Νέα

System Hack

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
& φερε μας την εισπραξη γιατι εχουμε εξοδα..
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
φωνη βοωντος εν τη ερημω..
φωνη βοωντος εν τω Πλανήτη Αρη..

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
γιατρε μου,οταν εκλεβα συνταγολογια για να περνω τσαμπα τα ναρκωτικα μου,χτυπαγα το συστημα???
Γιατί ρε, τόσα χρόνια δεν στα έδινε τσάμπα ο Θείος??
Πέρνα απο τα κεντρικά να το διευθετήσουμε  :grin: :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
φωνη βοωντος εν τω Πλανήτη Αρη..
μετα το σημερινο κρεσεντο βλακειας,μονο μια παρτουζα με ενα κουαρτετο μας σωζει σου λεω..
2.jpg

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τελευταία μαλακία που ποστάρω στο εν λόγω θέμα....
Οταν ήμουνα παιδί και γω πριν πολλά πολλά χρόνια και δεδομένης της καταγωγής μου από το λιμάνι του Πειραιά που όπως όλοι ξέρουμε είναι άκρως προβληματική, είχα πολλά προβλήματα υγείας....
Η παιδίατρος με είχε γλιτώσει από θάνατο τουλάχιστον 3 φορές με τηλεφωνική διάγνωση.....

Τώρα που μεγάλωσα και το σκέφτομαι καλύτερα, στ αρχίδια μου εάν η γιατρός έκανε πισίνες, εάν το έκανε για το πρεστίζ, ή εάν αγόρασε μερσεντές.
Η υγεία είναι σημαντικό. Οπως και οι έγκαιρες διαγνώσεις παθήσεων που εάν δεν εντοπιστούν νωρίς βασανίζουν τον άνθρωπο για μια ζωή..
Εσείς ας έχετε σε εκτίμηση τον περιπτερά και τον ψιλικατζή με μπαρ κόουντ.........
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ενα λεπτό περιπτεράαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
στο περίπτερο παίρνεις τσιγάρα....
στο ιατρείο γίνεσαι καλά...........

ρε πλέζουρααααααααααααααααααα τελειώνει το μαύρο................

Οι γιατροι ειναι αλλα των αλλων πολλες φορες και σε κανουν ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ! Ο περιπτερας καμελ αφιλτρο θα σου δωσει, ουτε με φιλτρο ουτε light και θα σου πει κιολας "κοφτο το γαμημενο"!!!!!

Απλα εννοω αλλο ΚΑΛΟΣ γιατρος αλλο σκετο γιατρος!!

ΥΓ λιγο ευγενεια δεν βλαπτει. Βασικα εννοω οτι το ΠΤΥΧΙΟ της ιατρικης, που λέι και ο πλεζουρας με τα πτυχια αλλα εδω τα λεει αλλιως, δεν μου κανει κατι ουτε νομιζω πρεπει να δεχεται ο κατοχος του περισσότερο σεβασμο από καποιον αλλον επαγγελματια.

Επισης αν το εχει παρει πριν εικοσι χρονια κει εμεινε εκει ειναι ΕΚΤΟΣ ιατρικης πραγματικότητας γιατι η τεχνολογια εχει κανει προοδους οχι μονο σε τηλεορασεις βιντεο και υπολογιστες αλλα ΚΑΙ σε ιατρικα μηχανηματα-τεχνικες αλλα και σε θεωρητικο επίπεδο καποια πραγματα άλλαξαν!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και θα σου πει κιολας "κοφτο το γαμημενο"!!!!!
   Απλα εννοω αλλο ΚΑΛΟΣ γιατρος αλλο σκετο γιατρος!!

εμένα γιατί ποτέ κανείς δεν μου το έχει πει;
Την είπες μόνος σου την ειδοποιό διαφορά.
Ο καλός γιατρός σώζει ζωές.
Ο καλός περιπτεράς έχει μπαρ κόουντ..
δεν Πε-ρι-γρά-φω άλλο..
πάω να ρίξω γαμωσταυρίδια στο περιπτερά μου τον καράφλα που ποτέ δεν μου έχει πει
"ΚΟΦΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ"

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οχι γιατι χτυπανε το συστημα..
αμα γουσταρεις μπορουν να μας φερουν & μερικες ζαχαρες που εχουν σουφρωσει απο το μπαρ..
σε κυβάκια είναι είναι σε υγρή μορφή.... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
όπως και να χει
ζάχαρη θα περάσουμε......
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Εγω οταν παω σε καφετεριες καθομαι και χεζω με τις ωρες στη τουαλετα για να παταω συνεχεια το καζανακι,αφηνω τις βρυσες ανοιχτες,χαλαω ολο το κωλοχαρτο(παιρνω και μαζι μου ενιοτε) και κανω και κανα μπανακι αμα λαχει.. :uglystupid:
Τους γαμησα ε?Μια μπανιερα αρχιδια τους εκλασα..

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εμένα γιατί ποτέ κανείς δεν μου το έχει πει;
Την είπες μόνος σου την ειδοποιό διαφορά.
Ο καλός γιατρός σώζει ζωές.
Ο καλός περιπτεράς έχει μπαρ κόουντ..
δεν Πε-ρι-γρά-φω άλλο..
πάω να ρίξω γαμωσταυρίδια στο περιπτερά μου τον καράφλα που ποτέ δεν μου έχει πει
"ΚΟΦΤΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ"

Δεν συζητας αλλα λες τα δικα σου.

παω και γω στο περιπτερο να πω καμια μαλακια για το θρυλο!!!

Αν με πατησε3ι κανα αυτοκινητο ο γιατρος πριν μου σωσει την ζωη θα μου πει

Εισαι ασφαλισμενος??? Αν του πω οχι θα παει να σωσει την ζωη κανενος πιο φραγκατου!!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τάχετε ισοπεδώσει όλα.
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Α, για αυτό πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου.

Αλλά εγώ θα θέσω ευρύτερα το πρόβλημα.
Εγώ πιστεύω ότι ο καλός πρέπει να πληρώνεται. Οι καλές υπηρεσίες πρέπει να πληρώνονται.
Η εμπειρεία, η γνώση, η εξειδίκευση, η επιστημονική εγκυρότητα, η υπευθυνότητα οποιούδηποτε επαγγελματία πρέπει να πληρώνεται.

Όταν εγώ πηγαίνω σε οποιονδήποτε γιατρό πάω ενημερωμένος. Και δεν διστάζω να ρωτήσω ερωτήσεις, όπως που σπούδασε, τι μεταπτυχιακά έκανε, που έκανε ειδικότητα, τι εμπειρία έχει και κυρίως τι ποσοστό επιτυχία είχε στο παρελθόν σε μία συγκεκριμένη θεραπεία, επέμβαση κλπ.

Και όπως δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω έναν καλό γιατρό, έτσι απαιτώ και εγώ όταν προσφέρω υπηρεσίες σαν επαγγελματίας να αμοίβομαι ανάλογα. Τις περισσότερες φορές δε, κανένας δεν διαμαρτύρεται γιατί οι καλές υπηρεσίες, ο χρόνος που αφιερώνεις, ο επαγγελματισμός φαίνονται.

Είναι δε πολύ σημαντικό αυτό που αναφέρθηκε από τον persona. Υπάρχουν ορισμένα επαγγέλματα που το λάθος σημαίνει οποιαδήποτε στιγμή εισαγγελέα ή δικαστήριο. Όπου υπάρχει αυξημένη ευθύνη η αμοιβή είναι ανάλογη.

Επιτέλους πρέπει να αποφασίσουμε σαν Ελληνική κοινωνία τι θέλουμε.
Θέλουμε να έχουμε του καλλίτερους;
Ε, τότε πρέπει και να τους πληρώνουμε ανάλογα.

Εκτός και αν σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κανένας καλλίτερος από εμάς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α, για αυτό πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου.

Αλλά εγώ θα θέσω ευρύτερα το πρόβλημα.
Εγώ πιστεύω ότι ο καλός πρέπει να πληρώνεται. Οι καλές υπηρεσίες πρέπει να πληρώνονται.
Η εμπειρεία, η γνώση, η εξειδίκευση, η επιστημονική εγκυρότητα, η υπευθυνότητα οποιούδηποτε επαγγελματία πρέπει να πληρώνεται.

Όταν εγώ πηγαίνω σε οποιονδήποτε γιατρό πάω ενημερωμένος. Και δεν διστάζω να ρωτήσω ερωτήσεις, όπως που σπούδασε, τι μεταπτυχιακά έκανε, που έκανε ειδικότητα, τι εμπειρία έχει και κυρίως τι ποσοστό επιτυχία είχε στο παρελθόν σε μία συγκεκριμένη θεραπεία, επέμβαση κλπ.

Και όπως δεν έχω πρόβλημα να πληρώσω έναν καλό γιατρό, έτσι απαιτώ και εγώ όταν προσφέρω υπηρεσίες σαν επαγγελματίας να αμοίβομαι ανάλογα. Τις περισσότερες φορές δε, κανένας δεν διαμαρτύρεται γιατί οι καλές υπηρεσίες, ο χρόνος που αφιερώνεις, ο επαγγελματισμός φαίνονται.

Είναι δε πολύ σημαντικό αυτό που αναφέρθηκε από τον persona. Υπάρχουν ορισμένα επαγγέλματα που το λάθος σημαίνει οποιαδήποτε στιγμή εισαγγελέα ή δικαστήριο. Όπου υπάρχει αυξημένη ευθύνη η αμοιβή είναι ανάλογη.

Επιτέλους πρέπει να αποφασίσουμε σαν Ελληνική κοινωνία τι θέλουμε.
Θέλουμε να έχουμε του καλλίτερους;
Ε, τότε πρέπει και να τους πληρώνουμε ανάλογα.

επειδή είμαι του λιμανιού και αγράμματος με κάλυψαν όλα πλήρως, απλά δεν μπορούσα να τα περιγράψω τόσο μεστά και όμορφα.
Και όχι δεν τα έχω ισποεδώσει όλα.......Και κάνω και την αυτοκριτική μου.

Απλά με έχει ισοπεδώσει πλέον η απύθμενη βλακεία του ελληνικού τρόπου σκέψης.

Επισκέπτης
εξυπακουεται οτι δεν υπαρχει..τοις πασοι γνωστο οτι ολοι οι ελληναρες πιστευουν για τον εαυτο τους οτι ειναι ισαξιοι του θεου,διεθνως κατοχυρωμενο με την παροιμιωδη φραση,ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΕ???

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εκει να δεις τι κλωτσιες θα φας απο τα καραβοσκυλα αν σε πιασουν..αξιζει το ρισκο???προφανως οχι..ασε την ξεφτιλα κλπ στην ακρη..ασε την μηνυση..την κλωτσοπατιναδα την σκεφτηκες???

Ποιο ξυλο ρε μεγαλε.

Εδω σε βαζουν με το φτηνοτερο εισητηριο στις θεσεις τις ακριβες χωρις καν να σε ρωτανε αν εχεις εισητηριο. ( πχ εχεις καταστρωμα και με το που μπεις ρωτας αν εχει θεσεις και σε πανε στις αεροπορικες τις κλιματιζομενες )

Στα αρχιδια μου κιολας, εφοσον αυτοι δεν ελεγχουν τοτε κακο του κεφαλιου τους.

Γυφτια ειναι να ζητας για μια υπηρεσια τα μαλλια της κεφαλης σου και να σου παιζουν πουστιες τα ταξιδιωτικα πρακτορεια και ο καθε φτωχομπινες που ζαχαρωνει τα φραγκα σου λες και του τα χρωστας. Και επειδη εγω προσωπικα δε τα χρωσταω σε κανεναν στα αρχιδια μου το πως θα με πουν εφοσον μπορω να εξοικονομησω μερικα λεφτα που θα πηγαιναν χαμενα εντελως.

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο,τι πεις......

Αλήθεια, ο περιπτεράς τζάμπα σου δίνει τα κάμελ;

Οχι αλλα αν μου δωσει αλλο θα μου δωσει πισω τα λεφτα ενω αν ο γιατρος μου κανει μια θεραπεια που ΔΕΝ εχει αποτέλεσμα οπως και αν κανει ΛΑΘΟΣ διαγνωση  θα πληρωθει κανονικα. Δεν ειναι ολοι οι γιατροι Dr HOuse η σαν τα "Επειγοντα περιστατικα"!!

Ασχετο τελικα πτυχια να παιρνει ο κοσμος ή οχι ή να παιρνουμε ΜΟΝΟ πτυχια ιατρικηςκαι αν σφαζουμε κανεναν δεν πειράζει θα ειναστε πάνυτα ΙΑΤΡΟΙ

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
απυθμενη βλακεια λεμε..
αλλο φτωχοδιαβολος του θεου που αρπαζεις για να φας & αλλο χαζομαλακας φτωχομπινες..
ο πρωτος συγχωρειται..ο δευτερος θελει κρεμασμα στο συνταγμα..
αλλο εξυπνος καταναλωτης που εκμεταλλευεται τις προσφορες-την καταναλωτικη αλληλεγγυη & αλλο ο ξεφτιλας που τρωει την σοκολατα στον διαδρομο του σουπερ μαρκετ & πεταει το περιτυλιγμα αναμεσα στα μακαρονια..
τα σουπερ μαρκετ εχουν απωλειες λογω μικροκλοπων 2% του τζιρου τους που ειναι πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..
ποιος πληρωνει το μαρμαρο???
οι πολυεθνικες???
ο μουνοπανος που κλεβει τις ζαχαρες???
οχι βεβαια..
οι αξιοπρεπεις ανθρωποι του μοχθου..
κατα τ' αλλα εχουν χτυπησει το συστημα..
η αποθεωση της βλακειας..

Προφανως και δεν μιλαμε για τετοιες μαλακιες, ελεος ρε παιδια.  :idiot:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Συνεχιζω: και ο δικηγορος παιζει με ζωες!

Αν φας 20 χρονια φυλακα επειδη εχεις χασοδίκη δικηγόρο παλι θα τον πληρωσεις!! Τι και αν πτυχιο Νομικης και αδεια αν εχει μεινει στην νομολογια του 1990 για τα μπάζα ειναι!!

και επιτελους αν δεν σας αρεσε το thread ας μην μπαινατε

και επί του θεματος εχει γραψει μια Γαλλίδα ενα βιβλιο "ο δεκαλογος του τσαμπατζη" ή κατι τετοιο με τροπους να ζεις οικονομικα αλλα ταυτοχρονα και με καποιο επίπεδο!!!

Επισκέπτης
Ποιο ξυλο ρε μεγαλε.

Εδω σε βαζουν με το φτηνοτερο εισητηριο στις θεσεις τις ακριβες χωρις καν να σε ρωτανε αν εχεις εισητηριο. ( πχ εχεις καταστρωμα και με το που μπεις ρωτας αν εχει θεσεις και σε πανε στις αεροπορικες τις κλιματιζομενες )

Στα αρχιδια μου κιολας, εφοσον αυτοι δεν ελεγχουν τοτε κακο του κεφαλιου τους.

Γυφτια ειναι να ζητας για μια υπηρεσια τα μαλλια της κεφαλης σου και να σου παιζουν πουστιες τα ταξιδιωτικα πρακτορεια και ο καθε φτωχομπινες που ζαχαρωνει τα φραγκα σου λες και του τα χρωστας. Και επειδη εγω προσωπικα δε τα χρωσταω σε κανεναν στα αρχιδια μου το πως θα με πουν εφοσον μπορω να εξοικονομησω μερικα λεφτα που θα πηγαιναν χαμενα εντελως.
αρχηγε μου μαζι σου..ομως πολλες φορες παει η σταμνα για νερο αλλα καποτε δεν γυρναει..εσυ ρισκαρεις,εσυ θα υποστεις τις συνεπειες..μεγαλο παλληκαρι εισαι,ξερεις τι κανεις..με την ιδια λογικη δρουσε & ο βερναρδος απαλλοτριωνοντας τραπεζες..με την ιδια & η χοντροκωλα που χτυπαει 10 παγωτα με το ιδιο χωνακι..με την ιδια & ο χαζοχαζος που βουταει τις ζαχαρες..το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο..καποτε ερχεται ο λογ/σμος..ΝΟΜΟΣ..επισης ενδιαμεσα καποιοι αξιοπρεπεις "μαλακες" πληρωνουν τα σπασμενα..ανα πασα στιγμη & ωρα το συστημα αεριζει τα παπαρια του & καλοπληρωνει διαφορους προκειμενου να βρισκουν τροπους για να μας γαμανε ολο & περισσοτερο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom