trelokotsidou
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
βλαξ τα εχω ζησει
Δεν απεκτησα αποψη απο διαβασμα οπως εσυ
έχω ζήσει κουμουνισμο στην βουλγαρια ρουμανια σαν φοιτητης δυο χρονια
Τα υπολοιπα που λες ειναι αδιάφορα
Εγω το εζησα γιανδυο χρονια καθως κ την μεταλαγη σε ακρατο καπιταλισμο, εσυ τα δθαβαζεις
Ειναι ακαταλληλοι αυτοι οθ λαοι, μακραν χειροτεροι αποντους δικους μας στοκους του κκε
Εξ ου κ τωρα ζουν το 80% τρις χειροτερα απ οτι τοτε
Εξαιρεση μονο οι τσεχοι που οντως ηταν ανωτερος ποιοτικα λαος με κουλτουρα κι επιπεδο και ξεχωριζουν και επι μπλοκ αλλα και σημερα στην ΕΕ, και φυσικά ΔΕΝ μπηκαν ενω μπορουν σρην Ευρωζωνη, εξ ου και ζουν σε πολυ καλυτερο επιπεδο καθημερινοτητας απο τους αλλους ταλαιοωρους ανατολικους
Τελος
ο εντολεας της δολοφονιας ειναι νεκρος .... και οι ψυχες των παιδιων αναπαυτηκαν .....
βλαξ τα εχω ζησει
Δεν απεκτησα αποψη απο διαβασμα οπως εσυ
έχω ζήσει κουμουνισμο στην βουλγαρια ρουμανια σαν φοιτητης δυο χρονια
Ελευθερώνεται ο Ριχάρδος μετά την γκάφα της ΕΛ.ΑΣ
Ελευθερώνεται ο Ριχάρδος μετά την γκάφα της ΕΛ.ΑΣ
Του κλασαν τ΄αρχίδια του Ριχαρδου
τζαμπα 28 σελιδες ευφυιας που σπαταλησαμε στο bou
Βιλνιους που πηγα πριν 25 μερες, πορσε μερσεντες bmw σε αφθονια οπως εχουμε εμεις τα 1400αρια..πολη καθαρη συγκροτημενη και πολυ κυριλε κοσμος,δυστυχως μας εχουν ξεπερασει προ πολλου..Πήγες 2 χρόνια βουλγαρία , ρουμανία για "σπουδές" και έμαθες τα πάντα περί κομμουνισμού. Παπάρια έμαθες .
Η ουγγαρία είναι χειρότερα ;;;
Η Σλοβακία είναιχειρότερα ;;;;
ΟΙ 3 βαλτικές δημοκρατίες, ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ;;;;;
Η ΚΡΟΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ;;;;;;;;;;;
ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ 100% ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ ΜΑΡΞ - ΕΓΚΕΛΣ.
Όποιος δεν το έχει διαβάσει, δεν δικαιούται να έχει άποψη .
Αν έχει , αξίζει μόνο για να τη βάλει στον κώλο του.
μην χαλιεσαι τυπε, μαθαμε πολλα ομως για το χρυσο σαν κοσμημα > :-( :S
Να αρχίσουν άμεσα πάλι οι διαφημίσεις.
Πολλοί άρχισαν να ανησυχούν για το μεροκάματα στα σάπιοκάναλα.
Βιλνιους που πηγα πριν 25 μερες, πορσε μερσεντες bmw σε αφθονια οπως εχουμε εμεις τα 1400αρια..πολη καθαρη συγκροτημενη και πολυ κυριλε κοσμος,δυστυχως μας εχουν ξεπερασει προ πολλου..
Αλεξη τον ηπιαμε..Καθαρισε ο Δημητρακοπουλος και ο Κούγιας...Δεν βλεπω κανεναν λογο να την σκαπουλαρει