Δεν έκανα πλάκα.Respect φιλε, εισαι μεγάλος μάγκας !!!
Όποιος δουλεύει σκληρά στα χέρια μου θα πληρωθεί καλά.
Και εάν όχι η εταιρεία θα έχει να κάνει με μένα και δεν θέλει...
Δεν έκανα πλάκα.Respect φιλε, εισαι μεγάλος μάγκας !!!
απο οτι ειπες νωριτερα εχεις φαει τους ωκεανους με το κουταλιΕγώ δεν μπορώ να απομακρυνθω τόσο πολύ από την Ελλάδα.
Έχω μπροστά μου δρόμο ακόμα...απο οτι ειπες νωριτερα εχεις φαει τους ωκεανους με το κουταλι
φτανει μαλλον
καλα να περασεις φιλε,να το ευχαριστηθεις στο 100%
Το κατάλαβα αμέσως ότι δεν κάνεις πλάκα, και πραγματικά το σέβομαι πολύ αυτό που έγραψες !!Δεν έκανα πλάκα.
Όποιος δουλεύει σκληρά στα χέρια μου θα πληρωθεί καλά.
Και εάν όχι η εταιρεία θα έχει να κάνει με μένα και δεν θέλει...
μακαρι να ειναιΈχω μπροστά μου δρόμο ακόμα...
Αλλά τουλάχιστον να είναι όμορφος ο υπόλοιπος δρόμος.
Πάντως σε λάθος μέρος πάνε τα λεφτά. Εγώ που τα 'ντα μπλιατ' καθώς και αλλα τα ξέρω φαρσί θα έφερνα καλή βόλτα ολες αυτές. Αλλά δεν έχω τα πασατέμπο.
Θα πνιγόμουν απ το τσόφλι;
Δεν είναι δύσκολο για μένα.Το κατάλαβα αμέσως ότι δεν κάνεις πλάκα, και πραγματικά το σέβομαι πολύ αυτό που έγραψες !!
Δείχνει σπάνιο άνθρωπο !!
Είναι, αλλά είναι και ο έρωτας για τη θάλασσα. Την απεραντοσύνη των ωκεανών που εξισορροπει λίγο την κατάσταση.Έχω φίλο αδερφικό στο επάγγελμα, τον θαυμάζω πραγματικά !! πολύ δύσκολη δουλειά !!
Κοίτα, Εγώ τα χω πει . Σας πιάνουν κότσο τους λεφτάδες, μετρίου επιπέδου γκόμενες
Τύπε ,πας μπανγκοκ με 400 ευρώ. Μενεισ 4 μέρες με 50 τη μέρα (200)Χτυπάς μετά Πουκε ,με γκομενα που ψαρεύεις άμεσα από Τιντερ Πριμιουμ(20 ευρώ). Εισητηρια με βιεττζετ που έχει τα καβλακια,70 ευρώ και για τους δυο.
Πουκε πληρώνεις και τα της γκόμενας. Τριαστερο ξενοδοχείο με 30 ευρώ ,για δέκα μερούλες (300 σύνολο).
Φαγιά ,50 τη μέρα και πολλά λέω ,σύνολο 500
Αλλα 500 για ποτάκια ,βιάγκρα ,καποτες,ταξί και καμία εκδρομή σε σιμιλαν η φιφι.Θα βάλεις τη γκομενα να κάνει τη μετάφραση/διαπραγμάτευση.
Σύνολο 2 χιλιάρικα και έχεις girlfriend experience.
Κάτσε δώστα στη βίζιτα να πούμε που θα της τα φάει ο νταβά ς μετάΒάλε και τη τιμή της γκόμανας μιλάμε για τιμες με λίγο ψαξιμο 30 ευρω την ημέρα παράδεισος
Μας τρολαρεις.Πάντως σε λάθος μέρος πάνε τα λεφτά. Εγώ που τα 'ντα μπλιατ' καθώς και αλλα τα ξέρω φαρσί θα έφερνα καλή βόλτα ολες αυτές. Αλλά δεν έχω τα πασατέμπο.
Νάσαι καλά.Κάλλιο αργά παρά ποτε
Τις είδαμε και αυτές.Εν κατακλείδι, μην σας τρολλαρω κιόλας,όσοι δεν περάσατε από φτωχός να ξέρετε οι ωραιότερες γυναίκες βρίσκονται στα κατώτερα στρώματα,στην πλέμπα.
Καμία. Γιαυτό θα γαμαω πουτανες μέχρι να μη μου σηκώνεται πια.Αυτό το δα κι εγώ. Λέω από θέμα εμφάνισης όχι χαρακτήρα. Καμία Δεν εκτιμάει τίποτα
ΠΡΆΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΛΈΕΙ ,ΛΟΙΠΟΝ εγώ ξέρω μονο για Πουκέτ αφου εκει πηγαινω απο το 2005, βρίσκεις άνετα με ψάξιμο για μήνα που π[ήγαινα με 25.000 μπάτ δηλαδη με τη τιμη τώρα 700 ευρώ για όλο το μήνα εχει και πολύ πιο ακριβές αλλά θέλει ψάξιμο 25 χρονο λουλουδι να λες θα το αγγίξω αυτό το τρυφερό προσωπάκι και θα σπάσει ..μιλάμε για επιδερμίδα βελούδινη ,σκετος παραδεισος ,η ερωτηση πηγαινε στον συναγωνιστη που εβγαλε πρυπολογισμο για ταιλανδη,αλλα δεν μας ειπε ποσα θα παρει η ταιλανδεζα
εκτος κ αν εννοει οτι το φαι που θα τρωει καθε μερα θα ειναι η πληρωμη της
Εκεί πέρα ; Στο τζάμπα τύπεto μουνι δεν μας ειπες ποσα θα παρει?