Νέα

Ποτά μπόμπες σε μαγαζί στην Ιερά Οδό. Τα έφτιαχναν στην ταράτσα. Ποιο είναι το μαγαζί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Τα κωλόμπαρα ειναι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Αυτό το μαγαζί είναι μπαρ του κώλου, όχι κωλόμπαρο. Τη γλώσσα μου την έδωσαν ελληνική που λέει και ο ποιητής.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.301
Πόντοι
3.936
Μια αλλη λυση ειναι να παιρνεις σπανιο ποτο με χαρακτηριστικη γευση. Πχ Jack Daniels ξεχωριζει αμεσως αν ειναι μπομπα.
Πριν 10-15 χρόνια ήπια την πρώτη μπόμπα. Μαγαζί μεγάλο στην επαρχία. Ζήτησα jack Daniel's. Στην πρώτη γουλιά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά...! Στην 2η τυπε βρέθηκα στην τουαλέτα και ταυτόχρονα εμετό κ διάρροια. Καμία ώρα ήμουν σε αυτή την φάση. Μετά δεν μπορούσα να πάρω τσ πόδια μου. Αππ τότε έμαθα να της ξεχωρίζω και πως εαν κάτι δεν μαρεσει από την αρχή το αφήνω στην άκρη. Έχω δοκιμάσει κ άλλες μπόμπες και πλέον τηε ξεχωρίζω αλλά αυτή ήταν πυρηνική.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Πριν 10-15 χρόνια ήπια την πρώτη μπόμπα. Μαγαζί μεγάλο στην επαρχία. Ζήτησα jack Daniel's. Στην πρώτη γουλιά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά...! Στην 2η τυπε βρέθηκα στην τουαλέτα και ταυτόχρονα εμετό κ διάρροια. Καμία ώρα ήμουν σε αυτή την φάση. Μετά δεν μπορούσα να πάρω τσ πόδια μου. Αππ τότε έμαθα να της ξεχωρίζω και πως εαν κάτι δεν μαρεσει από την αρχή το αφήνω στην άκρη. Έχω δοκιμάσει κ άλλες μπόμπες και πλέον τηε ξεχωρίζω αλλά αυτή ήταν πυρηνική.

Γενικα, η βασικη συμβουλη σε καθε απειρο ατομο, ειναι να διαλεξει ενα επωνυμο ποτο που του αρεσει (οπως το τζακ ντανιελς πχ), και ξεκινησει να το πινει οσο συχνα πινει αλκοολ. δηλαδη παρε για την καβα του σπιτιου σου 2 μπουκαλακια να εχεις παντα, και οταν βγαινεις εξω σε αμφιβολα μαγαζια, παιρνε μονο αυτο. Ετσι θα ξερεις ακριβως την γευση του ποτου σου, και μολις πιεις μιση γουλια μπομπα θα το καταλαβεις αμεσως.

Ευτυχως για μας τα πρεζακια, το αλκοολ ειναι ανευ σημασιας οπου κι αν παμε :rockon:

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Υπάρχει και η λύση του χυμού η του λικέρ πχ Baileys όπως και να μην πηγαίνει ο κόσμος σε τέτοια κολομάγαζα να δούμε μετά τα μουνόπανα τι θα κάνουν ? αλλά ο κόσμος είναι χαζός δεν βάζει μυαλό.

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.315
Πόντοι
1.446
τυπε θα ερχεσαι σε εμενα να αγοραζεις σαλεπακι που το εβρασα πρωτη φορα το 1934 και απο τοτε το ξαναζεσταινω καθε χρονο,και θα εισαι ενταξει :confused: :confused: :confused:

++.jpg
Ελπίζω να είσαι κοντά στην Αχαρνών για να φάω πρώτα ένα φαλάφελ από πάκικο μαγαζί
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τυπε ειχαν ομως iso :wanker: :wanker: :wanker:
οχι οτι κι οτι :confused: :confused: :confused:
Μας δώσανε iso από πακιστανική εταιρεία:confused::confused::confused:

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Οπως ειπαν και οι παραπανω, έτσι και εγώ, έχω μάθει 2,3 μαρκες τζιν που είναι αρκετα "premium" και τις έχουν μόνο σε συγκεκριμενα μαγαζια, οπότε ξερεις οτι δεν ειναι μπόμπα, καθώς τα έχεις δοκιμάσει και σπίτι σου.

Για τα υπολοιπα μαγαζια, μπυρίτσα και κρασάκι, και τα 2 σφραγισμένα.

Μας τα έχουν κοψει όλα, τα μπουρδέλα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom