Έχω ενα πάρτυ γενεθλίων σε λίγο καιρό για μένα προσωπικά θέλω ν έχω παρέα 3 κοπέλες δλδ να είναι μαζί μου απλά για συνοδεία περίπου 3 ώρες προτείνετε καμιά ιδέα?
Καλησπέρα σας σε λίγο καιρό πρόκειται να κάνω ένα party γενεθλίων και θα ήθελα 3 κοπέλες για περίπου 3 ώρες για συνοδεία τίποτε παραπάνω απλά για παρέα να πιούνε τα ποτά τους να διασκεδάσουν και να φύγουν, υπάρχει τέτοια δυνατότητα?
Έχω ενα πάρτυ γενεθλίων σε λίγο καιρό για μένα προσωπικά θέλω ν έχω παρέα 3 κοπέλες δλδ να είναι μαζί μου απλά για συνοδεία περίπου 3 ώρες προτείνετε καμιά ιδέα?
προτεινω να αφησεις στην ακρη το φιγουριλικι και τη λεζαντα, να γραψεις στα αρκιντακια σου το παρτυ, να παρεις τα 3 μωρακια σπιτακι σου, να μην αφησεις σταλα στο πουλακι σου και να περασεις ζαχαρη μεχρι την επομενη ανατολη.
ελπιζω να σε καλυψα πληρως.
Μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιο γραφείο που συνήθως οι περισσότερες προσφέρουν συνοδεία σε event κτλ Η επιλογή εξαρτάται από τα γούστα σου και το μπατζετ που διαθέτεις