You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποτά μπόμπες σε μαγαζί στην Ιερά Οδό. Τα έφτιαχναν στην ταράτσα. Ποιο είναι το μαγαζί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 46
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Πριν 10-15 χρόνια ήπια την πρώτη μπόμπα. Μαγαζί μεγάλο στην επαρχία. Ζήτησα jack Daniel's. Στην πρώτη γουλιά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά...! Στην 2η τυπε βρέθηκα στην τουαλέτα και ταυτόχρονα εμετό κ διάρροια. Καμία ώρα ήμουν σε αυτή την φάση. Μετά δεν μπορούσα να πάρω τσ πόδια μου. Αππ τότε έμαθα να της ξεχωρίζω και πως εαν κάτι δεν μαρεσει από την αρχή το αφήνω στην άκρη. Έχω δοκιμάσει κ άλλες μπόμπες και πλέον τηε ξεχωρίζω αλλά αυτή ήταν πυρηνική.Μια αλλη λυση ειναι να παιρνεις σπανιο ποτο με χαρακτηριστικη γευση. Πχ Jack Daniels ξεχωριζει αμεσως αν ειναι μπομπα.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
Πριν 10-15 χρόνια ήπια την πρώτη μπόμπα. Μαγαζί μεγάλο στην επαρχία. Ζήτησα jack Daniel's. Στην πρώτη γουλιά κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά...! Στην 2η τυπε βρέθηκα στην τουαλέτα και ταυτόχρονα εμετό κ διάρροια. Καμία ώρα ήμουν σε αυτή την φάση. Μετά δεν μπορούσα να πάρω τσ πόδια μου. Αππ τότε έμαθα να της ξεχωρίζω και πως εαν κάτι δεν μαρεσει από την αρχή το αφήνω στην άκρη. Έχω δοκιμάσει κ άλλες μπόμπες και πλέον τηε ξεχωρίζω αλλά αυτή ήταν πυρηνική.
Γενικα, η βασικη συμβουλη σε καθε απειρο ατομο, ειναι να διαλεξει ενα επωνυμο ποτο που του αρεσει (οπως το τζακ ντανιελς πχ), και ξεκινησει να το πινει οσο συχνα πινει αλκοολ. δηλαδη παρε για την καβα του σπιτιου σου 2 μπουκαλακια να εχεις παντα, και οταν βγαινεις εξω σε αμφιβολα μαγαζια, παιρνε μονο αυτο. Ετσι θα ξερεις ακριβως την γευση του ποτου σου, και μολις πιεις μιση γουλια μπομπα θα το καταλαβεις αμεσως.
Ευτυχως για μας τα πρεζακια, το αλκοολ ειναι ανευ σημασιας οπου κι αν παμε
Το εσανς για τζιν είναι το πιο εύκολο να βρεις στα είδη ζαχαροπλαστικής..Η κρασι σε κλειστο μπουκαλι η Gordon's που δε μπορει να νοθευτει
Le Blanc
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 4.315
- Πόντοι
- 1.446
Ελπίζω να είσαι κοντά στην Αχαρνών για να φάω πρώτα ένα φαλάφελ από πάκικο μαγαζίτυπε θα ερχεσαι σε εμενα να αγοραζεις σαλεπακι που το εβρασα πρωτη φορα το 1934 και απο τοτε το ξαναζεσταινω καθε χρονο,και θα εισαι ενταξει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μας δώσανε iso από πακιστανική εταιρείατυπε ειχαν ομως iso
οχι οτι κι οτι
SotirisCP3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 889
- Πόντοι
- 81
Οπως ειπαν και οι παραπανω, έτσι και εγώ, έχω μάθει 2,3 μαρκες τζιν που είναι αρκετα "premium" και τις έχουν μόνο σε συγκεκριμενα μαγαζια, οπότε ξερεις οτι δεν ειναι μπόμπα, καθώς τα έχεις δοκιμάσει και σπίτι σου.
Για τα υπολοιπα μαγαζια, μπυρίτσα και κρασάκι, και τα 2 σφραγισμένα.
Μας τα έχουν κοψει όλα, τα μπουρδέλα!
Για τα υπολοιπα μαγαζια, μπυρίτσα και κρασάκι, και τα 2 σφραγισμένα.
Μας τα έχουν κοψει όλα, τα μπουρδέλα!