Νέα

Σύρος η... μπουρδελιάρα!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα free
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 240
  • Εμφανίσεις 65K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kangos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Paidia exi tipota Kalo siro erxomaste Gia dexamenismo Kai ipa na roriso an exi kapou na vgoume

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Paidia exi tipota Kalo siro erxomaste Gia dexamenismo Kai ipa na roriso an exi kapou na vgoume

Φίλε στο "Caramella" να πας που είναι πάνω στη μεγάλη στροφή όπως φεύγεις απ' το λιμάνι για τις εξοχές, δίπλα στην Πυροσβεστική ακριβώς και έξω από τη μάντρα του Νεωρίου

Kangos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Φίλε στο "Caramella" να πας που είναι πάνω στη μεγάλη στροφή όπως φεύγεις απ' το λιμάνι για τις εξοχές, δίπλα στην Πυροσβεστική ακριβώς και έξω από τη μάντρα του Νεωρίου
Έχει ώραιο κόσμο?

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Έχει ώραιο κόσμο?

Αν εννοείς τις κοπέλες δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για το αν αξίζουν αυτές που εργάζονται τώρα εκεί γιατί κατεβαίνω κάθε καλοκαίρι και Πάσχα στο νησί αλλά φέτος το Πάσχα δεν κατέβηκα οπότε έχω να πάω μήνες, Αθήνα μένω... Πάντως γενικά πάντα είχε κομμάτια που άξιζαν εκεί

Kangos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Αν εννοείς τις κοπέλες δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για το αν αξίζουν αυτές που εργάζονται τώρα εκεί γιατί κατεβαίνω κάθε καλοκαίρι και Πάσχα στο νησί αλλά φέτος το Πάσχα δεν κατέβηκα οπότε έχω να πάω μήνες, Αθήνα μένω... Πάντως γενικά πάντα είχε κομμάτια που άξιζαν εκεί
Ώραια φίλε ευχαριστω πολύ

Kangos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρουμε αν η Caramela είναι ανοικτό γιατί πηγαμε χθες και δεν ήταν

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Ανοιχτό κανονικά παιδιά το "Caramella"

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Παιδιά στο "Αμερικάνικο" κάτω στο στενάκι που οδηγεί στην παραλία τί παίζει ακριβώς; Είναι κανένας από εδώ θαμώνας του μαγαζιού για να με ενημερώσει;

isla

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι παίζει με Ρωσίδα ή Ρωσίδες στη Σύρο;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Έκλεισε το μαγαζί του Ρουμάνου, σήμερα έμαθα ότι έκλεισε και το "Caramella"... Μόνο με το ερμαφρόδιτο "Αμερικάνικο" μείναμε που κωλόμπαρο δεν το λες και το καμένο της Αγνής

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Καμμια πληροφορια τρεχουσα για Συρο ?

Johny-come-lately

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2023
Like
75
Πόντοι
0
Παίζει να υπάρχει κάτι κρυφό στα Βαπόρια; Γιατί κάποιοι... "πάλευαν" απόψε και βλέπω στο απέναντι κτήριο (μέσα από μια μπαλκονόπορτα περίπου στο ύψος της δικής μου) κάτι UV φώτα στο ταβάνι.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.022
Πόντοι
5.015
Παίζει να υπάρχει κάτι κρυφό στα Βαπόρια; Γιατί κάποιοι... "πάλευαν" απόψε και βλέπω στο απέναντι κτήριο (μέσα από μια μπαλκονόπορτα περίπου στο ύψος της δικής μου) κάτι UV φώτα στο ταβάνι.
Μπα αποκλείεται... Ειδικά στα "Βαπόρια"!

kavloperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2024
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν παιδιά τυχαία είδα το thread μετά από πολύ-πολύ καιρό, είμαι Συριανός στην καταγωγή & πηγαίνω στη Σύρο από το 1984 & φυσικά έχω γυρίσει όλη τη νύχτα του νησιού (σιγά τη νύχτα...) έως την τελευταία τρούπα. Λοιπόν θα βάλω τα πράγματα στη θέση τους & αυτά που λέω συμβόλαιο. Όσον αφορά το μπουρδέλο όντως ήταν να ανοίξει ένα αλλά η τύπισσα που ήταν να το δουλέψει τώρα βρίσκεται πίσω απ' τα σίδερα της φυλακής. Το τελευταίο σοβαρό (για τα δεδομένα των Κυκλάδων πάντα) στριπτιζάδικο που είχε δουλέψει στο νησί ήταν το "Καρνάγιο", τώρα λειτουργεί ένα δίπλα στην Πυροσβεστική αλλά είναι μούφα. Όσον αφορά τα κωλόμπαρα τώρα. Το καλύτερο κωλόμπαρο ΜΑΚΡΑΝ που υπήρξε στο νησί ήταν η "Νύχτα" ειδικά την περίοδο που το μαγαζί το δούλευε η Ρωξάννη η Ουκρανή, φοβερό άτομο & φοβερό μουνί. Η "Νύχτα" είναι λίγο παρακάτω απ' τα μπουζούκια, το "Ermoupolis live", λίγο μετά αφού περάσετε τη μεγάλη πλατεία του Ηρώου που αρχίζουν οι δρόμοι που πάνε στα χωριά & λίγο πριν το super market "Νεώριον". Η "Νύχτα" δε λειτουργεί πια αλλά στον ίδιο χώρο τώρα λειτουργεί το "La luna", ένα κωλόμπαρο το οποίο βρισκόταν απέναντι από το "Fox". Το "La luna" μπορεί να μην έχει την αίγλη της "Νύχτας" αλλά έχει δύο φοβερά κομμάτια, την Άννα από Ουκρανία & τη Γαλήνη. Γαλήνη φοβερό σώμα & πολύ έκφυλο βλέμμα, αλλά προσωπικά προτιμώ την Άννα γιατί είναι φοβερό άτομο αν & δεν αφήνει για πολλά-πολλά. Μιλάει & τέλεια ελληνικά. Το καλοκαίρι που μας πέρασε μετά από κάμποσες καταθέσεις κατάφερα να τη βτγάλω μερικές φορές στα ρεπό της για μπάνιο κ.τ.λπ. αλλά μάλλον έπρεπε να σκάσω περισσότερα για να μου κάτσει. Όπως & να έχει είναι φοβερό μουνί με κωλάρα & φοβερό άτομο. Όσον αφορά το "Fox" είναι λίγο μούφα κωλόμπαρο, αφήστε το καλύτερα. Είναι αλήθεια ότι έχουν περάσει από εκεί μερικά φοβερά κομμάτια, όπως μία στριπτιτζού που δούλευε στο Tutti Frutti (αυτή πρέπει να εννοούσε ο συναγωνιστής) αλλά σε κλέβουν στις τιμές, μερικές απ' τις κοπέλες δεν έχουν & την καλύτερη συμπεριφορά κ.τ.λπ. Για όσους όμως θέλουν να το επισκεφτούν βρίσκεται στο στενάκι πίσω απ' το Diogenis Pallas λίγο πριν το βενζινάδικο & την πυροσβεστική στη μεγάλη στροφή στο λιμάνι. Σημειωτέον ότι το "Diogenis Pallas" πριν αρκετές δεκαετίες ήταν ένα απ' τα μεγαλύτερα μπουρδέλα του νησιού με το όνομα "Της Μαχαίραινας" ή "Της χοντροκώλας". Επίσης άλλο κωλόμπαρο είναι οι "Agnes" στο στενάκι δίπλα στην κρεπερί στην πλατεία, δεν έχω πάει γιατί είναι πολύ εκτεθειμένο αλλά έχω ακούσει τα χειρότερα, παίζουν γριές & έτσι. Παλιά υπήρχε & μία καφετέρια - κωλάδικο στην πλατεία Ηρώου ονόματι Ramona αλλά πλέον δε λειτουργεί. Τέλος να σημειώσω ότι στο "La luna" (πρώην Νύχτα) κάνουν στριπτίζ σε μπάρα η Γαλήνη & μία μαυρούλα (μόνο αυτές οι δύο) & στο "Fox" υπάρχει μπάρα όπου κάνει στριπτίζ μόνο όποια της χώσετε ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ. Ελπίζω να βοήθησα τα είπα όσο πιο αναλυτικά μπορούσα.
Καλησπερα απο το μακρινο 2024 ,μηπως ξερεις κατι παραπανω για την ιστορια της μαχαιρενας? αν και υπαρχει βιβλιο "η πορνεια στην ερμουπολη"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom