Νέα

Συνοδεία σε 2μερο σε νησί ή μια ολόκληρη μέρα σε 5στερο της παραλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα telos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Παιδια επειδη το λετε σχεδον ολοι για στανταρακι. Ξεκιναω κατασταση με μια δυο και μετα φευγω για 6 με 9 μηνες. Εχω φυγει και 10,5 μηνες. Γυρναω πισω και εχουν αλλαξει ολα, εχουν φυγει ολες και εχουν ερθει αλλες. Και αντε παλι απο την αρχη...Προβλημα...
φιλε μου η γραφειο παρεις η ανεξαρτητη δεν ξερεις τι θα σου βγει ..εγω θα ελεγα προσεγγιζεις 2-3 κανεις πρωτα ενα ραντεβου μαζι τους και μετα αποφασιζεις

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.265
Πόντοι
2.586
Φιλτατε ...
Μεινε σε κοπελα που ξερεις και εχεις ηδη βρεθει ..και μπορεις να πεις μια κουβεντα πριν και μετα το σεξ ..
Αντε το κανατε μια το κανατε 2 αντε 5 ..μετα κατι αλλο πρεπει να κανεις να περασει ευχαριστα η ωρα ...
Καποτε ρωτησα μια φιλη εργαζομενη ,,γιατι δεν κανει πανω απ 3 ωρα ραντεβου και μου απαντησε
Δε μπορω ..βαριεμαι αφανταστα
Για να μη βλαστημας λοιπον και κλαις τα χρηματα σου , φροντισε να υπαρχει και αμφιδρομη χημεια ...

Καλα να περνας

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.093
Πόντοι
3.446
φιλε μου η γραφειο παρεις η ανεξαρτητη δεν ξερεις τι θα σου βγει ..εγω θα ελεγα προσεγγιζεις 2-3 κανεις πρωτα ενα ραντεβου μαζι τους και μετα αποφασιζεις
Για εκει παει η δουλεια. Δεν εχει αλλο δρομο. Για τη φαση μου τουλαχιστον.

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.093
Πόντοι
3.446
Φιλτατε ...
Μεινε σε κοπελα που ξερεις και εχεις ηδη βρεθει ..και μπορεις να πεις μια κουβεντα πριν και μετα το σεξ ..
Αντε το κανατε μια το κανατε 2 αντε 5 ..μετα κατι αλλο πρεπει να κανεις να περασει ευχαριστα η ωρα ...
Καποτε ρωτησα μια φιλη εργαζομενη ,,γιατι δεν κανει πανω απ 3 ωρα ραντεβου και μου απαντησε
Δε μπορω ..βαριεμαι αφανταστα
Για να μη βλαστημας λοιπον και κλαις τα χρηματα σου , φροντισε να υπαρχει και αμφιδρομη χημεια ...

Καλα να περνας
Ευχαριστώ που ασχολήθηκες καταρχήν. Όπως είπα και πριν, αυτή είναι η δομή του σχεδίου.
Δεν μπορει να πάει αλλιώς.
Καλημέρα.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Γεια σου Τόσο, όπως είδες απευθύνθηκα στο κοινο...
φιλε μου δεν ξερω αν θα βρεις κατι καλο απο ελλαδα ψαρεψε σε κανα tinder η σε κανα mamba και φερε μια απο εξω πιο καλα ειναι μαλλον

• Like
Αντιδράσεις: telos1

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.265
Πόντοι
2.586
Ευχαριστώ που ασχολήθηκες καταρχήν. Όπως είπα και πριν, αυτή είναι η δομή του σχεδίου.
Δεν μπορει να πάει αλλιώς.
Καλημέρα.
Φιλε μου εγω σου ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις και να περασεις τελεια ..
Αυτα μενουν στη ζωη ....
Οι στιγμες

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.093
Πόντοι
3.446
Φιλε μου εγω σου ευχομαι να βρεις αυτο που ψαχνεις και να περασεις τελεια ..
Αυτα μενουν στη ζωη ....
Οι στιγμες
Aκριβως για αυτο θελω και εγω να κανω μερικα τετοια να τα θυμαμαι. Την κορη μου την προίκισα, την πρωην γυναικα μου την τακτοποιησα. Μονο τον εαυτο μου υποσιτίζω τοσα χρονια. Εχω πιει τον Ατλαντικο και τον Ινδικο ωκεανο με καλαμακι, ταξιδευω απο το 1996...Ε του πουστη να μην φαω και εγω κανα φραγκο?

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Είχα πάει εκεί με στανταρακι μου Ρωσομουνο το καλοκαίρι του 2009
Είχαμε κλείσει για μια μέρα 800 ευρώ!
Τελικά μείναμε όλο το weekend με τα ίδια λεφτά!
Ρε θηρίο, '07,'08,'09 ημουν εκεί. Αρα κάπου θα σε μπάνισα. :grin::rockon::grin:

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
10.265
Πόντοι
2.586
Aκριβως για αυτο θελω και εγω να κανω μερικα τετοια να τα θυμαμαι. Την κορη μου την προίκισα, την πρωην γυναικα μου την τακτοποιησα. Μονο τον εαυτο μου υποσιτίζω τοσα χρονια. Εχω πιει τον Ατλαντικο και τον Ινδικο ωκεανο με καλαμακι, ταξιδευω απο το 1996...Ε του πουστη να μην φαω και εγω κανα φραγκο?
Αδελφε ..σε νοιωθω στο 100%

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Πεταμένα λεφτά δεν αγοράζεις συντροφιά έτσι ....
Δεν είναι τυχαίο ότι δεν βρίσκεις η σου ζητούν πολλά .....
Αν δεν ταιριάζεις με τον άλλο είναι βασανιστήριο και για τους δύο.
Εδώ με γκόμενα που την ξέρουμε πάμε και μας σπάνε τα αρχίδια.......

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
21.103
Πόντοι
5.946
Αλλιώς παρε εμένα, θα παίξουμε και ταβλακι, θα γελάσουμε, και αντί να τα φας στην πρώτη άσχημη τριτοτέταρτη βίζιτα, μπορεις πολύ απλά να μου τον βαλεις στον κώλο και να μου τα ρίξεις στα μούτρα... δωρεάν γιατί είμαι μεγάλο πουστράκι...
Σου μιλάω ως πολύ έμπειρος στο θέμα...
Η απόφαση δίκη σου.
Στο έφτιαξα λιγάκι για να καταλαβαίνουν και οι συναγωνιστές τι ακριβώς τους προτείνεις...

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
824
Πόντοι
86
Οτι παρεις τουλαχιστον να δινει και κωλο η γκομενα να το ευχαριστηθεις χαχα

dragajia

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2022
Like
37
Πόντοι
0
Ναι σορρυ για την λάθος παράθεση. Για Ελληνίδες ανεξάρτητες έχω πάει με μόλις δύο. Προσπάθησα πρόσφατα άλλη μια. Και άλλες δύο που ήθελα το τηλέφωνο τους είναι δυσεύρετο οπότε σταρχιδια μου.
Από αυτές που έχω πάει η μία σταμάτησε και άλλη ζητάει 200 την ώρα. 200 την ώρα τα έχω για πασατέμπο αλλά δεν της τα δίνω γιατί δεν τα αξίζει ούτε σαν γυναίκα ούτε σαν χαρακτήρας.
συναγωνιστη καλησπερα,δεν ξερω τι ψαχνεις,μοντελο?απλη γκομενα ?μιλφ?γκιλφ,πες και ισως σου εχω λυση

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Εδω ψαχνω να φτιαξω μια καλη φαση κυριοι. Εαν θελετε βοηθατε. Εαν οχι δεν υπαρχει λογος για ειρωνιες και αντιπαραθεσεις. Σοβαροι ανθρωποι ειμαστε και μορφωμενοι.
Το γέλιο πάει στο σοβαροί και μορφωμένοι.

9/10 παίζουν με το πρόβλημα του άλλου, τι ψάχνεις να βρεις.

• Like
Αντιδράσεις: telos1

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.290
Πόντοι
206
Ναι σορρυ για την λάθος παράθεση. Για Ελληνίδες ανεξάρτητες έχω πάει με μόλις δύο. Προσπάθησα πρόσφατα άλλη μια. Και άλλες δύο που ήθελα το τηλέφωνο τους είναι δυσεύρετο οπότε σταρχιδια μου.
Από αυτές που έχω πάει η μία σταμάτησε και άλλη ζητάει 200 την ώρα. 200 την ώρα τα έχω για πασατέμπο αλλά δεν της τα δίνω γιατί δεν τα αξίζει ούτε σαν γυναίκα ούτε σαν χαρακτήρας.
Ποσο θα σου παει το μαλι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom