Νέα

System Hack

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Πλέον έχει ΙΚΕΑ και στον Κηφισσό. Και δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα να πάς.Όύτε διόδια, ούτε τρελά εισητήρια στα ΜΜΜ.  :-*

Οπότε το σύνθημα αντί για "πάμε πλατεία" θα γίνει "πάμε ΙΚΕΑ" :rockon:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ο κύριος Invgar Kamprad, ο 80χρονος Σουηδός ανήκει σταθερά τα τελευταία χρόνια μέσα στους δέκα πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, καθώς είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της γνωστής αλυσίδας επίπλων και ειδών σπιτιού ΙΚΕΑ.
Η περιουσία του Κάμπραντ υπολογίζεται γύρω στα 23 δισεκατομμύρια δολάρια, δεν δείχνει όμως να την απολαμβάνει εξαιτίας της παροιμιώδους τσιγκουνιάς του! Είναι περήφανος για το αυτοκίνητό του (ένα Volvo 240 GL, που μετρά ήδη 14 χρόνια ζωής) και δεν σκοπεύει να αλλάξει το επόμενο διάστημα. Ίσως περιμένει κάποια άτοκη χρηματοδότηση! :2funny:

Συνημμένα

• MrIKEA.jpg
    MrIKEA.jpg
    6,5 KB · Εμφανίσεις: 35

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγω το κανω και με τα λεωφορια αυτο. στο βελγιο στα λεωφορεια δεν μπαινει ελεκτης ποτε γτ για τα εισητηρια ειναι υπεθυνος ο οδηγος ο οποιος ελεγχει κιολας οταν μπεις. ε λοιπον καμια φορα οταν πηγαινουμε στο ικεα που ειναι εκτος βρυξελλων λεμε οτι παμε καπου μεσα στην πολη και κοβουμε φτηνοτερο εισητηριο.

Η απάντησή μου δεν είναι επί προσωπικού....
Εχω άπειρα παραδείγματα μαλακίας ελληινκής που εφαρμόζεο αυτή τη νοοτροπία στο εξωτερικό. Βέβαια εκεί είναι όντως μεμονωμένα περιστατικά.
Ενα απλό παράδειγμα είναι γνωστός που έβαλε άλλον στην Αμερική να κάνει δήλωση ότι τον τράκαρε για να πάρει τα λεφτά της ζημιάς......Εκτός του ότι εάν σε πιάσουν σου κόβουν τον κώλο (άγνοια κουτοπόνηρου έλληνα), ο ξένος δεν διαννοείται να κάνει (κατά κανόνα) τέτοια πουστιά, γιατί απλά δεν ανέχεται και από άλλον να του πάρει από τα λεφτά που μπορεί να τα στερηθεί όταν τα χρειαστεί.
Οι λεγόμενοι scoundrels δλδ οι μικροαπατεώνες όπως λέει και ο πλε τις περισσότερες φορές δεν υπολογίζουν το τεράστιον κόστος συνεπειών που θα επωμισθούν σε περίπτωση που τους ανακαλύψουν.

Αυτό είναι επίσης ένα ενδεικτικό στοιχείο της ελληνικής κοινωνίας και της νοοτροπίας του παραλόγου.
Οταν κάποιος κάνει μια μικροπουστιά και ξεγελάσει το κράτος το λέει σε όλους τους φίλους του και καμαρώνει ενώ και όλοι οι άλλοι του λένε μπράβο, τους γάμησες, τους έσκισες, καλά τους έκανες (κατάλοιπο της Τουεκοκρατίας και του πούστικου DNA του ελληνα).
Οταν το κράτος τον τσιμπήσει η ψευτομαγκιά μετατρέπεται σε κλαψομουνίαση και απύθμενο ψέμα (η μάνα μου ήταν άρρωστη και τρέχω να προλάβω, με παράτησε η γκόμενα, είμαι εγχειρισμένη, είμαι αγάμητη,  εχω 125 παιδιά να αναθρέψω, δεν ξέρω τι με έπιασε, λάθος της στιγμής, το ξέχασα, έχω διάρροια). Και βέβαια τότε όλοι όσοι αναμεταξύ τους πανηγυρίζουν τον καταδικάζουν πάραυτα: Ο απατεώνας, αυτός καταστρέφει και ξεφτιλίζει τη χώρα, ντροπή να γίνεται το 2000 αυτά, τιμωρήστε τον παραδειγματικά κλπ....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στον ΙΚΕΑ πάντως χρειάζεσαι όντως πολλούς τζάμπα καφέδες για τη συναρμολόγηση......

Συνημμένα

• IKEAcar (1).jpg
    IKEAcar (1).jpg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 21
  • IKEAcar.jpg
    IKEAcar.jpg
    209,8 KB · Εμφανίσεις: 80

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
στον ΙΚΕΑ πάντως χρειάζεσαι όντως πολλούς τζάμπα καφέδες για τη συναρμολόγηση......

απορω φιλε ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ τον χρονο ο κοσμος να συναρμολογει κ πως την βρισκει με την συναρμολογηση..
για 20-30 ευρω λιγοτερα,ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ που θα χασεις τοσες ωρες για συναρμολογηση?

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
είναι η χαρά της δημιουργίας
χοχοχοχοχοχ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
απορω φιλε ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ τον χρονο ο κοσμος να συναρμολογει κ πως την βρισκει με την συναρμολογηση...

Κι όμως... ο θεσμός του Do-It-Yourself έχει πολλούς "οπαδούς" παγκοσμίως, αλλά ΚΑΙ στη χώρα μας... που τους ΑΡΕΣΕΙ να φτιάχνουν πράγματα με τα χέρια τους!

Υπάρχουν ΠΟΛΛΑ σχετικά βιβλία... μέχρι και ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ !!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απορω φιλε ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ τον χρονο ο κοσμος να συναρμολογει κ πως την βρισκει με την συναρμολογηση..
για 20-30 ευρω λιγοτερα,ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ που θα χασεις τοσες ωρες για συναρμολογηση?
μια φορά το έκανα το λάθος........
Εχασα ένα ΣΚ, έριξα ένα κάρο σιχτήρια και ένα ελληνικό μαγαζί τα έδινε συναρμολογημένα.....κατ οίκον....
Απλά η τιμή τους ήταν +30 ευρώ και έλεγαν στο μαγαζί δωρεάν το κόστος συναρμολόγησης...   :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

και για να προλάβω τους προηγούμενους.... το Kάντο μόνος σου είναι μια άριστη ψυχοθεραπευτική διαδικασία για τον συνταξιούχο πατέρα μου, και μια άκρως αγχωτική διαδικασία για εμένα που προτιμώ στον ελεύθερό μου χρόνο να ξεαγχωθώ και να ξεχάσω μπινελικώνοντας τον πλέζουρα.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
μια φορά το έκανα το λάθος........
Εχασα ένα ΣΚ, έριξα ένα κάρο σιχτήρια και ένα ελληνικό μαγαζί τα έδινε συναρμολογημένα.....κατ οίκον....
Απλά η τιμή τους ήταν +30 ευρώ και έλεγαν στο μαγαζί δωρεάν το κόστος συναρμολόγησης...  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

και για να προλάβω τους προηγούμενους.... το Kάντο μόνος σου είναι μια άριστη ψυχοθεραπευτική διαδικασία για τον συνταξιούχο πατέρα μου, και μια άκρως αγχωτική διαδικασία για εμένα που προτιμώ στον ελεύθερό μου χρόνο να ξεαγχωθώ και να ξεχάσω μπινελικώνοντας τον πλέζουρα.....
Εμ βάζελος δεν είσαι??
Ένα σύνθετο βιβλιοθήκης-τηλεόρασης το συναρμολόγησα σε 2:30 ωρίτσες. Τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο δύσκολο είναι δηλαδής.
Χου ρε, κάνε καμιά βόλτα με το σαπάκι σου.
Ξέρεις αυτό με το άστρο  ;) ;) ;) ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εμ βάζελος δεν είσαι??
Ένα σύνθετο βιβλιοθήκης-τηλεόρασης το συναρμολόγησα σε 2:30 ωρίτσες. Τόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο δύσκολο είναι δηλαδής.
Χου ρε, κάνε καμιά βόλτα με το σαπάκι σου.
Ξέρεις αυτό με το άστρο  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Λοιπόν θα κάνουμε ένα πείραμα........
ΘΑ λύσουμε το σαπάκι σε ανταλλακτικά.....
Θα σε φωνάξω να το συναρμολογήσεις....
Οταν τελειώσεις εγώ θα έχω πάρει δανεικό το Μoυ Λου του κολλητού μου, θα έχω πιεί καφέ, θα εχω πιει ποτό, θα έχω γαμήσει ρωσσάκι και γυρνώντας θα σε δω να καμαρώνεις που συναρμολόγησες το γκάμπριο........
Ποιός λοιπόν έχει το άστρο;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Λοιπόν θα κάνουμε ένα πείραμα........
ΘΑ λύσουμε το σαπάκι σε ανταλλακτικά.....
Θα σε φωνάξω να το συναρμολογήσεις....
Οταν τελειώσεις εγώ θα έχω πάρει δανεικό το Μoυ Λου του κολλητού μου, θα έχω πιεί καφέ, θα εχω πιει ποτό, θα έχω γαμήσει ρωσσάκι και γυρνώντας θα σε δω να καμαρώνεις που συναρμολόγησες το γκάμπριο........
Ποιός λοιπόν έχει το άστρο;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Άκου πως θα το κάνουμε.
Λύσε το εσύ.....και σιγά μην κάτσω εγώ να συναρμολογήσω το σαπάκι.
Θα κάνω την καλή μου πράξη βεβαίως να πετάξω τα σκουπίδια στα σκουπίδια
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Άκου πως θα το κάνουμε.
Λύσε το εσύ.....και σιγά μην κάτσω εγώ να συναρμολογήσω το σαπάκι.
Θα κάνω την καλή μου πράξη βεβαίως να πετάξω τα σκουπίδια στα σκουπίδια
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
όπως και να χει, όταν εσύ γυρίζεις απ τη χωματερή εγώ θα γαμάω.....
:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τουλάχιστον θα έχω συνεισφέρει στο να ξεφορτωθεί η ανθρωπότητα ένα σαπάκι.
Ρίξε ενα κι απο 'μένα
[move] :2funny: :booty: :2funny: :boobies: :2funny: :birdman: :2funny:[/move]
μετά όμως θα μου δίνεις δανεικό το σκάιλάιν χάιλουξ πικάπ έτσι....;;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom