Νέα

Σύρος η... μπουρδελιάρα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα free
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 238
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
μπουρδελο δεν υπαρχει.κωλομπαρα υπαρχουν αλλα δεν υπαρχει λογος να πας νομιζω.τωρα για τον φιλο που εγραψε οτι ηρθε.φιλε μου διακοπες εισαι βγες εξω και κυνηγα.οπως θες εσυ να γαμησεις ετσι και αυτες να γαμηθουν θελουν.πηγαινε κομητο-δελφινι.γαλησσα το βραδυ στο μπαροκ για κταδρομικη και μονο και προτιμησε τις παραλιες που πας με σκαφος.η νυχτερινη ζωη εδω τα τελευταια χροννια δεν ειναι καλη.τωρα πανε κατι να κανουν και ελπιζω να τα καταφερουν.δυστηχως η ασφαλης ζωη δεν μπορει να συνθπαρξει μετην ανομια και ειναι απιθανο να γινουμε μυκονος.να σας πω και για κωλομπαρα αν και εχω να παω απο την εποχη του καρναγιο γαι τους γνωστες.αυτος που ειχε το φοξ εχει παρει και αυτο που ειναι στην πυροσβεστικη οποτεθα ανεβει λιγακι.στη νυχτα τις προαλες ειδα ενα μωρακι που ο θεος ξερει πως δεν ανεβηκα με τα ρουχα τις δουλειας.βασικα εγω δεν παω λογο του οτι δεν θελω να δινω δικαιωματα και τωρα πια γιατι ειμαι ερωτευμενος.πουτανες στο νησι φερνουν διαφοροι αλλα ειναι πολυ κλειστο το κυκλωμα και δεν υπαχει περιπτωση καποιος ξενος να μπει.επισης βλεπω κατα καιρους μωρακια που ερχονται και δουλευουν μονα τους σε γνωστο ξενοδοχειο.επισης βιζιτες κανουν και καποιοες μπαργουμαν αλλα παλι πρεπει να εχεις κονε.γαι κατι αλλο οποιος θελει ρωταει.επισης οποιος συναγωνιστης θελει κερναω καφε

Αυτό στην Πυροσβεστική το πιστεύεις ότι ψάχνω να το βρω κάθε φορά που περνάω απ' έξω με το αμάξι από τότε που άνοιξε και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα; Τί διάολο τόσο τρύπα είναι ή είναι κρυφό για τα δικά μου μάτια; Όσο για τη "Νύχτα" (πλέον "Λα λούνα") το έχω ξαναγράψει εδώ ότι έχει μερικά πολύ καλά κομμάτια και γενικά το επίπεδό του είναι ΠΟΛΥ ανεβασμένο για δεδομένα νησιού και από άποψης υπηρεσιών και γυναικών, σαν αθηναϊκό κωλόμπαρο και μάλιστα στην Αθήνα έχω πάει σε πολύ χειρότερα. Γενικά είχε ανέκαθεν και συεχίζει να έχει τις ωραιότερες γυναίκες ανάμεσα σε όλα τα άλλα ευαγή ιδρύματα του νησιού.

Christakis

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Like
12
Πόντοι
0
Θα πάμε αντροπαρέα Συρο για ΣΚ υπάρχει καμια περίπτωση να περάσουμε καλά  :tits: πουθενά ή να μην ασχοληθούμε καθόλου?

Κανενα call girl, στριπτιζ ?

Γιατί από οσα διάβασα πιο πάνω μαλλον για  :zfuck: μας βλέπω!!  :2funny:

isl_a_nder

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Στο Αμερικάνικο δίπλα στο Στόμιο, ξέρει κανείς τι παίζει?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Στο Αμερικάνικο δίπλα στο Στόμιο, ξέρει κανείς τι παίζει?

Παλιότερα έπαιζε πολύ μαύρο και σύχναζαν μοναχικοί καμμένοι τύποι και ίσως και γυναίκες που ψάχνονταν. Τα τελευταία χρόνια δεν ξέρω τί παίζει στο μαγαζί. Πάντως δεν είναι κωλόμπαρο.

isl_a_nder

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπουρδελο δεν υπαρχει.κωλομπαρα υπαρχουν αλλα δεν υπαρχει λογος να πας νομιζω.τωρα για τον φιλο που εγραψε οτι ηρθε.φιλε μου διακοπες εισαι βγες εξω και κυνηγα.οπως θες εσυ να γαμησεις ετσι και αυτες να γαμηθουν θελουν.πηγαινε κομητο-δελφινι.γαλησσα το βραδυ στο μπαροκ για κταδρομικη και μονο και προτιμησε τις παραλιες που πας με σκαφος.η νυχτερινη ζωη εδω τα τελευταια χροννια δεν ειναι καλη.τωρα πανε κατι να κανουν και ελπιζω να τα καταφερουν.δυστηχως η ασφαλης ζωη δεν μπορει να συνθπαρξει μετην ανομια και ειναι απιθανο να γινουμε μυκονος.να σας πω και για κωλομπαρα αν και εχω να παω απο την εποχη του καρναγιο γαι τους γνωστες.αυτος που ειχε το φοξ εχει παρει και αυτο που ειναι στην πυροσβεστικη οποτεθα ανεβει λιγακι.στη νυχτα τις προαλες ειδα ενα μωρακι που ο θεος ξερει πως δεν ανεβηκα με τα ρουχα τις δουλειας.βασικα εγω δεν παω λογο του οτι δεν θελω να δινω δικαιωματα και τωρα πια γιατι ειμαι ερωτευμενος.πουτανες στο νησι φερνουν διαφοροι αλλα ειναι πολυ κλειστο το κυκλωμα και δεν υπαχει περιπτωση καποιος ξενος να μπει.επισης βλεπω κατα καιρους μωρακια που ερχονται και δουλευουν μονα τους σε γνωστο ξενοδοχειο.επισης βιζιτες κανουν και καποιοες μπαργουμαν αλλα παλι πρεπει να εχεις κονε.γαι κατι αλλο οποιος θελει ρωταει.επισης οποιος συναγωνιστης θελει κερναω καφε.

Μένω μόνιμα Σύρο, αν μπορεί κάποιος φίλος να με κατατοπίσει για τα παραπάνω που γράφει ο φίλος, ας μου στείλει π μ. ευχαριστώ.

markoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Like
38
Πόντοι
0

το επιβαιώνω... την είδα δυο φορές, μία στο ξενοδοχείο που διαμένει και μιά χθες το βράδυ να βολτάρει στη παραλία... Έχω την εντύπωση οτι συμμετέχει στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο νησί...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
το επιβαιώνω... την είδα δυο φορές, μία στο ξενοδοχείο που διαμένει και μιά χθες το βράδυ να βολτάρει στη παραλία... Έχω την εντύπωση οτι συμμετέχει στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο νησί...

Καλλιτεχνικές εκδηλώσεις λέμε τώρα τα :fuck2: :fuck1: ??? Σε λίγο θα τα αποκαλέσεις και Ερμουπόλεια :2funny: :2funny: :2funny:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Παιδιά άκουσα ότι γίνεται πάλι προσπάθεια να ανοίξει μπουρδέλο στη Σύρο, κανένας ντόπιος και μόνιμος κάτοικος που να το έχει ακούσει να μας ενημερώσει σχετικά;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές κάποτε άνοιξε αυτό το thread με το όνομα "Σύρος η μπουρδελιάρα" το οποίο μάλλον αντικατόπτριζε την επιθυμία του δημιουργού του καθώς η Σύρος μόνο μπουρδελιάρα δεν ήταν καθώς μπουρδέλα στο νησί μόνο οι παππούδες μας πρόλαβαν (χρόνια τώρα μόνο κωλόμπαρα υπήρχαν). Πλέον όμως ο τίτλος ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. Και αυτό γιατί η νέα προσπάθεια για δημιουργία ναού του αγοραίου έρωτα στο νησί (η προηγούμενη πριν μερικά χρόνια είχε λείξει άδοξα) οδήγησε στη δημιουργία STUDIO στο νησί και συγκεκριμένα στο Μάννα, στο δρόμο του αεροδρομίου, δίπλα στην αντιπροσωπεία της Hyundai... Δουλεύει μια ΜΟΥΝΑΡΑ, ψηλή, μελαχροινή, με τρελό πρόσωπο και σώμα (τουλάχιστον όπως την είδα με το σορτσάκι και το μπλουζάκι που φορούσε) και μεγάλο βυζί σιλικονάτο κατά πάσα πιθανότητα (έτσι μου φάνηκε). Δεν πέρασα μαζί της γιατί ήμουν μετά τη θάλασσα, πήγα μόνο για να τσεκάρω, οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν είναι καλή στο δωμάτιο. Τιμή από 30 ευρώ (όπως σε όλα τα μπουρδέλα της επαρχίας) και ανεβαίνει ανάλογα με το τί κάνεις (δε ρώτησα λεπτομέρειες). Προσοχή: Δεν έχει απ' έξω επιγραφή παρά μόνο ένα ανορθόγραφο graffiti στον τοίχο που γράφει "STOUDIO 69" κι έχει κι ένα βελάκι που δείχνει τα σκαλοπάτια που ανεβαίνεις. Λεπτομέρεια: Άνοιξε σ' αυτό το σημείο γιατί ελέγχεται απ' την Καθολική Επισκοπή, η Ορθόδοξη είχε αντιδράσει στη δημιουργία του... Καλά γαμήσια συναγωνιστές στα χνάρια των παππούδων μας αν και ο ρομαντισμός εκείνης της εποχής έχει χαθεί:-(

isl_a_nder

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης το ωράριο είναι 18:00 με 24:00.

Ελέγχετε πραγματικά από την καθολική εκκλησία; είσαι σίγουρος γι' αυτό που γράφεις; ή σου το είπανε και το αναμεταδίδεις;  Μένω μόνιμα στο νησί 4 χρόνια και έχω βαρεθεί την "ράδιο αρβύλα", αυτός και μόνο είναι ο λόγος που σε ρωτώ, δεν θέλω να αντικρούσω τα λεγόμενά σου.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Επίσης το ωράριο είναι 18:00 με 24:00.

Ελέγχετε πραγματικά από την καθολική εκκλησία; είσαι σίγουρος γι' αυτό που γράφεις; ή σου το είπανε και το αναμεταδίδεις;  Μένω μόνιμα στο νησί 4 χρόνια και έχω βαρεθεί την "ράδιο αρβύλα", αυτός και μόνο είναι ο λόγος που σε ρωτώ, δεν θέλω να αντικρούσω τα λεγόμενά σου.

18:00 με 24:00 ή 15:00 με 24:00; Εγώ τη μέρα της επίσκεψής μου πέρασα κατά τις 16:00 και ήταν ανοιχτά και μου είπαν για ωράριο 15:00 με 24:00. Δεν ξέρω αν στο μεταξύ άλλαξε είτε επειδή δεν πατούσε άνθρωπος στο διάστημα 15:00 - 18:00, είτε επειδή ήταν πολλές οι ώρες της βάρδιας κι η κοπέλα δεν την πάλευε. Όσο για το άλλο μάλλον δεν κατάλαβες τί έγραψα, δεν είπα ότι το studio ελέγχεται απ' την Καθολική επισκοπή αλλά ότι άνοιξε σε περιοχή που ελέγχεται απ' την Καθολική επισκοπή. Δεν μπορούσε να ανοίξει στην Ερμούπολη γιατί αντέδρασε η Ορθόδοξη επισκοπή. Η πηγή μου γι' αυτήν την πληροφόρηση είναι αρκετά έγκυρη αν και δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά.

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
κανένα σχόλιο για την κοπέλα ή τον χώρο μπορεί να γίνει?

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
... δεν είπα ότι το studio ελέγχεται απ' την Καθολική επισκοπή αλλά ότι άνοιξε σε περιοχή που ελέγχεται απ' την Καθολική επισκοπή. Δεν μπορούσε να ανοίξει στην Ερμούπολη γιατί αντέδρασε η Ορθόδοξη επισκοπή....

Να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη για το off-topic αλλά η διατύπωσή σου μου γέννησε την ακόλουθη απορία ...   Πώς γίνεται μια περιοχή να "ελέγχεται" από κάποιο εκκλησιαστικό οργανισμό ????  Εννοείς ότι η περιοχή ανήκει ιδιοκτησιακά στην επισκοπή ή παίζει τίποτε ποιό προχωρημένο στο νησί ? Όπως και να έχει το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον  :o

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Να ζητήσω προκαταβολικά συγγνώμη για το off-topic αλλά η διατύπωσή σου μου γέννησε την ακόλουθη απορία ...   Πώς γίνεται μια περιοχή να "ελέγχεται" από κάποιο εκκλησιαστικό οργανισμό ????  Εννοείς ότι η περιοχή ανήκει ιδιοκτησιακά στην επισκοπή ή παίζει τίποτε ποιό προχωρημένο στο νησί ? Όπως και να έχει το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον  :o

Ρε φίλε το τραβάς πολύ και βγαίνουμε off topic, άλλωστε κι εγώ δεν ξέρω λεπτομέρειες... Θα σου πω ότι στα χωριά και τους οικισμούς της Σύρου εκτός Ερμούπολης η πλειοψηφία είναι καθολικοί, σε κάλυψα; Επίσης να ξέρεις ότι οπουδήποτε ανοίξει "ευαγές" ίδρυμα ΠΑΝΤΑ έχει λόγο η εκκλησία η οποία μπορεί να δείξει ανοχή ή να ξεσηκώσει το "ποίμνιο" εναντίον του ευαγούς ιδρύματος. Και για του λόγου το αληθές κι επειδή σ' ενδιαφέρει το θέμα θα σου πω ότι πριν μερικά χρόνια ο ενοικιαστής του χώρου στον οποίο λειτουργούσε γνωστότατο στριπτιζάδικο της Αθήνας μου είχε εκμυστηρευτεί ότι ο ναός (επίσης πολύ γνωστός) πλησίον του στριπτιζάδικου (ίσως σε απόσταση απαγορευτική από κάποια νομοθεσία) έπαιρνε ΜΙΖΑ απ' τα κέρδη του στριπτιζάδικου για να μην ξεσηκώσει τον κόσμο εναντίον του... Μη με ρωτήσεις κάτι άλλο το εξαντλήσαμε το θέμα.

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
να σας πω την εμπειρια μου...εγω επισκεπτομουν την Συρο το 2005-2008 για το καζινο της και μαλιστα ειχα αιτηθει και στον υπευθυνο να κανονισει κατι αλλα...ΔΕν...

μακαρι να εχουν αλλαξει τα πραγματα...γιατι αξιζει στο νησι...

δεν ηξερα τα κωλομπαρα αλλιως θα ειχα παιξει σιγουρα μπαλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom