Ρε φιλαρακι αφου τα 200ευρα τα εχεις για πασατεμπο πώς και δεν βρισκεις καμια γκομενα;Ξερεις ποσες κανουν κρα για τα λεφτα;
Εφοσον λες εισαι εμφανισιμος και οχι κανας χοντρος ασχημομουρης δεν θελει πολυ.
Εγω πχ εχω μια γκομενα πουτανακι.Ερχεται μαζι μου γιατι γαμαω καλα αλλα επειδη δεν εχω φραγκα βγαινει με εναν μπουνταλα φραγκατο και του τα μασαει.Του καθεται μεν αλλα για τα ματια του κοσμου.Για καλο δυνατο σεξ ερχεται μαζι μου και δεν της δινω ουτε μισο ευρω.Στον αλλον παει για να περναει καλα,εστιατορια,καφεδες,ποτα αλλα στις 5 φορες η μια του σηκωνεται.
Ξερεις ποσα τετοια πουτανακια κυκλοφορουν;
Με τα φραγκα που εχεις κ την εμφανιση αν εχεις παρεες κ κυκλοφορεις ειναι ευκολο να σου κατσει γκομενα πολυ καλη απο εμφανιση κ να περνας καλα αφου δεν θες δεσμευσεις.
Εγω ειμαι εμφανισιμος και βρισκω γκομενα σχετικα ευκολα αλλα μολις δουν οτι εχω παλιο αυτοκινητο,λιγα φραγκα κλπ καθονται μονο για το σεξ και ψαχνουν παραλληλα χρηματοδοτη..
Δυστυχως οι ελλεεινιδες ετσι ειναι.Υπαρχουν κ κοριτσια με αξιες κ αρχες αλλα λιγα φιλε..γαμησε τα.
Και εγω με πτυχιο απο ελληνικο πανεπιστημιο κλπ αλλα φιλε μονο το χρημα μετραει για τις περισσοτερες.
Τεσπα για μενα μαλακια το θεωρω αυτο που πας να κανεις.πεταμενα λεφτα.Αν ομως το εχεις απωθημενο βρες κανα αματουρι αλλοδαπο κ ας μιλαει κ σουαχιλι.Πιο καλα θα περασεις ετσι.
Μακρια απο ελλεεινιδες φιλαρακι.Μακρια.