Νέα

Συνελήφθη γνωστό μονδέλο με 7 κιλάκια κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656

Δεν ηξερε τιποτα λεει για την κοκα :2funny: δεν ηξερε τι εκανε ο συντροφος της λεει, μονο οτι ειναι παρθενα δεν μας ειπε ακομα:grin:
πόσες φορές θα το πούμε τύπε; οι γυναίκες είναι αγγελουδάκια ανίκανα για εγκληματικότητα. Αν κάνουν κάτι, ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιος άντρας θα φταίει

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
ο εισαγγελατος τωρα τα βγαζει ολα στη φορα .....

τυπε ο εισαγγελατος ειναι ικανος να παρει συνεντευξη και απο τη χεστρα που εριξε την κοκα το μουνετο πριν την μπαγλαρωσουν :confused: :confused: :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656

Δεν ηξερε τιποτα λεει για την κοκα :2funny: δεν ηξερε τι εκανε ο συντροφος της λεει, μονο οτι ειναι παρθενα δεν μας ειπε ακομα:grin:

τυπε ο πιρφορος χυστης θα το παρει ολο πανω του και θα του κανουν την σουφρα σαν στεφανι της πρωτομαγιας στη στενη,και το μουνετο τα εριξε ολα σ'αυτον και θα βγει λαδι :confused::confused::confused:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.739
Πόντοι
3.656
τυπε ο πιρφορος χυστης θα το παρει ολο πανω του και θα του κανουν την σουφρα σαν στεφανι της πρωτομαγιας στη στενη,και το μουνετο τα εριξε ολα σ'αυτον και θα βγει λαδι :confused::confused::confused:
ναι, τον έχω ικανό. Να παίξει τον Λευκό ιππότη και να χαντακώσει ο ίδιος τον εαυτό του. Κι αυτή να είναι έξω και να γλεντάει

• Like
Αντιδράσεις: obi1

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
ναι, τον έχω ικανό. Να παίξει τον Λευκό ιππότη και να χαντακώσει ο ίδιος τον εαυτό του. Κι αυτή να είναι έξω και να γλεντάει

και μετα το κρεμασμα που του εκανε τυπε,οταν αποφυλακιστει θα την παρακαλαει ακομα να τον παντρευτει :headbang::headbang::headbang:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Πολυχρονοπουλου τωρα μαζι με βαψομαλλια Θανο στο Εψιλον:wanker::confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τι να βγει λαδι τύπε, στην μπουζού ειναι ηδη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πόσες φορές θα το πούμε τύπε; οι γυναίκες είναι αγγελουδάκια ανίκανα για εγκληματικότητα. Αν κάνουν κάτι, ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιος άντρας θα φταίει
Η Πολυχρονοπούλου εχει ΕΝΤΕΛΩΣ λαθος υπερασπιστικη γραμμη.
Ειλικρινα δεν αντιλαμβανομαι τι μυαλα κουβαλανε καποιοι συναδελφοι.

Ποιος δικαστης θα δωσει σημασια στο παραμυθι "ζω μαζι με καποιον αλλά δεν ειχα ιδεα οτι διακινουσε ναρκωτικα"?

Η σωστη γραμμη ειναι αλλη.
"Ναι, το ηξερα. Τον εβλεπα. Προσπαθουσα να τον πεισω να σταματησει αλλά ηξερα οτι τον εκβιαζαν. Δεν ηθελα να τον χωρισω μολονοτι ηξερα οτι αν τον επιαναν θα θεωρουσαν κι εμενα συνεργο. Ναι, εκανα το λαθος να μην τον καταγγειλω, αλλά δεν μπορούσα να το κανω. Δεν εχω σχεση με την διακινηση, η ευθυνη μου ειναι οτι γνωριζα αλλά δεν μιλουσα".

Υποθαλψη εγκληματια, αντε και απλη συνεργεια σε διακινηση με την μορφη της παραλειψης, 3-4 χρονακια, σε 2 εξω, καλημερα σας.

Αλλά πού μυαλο.
Λες και ειμαστε φοιτητες. Υπερασπιστικη γραμμη "δεν ηξερα δεν γνωριζα δεν εχω καμια σχεση, με κατεστρεψε" για καποιον που συζουσα μαζι του.

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236

Ποιος δικαστης θα δωσει σημασια στο παραμυθι "ζω μαζι με καποιον αλλά δεν ειχα ιδεα οτι διακινουσε ναρκωτικα"?

"Ναι, το ηξερα. Τον εβλεπα. Προσπαθουσα να τον πεισω να σταματησει αλλά ηξερα οτι τον εκβιαζαν. Δεν ηθελα να τον χωρισω μολονοτι ηξερα οτι αν τον επιαναν θα θεωρουσαν κι εμενα συνεργο. Ναι, εκανα το λαθος να μην τον καταγγειλω, αλλά δεν μπορούσα να το κανω. Δεν εχω σχεση με την διακινηση, η ευθυνη μου ειναι οτι γνωριζα αλλά δεν μιλουσα".

Υποθαλψη εγκληματια, αντε και απλη συνεργεια σε διακινηση με την μορφη της παραλειψης, 3-4 χρονακια, σε 2 εξω, καλημερα σας.

Αλλά πού μυαλο.
Λες και ειμαστε φοιτητες. Υπερασπιστικη γραμμη "δεν ηξερα δεν γνωριζα δεν εχω καμια σχεση, με κατεστρεψε" για καποιον που συζουσα μαζι του.
Το ενδεχόμενο να την ειχε τυφλώσει τόσο πολύ ο έρωτας και το αγκάθι να το έβλεπε ροδο όποτε μπορεί η κοπέλα να ειχε πλήρη μεσάνυχτα :think::2funny::hi:?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Το ενδεχόμενο να την ειχε τυφλώσει τόσο πολύ ο έρωτας και το αγκάθι να το έβλεπε ροδο όποτε μπορεί η κοπέλα να ειχε πλήρη μεσάνυχτα :think::2funny::hi:?
Ναι, εβλεπε τα πακετα και νομιζε οτι ηταν ζαχαρη

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
την περναγα ενα μπογιατισμα,τωρα καταλαβα ποια ειναι η ψωλιτσα. :tooth: :tooth: :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
την περναγα ενα μπογιατισμα,τωρα καταλαβα ποια ειναι η ψωλιτσα. :tooth: :tooth: :tooth:
Τελευταια ειχε αδυνατισει και ειχε σπασει πολυ.

Πριν 2-3 χρονια ηταν πραγματικα μια κούκλα.

Το γεγονος οτι εσπασε απο τοτε που γνωρισε αυτον τον λακαμά μαλλον δεν ειναι συμπτωση.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.683
Πόντοι
6.236
Τελευταια ειχε αδυνατισει και ειχε σπασει πολυ.

Πριν 2-3 χρονια ηταν πραγματικα μια κούκλα.

Το γεγονος οτι εσπασε απο τοτε που γνωρισε αυτον τον λακαμά μαλλον δεν ειναι συμπτωση.
Τα είχαν πριν από το Power of love (2019). Ισχυρίστηκε ότι μπήκε στο reality για να ξεπεράσει τον τότε πρόσφατο χωρισμό τους. Όταν βγήκε, την διεκδίκησε και την ξανακέρδισε....bingo!!
Τώρα τι του έβρισκε και είχε φάει τέτοιο κολλημα η γκόμενα μαζί του...περί ορέξεως....
https://www.fthis.gr/celebrity/news...inai-etoimh-na-anebei-ta-skalia-ths-ekklhsias

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.955
Πόντοι
6.256
Στη μπουζου κι αυτη,

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656

Αλλά πού μυαλο.

τυπε μπορει να ηταν ο φαντομας ο τυπος και να μην τον καταλαβε :confused::confused::confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom