Νέα

Συνοδεία σε 2μερο σε νησί ή μια ολόκληρη μέρα σε 5στερο της παραλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα telos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα.
Ψάχνω αυτό που λέει ο τίτλος.
Να πάρω ένα κουκλί και να πάμε αποδρασουλα Σαρωνικό πχ.
Όλα πληρωμένα από μένα φυσικά και με έξτρα αμοιβή για την κοπέλα. ΦΥΣΙΚΑ.
Τα γραφεία ζητάνε κάτι μουρλα ποσά.
Και τέλος πάντων θα ήθελα τη γνώμη σας και εάν υπάρχει τίποτα σε Ελληνίδες.
Η και τις προτάσεις /ιδέες των πιο έμπειρων από μένα...
Στη θεση σου θα επέλεγα ανεξάρτητη που έχω παρει ηδη και πέρασα καλα τουλάχιστον σε 2 ραντεβού. Για νησί Σαββατοκύριακο δεν χωρούν πειραματισμοι, θες safe επιλογή με στανταρακι.

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Στη θεση σου θα επέλεγα ανεξάρτητη που έχω παρει ηδη και πέρασα καλα τουλάχιστον σε 2 ραντεβού. Για νησί Σαββατοκύριακο δεν χωρούν πειραματισμοι, θες safe επιλογή με στανταρακι.

Ισχύει για τον φίλο αλλά το στανταρακι - που μάλλον δεν έχει αλλιώς δεν θα ρωτούσε - έχει πάντα άλλους πέντε στάνταρ. Ενώ αν κάνει κασκαντεριλικι με κανένα αματουρι από μασατζιδικο πχ ή κάτι τελοσπαντων πιο φλου, γνώμη μου είναι ότι θα εκτιμηθεί... δεόντως. Με συνέπεια ο φιλος να περάσει φίνα.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
Φυσικά και θέλω βοήθεια και ότι δεν είναι για εδώ σε πμ παιδιά. Και ευχαριστώ που την προσφέρεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι απόλυτα. Αλλά έχω στο μυαλό μου 2 πράγματα.
dm

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.949
Πόντοι
3.506
Εγώ λέω τύπο να την πας κάπου κοντά και αφού πλερωσεις διχικιαρο τριχικιαρο στην κορασίδα να φανείς κύριος κ όχι πεφτουλας κ να δεις αν έχετε χημεία το πρώτο τριήμερο ..

Μη μας καμοχαρσκτηρισουν κ σα λιγουρια:confused:
Με διχιλιαρο χτυπάει Μπανγκοκ που θα γαμει με την αξία του.

Αλλά εκεί πυρφόροι όλοι ,πως θα πάμε στο νησί να μας δουν να γαμαμε.

Εγγρ.
18 Φεβ 2018
Κριτικές
24
Like
3.048
Πόντοι
1.431
Ισχύει για τον φίλο αλλά το στανταρακι - που μάλλον δεν έχει αλλιώς δεν θα ρωτούσε - έχει πάντα άλλους πέντε στάνταρ. Ενώ αν κάνει κασκαντεριλικι με κανένα αματουρι από μασατζιδικο πχ ή κάτι τελοσπαντων πιο φλου, γνώμη μου είναι ότι θα εκτιμηθεί... δεόντως. Με συνέπεια ο φιλος να περάσει φίνα.
κασκαντεριλικι για αυτο που ψάχνει ο φίλος είναι συνταγή αυτοκτονίας

• Like
Αντιδράσεις: telos1

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Αλλιώς παρε εμένα, θα παίξουμε και ταβλακι, θα γελάσουμε, και αντί να τα φας στην πρώτη άσχημη τριτοτέταρτη βίζιτα, μπορούμε πολύ απλά να τα βαλουμε στο στοιχημα με το σύστημα μου και να τετραπλασιασουμε.

Θα πήγαινα ευχαρίστως με σενα σε νησί εάν ταιριάζουμε και με τα φράγκα που θα είχαμε διαθέσιμα θα γαμουσαμε και θα δερναμε..
Και στο τάβλι δέρνω άσχημα...

επικη αποδραση θα ειναι αυτη. Πρωτα θα μεινετε αφραγκοι απο τους κουβαδες του τζιμπρακκα και μετα ενας απο τους δυο δεν θα μπορει να περπατησει για το υπολοιπο διημερο, μετα την βραδυνη κολονοσκοπηση. να πατε να πατε :2funny:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.267
Πόντοι
22.266
Με διχιλιαρο χτυπάει Μπανγκοκ που θα γαμει με την αξία του.

Αλλά εκεί πυρφόροι όλοι ,πως θα πάμε στο νησί να μας δουν να γαμαμε.
Δε διαφωνώ ότι κ εγώ θα προτιμήσω ταξίδι από το να δώσω διχιλιαρο ή χικιαρικο τριήμερο σε ελληνικό μέρος

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
επικη αποδραση θα ειναι αυτη. Πρωτα θα μεινετε αφραγκοι απο τους κουβαδες του τζιμπρακκα και μετα ενας απο τους δυο δεν θα μπορει να περπατησει για το υπολοιπο διημερο, μετα την βραδυνη κολονοσκοπηση. να πατε να πατε :2funny:
Δεν παιζω τζογο ρε...Κανενα αμοιβαιο παιζω...gold της alphabank ναι...αλλα τζογο οχι...

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.131
Πόντοι
3.346
Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα.
Ψάχνω αυτό που λέει ο τίτλος.
Να πάρω ένα κουκλί και να πάμε αποδρασουλα Σαρωνικό πχ.
Όλα πληρωμένα από μένα φυσικά και με έξτρα αμοιβή για την κοπέλα. ΦΥΣΙΚΑ.
Τα γραφεία ζητάνε κάτι μουρλα ποσά.
Και τέλος πάντων θα ήθελα τη γνώμη σας και εάν υπάρχει τίποτα σε Ελληνίδες.
Η και τις προτάσεις /ιδέες των πιο έμπειρων από μένα...
Το φυσας το παραδακι μορτη

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Δεν παιζω τζογο ρε...Κανενα αμοιβαιο παιζω...gold της alphabank ναι...αλλα τζογο οχι...
ακου να σου πω τι θα κανεις για να μην πετας τα λεφτα σου σε μαλακιες.

θα κανονισεις Σ/Κ με φιλαρακια να πατε να τα κανετε πουτανα σε ενα νησι.
παρασκευη απογευμα θα κλεισεις ραντεβου μια δυνατη βιζιτα. Εκει οταν ερθει την πλακωνετε στο ξυλο με τους φιλους σου και την βαζετε πορτμπαγκαζ. Και πατε στο νησι.

Αιντε ολα ετοιμα στο πιατο σας τα δινουμε

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.634
Πόντοι
1.196
Ρεαλιστικά άμα δεν έχεις κάποιο στανταράκι που να την βλέπεις σχετικά συχνά και να γνωρίζεστε λίγο δεν υπάρχει άλλη επιλογή..
Από γραφείο όπως λες και εσύ τα ποσά που ζητάνε είναι τρελά, άσε που μπορεί κάλλιστα η άλλη να στο βγάλει ξινό, και ανεξάρτητη να συμφωνήσει τριήμερο με άγνωστο το θεωρώ απίθανο.

Αν υπάρχει στανταράκι την συναντάς για ένα ραντεβουδάκι και στο σοσιαλ της το φέρνεις απέξω-απέξω για να κόψεις αντίδραση, αν είναι θετική της κάνεις μια οικονομική πρόταση.. Εδώ βέβαια διατρέχεις τον κίνδυνο να της "προσβάλλεις" αν προσφέρεις ένα ποσό που το θεωρεί λίγο.

Επειδή το κόβω να μην υπάρχει το παραπάνω, εγώ θα σου πρότεινα να πας μόνος σου κι αφού δείχνεις να έχεις γκαφρα για σκότωμα προσπάθησε να δικτυωθείς με καμία από το νησί προ της άφιξης σου (ψάξε και για κανα αματουρι στο νησί), κατέβασε τιντερ,μπαντου,σκατου κτλ παίξε σύστημα φραγκάτος στις ντόπιες - greek lover στις ξένες και καλή τύχη.. Αν μη τι άλλο θα έχεις κάτι να κάνεις το τριήμερο, θα σου μείνουν και λίγα στην τσέπη, μπορεί να προκύψει και τπτ καλό..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Ρεαλιστικά άμα δεν έχεις κάποιο στανταράκι που να την βλέπεις σχετικά συχνά και να γνωρίζεστε λίγο δεν υπάρχει άλλη επιλογή..
Από γραφείο όπως λες και εσύ τα ποσά που ζητάνε είναι τρελά, άσε που μπορεί κάλλιστα η άλλη να στο βγάλει ξινό, και ανεξάρτητη να συμφωνήσει τριήμερο με άγνωστο το θεωρώ απίθανο.

Αν υπάρχει στανταράκι την συναντάς για ένα ραντεβουδάκι και στο σοσιαλ της το φέρνεις απέξω-απέξω για να κόψεις αντίδραση, αν είναι θετική της κάνεις μια οικονομική πρόταση.. Εδώ βέβαια διατρέχεις τον κίνδυνο να της "προσβάλλεις" αν προσφέρεις ένα ποσό που το θεωρεί λίγο.

Επειδή το κόβω να μην υπάρχει το παραπάνω, εγώ θα σου πρότεινα να πας μόνος σου κι αφού δείχνεις να έχεις γκαφρα για σκότωμα προσπάθησε να δικτυωθείς με καμία από το νησί προ της άφιξης σου (ψάξε και για κανα αματουρι στο νησί), κατέβασε τιντερ,μπαντου,σκατου κτλ παίξε σύστημα φραγκάτος στις ντόπιες - greek lover στις ξένες και καλή τύχη.. Αν μη τι άλλο θα έχεις κάτι να κάνεις το τριήμερο, θα σου μείνουν και λίγα στην τσέπη, μπορεί να προκύψει και τπτ καλό..
εδω δεν μπορει να πεισει πουτανες να πανε μαζι του, θα πεισει ντοπια αματουρ καβλακια; Ρεαλιστικα ειπες... :2funny:

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.634
Πόντοι
1.196
εδω δεν μπορει να πεισει πουτανες να πανε μαζι του, θα πεισει ντοπια αματουρ καβλακια; Ρεαλιστικα ειπες... :2funny:
Αματουράκι εννοούσα επί πληρωμή... Τύπου κλειστού κύκλου.. Αλλά οκ δεκτή η ένσταση σου :tooth:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.949
Πόντοι
3.506
Τύπε ,πας μπανγκοκ με 400 ευρώ. Μενεισ 4 μέρες με 50 τη μέρα (200)Χτυπάς μετά Πουκε ,με γκομενα που ψαρεύεις άμεσα από Τιντερ Πριμιουμ(20 ευρώ). Εισητηρια με βιεττζετ που έχει τα καβλακια,70 ευρώ και για τους δυο.
Πουκε πληρώνεις και τα της γκόμενας. Τριαστερο ξενοδοχείο με 30 ευρώ ,για δέκα μερούλες (300 σύνολο).

Φαγιά ,50 τη μέρα και πολλά λέω ,σύνολο 500

Αλλα 500 για ποτάκια ,βιάγκρα ,καποτες,ταξί και καμία εκδρομή σε σιμιλαν η φιφι.Θα βάλεις τη γκομενα να κάνει τη μετάφραση/διαπραγμάτευση.

Σύνολο 2 χιλιάρικα και έχεις girlfriend experience.

Κάτσε δώστα στη βίζιτα να πούμε που θα της τα φάει ο νταβάς μετά

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Εδω ψαχνω να φτιαξω μια καλη φαση κυριοι. Εαν θελετε βοηθατε. Εαν οχι δεν υπαρχει λογος για ειρωνιες και αντιπαραθεσεις. Σοβαροι ανθρωποι ειμαστε και μορφωμενοι.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
τοσο αστειο σου φανηκε? πολυ ευκολα γελας.

Μα στο αρχικό μήνυμα ο άνθρωπος ζήτησε κουκλί, κι εσύ πετάς την malkotto; :2funny:

Μην τα γράφεις έτσι απότομα, κόντεψε να μου βγει το κρασί από την μύτη…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom