enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.734
- Πόντοι
- 3.656
Γιατί όχι ? Και αυτό το σενάριο θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψην
τυπε μπορει να ηταν εθισμενη στους κουραμπιεδες
Γιατί όχι ? Και αυτό το σενάριο θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψην
Θα μπουν βαθια,
Αν δωσουν κανα μεγαλο, θα μπουν βαθια στο χώμα
Ρε τύπε συγνωμη κιολας, να ζεις με καποιον και να μην εχεις αντιληφθει οτι διακινει ναρκωτικα, γελανε και τα σφραγισματα μου δηλαδη.τυπε μπορει να ηταν ο φαντομας ο τυπος και να μην τον καταλαβε
Ρε τύπε συγνωμη κιολας, να ζεις με καποιον και να μην εχεις αντιληφθει οτι διακινει ναρκωτικα, γελανε και τα σφραγισματα μου δηλαδη.
Εδω μια φορα εμεινα ενα βραδυ στο σπιτι της πρωην γκομενας μου, και οταν εκεινη κοιμηθηκε σηκωθηκα και επειδη δεν ειχα τι να κανω εψαχνα το σπιτι της, συρταρια, ντουλαπια, τα παντα για να περασει η ωρα. Βρηκα πιστωτικες καρτες, λογαριασμους, ιατρικες συνταγες, σε ενα βραδυ εμαθα τα παντα για εκεινη, μεχρι και πού εβαζε τα βρακια της. Χώρια το κινητό της που το ξεψαχνισα.
Μεχρι και ενα τετραδιο βρηκα, που εγραφε κατι ψευτικες ιστοριες που ελεγε σε απογευματινές εκπομπες της Θρασκιά βγαινοντας στον αερα τηλεφωνικα για να παιρνει χαρτζιλικι (αυτα τα "εμεινα εγκυος απο τον κουμπαρο αλλά γουσταρω τον αδελφο του αντρα μου, τι να κανω")
Και η αλλη συζει με καποιον κατι χρονια και δεν πηρε χαμπαρι τιποτα
Ασε ρε
FixedΕσυ εισαι καλός. Όταν μου χτυπήσουν και εμένα την πορτα θα σε έχω στα υπόψην. Απλά στην δικιά μας περιπτωση θα είμαι εγώ το θυμα και τα τα ριξουμε όλα στο μουνετο
εγω λεω να κρατησεις το μουνετο και να τα ριξετε ολα στον αλεξ.....Εσυ εισαι καλός. Όταν μου χτυπήσουν και εμένα την πορτα θα σε έχω στα υπόψην. Απλά στην δικιά μας περιπτωση θα είμαι εγώ το θυμα και τα τα ριξουμε όλα στο μουνετο
και για μπουκα καλος ειναι ξερει να ξεψαχνιζει.Εσυ εισαι καλός. Όταν μου χτυπήσουν και εμένα την πορτα θα σε έχω στα υπόψην. Απλά στην δικιά μας περιπτωση θα είμαι εγώ το θυμα και τα τα ριξουμε όλα στο μουνετο
To ωραιοτερο ηταν οτι της το ειπα την επομενη ημερα οτι εψαξα τα παντα και καταχαρηκε, "αρα ενδιαφερεσαι πραγματικα για μενα"
επικο ποστ αυτο καθε μερα πρεπει να βγαινει στον αφρο.
Ρε τύπε συγνωμη κιολας, να ζεις με καποιον και να μην εχεις αντιληφθει οτι διακινει ναρκωτικα, γελανε και τα σφραγισματα μου δηλαδη.
Εδω μια φορα εμεινα ενα βραδυ στο σπιτι της πρωην γκομενας μου, και οταν εκεινη κοιμηθηκε σηκωθηκα και επειδη δεν ειχα τι να κανω εψαχνα το σπιτι της, συρταρια, ντουλαπια, τα παντα για να περασει η ωρα. Βρηκα πιστωτικες καρτες, λογαριασμους, ιατρικες συνταγες, σε ενα βραδυ εμαθα τα παντα για εκεινη, μεχρι και πού εβαζε τα βρακια της. Χώρια το κινητό της που το ξεψαχνισα.
Μεχρι και ενα τετραδιο βρηκα, που εγραφε κατι ψευτικες ιστοριες που ελεγε σε απογευματινές εκπομπες της Θρασκιά βγαινοντας στον αερα τηλεφωνικα για να παιρνει χαρτζιλικι (αυτα τα "εμεινα εγκυος απο τον κουμπαρο αλλά γουσταρω τον αδελφο του αντρα μου, τι να κανω")
Ασε ρε
σου θυμιζει τιποτα το τετραδιο τυπεΡε τύπε συγνωμη κιολας, να ζεις με καποιον και να μην εχεις αντιληφθει οτι διακινει ναρκωτικα, γελανε και τα σφραγισματα μου δηλαδη.
Ασε ρε
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑσου θυμιζει τιποτα το τετραδιο τυπε
To ωραιοτερο ηταν οτι της το ειπα την επομενη ημερα οτι εψαξα τα παντα και καταχαρηκε, "αρα ενδιαφερεσαι πραγματικα για μενα"
Δεν χρειαζεται τύπε, την δικη μας ιστορια αν αποφασισω ποτέ να γραψω σε βιβλιο θα γινει εως και σηριαλ.τυπε επρεπε να της πεις να σου γραψει κι εσενα μια δακρυβρεχτη ιστορια να βγεις στη θρασκια
αδυνατισε?Δεν χρειαζεται τύπε, την δικη μας ιστορια αν αποφασισω ποτέ να γραψω σε βιβλιο θα γινει εως και σηριαλ.
Δεν ειχε καλο τελος ομως
Δεν χρειαζεται τύπε, την δικη μας ιστορια αν αποφασισω ποτέ να γραψω σε βιβλιο θα γινει εως και σηριαλ.
Δεν ειχε καλο τελος ομως
μην τα ισοπεδωνεις ολα.αδυνατισε?
Δεν χρειαζεται τύπε, την δικη μας ιστορια αν αποφασισω ποτέ να γραψω σε βιβλιο θα γινει εως και σηριαλ.
Δεν ειχε καλο τελος ομως
Αυτη σε καταλαβε οτι γραφεις στο μπου και καλησπεριζεις τις νεοεισερχομενες στο χώρο?Ρε τύπε συγνωμη κιολας, να ζεις με καποιον και να μην εχεις αντιληφθει οτι διακινει ναρκωτικα, γελανε και τα σφραγισματα μου δηλαδη.
Ασε ρε
και γω καμενος ειμαι απο χθες ξεχασα να βαλω αντιλιακο.απο καμμενες στην ελλαδα αλλο τιποτα τυπε