Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
μπουρδελο δεν υπαρχει.κωλομπαρα υπαρχουν αλλα δεν υπαρχει λογος να πας νομιζω.τωρα για τον φιλο που εγραψε οτι ηρθε.φιλε μου διακοπες εισαι βγες εξω και κυνηγα.οπως θες εσυ να γαμησεις ετσι και αυτες να γαμηθουν θελουν.πηγαινε κομητο-δελφινι.γαλησσα το βραδυ στο μπαροκ για κταδρομικη και μονο και προτιμησε τις παραλιες που πας με σκαφος.η νυχτερινη ζωη εδω τα τελευταια χροννια δεν ειναι καλη.τωρα πανε κατι να κανουν και ελπιζω να τα καταφερουν.δυστηχως η ασφαλης ζωη δεν μπορει να συνθπαρξει μετην ανομια και ειναι απιθανο να γινουμε μυκονος.να σας πω και για κωλομπαρα αν και εχω να παω απο την εποχη του καρναγιο γαι τους γνωστες.αυτος που ειχε το φοξ εχει παρει και αυτο που ειναι στην πυροσβεστικη οποτεθα ανεβει λιγακι.στη νυχτα τις προαλες ειδα ενα μωρακι που ο θεος ξερει πως δεν ανεβηκα με τα ρουχα τις δουλειας.βασικα εγω δεν παω λογο του οτι δεν θελω να δινω δικαιωματα και τωρα πια γιατι ειμαι ερωτευμενος.πουτανες στο νησι φερνουν διαφοροι αλλα ειναι πολυ κλειστο το κυκλωμα και δεν υπαχει περιπτωση καποιος ξενος να μπει.επισης βλεπω κατα καιρους μωρακια που ερχονται και δουλευουν μονα τους σε γνωστο ξενοδοχειο.επισης βιζιτες κανουν και καποιοες μπαργουμαν αλλα παλι πρεπει να εχεις κονε.γαι κατι αλλο οποιος θελει ρωταει.επισης οποιος συναγωνιστης θελει κερναω καφε
Αυτό στην Πυροσβεστική το πιστεύεις ότι ψάχνω να το βρω κάθε φορά που περνάω απ' έξω με το αμάξι από τότε που άνοιξε και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα; Τί διάολο τόσο τρύπα είναι ή είναι κρυφό για τα δικά μου μάτια; Όσο για τη "Νύχτα" (πλέον "Λα λούνα") το έχω ξαναγράψει εδώ ότι έχει μερικά πολύ καλά κομμάτια και γενικά το επίπεδό του είναι ΠΟΛΥ ανεβασμένο για δεδομένα νησιού και από άποψης υπηρεσιών και γυναικών, σαν αθηναϊκό κωλόμπαρο και μάλιστα στην Αθήνα έχω πάει σε πολύ χειρότερα. Γενικά είχε ανέκαθεν και συεχίζει να έχει τις ωραιότερες γυναίκες ανάμεσα σε όλα τα άλλα ευαγή ιδρύματα του νησιού.