You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σύρος η... μπουρδελιάρα!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα free
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 238
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Paidia exi tipota Kalo siro erxomaste Gia dexamenismo Kai ipa na roriso an exi kapou na vgoume
Φίλε στο "Caramella" να πας που είναι πάνω στη μεγάλη στροφή όπως φεύγεις απ' το λιμάνι για τις εξοχές, δίπλα στην Πυροσβεστική ακριβώς και έξω από τη μάντρα του Νεωρίου
Έχει ώραιο κόσμο?Φίλε στο "Caramella" να πας που είναι πάνω στη μεγάλη στροφή όπως φεύγεις απ' το λιμάνι για τις εξοχές, δίπλα στην Πυροσβεστική ακριβώς και έξω από τη μάντρα του Νεωρίου
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Έχει ώραιο κόσμο?
Αν εννοείς τις κοπέλες δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για το αν αξίζουν αυτές που εργάζονται τώρα εκεί γιατί κατεβαίνω κάθε καλοκαίρι και Πάσχα στο νησί αλλά φέτος το Πάσχα δεν κατέβηκα οπότε έχω να πάω μήνες, Αθήνα μένω... Πάντως γενικά πάντα είχε κομμάτια που άξιζαν εκεί
Ώραια φίλε ευχαριστω πολύΑν εννοείς τις κοπέλες δεν μπορώ να βάλω το χέρι μου στη φωτιά για το αν αξίζουν αυτές που εργάζονται τώρα εκεί γιατί κατεβαίνω κάθε καλοκαίρι και Πάσχα στο νησί αλλά φέτος το Πάσχα δεν κατέβηκα οπότε έχω να πάω μήνες, Αθήνα μένω... Πάντως γενικά πάντα είχε κομμάτια που άξιζαν εκεί
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Ωχ... Μη μου λες τέτοια...Παιδιά ξέρουμε αν η Caramela είναι ανοικτό γιατί πηγαμε χθες και δεν ήταν
εισαι ακομη συρο?μένω μόνιμα σύρο, (δεν ειμαι συριανος) αν θελετε να μιλησουμε περί αυτού
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Ανοιχτό κανονικά παιδιά το "Caramella"
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Παιδιά στο "Αμερικάνικο" κάτω στο στενάκι που οδηγεί στην παραλία τί παίζει ακριβώς; Είναι κανένας από εδώ θαμώνας του μαγαζιού για να με ενημερώσει;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Έκλεισε το μαγαζί του Ρουμάνου, σήμερα έμαθα ότι έκλεισε και το "Caramella"... Μόνο με το ερμαφρόδιτο "Αμερικάνικο" μείναμε που κωλόμπαρο δεν το λες και το καμένο της Αγνής
trelomounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Καμμια πληροφορια τρεχουσα για Συρο ?
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
προς το παρόν έχουμεΚαμμια πληροφορια τρεχουσα για Συρο ?
μόνο για λουκούμια
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Αρχίδια... Αν και την Κυριακή που μας έρχεται πιθανότατα θα έχω νεότεραΚαμμια πληροφορια τρεχουσα για Συρο ?
Johny-come-lately
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2023
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Παίζει να υπάρχει κάτι κρυφό στα Βαπόρια; Γιατί κάποιοι... "πάλευαν" απόψε και βλέπω στο απέναντι κτήριο (μέσα από μια μπαλκονόπορτα περίπου στο ύψος της δικής μου) κάτι UV φώτα στο ταβάνι.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Μπα αποκλείεται... Ειδικά στα "Βαπόρια"!Παίζει να υπάρχει κάτι κρυφό στα Βαπόρια; Γιατί κάποιοι... "πάλευαν" απόψε και βλέπω στο απέναντι κτήριο (μέσα από μια μπαλκονόπορτα περίπου στο ύψος της δικής μου) κάτι UV φώτα στο ταβάνι.
Johny-come-lately
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2023
- Like
- 75
- Πόντοι
- 0
Εάν είναι απλά οι γείτονες, τι διάολο; Κάθε βδομάδα και πούτσος νυχτιάτικα; Κυριολεκτικά ακούγονται τη στιγμή που γράφω.Μπα αποκλείεται... Ειδικά στα "Βαπόρια"!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 80
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις