barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.261
- Πόντοι
- 5.506
για τον barock ρώτησα πασά μου...
τεσπα σας καληνυχτώ παίδες μου...
πάω να τον πάρω κι εγώ.
καλό σκ σε όλους.
Όχι, δεν είμαι δικηγόρος.
για τον barock ρώτησα πασά μου...
τεσπα σας καληνυχτώ παίδες μου...
πάω να τον πάρω κι εγώ.
καλό σκ σε όλους.
Δεν μπορω να κανω κουβεντα καφενιου sorry....Θα ασχοληθει η ΕΥΠ με ενα τσογλανι που διεσχιζε τον πλανητη με μια τσαντα κοκαινη?
Οχι ρε παλικαρι μου, να μου το εξηγησεις. Ειναι θεμα εθνικης ασφαλειας η 19χρονη με την κοκαινη και πρεπει να ασχοληθει η εθνικη υπηρεσια πληροφοριων? Και επειδη μου φαινεται παραδοξο και ακυρο, ειναι κουβεντα καφενειου?Δεν μπορω να κανω κουβεντα καφενιου sorry....
Αν την εκτελεσουν και με το υποστρωμα που θα εχουν καλλιεργησει οι Τατιανες και οι υπολοιποι βγουν 50 ουγκανα στο δρομο και ξεκοιλιασουν οσους Κινεζουν βρουν και καψουν τα Κινεζο-μαγαζα να σε δω τοτε τι θεμα ειναι, τραβα βγαλε κανα διαζυγιο τωρα και ασε τι πρεπει να κανει ΕΥΠ.Οχι ρε παλικαρι μου, να μου το εξηγησεις. Ειναι θεμα εθνικης ασφαλειας η 19χρονη με την κοκαινη και πρεπει να ασχοληθει η εθνικη υπηρεσια πληροφοριων? Και επειδη μου φαινεται παραδοξο και ακυρο, ειναι κουβεντα καφενειου?
Οχι ρε παλικαρι μου, να μου το εξηγησεις. Ειναι θεμα εθνικης ασφαλειας η 19χρονη με την κοκαινη και πρεπει να ασχοληθει η εθνικη υπηρεσια πληροφοριων? Και επειδη μου φαινεται παραδοξο και ακυρο, ειναι κουβεντα καφενειου?
εσυ τυπε πουλας πιρφορινη που ειναι πιο βαρυ ναρκωτικο :SΑν το μεγαλωνει βλακωδως, μια χαρα πρεπει να την αναμενει την καταληξη. Εσυ κι εγω δηλαδη γιατι δεν πουλησαμε κοκαινη?
σιγα ρε τυπε μη κυρρηξουμε και πολεμο στην Κινα για μια ελλεηνιδαΑν την εκτελεσουν και με το υποστρωμα που θα εχουν καλλιεργησει οι Τατιανες και οι υπολοιποι βγουν 50 ουγκανα στο δρομο και ξεκοιλιασουν οσους Κινεζουν βρουν και καψουν τα Κινεζο-μαγαζα να σε δω τοτε τι θεμα ειναι, τραβα βγαλε κανα διαζυγιο τωρα και ασε τι πρεπει να κανει ΕΥΠ.
Δεν μιλησα για πολεμο αλλα με τη συσταση της Ελληνικης κοινωνιας ιδιαιτερα μετα μνημονιου (Χρυση Αυγη, Ρουβικωνες, Αναρχικοι) ολα ειναι πιθανασιγα ρε τυπε μη κυρρηξουμε και πολεμο στην Κινα για μια ελλεηνιδα
Ειναι θεμα ποσοτητας,αλλο μια τσαντα,αλλο μια καραβιά.Θα ασχοληθει η ΕΥΠ με ενα τσογλανι που διεσχιζε τον πλανητη με μια τσαντα κοκαινη?
Καταρχην για να εκδωθει θα πρεπει να υπαρξει αναλογο αιτημα απο την Ελλαδα δεν εχω δει κατι τετοιο, κατι π.χ που εχει γινει με τον Πασσαρη στην Ρουμανια, και οι φιλοι και συμμαχοι Ρουμανοι αρνηθηκαν ποσο μαλλον οι Κινεζοι που δεν μας ειναι τιποτα.
Θα βγουν τα ουγκανα να μακελεψουν κινεζους αν εκτελεστει η μικρη επειδη θα εχει φτιαξει κλιμα η Τατιανα. Μαλιστα. Γι αυτο πρεπει να ασχοληθει η ΕΥΠ. Εγινε.Αν την εκτελεσουν και με το υποστρωμα που θα εχουν καλλιεργησει οι Τατιανες και οι υπολοιποι βγουν 50 ουγκανα στο δρομο και ξεκοιλιασουν οσους Κινεζουν βρουν και καψουν τα Κινεζο-μαγαζα να σε δω τοτε τι θεμα ειναι, τραβα βγαλε κανα διαζυγιο τωρα και ασε τι πρεπει να κανει ΕΥΠ.
Αλλωστε δεν εχουν γινει τετοια πραγματα στην Ελλαδα ποτε, το περιστατικο με την καμερα το θυμασαι,Θα βγουν τα ουγκανα να μακελεψουν κινεζους αν εκτελεστει η μικρη επειδη θα εχει φτιαξει κλιμα η Τατιανα. Μαλιστα. Γι αυτο πρεπει να ασχοληθει η ΕΥΠ. Εγινε.
Οκ παω να βγαλω κανενα διαζυγιο.
Ναι θυμαμαι κατι αν και πολυ πιτσιρικας τοτε τα συζητουσαν οι μεγαλυτεροι, την ειχε κοπανησει ο ντιλερ και οι επισης "φιλοι" μας Αιγυπτιοι (αυτοι που ειχαν παει να πουλησουν μαγκιες στην Κυπρο καποτε και οι κουμπαροι τους την φορεσαν για τα καλα) συνελλαβαν και ηθελαν να εκτελεσουν κατι μηχανικους και λαδαδες νομιζω οτι ενας πεθανε και στην φυλακη, δεν ειμαι σιγουρος ομως.Και βέβαια η μεταφορά δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα.
Θυμάται κανένας την περίπτωση των Ελλήνων ναυτικών που είχαν συλληφθεί στην Αίγυπτο για ναρκωτικά και είχαν καταδικαστεί σε θάνατο;
Μπααα....
Ακόμη και ο Πάπας είχε παρέμβει για να μην τους κρεμάσουν. Και τι τράβηξαν μέχρι να γίνει η μεταφορά τους.
www.georgakopoulos.org/work/non-fiction-story/%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7/]Γράμματα Από την Κόλαση[/url]
Εκδοση γιατι? Αφου εμεις δεν εχουμε καμια αρμοδιοτητα να δικασουμε την υποθεση.Εχουμε συμφωνια εκδοσης με την Κίνα ρε παιδιά??
Δεν ξερω τυπε,απο μπουρδολογια αλλο τιποτα.Ο πατερας λεει ασφαλίτης,ο κεχαγιόγλου λεει ειδικος σε τετοιου ειδους υποθεσεις.Ολες οι τσατσαρονοβιζιτες της τηλεορασης της εχει παρει ο πονος για το καημενο το κοριτσακι...Εκδοση γιατι? Αφου εμεις δεν εχουμε καμια αρμοδιοτητα να δικασουμε την υποθεση.
Ομαδικη ψυχολογια, 19χρονο κοριτσακι με κουκουλα στο κεφαλι στα νυχια των κιτρινιαρηδων, ΟΚ μετεφερε πρεζα, στην πλειοψηφια του κοινου αυτο δημιουργει συμπαθεια παρολο το οτι υπαρχει το σοβαρο αδικημα. Και να ξερετε κατι οσο απομακρυνομαστε χρονικα απο την τελεση του αδικηματος και πλησιαζουμε προς την εκτελεση της οποιας ποινης η συμπαθεια για αυτην θα μεγαλωνει. Βασικοι κανονες της ψυχολογιας της μαζας.Δεν ξερω τυπε,απο μπουρδολογια αλλο τιποτα.Ο πατερας λεει ασφαλίτης,ο κεχαγιόγλου λεει ειδικος σε τετοιου ειδους υποθεσεις.Ολες οι τσατσαρονοβιζιτες της τηλεορασης της εχει παρει ο πονος για το καημενο το κοριτσακι...