Νέα

Συνελήφθη γνωστό μονδέλο με 7 κιλάκια κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.196
Πόντοι
486

Εντάξει παιδιά μην αγχώνεστε... Θα είναι έξω το κορίτσι μας... Τα πήρε όλα πάνω του ο παπάρας.....

Tzimakos99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2021
Like
423
Πόντοι
21
ΚΑΤΑΘΕΣΗ αστυνομικού :
//Παράλληλα, η πληροφορία ανέφερε ότι οι ανωτέρω πωλούν την κοκαΐνη έναντι του χρηματικού ποσού των 40.000 € το κιλό ενώ τέλος ότι ο ανωτέρω άνδρας κατά το παρελθόν εργαζόταν σε διάφορα πόστα σε νυχτερινά καταστήματα του κέντρου των Αθηνών».//

σας ειχα πει πενήντα ευρω το γραμμάριο , ενώ συναγωνιστής ειχε πει 80 ευρω
Επεσα μεςα γιατι μονο ΣΤΟ ροδέλα dot com , θα διαβάζετε σωστες πληροφορίες

ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
η ελληνική δικαιοσύνη στη γενικότητα της,
διότι σημασία έχει η ανάκριση αν και πόσο ικανοί είναι και τι μέσα έχουν για να συλλέξουν στοιχεία , να διασταυρώσουν αυτά και να καταλήξουν σε συμπέρασμα για τους εμπλεκόμενους,
ο ΠΚ τι ποινές προβλέπει και πως εκτίονται αυτές κοκ.
λίγα είναι 9 εκτιθέντα για μεσολαβητή;
και ναι, και όχι, όσον αφορά τη συλλογή πληροφοριών για τα μεγάλα κεφάλια. Ας πούμε κάποιος κακοπροαίρετος (εγώ δεν είμαι αυτός) μπορεί να πιστεύει ότι δεν θα μιλήσουν, αυτός θα πάρει τα πάντα επάνω του (σα γνήσιος Λευκός Ιππότης), αυτή θα φάει την ελάχιστη δυνατή ποινή, θα έχουν προστασία μέσα στη φυλακή, και θα βγούνε σε λίγα χρόνια με ένα παχυλό λογαριασμό σε κάποια Τραπεζική Θυρίδα, ενώ παράλληλα θα έχουν έτοιμη κάποια δουλειά να αποκατασταθούν

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
ποια θα προξενευει τωρα στην εκπομπη του θανου? :think:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.016
Πόντοι
3.346
Απο την ποσοτητα καταλαβαινεις οτι ειναι μεγαλο κυκλωμα..
οποτε και αυτη παιζει να ηταν για τα καλα μεσα στο κολπο.

valkirios

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Το μισό μύριο ζημιά ποιος θα το αποκαταστήσει στον Pablo??

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
:coffee:

exofillo11-9.jpg
Αυτός ο Στέφανος Χίος, χωρίς πλάκα όμως, όπως και μερικοί άλλοι, πρέπει να διδάσκει σε πανεπιστήμιο ΠΩΛΗΣΕΙΣ. Ο τύπος έχει καταφέρει, παρά την τεράστια κρίση στον έντυπο τύπο να βαστάει μια επιχείρηση. Τι πήγαν να τον φάνε; τι δικαστήρια; Τι κρατήσεις; τι αγωγές... ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΛΕΒΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ Ή ΤΑ SITES ΤΟΥ...

Του βγάζω το καπέλο. Καλά κάνει. Αφού υπάρχουν τέτοιοι που τον αγοράζουν κιόλας...

Δεν τον αξιολογώ ως δημοσιογράφο, δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε μπορώ να αποδείξω αν λέει αλήθειες ή ψέματα. Άσχετα αν στην υπόθεση του βιτριολιού έβαλε εξώφυλλα πιθανών δραστών ανθρώπους άσχετους... Το πιθανότερο είναι να είναι ψεύτης και χυδαίος. Αυτό ναι, το αξιολογώ έτσι. Χυδαιότητα στο φουλ.

Στέκομαι και αλλού - στέκομαι στο γεγονός του πώς και με ποιο τρόπο επιβιώνει; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΠΧ Η ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ Ή Ο ΣΚΑΙ? Εδώ θα μου πεις ο πρόσφατα αποφυλακισθείς κύριος Σώρας συνεχίζει το έργο του, δεν θα το κάνει ο Χίος; που στο κάτω κάτω κρύβεται πίσω από μία "ελευθερία του Τύπου".

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.025
Πόντοι
6.515
Αυτός ο Στέφανος Χίος, χωρίς πλάκα όμως, όπως και μερικοί άλλοι, πρέπει να διδάσκει σε πανεπιστήμιο ΠΩΛΗΣΕΙΣ. Ο τύπος έχει καταφέρει, παρά την τεράστια κρίση στον έντυπο τύπο να βαστάει μια επιχείρηση. Τι πήγαν να τον φάνε; τι δικαστήρια; Τι κρατήσεις; τι αγωγές... ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΣ.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΦΛΕΒΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ Ή ΤΑ SITES ΤΟΥ...

Του βγάζω το καπέλο. Καλά κάνει. Αφού υπάρχουν τέτοιοι που τον αγοράζουν κιόλας...

Δεν τον αξιολογώ ως δημοσιογράφο, δεν έχω ούτε τις γνώσεις, ούτε μπορώ να αποδείξω αν λέει αλήθειες ή ψέματα. Άσχετα αν στην υπόθεση του βιτριολιού έβαλε εξώφυλλα πιθανών δραστών ανθρώπους άσχετους... Το πιθανότερο είναι να είναι ψεύτης και χυδαίος. Αυτό ναι, το αξιολογώ έτσι. Χυδαιότητα στο φουλ.

Στέκομαι και αλλού - στέκομαι στο γεγονός του πώς και με ποιο τρόπο επιβιώνει; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΜΕ ΑΓΩΓΕΣ ΠΧ Η ΜΠΑΚΟΔΗΜΟΥ Ή Ο ΣΚΑΙ? Εδώ θα μου πεις ο πρόσφατα αποφυλακισθείς κύριος Σώρας συνεχίζει το έργο του, δεν θα το κάνει ο Χίος; που στο κάτω κάτω κρύβεται πίσω από μία "ελευθερία του Τύπου".
το οτι επιβιωνει αυτος δεν δειχνει και την καταντια σου "σοβαρου" τυπου των ολιγαρχων? :think:

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
το οτι επιβιωνει αυτος δεν δειχνει και την καταντια σου "σοβαρου" τυπου των ολιγαρχων? :think:
την καταντια του κοινου διχνει τυπε, οσο χαλια κι αν ειναι ο μεινστριμ τυπος, θες πολλα κιλα μαλακιας για να δωσεις λεφτα στο βλαμμενο το Χιο που κυκλοφορει με υφος ειμαι παραγοντας γλυφτε μου τις πατουσες απο τοτε που του βαλανε 24/7 αστυνομικη συνοδεια.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Nα μας δωσει ο Alex τα φωτα του για τις αποδιδόμενες κατηγορίες.
Ειδος κακουργηματος,ποινες,ευρος αυτών,τυχον ελαφρυντικά ,κλπ κλπ...
ΑΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΙΣ!!!
ΓΙΑ ΠΑΜΕΕΕΕ!!
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Αυτά παθαίνει όποιος είναι άμυαλος και θέλει άκοπο, εύκολο κέρδος. Εύκολο είναι μόνο το τίποτα.
.Απ την άλλη εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε όλα τα ναρκωτικά να γίνουν νόμιμα(για αγορά απο μια ηλικία και πάνω). Να δείς πως θα έπεφτε η αξία τους απο τη μια μέρα στην άλλη. Μεγαλύτερη μαλακία απ το να βάζεις αυτά τα δηλητήρια στον οργανισμό σου δεν υπάρχει.. Αν θες να φτιαχτείς κάνε μια προπόνηση bjj ή πυγμαχία ή ακόμα καλύτερα πάρε μια μουνάρα βίζιτα να απολαύσεις γαμήσι και να κάνεις και καλό στον εαυτό σου.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.199
Πόντοι
34.538
Ο Κεχαγιογλου ανελαβε την υπερασπιση της κοπελας...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.331
Πόντοι
2.356
Αυτά παθαίνει όποιος είναι άμυαλος και θέλει άκοπο, εύκολο κέρδος. Εύκολο είναι μόνο το τίποτα.
.Απ την άλλη εγώ πιστεύω ότι θα έπρεπε όλα τα ναρκωτικά να γίνουν νόμιμα(για αγορά απο μια ηλικία και πάνω). Να δείς πως θα έπεφτε η αξία τους απο τη μια μέρα στην άλλη. Μεγαλύτερη μαλακία απ το να βάζεις αυτά τα δηλητήρια στον οργανισμό σου δεν υπάρχει..
Αν θες να φτιαχτείς κάνε μια προπόνηση bjj ή πυγμαχία ή ακόμα καλύτερα πάρε μια μουνάρα βίζιτα να απολαύσεις γαμήσι και να κάνεις και καλό στον εαυτό σου.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
Ως προς το άλλο που λες, συνήθως όσοι παίρνουν τη κοκα κάνουν όλα αυτά που είπες και με καλύτερη απόδοση ή έτσι τουλαχιστον νομίζουν. Έχω ακούσει πως η κόκα σε κάνει ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΕ ΟΛΑ. Και μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό. Δεν εξηγείται αλλιώς να είναι τόσο ακριβή και περιζήτητη ρε παιδιά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο Κεχαγιογλου ανελαβε την υπερασπιση της κοπελας...

Κλασσικά.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
Ως προς το άλλο που λες, συνήθως όσοι παίρνουν τη κοκα κάνουν όλα αυτά που είπες και με καλύτερη απόδοση ή έτσι τουλαχιστον νομίζουν. Έχω ακούσει πως η κόκα σε κάνει ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟ. ΣΕ ΟΛΑ. Και μου έκανε τρομερή εντύπωση αυτό. Δεν εξηγείται αλλιώς να είναι τόσο ακριβή και περιζήτητη ρε παιδιά;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Κλασσικά.

Δεν εχω δοκιμασει ποτε να ξερω,αλλα πιστευω απλα σου δινει την ψευδαισθηση,σου ρουφαει την ενεργεια και στο τελος σε αποτελειωνει

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216

νομιζω οτι λεφτα βγαζει απο την επιδοτηση των δημοσιογραφικων εντυπων που πουλα και οχι απο τις μερικες εκατονταδες πωλησεις τους. αλλωστε εχω την κακια εντυπωση οτι η συζυγος του εργαζετε στην ευπ και κρατα απο τα αρχιδια αρκετα σκουπιδια του ελληνικου πολιτικου βιου

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom