοι πολιτικών, αρχιτεκτόνων, δικαστών, δικηγόρων, μηχανικών, εφοπλιστών, επιχειρηματιών, μεσιτών, συμβούλων επιχειρήσεων ξεκινούν από το μηδέν ως περιπτεράδες....
εεεεεεεεεεεε
πατρίδαααααααα..
δεν είναι όλοι οι σπουδαγμένοι γόνοι επιτυχημένων...
ούτε και όλοι οι επιτυχημένοι πτυχιούχοι βύσματα......
>:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
πιπη-πιπα-πεπε η προταση μου ισχυει..
ειπαμε..
1.000 ευρω ανα λιτρο αιματος/ανα μηνα..
σε παρακαλω ρε..
εισαι η τελευταια μου ελπιδα..
κανε το ψυχικο..

24536BP~Pepe-le-Pew-Posters.jpg

Αν με αφησει ο κτηνιατρος οκ!! 3-4 αιμοδοσιες επιτρεπονται το χρονο αρα 3000€ το χρονο μαυρα μια χαρα θα μου ειναι!!!

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
....

τον ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΧΘΟ και τη σύνταξη του πατέρα σου την πληρωνω εδώ και περιπου 14 χρόνια με γύρω στα 40 χιλιάρικα το χρόνο ΕΦΟΡΙΑ και ΙΚΑ.

Είναι προφανές ότι έχεις προσωπικό κόμπλεξ με τους ιατρούς....
Μόνο οι γόνοι ιατρών βολεύονται από τους πατεράδες τους.
Οι γόνοι πολιτικών, αρχιτεκτόνων, δικαστών, δικηγόρων, μηχανικών, εφοπλιστών, επιχειρηματιών, μεσιτών, συμβούλων επιχειρήσεων ξεκινούν από το μηδέν ως περιπτεράδες....
εεεεεεεεεεεε
πατρίδαααααααα..
δεν είναι όλοι οι σπουδαγμένοι γόνοι επιτυχημένων...
ούτε και όλοι οι επιτυχημένοι πτυχιούχοι βύσματα......

Δωσε σε παρακαλω κατι παραπανω στον πατερα μου γιατι ΔΕΝ βγαινει. Εγω ειμαι τεμπελης οποτε τον μοχθο στον χαρίζω!!!!

Κομπλεξ δεν εχω με τους γιατρους και στις επομενες 5 γραμμες φασκεις και αντιφασκεις!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και που σαι πέπε.....
Είναι πιο εύκολο στην ελλάδα να γίνεις ιατρός απο το να ανοίξεις περίπτερο....
Στην πρώτη πρέπει να σπουδάσεις.
Στη δεύτερη πρέπει να έχεις γύρω στα 35 μύρια δραχμές κεφάλαιο για την άδεια και πολλά άλλα για να λαδώσεις. Εκτός εάν έχεις μέσο στο ΥΠΕΘΑ γιατί για τα περίπτερα είναι υπεύθυνο το Εθνικής Αμύνης.....

Την επόμενη φορά που θα πας στον περιπτερά σου σκέψου ότι ο μεροκαματιάρης με το μπαρ κόουντ μπορεί να έχει φερράρι και να είναι ανηψιός υψηλά ιστάμενου στο ΥΠΕΘΑ......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
ρε μαλακα περσονα αει γαμησου επιτελους..
πολυ κουραση λεμε..
ασε που αρχιζει σε λιγο η τελετη εναρξης των ολυμπιακων αγωνων..

πιπες λεω,δεν μου φτανουν οι 3 φιαλες αλλα θα τις παρω..
οποτε θες ξεκιναμε..

Επισκέπτης
και που σαι πέπε.....
Είναι πιο εύκολο στην ελλάδα να γίνεις ιατρός απο το να ανοίξεις περίπτερο....
Στην πρώτη πρέπει να σπουδάσεις.
Στη δεύτερη πρέπει να έχεις γύρω στα 35 μύρια δραχμές κεφάλαιο για την άδεια και πολλά άλλα για να λαδώσεις. Εκτός εάν έχεις μέσο στο ΥΠΕΘΑ γιατί για τα περίπτερα είναι υπεύθυνο το Εθνικής Αμύνης.....

Την επόμενη φορά που θα πας στον περιπτερά σου σκέψου ότι ο μεροκαματιάρης με το μπαρ κόουντ μπορεί να έχει φερράρι και να είναι ανηψιός υψηλά ιστάμενου στο ΥΠΕΘΑ......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
πουστη μπουραντα ολα τα ξερεις..

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
Εγώ πάντως έχω ταξιδεύψει με τρένο (βραδινό δρομολόγιο) από Θεσσαλονίκη-Αθήνα και 2 φορές έκοψα εισητήριο για Παλαιοφάρσαλα...
Εγώ την είχα πέσει για ύπνο και απλά φτάνοντας Αθήνα άκουσα τον Ελεγκτή να λέει <<Ετοιμαστείτε για Αθήνα>>

ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΣ - ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ - ΜΗΔΑΜΙΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΔΟκιμάστε το... ;)

με το ιντερσιτυ εχω ταξιδεψει πολλες φορες απ την μια ακρη στην αλλη.μπαινει παντα ελεγκτης και δεν αξιζει τον κοπο να το ρισκαρεις.

Επισκέπτης
με το ιντερσιτυ εχω ταξιδεψει πολλες φορες απ την μια ακρη στην αλλη.μπαινει παντα ελεγκτης και δεν αξιζει τον κοπο να το ρισκαρεις.
αστον ρε να του κανουν λιγο το κουλουρι γκροβερ..μικρος ειναι..αμα δεν παθει,πως θα μαθει???

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αρχηγε μου μαζι σου..ομως πολλες φορες παει η σταμνα για νερο αλλα καποτε δεν γυρναει..εσυ ρισκαρεις,εσυ θα υποστεις τις συνεπειες..μεγαλο παλληκαρι εισαι,ξερεις τι κανεις..με την ιδια λογικη δρουσε & ο βερναρδος απαλλοτριωνοντας τραπεζες..με την ιδια & η χοντροκωλα που χτυπαει 10 παγωτα με το ιδιο χωνακι..με την ιδια & ο χαζοχαζος που βουταει τις ζαχαρες..το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο..καποτε ερχεται ο λογ/σμος..ΝΟΜΟΣ..επισης ενδιαμεσα καποιοι αξιοπρεπεις "μαλακες" πληρωνουν τα σπασμενα..ανα πασα στιγμη & ωρα το συστημα αεριζει τα παπαρια του & καλοπληρωνει διαφορους προκειμενου να βρισκουν τροπους για να μας γαμανε ολο & περισσοτερο..

Ρε εμεις δε λεμε να καταρευσει το συστημα.

Εμενα προσωπικα στα αρχιδια μου καθως με τον εναν η τον αλλο τροπο θα βρω να κανω τη δουλεια μου.

Αυτο που λεμε ειναι το εξης απλο. Οποτε και με οποιοδηποτε θεμιτο τροπο ( το θεμιτο σε αυτη τη περιπτωση δεν ειναι να παρεις 500 φαγητα τσαμπα αλλα να κανεις κατι εν μερη παρατυπο η παρανομο χωρις να υπαρχει επιπτωση σε εσενα σοβαρη, ουτε στους αλλους ) μπορεις να εκμεταλλευτεις τις ανοχες των υπηρεσιων που σου παρεχονται, ειτε για να δειξεις την αδυναμια που υπαρχει, ειτε για προσωπικο η υπολοιπο συλλογικο οφελος, να το κανεις. Αν δεν το κανεις, σιγα το πραμα. ( οπως και αν το κανεις )

Αν ηταν οπως τα παρουσιαζατε θα μπαιναμε στα σπιτια σας να σας κλεψουμε. Αντι να πειτε για τις τραπεζες και τους υπολοιπους νταβαδες/γαμιαδες που τοσα χρονια ψηφιζετε και θα ψηφιζετε, μας κανετε μπουρδελο το thread ( που εσυ συγκεκριμενα αν καποιος εστω ΓΡΑΨΕΙ σε thread τα οποια ποσταρεις φωτο αρχιζεις τα μπινελικια και τα χωσιματα ) και δεν υπαρχει εστω ουσιαστικος διαλογος.

Για μενα προσωπικα η μεγαλυτερη αδυναμια του συστηματος ειναι η ψηφος που εχουμε, αλλα απο οτι εχω καταλαβει απο τα ζωα που γραφουν εδω μεσα, οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι οι ιδιοι νταβαδες με αυτους στη βουλη, μονο που οι πρωτοι απλα ψηφιζουν και οι δευτεροι εκτελουν. Οποτε καμια εκτιμηση δεν εχω στα λεγομενα των περισσοτερων, στις προσβολες και τους δηθεν καθως πρεπισμους και σεμνοτυφιες τη στιγμη που ψηφιζουν αυτο που ψηφιζε ο μπαμπας τους ο χουντικος/πασοκικος/κομμουνιστης κτλ κτλ και διαιωνιζουν την μαλακια αυτη που κουβαλανε στον εγκεφαλο και στα παιδια τους και σε οσους συναναστρεφονται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 1953_Peripteron.jpg
    1953_Peripteron.jpg
    50,8 KB · Εμφανίσεις: 14

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.622
Πόντοι
216
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΕ..............
Τι να πω άλλο, όσα μπινελίκια και να μου ρίξεις έχεις από μένα το ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΙΣΠΕΚΤ.

Υ.Γ.
Καλά ρε καριόλη....
Μπορείς να μου πεις ποιος είσαι;
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο στα "ΞΥΠΝΗΜΑΤΑ";;;;;;;;;;

Όχι, είναι ο Αλ Πατσίνο στο "Cruising"  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom