Δεν εχω καποια να προτεινω,εχω χρονια να φορτωσω cg.Τη δική σου γνώμη θα την πάρω πολύ σοβαρά.
Έχεις δίκιο έτσι που το σκέφτομαι.
Το βιζιτονι πρέπει να βρω.
Γιατί όποια και να είναι πρέπει πρώτα να κάνω δυο τρία ραντεβού στα κανονικά χοτελ για πρόβα τζενεράλε.
Εκεί καταλήγω jik
Cape Sounio η κάτι ανάλογο μια ολόκληρη μέρα ή και δύο αν περνάμε σούπερ.
Στείλε εάν δεν σου κάνει κόπο πμ καμία περίπτωση να δοκιμαστεί.
Θα με υποχρέωνες.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Συνοδεία σε 2μερο σε νησί ή μια ολόκληρη μέρα σε 5στερο της παραλίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα telos1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 184
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 221425
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2022
- Like
- 349
- Πόντοι
- 21
Λοιπον καπετανιο ακου πλανο. Φτιαχνεις Tinder premium ή καποιο αλλο αντιστοιχο απο σημερα. Βαζεις ωραιες φωτο και αρχιζεις παιχνιδι. Προσεξε με δεν θα βαλεις ψαχνω για 3ημερα και τετοια απο αρχη. Θα δεις ωραια γκομενακια, θα τα βγαζεις εξω χαλαρα και θα γινει φασουλα. Μεσα σε 1 μηνα θα εχεις τσιμπησει 1-2 γκομενες και εκει πανω που εχεις τσεκαρει τι ειναι κλπ τους πετας και για το ταξιδι. Σε περιπτωση που θες πληρωμενη συντροφια οσα σου εγραψαν οι αλλοι εδω ισχυουν. Μπορει να κανει το κορυφαιο γαμησι και να ειναι εντελως αδιαφορη, κατι το οποιο προσωπικα δεν αντεχω ουτε για ωρα, οχι 2 και 3 μερες. Ειτε παρε μια ελληνιδα ανεξαρτητη και της ξεκαθαριζεις εδω εχουμε ερθει για να περασουμε καλα, οποτε μην εισαι ολη μερα με το κινητο στα κερναω εγω οποτε παρε ρεπο απο τους αλλους, ειτε κοιτας για καμια δυνατη γκομενα. Απ' οσα καταλαβα πρεπει να εισαι ναυτικος ειτε προσφατα χωρισμενος, ειτε χωρις να εχεις κανει σχεση και εχεις πολλα λεφτα, αλλα οχι παρεα. Για εμενα πρεπει να σκεφτεις και το πρωτο πλανο ωστε να εξασφαλισεις πως θα ειναι πιο ενδιαφερουσα η ζωη σου για μεγαλυτερο διαστημα. Απο εκει και περα ευχομαι να πανε ολα καλα, ειμαι ανοιχτος για επιπλεον συμβουλες και περιμενουμε ενημερωσε με το πως πηγε η φαση.Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα.
Ψάχνω αυτό που λέει ο τίτλος.
Να πάρω ένα κουκλί και να πάμε αποδρασουλα Σαρωνικό πχ.
Όλα πληρωμένα από μένα φυσικά και με έξτρα αμοιβή για την κοπέλα. ΦΥΣΙΚΑ.
Τα γραφεία ζητάνε κάτι μουρλα ποσά.
Και τέλος πάντων θα ήθελα τη γνώμη σας και εάν υπάρχει τίποτα σε Ελληνίδες.
Η και τις προτάσεις /ιδέες των πιο έμπειρων από μένα...
Κύριοι καταρχην ευχαριστω ολους οσους μπηκαν στον κοπο να πουν οτι πηγαζει απο την εμπειρια τους.
Θελω να πω οτι σε μια περιπτωση εαν παιξει η φαση, δεν μπορω να γραψω εδω απολυτως τιποτα.
Οσοι καταλαβαινουν γιατι, το καταλαβαινουν.
Θελω μεσα απο αυτο το τρεντ να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη σε ολους αυτους τους συναγωνιστες που γραφουν κριτικες.
Εχω φερθει πολυ εγωιστικα 4,5 χρονια μελος και καναδυο επισκεπτης, εχοντας χρησιμοποιησει τις κριτικες εγω γαμησει 10αδες κοπελες απο γραφεια με 90% επιτυχημενα ραντεβου και αυτο οφειλετε 100% στην καθοδηγηση που πηρα απο τις κριτικες.
Φυσικα οι δικες μου κριτικες στο 95% των περιπτωσεων δεν θα προσεθεταν τιποτα, αφου οι περιπτωσεις ηταν καρατσεκαρισμενες απο τους γατους του σαιτ.
Αλλα οφειλω ηθικα να γραψω μερικες, απο ευγνωμοσυνη στα παιδια εδω...
Συνεχιστε εδω να γραφετε οσοι θελετε, μπορει να υπαρχουν και αλλοι που ψαχνουν παρομοιες καταστασεις και δεν ρωτανε και ισως βοηθηθουν και αυτοι.
Θελω να πω οτι σε μια περιπτωση εαν παιξει η φαση, δεν μπορω να γραψω εδω απολυτως τιποτα.
Οσοι καταλαβαινουν γιατι, το καταλαβαινουν.
Θελω μεσα απο αυτο το τρεντ να ζητησω ενα μεγαλο συγνωμη σε ολους αυτους τους συναγωνιστες που γραφουν κριτικες.
Εχω φερθει πολυ εγωιστικα 4,5 χρονια μελος και καναδυο επισκεπτης, εχοντας χρησιμοποιησει τις κριτικες εγω γαμησει 10αδες κοπελες απο γραφεια με 90% επιτυχημενα ραντεβου και αυτο οφειλετε 100% στην καθοδηγηση που πηρα απο τις κριτικες.
Φυσικα οι δικες μου κριτικες στο 95% των περιπτωσεων δεν θα προσεθεταν τιποτα, αφου οι περιπτωσεις ηταν καρατσεκαρισμενες απο τους γατους του σαιτ.
Αλλα οφειλω ηθικα να γραψω μερικες, απο ευγνωμοσυνη στα παιδια εδω...
Συνεχιστε εδω να γραφετε οσοι θελετε, μπορει να υπαρχουν και αλλοι που ψαχνουν παρομοιες καταστασεις και δεν ρωτανε και ισως βοηθηθουν και αυτοι.
jormakka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2022
- Like
- 8.446
- Πόντοι
- 2.306
Μη ρωτάτε όνομα, έχω δώσει λόγο.
Καλά βόλια καπετάνιο την κριτική μη ξεχάσεις.
Κριτική θα βάλω εδώ σίγουρα.Καλά βόλια καπετάνιο την κριτική μη ξεχάσεις.
Μια πληροφορία που μπορώ να δώσω σίγουρα είναι η τιμή για τις 20 ώρες στο μπανγκαλόου.
Είναι 1000 ευρώ συν 120 το ράδιο Ταξι να τη φέρει και να την γυρίσει.
20 ώρες γιατί 16.00 έρχεται, 12.00 της επόμενης φεύγει.
Ότι άλλο λέγεται θα το πω εδώ.
Είναι 1000 ευρώ συν 120 το ράδιο Ταξι να τη φέρει και να την γυρίσει.
20 ώρες γιατί 16.00 έρχεται, 12.00 της επόμενης φεύγει.
Ότι άλλο λέγεται θα το πω εδώ.
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 43
- Like
- 22.194
- Πόντοι
- 18.496
to μουνι δεν μας ειπες ποσα θα παρει?Τύπε ,πας μπανγκοκ με 400 ευρώ. Μενεισ 4 μέρες με 50 τη μέρα (200)Χτυπάς μετά Πουκε ,με γκομενα που ψαρεύεις άμεσα από Τιντερ Πριμιουμ(20 ευρώ). Εισητηρια με βιεττζετ που έχει τα καβλακια,70 ευρώ και για τους δυο.
Πουκε πληρώνεις και τα της γκόμενας. Τριαστερο ξενοδοχείο με 30 ευρώ ,για δέκα μερούλες (300 σύνολο).
Φαγιά ,50 τη μέρα και πολλά λέω ,σύνολο 500
Αλλα 500 για ποτάκια ,βιάγκρα ,καποτες,ταξί και καμία εκδρομή σε σιμιλαν η φιφι.Θα βάλεις τη γκομενα να κάνει τη μετάφραση/διαπραγμάτευση.
Σύνολο 2 χιλιάρικα και έχεις girlfriend experience.
Κάτσε δώστα στη βίζιτα να πούμε που θα της τα φάει ο νταβάς μετά
Λέω 2 ποστ πισωto μουνι δεν μας ειπες ποσα θα παρει?
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 43
- Like
- 22.194
- Πόντοι
- 18.496
συγγνωμη μαγκα,δεν ειχα διαβασει μεχρι εκειΛέω 2 ποστ πισω
TOMCRUISE
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 43
- Like
- 22.194
- Πόντοι
- 18.496
η ερωτηση πηγαινε στον συναγωνιστη που εβγαλε πρυπολογισμο για ταιλανδη,αλλα δεν μας ειπε ποσα θα παρει η ταιλανδεζαto μουνι δεν μας ειπες ποσα θα παρει?
εκτος κ αν εννοει οτι το φαι που θα τρωει καθε μερα θα ειναι η πληρωμη της
Χρειάζεσαι χρήματα?Δώσε και σε μας τότε να μασουλήσουμε λίγο. Μόνο ηλιόσπορο τρωμε.
Εγώ δεν μπορώ να απομακρυνθω τόσο πολύ από την Ελλάδα.η ερωτηση πηγαινε στον συναγωνιστη που εβγαλε πρυπολογισμο για ταιλανδη,αλλα δεν μας ειπε ποσα θα παρει η ταιλανδεζα
εκτος κ αν εννοει οτι το φαι που θα τρωει καθε μερα θα ειναι η πληρωμη της
Βάφεις? Γυαλοχαρταρεις? Αεροματσακονο ξέρεις να δουλέψεις?200 ευρώ όχι το λεπτό, το μηνα θα μ έσωζαν.
Αν ναι θα σε φτιάξω.
Vangelis73
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2020
- Like
- 352
- Πόντοι
- 21
Respect φιλε, εισαι μεγάλος μάγκας !!!Βάφεις? Γυαλοχαρταρεις? Αεροματσακονο ξέρεις να δουλέψεις?
Αν ναι θα σε φτιάξω.
Καλή επιτυχία εύχομαι.Βασικά αυτό που ξέρω καλά είναι να φλομωνω στην παραμυθα τον κόσμο, σε πολλές γλώσσες μάλιστα.