Νέα

Συνοδεία σε 2μερο σε νησί ή μια ολόκληρη μέρα σε 5στερο της παραλίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα telos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.267
Πόντοι
22.266
Μα στο αρχικό μήνυμα ο άνθρωπος ζήτησε κουκλί, κι εσύ πετάς την malkotto; :2funny:

Μην τα γράφεις έτσι απότομα, κόντεψε να μου βγει το κρασί από την μύτη…
Γιατί τύπε τόσο άσχημη είναι αυτή η makkoto? Στις φωτογραφίες καλή φαίνεται εκτός κ αν εινάι ψεύτικες:confused:

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Μα στο αρχικό μήνυμα ο άνθρωπος ζήτησε κουκλί, κι εσύ πετάς την malkotto; :2funny:

Μην τα γράφεις έτσι απότομα, κόντεψε να μου βγει το κρασί από την μύτη…
ο αλλος με καμια κριτικη και μελος του '20 και θελει να τον παρουμε σοβαρα. για πες μας ρε τρελιαρη με το κρασι στη μυτη,να δουμε ετσι το δικο σου γουστο. για προτεινε μας ετσι μια εσυ που εισαι τοσο εμπειρος.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.257
Πόντοι
8.815
Γιατί τύπε τόσο άσχημη είναι αυτή η makkoto? Στις φωτογραφίες καλή φαίνεται εκτός κ αν εινάι ψεύτικες:confused:
καλα κατσε μην τον δεις να ζηταει το τηλεφωνο της γριας ελενης για μασαζ.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.275
Πόντοι
28.246
Εδω ψαχνω να φτιαξω μια καλη φαση κυριοι. Εαν θελετε βοηθατε. Εαν οχι δεν υπαρχει λογος για ειρωνιες και αντιπαραθεσεις. Σοβαροι ανθρωποι ειμαστε και μορφωμενοι.
Αν επιτρεπεται μεχρι ποσα εισαι διατεθιμενος να δωσεις δωρακι στην κοπελα. Για καθε μερα ή για ενα εικοσιτετραωρο.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Τύπε και η Mariposa ανέβαζε φωτογραφίες αλλά όταν πήγε survivor έπεσαν οι μάσκες.

Έχουμε πει μαζί και ορισμένα πράγματα, έχουμε κάνει και live στο «νήμα» μας.

Αν την συγκρίνεις με μπουρδέλα ή με μαύρες της Αφρικής μπορείς να την πεις και καλή. Αλλά ο άνθρωπος φάνηκε να ψάχνει κάτι καλό.

Έλα p.m. να σου πω.

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Αν επιτρεπεται μεχρι ποσα εισαι διατεθιμενος να δωσεις δωρακι στην κοπελα. Για καθε μερα ή για ενα εικοσιτετραωρο.
Εξαρτατε αδερφε απο το ποια ειναι. Για μια μερα σε χοτελ της παραλιας μεχρι 800 με φαγητα, ποτα και τα παντα πληρωμενα
Για νησι δεν ξερω...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αλλιώς παρε εμένα, θα παίξουμε και ταβλακι, θα γελάσουμε, και αντί να τα φας στην πρώτη άσχημη τριτοτέταρτη βίζιτα, μπορούμε πολύ απλά να τα βαλουμε στο στοιχημα με το σύστημα μου και να τετραπλασιασουμε.
εσυ που το πας που το φέρνεις,ολο γυρω απο μαλαπέρδες γυρνοβολάς.Αστον ανθρωπο ρε γυναίκα ψαχνει.

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
αν εισαι εμφανισημος και παρεις μια γυρα τα στριπτιτζαδικα, οι στριπερ θα ερθουν δωρεαν ενα 3ημερο, ακουνε ταξιδι και τρελαινονται
Και ομως ειμαι εμφανισημος και εφαγα 2 ακυρα...

jormakka

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Απρ 2022
Like
8.446
Πόντοι
2.306
Και ομως ειμαι εμφανισημος και εφαγα 2 ακυρα...

Να σε πω κάτι φίλε; Γράψου μια σχολή χορού. Κάτι μου λέει ότι θα βρεις το τυχερό σου εκει. Απ’ το να σέρνεις μια κιούσπα μέρα νύχτα και καλά θα περάσετε «ωραια», καλύτερα φάε άλλα δεκαπέντε άκυρα μέχρι να βρεις μια σωστή. Δε λέει ρε φίλε. Είμαστε στη λάθος κατηγορία γυναικών. Πραγματικά, και είμαστε και σε άρνηση.

• Like
Αντιδράσεις: telos1

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
805
Πόντοι
86
Ρε φιλαρακι αφου τα 200ευρα τα εχεις για πασατεμπο πώς και δεν βρισκεις καμια γκομενα;Ξερεις ποσες κανουν κρα για τα λεφτα;
Εφοσον λες εισαι εμφανισιμος και οχι κανας χοντρος ασχημομουρης δεν θελει πολυ.
Εγω πχ εχω μια γκομενα πουτανακι.Ερχεται μαζι μου γιατι γαμαω καλα αλλα επειδη δεν εχω φραγκα βγαινει με εναν μπουνταλα φραγκατο και του τα μασαει.Του καθεται μεν αλλα για τα ματια του κοσμου.Για καλο δυνατο σεξ ερχεται μαζι μου και δεν της δινω ουτε μισο ευρω.Στον αλλον παει για να περναει καλα,εστιατορια,καφεδες,ποτα αλλα στις 5 φορες η μια του σηκωνεται.
Ξερεις ποσα τετοια πουτανακια κυκλοφορουν;
Με τα φραγκα που εχεις κ την εμφανιση αν εχεις παρεες κ κυκλοφορεις ειναι ευκολο να σου κατσει γκομενα πολυ καλη απο εμφανιση κ να περνας καλα αφου δεν θες δεσμευσεις.

Εγω ειμαι εμφανισιμος και βρισκω γκομενα σχετικα ευκολα αλλα μολις δουν οτι εχω παλιο αυτοκινητο,λιγα φραγκα κλπ καθονται μονο για το σεξ και ψαχνουν παραλληλα χρηματοδοτη..
Δυστυχως οι ελλεεινιδες ετσι ειναι.Υπαρχουν κ κοριτσια με αξιες κ αρχες αλλα λιγα φιλε..γαμησε τα.
Και εγω με πτυχιο απο ελληνικο πανεπιστημιο κλπ αλλα φιλε μονο το χρημα μετραει για τις περισσοτερες.

Τεσπα για μενα μαλακια το θεωρω αυτο που πας να κανεις.πεταμενα λεφτα.Αν ομως το εχεις απωθημενο βρες κανα αματουρι αλλοδαπο κ ας μιλαει κ σουαχιλι.Πιο καλα θα περασεις ετσι.
Μακρια απο ελλεεινιδες φιλαρακι.Μακρια.

jik

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Κριτικές
28
Like
2.226
Πόντοι
2.411
Παιξε με ασφαλεια.Τσιμπα ενα δυνατο βυζιτονι,πηγαινετε σε 5στερο,κι αν κι εφοσον περασεις καλα,ξαναπηγαινε.3ημερο τι να πας με τη βυζιτα σε νησι?Οτι πιο βαρετο κ ασκοπο.Θες παρεα στο καραβι?Θες παρεα στην παραλια?Βαριεσαι να τρως μονος σου?Πατε σε κανα νησι με τπτ φιλους καλυτερα.

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Παιξε με ασφαλεια.Τσιμπα ενα δυνατο βυζιτονι,πηγαινετε σε 5στερο,κι αν κι εφοσον περασεις καλα,ξαναπηγαινε.3ημερο τι να πας με τη βυζιτα σε νησι?Οτι πιο βαρετο κ ασκοπο.Θες παρεα στο καραβι?Θες παρεα στην παραλια?Βαριεσαι να τρως μονος σου?Πατε σε κανα νησι με τπτ φιλους καλυτερα.
Τη δική σου γνώμη θα την πάρω πολύ σοβαρά.
Έχεις δίκιο έτσι που το σκέφτομαι.
Το βιζιτονι πρέπει να βρω.
Γιατί όποια και να είναι πρέπει πρώτα να κάνω δυο τρία ραντεβού στα κανονικά χοτελ για πρόβα τζενεράλε.
Εκεί καταλήγω jik
Cape Sounio η κάτι ανάλογο μια ολόκληρη μέρα ή και δύο αν περνάμε σούπερ.
Στείλε εάν δεν σου κάνει κόπο πμ καμία περίπτωση να δοκιμαστεί.
Θα με υποχρέωνες.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.321
Πόντοι
216
Cape Sounio η κάτι ανάλογο
Πωωωω!!τι μου θύμισες... 3 σαιζόν έχω βγάλει εκεί.Σχεδόν 15 χρόνια πέρασαν....

Στο θέμα μας τωρα... Δεν νομίζω να περάσεις καλά "αγοράζοντας" την συντροφιά μιας κοπέλας, εκτός και αν έχεις κάποιο στανταρακι με αρκετές συναντήσεις και έχετε χημεία. Γιατί αυτό θέλεις. Συντροφιά. Αν ήθελες μόνο σεξ θα έκλεινες την σουιτάρα σου και θα σου ερχόταν ενα κορίτσι της επιλογής σου για ένα τρίωρο και αντε γειά.

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446

Στο θέμα μας τωρα... Δεν νομίζω να περάσεις καλά "αγοράζοντας" την συντροφιά μιας κοπέλας, εκτός και αν έχεις κάποιο στανταρακι με αρκετές συναντήσεις και έχετε χημεία. Γιατί αυτό θέλεις. Συντροφιά. Αν ήθελες μόνο σεξ θα έκλεινες την σουιτάρα σου και θα σου ερχόταν ενα κορίτσι της επιλογής σου για ένα τρίωρο και αντε γειά.
Μπήκατε ρε πουστη μου οι παλιοί και με ξυπνήσατε από το όνειρο...
Είχα έναν καπετάνιο Θρύλο της εμπορικής ναυτιλίας όταν ήμουν ανθυποπλοιαρχος και μου έδειχνε στις μανούβρες τα χουγια του συγκεκριμένου πλοίου. Και ο διάλογος.
Ρε δε σου είπα μαλακά? Γιατί δεν ακούς ρε?
Ναι καπετάνιο
Και γιατί το ζορίζεις?
Συγνώμη καπετάνιο...
Και αν δεν ήμουν εγώ εδώ?
Ε εδώ θα είσαι καπετάνιο
Δεν θα είμαι πάντα εδώ αγόρι μου... Δεν θα είμαι...

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.267
Πόντοι
2.846
πάρε κάποια ανεξάρτητη που πρώτα θα έχεις συναντήσει

billgun

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουν 2008
Like
29.106
Πόντοι
5.956

Είχα πάει εκεί με στανταρακι μου Ρωσομουνο το καλοκαίρι του 2009
Είχαμε κλείσει για μια μέρα 800 ευρώ!
Τελικά μείναμε όλο το weekend με τα ίδια λεφτά!

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Παιδια επειδη το λετε σχεδον ολοι για στανταρακι. Ξεκιναω κατασταση με μια δυο και μετα φευγω για 6 με 9 μηνες. Εχω φυγει και 10,5 μηνες. Γυρναω πισω και εχουν αλλαξει ολα, εχουν φυγει ολες και εχουν ερθει αλλες. Και αντε παλι απο την αρχη...Προβλημα...

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.087
Πόντοι
3.446
Είχα πάει εκεί με στανταρακι μου Ρωσομουνο το καλοκαίρι του 2009
Είχαμε κλείσει για μια μέρα 800 ευρώ!
Τελικά μείναμε όλο το weekend με τα ίδια λεφτά!
Ξερω που παω και οτι θα αρεσει σε οποιο μουνι παω εκει

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Τύπε και η Mariposa ανέβαζε φωτογραφίες αλλά όταν πήγε survivor έπεσαν οι μάσκες.

Έχουμε πει μαζί και ορισμένα πράγματα, έχουμε κάνει και live στο «νήμα» μας.

Αν την συγκρίνεις με μπουρδέλα ή με μαύρες της Αφρικής μπορείς να την πεις και καλή. Αλλά ο άνθρωπος φάνηκε να ψάχνει κάτι καλό.

Έλα p.m. να σου πω.
exeiς τιποτα καλο να προτεινης η για αλλη μια φορα κανεις μονο τον εξυπνακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom