Νέα

System Hack

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gobr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Εγω που στο ρδελο τελειωνω σε 3 λεπτα μπορω να χαρισω τα επομενα 7 λεπτα σε καποιο συναγωνιστη εαν θελει :uglystupid:
Γιαυτο μια ζωη θα παραμεινουμε τιποτενιοι μαλακες νεοελληνες ρε pleasure.Διοτι ο μαλακας ο νεοελληνας δεν καταλαβαινει και δεν εκτιμαει καποια πραγματα(μιλαω για το παραδειγμα του ικεα)Και δεν καταλαβαινει πως καθε δραση προκαλει και μια αντιδραση.

Επισκέπτης
πχ αυτο με πλοιο γαμαει,
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εκει να δεις τι κλωτσιες θα φας απο τα καραβοσκυλα αν σε πιασουν..αξιζει το ρισκο???προφανως οχι..ασε την ξεφτιλα κλπ στην ακρη..ασε την μηνυση..την κλωτσοπατιναδα την σκεφτηκες???

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Διοτι ο μαλακας ο νεοελληνας δεν καταλαβαινει και δεν εκτιμαει καποια πραγματα(μιλαω για το παραδειγμα του ικεα)Και δεν καταλαβαινει πως καθε δραση προκαλει και μια αντιδραση.
Έχεις όμως καταλάβει οτι το συγκεκριμένο τμήμα του ΙΚΕΑ δεν ενδιαφέρεται για το κέρδος αλλά να σε κρατήσει παραπάνω μέσα στο κατάστημα έτσι ώστε να ξοδέψεις ακόμα περισσότερα?? Οεο

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
εκει να δεις τι κλωτσιες θα φας απο τα καραβοσκυλα αν σε πιασουν..αξιζει το ρισκο???προφανως οχι..ασε την ξεφτιλα κλπ στην ακρη..ασε την μηνυση..την κλωτσοπατιναδα την σκεφτηκες???

να σου πω την αληθεια,δεν το εχω κανει,ουτε θα το ρισκαρα..
δεν εχεις αδικο,θα γινεις ρομπα αν σε πιασουν κ ειδικα αν εισαι με παρεα γαμησε τα...
κ φυσικα το ξυλικι που λες..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ενα αλλο κολπο,που καναμε παλια οακα(τωρα λεω για 89 μεχρι 2000 καπου εκει,δεν θυμαμαι ακριβως)ηταν οποιος απο παρεα ειχε διαρκειας στο πετουσε απο τα καγκελα παλι κ εμπαινες κ εσυ μεσα χαλαρα..ετσι εβαζα παντα 10-15 ατομα παραναπανω..

τωρα ομως εχουν βαλει ηλεκτρονικο συστημα ελεγχου,οποτε δεν γινεται αυτο..

Επισκέπτης
Εγω που στο ρδελο τελειωνω σε 3 λεπτα μπορω να χαρισω τα επομενα 7 λεπτα σε καποιο συναγωνιστη εαν θελει :uglystupid:
Γιαυτο μια ζωη θα παραμεινουμε τιποτενιοι μαλακες νεοελληνες ρε pleasure.Διοτι ο μαλακας ο νεοελληνας δεν καταλαβαινει και δεν εκτιμαει καποια πραγματα(μιλαω για το παραδειγμα του ικεα)Και δεν καταλαβαινει πως καθε δραση προκαλει και μια αντιδραση.
απυθμενη βλακεια λεμε..
αλλο φτωχοδιαβολος του θεου που αρπαζεις για να φας & αλλο χαζομαλακας φτωχομπινες..
ο πρωτος συγχωρειται..ο δευτερος θελει κρεμασμα στο συνταγμα..
αλλο εξυπνος καταναλωτης που εκμεταλλευεται τις προσφορες-την καταναλωτικη αλληλεγγυη & αλλο ο ξεφτιλας που τρωει την σοκολατα στον διαδρομο του σουπερ μαρκετ & πεταει το περιτυλιγμα αναμεσα στα μακαρονια..
τα σουπερ μαρκετ εχουν απωλειες λογω μικροκλοπων 2% του τζιρου τους που ειναι πραγματικα ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ..
ποιος πληρωνει το μαρμαρο???
οι πολυεθνικες???
ο μουνοπανος που κλεβει τις ζαχαρες???
οχι βεβαια..
οι αξιοπρεπεις ανθρωποι του μοχθου..
κατα τ' αλλα εχουν χτυπησει το συστημα..
η αποθεωση της βλακειας..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
πλεζουρα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ αυτο που λες με τα σουπερ μαρκετ..
ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ να το ανοιγουν,να το τρωνε κ να το αφηνουν πισω,η να το πετανε αλλου το χαρτι..

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΓΥΦΤΙΑ..

και συμφωνω,.ΑΛΛΟ ΦΤΩΧΟΣ Κ ΑΛΛΟ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ..

δεν τα συζητω καν αυτα,ειναι ξεφτιλα..

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Έχεις όμως καταλάβει οτι το συγκεκριμένο τμήμα του ΙΚΕΑ δεν ενδιαφέρεται για το κέρδος αλλά να σε κρατήσει παραπάνω μέσα στο κατάστημα έτσι ώστε να ξοδέψεις ακόμα περισσότερα?? Οεο
Εσυ τι λες? να μην το εχω καταλαβει.Δεν λεω και εγω οταν ψωνιζω στο ικεα καθομαι να φαω και πινω και 2-3 sprite ας πουμε.Αλλα πχ οταν παω στον κοτσωβολο απεναντι απο το ικεα δεν θα παω στο ικεα μετα μονο και μονο για να πιω αναψυκτικα με 1 ευρω.Το θεωρω γυφτια ρε παιδι μου,πως αλλιως να στο πω?Φανταζομαι με την γυφτια του νεοελληνα εαν υπηρχε ικεα στο κεντρο της αθηνας θα εβλεπες γεματη την καφετερια για τζαμπε καφε και αναψυκτικα,ΟΧΙ με αλβανους και πακιστανους ΑΛΛΑ με τους ελληναρες που παντα ειναι οι πιο εξυπνοι και πιο μαγκες απο ολους :uglystupid:

Επισκέπτης
πλεζουρα ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ αυτο που λες με τα σουπερ μαρκετ..
ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ να το ανοιγουν,να το τρωνε κ να το αφηνουν πισω,η να το πετανε αλλου το χαρτι..

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΓΥΦΤΙΑ..

και συμφωνω,.ΑΛΛΟ ΦΤΩΧΟΣ Κ ΑΛΛΟ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΣ..

δεν τα συζητω καν αυτα,ειναι ξεφτιλα..
εκτος απο απολυτη ξεφτιλα ειναι & επιβαρυνση του κοινωνικου συνολου..δηλαδη του μεροκαματιαρη που εχει σαν βασικες αρχες την τιμη-αξιοπρεπεια-αυτοεκτιμηση-ντροπη-τσιπα-φιλοτιμο..
εννοιες τραγικα δυσκολες για τον εκ φυσεως βλακα-πουστη-μουνοπανο..
κατα τ' αλλα εχω πολυ πλακα...
δεν καταλαβαινουν την επιθετικοτητα μου..
μου την λενε διαφοροι ψυχοπαθεις κλωνοι..
ΧΟΥ ρε..

Επισκέπτης
Εσυ τι λες? να μην το εχω καταλαβει.Δεν λεω και εγω οταν ψωνιζω στο ικεα καθομαι να φαω και πινω και 2-3 sprite ας πουμε.Αλλα πχ οταν παω στον κοτσωβολο απεναντι απο το ικεα δεν θα παω στο ικεα μετα μονο και μονο για να πιω αναψυκτικα με 1 ευρω.Το θεωρω γυφτια ρε παιδι μου,πως αλλιως να στο πω?Φανταζομαι με την γυφτια του νεοελληνα εαν υπηρχε ικεα στο κεντρο της αθηνας θα εβλεπες γεματη την καφετερια για τζαμπε καφε και αναψυκτικα,ΟΧΙ με αλβανους και πακιστανους ΑΛΛΑ με τους ελληναρες που παντα ειναι οι πιο εξυπνοι και πιο μαγκες απο ολους :uglystupid:
ε γινοταν & αυτο στο ΜΙΝΙΟΝ,στον ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ,στον ΚΑΤΡΑΝΤΖΟ..
οι γαμημενοι τουρκοι μας αφησαν πολλα κουσουρια μετα απο 400 χρονια σκλαβειας..
ξεπερνιουνται με την αναλογη παιδεια αλλα πουτσες μπλε..
μηδενικη κουλτουρα πλεον..
απο ζακουλα & ταρατατα μεχρι εσπρεσσο ειναι το υποβαθρο..
λεξιλογιο 300 λεξεων,ξερολιαση,κλαψομουνιαση,ωχαδερφισμος,σταρχιδισμος & απυθμενη βλακεια..
ΕΛΕΟΣ..
ποσα ναρκωτικα να παρεις για να τους αντιμετωπισεις???

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Θα παραδεχόμουν την ελληνική εξυπνάδα  :2funny: και την τσάμπα μαγκιά  :2funny: που γράφεις αν όλοι αυτοί οι παραπάνω έμπαιναν στο κατάστημα, έπιναν οτι και οσο ήθελαν και μετά έφευγαν.
Αλλά όλο και κάτι θα ψώνιζαν πρίν φύγουν, ακόμα και το πιο ευτελές, οπότε.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Θα παραδεχόμουν την ελληνική εξυπνάδα  :2funny: και την τσάμπα μαγκιά  :2funny: που γράφεις αν όλοι αυτοί οι παραπάνω έμπαιναν στο κατάστημα, έπιναν οτι και οσο ήθελαν και μετά έφευγαν.
Αλλά όλο και κάτι θα ψώνιζαν πρίν φύγουν, ακόμα και το πιο ευτελές, οπότε.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
σιγα μη ψωνιζαν...

Επισκέπτης
παρεπιμπτοντως ο κυριος ΙΚΕΑ ειναι ο πλουσιοτερος ανθρωπος του πλανητη.. τοσο δε πλουσιος που ο δευτερος(ο γνωστος βασιλακης της microsoft)υπολοιπεται παρα πολυ..
χτυπα το συστημα κακομοιρε βλακα..
αυτο να δεις πως σε χτυπαει σαν χταποδι απ' ολες τις τρυπες σου..
ΑΜΕΣΟΣ ΕΠΩΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ..

OP
OP
G

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Το ειπα στο πρωτο ποστ. απαραβατο κανονα να μη παρεις τπτ.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Μα και ΤΙΠΟΤΑ να μην ψωνίσεις... (αν και σε πολλά χρήσιμα πραγματάκια οι τιμές είναι εκπληκτικά χαμηλές, π.χ. μπαταρίες) έχεις ήδη ξοδέψει ένα σωρό λεφτά μέχρι να πας... βενζίνες, διόδια, ακόμα και με λεωφορείο θες 7 ευρώ εισητήριο...
Οι τιμές πάντως ΓΕΝΙΚΑ στο εστιατόριό τους είναι super  :dancing: άσε που μπορεί να κάνεις και καμιά καυλή γνωριμία με κάποια από τις ξένες :boobies: που πάνω ένα σωρό στο ΙΚΕΑ για ψώνια... :rockon:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Κάποιος άλλος ίσως και να τον ακολουθούσε τον κανόνα.
Ο μαλάκας ο Έλληνας καταναλωτής θα σηκώσει όλο το μαγαζί.
Τόσο απλά.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Μα και ΤΙΠΟΤΑ να μην ψωνίσεις... (αν και σε πολλά χρήσιμα πραγματάκια έχει εκπληκτικά χαμηλές τιμές, π.χ. μπαταρίες) έχεις ήδη ξοδέψει ένα σωρό λεφτά μέχρι να πας... βενζίνες, διόδια, ακόμα και με λεωφορείο θες 7 ευρώ εισητήριο...
Οι τιμές πάντως ΓΕΝΙΚΑ στο εστιατόριό τους είναι super  :dancing: άσε που μπορεί να κάνεις και καμιά καυλή γνωριμία με κάποια από τις ξένες :boobies: που πάνω ένα σωρό στο ΙΚΕΑ για ψώνια... :rockon:

Πλέον έχει ΙΚΕΑ και στον Κηφισσό. Και δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα να πάς.Όύτε διόδια, ούτε τρελά εισητήρια στα ΜΜΜ.  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom