Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 151K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.284
Πόντοι
216
Από Αδις Αμπέμπα εως Χονκ Κονγκ είναι περιπου 7700 χιλιόμετρα. Περιπου 10ωρες ταξιδι το λιγοτερο. Δεν πάς ρε φίλε με κοκκινη μινι φουστα. Δειχνει το ατομο να είναι ζωον Καθαρή νπουρναζογκομενα. Για τις Μυτιληνιές εχω καλυτερη γνώμη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν μπορω να κανω κουβεντα καφενιου sorry....
Οχι ρε παλικαρι μου, να μου το εξηγησεις. Ειναι θεμα εθνικης ασφαλειας η 19χρονη με την κοκαινη και πρεπει να ασχοληθει η εθνικη υπηρεσια πληροφοριων? Και επειδη μου φαινεται παραδοξο και ακυρο, ειναι κουβεντα καφενειου?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Οχι ρε παλικαρι μου, να μου το εξηγησεις. Ειναι θεμα εθνικης ασφαλειας η 19χρονη με την κοκαινη και πρεπει να ασχοληθει η εθνικη υπηρεσια πληροφοριων? Και επειδη μου φαινεται παραδοξο και ακυρο, ειναι κουβεντα καφενειου?
Αν την εκτελεσουν και με το υποστρωμα που θα εχουν καλλιεργησει οι Τατιανες και οι υπολοιποι βγουν 50 ουγκανα στο δρομο και ξεκοιλιασουν οσους Κινεζουν βρουν και καψουν τα Κινεζο-μαγαζα να σε δω τοτε τι θεμα ειναι, τραβα βγαλε κανα διαζυγιο τωρα και ασε τι πρεπει να κανει ΕΥΠ.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Δεν ειναι παντα οι μυστικές υπηρεσιες να ενεργοποιουνται για θέματα εθνικής ασφαλειας.... είναι και για θέματα εθνικού γοήτρου ξέρεις   ;) Αλλά φροντισαν οι εθνοπροδοτες και το χασαμε σαν λαος απο πρόμνημονιακών ετων. Τωρα με το μνημόνιο επδ δεν εχουμε να φαμε κάνουμε και τα βαπορακια στους Νιγηριανοαιθιοπες....  :headbang:  :hi: Καληνυχτα δικηγορε και ευχαριστω για την παρεα κ σημερα!  ;)

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.054
Πόντοι
456
Αν το μεγαλωνει βλακωδως, μια χαρα πρεπει να την αναμενει την καταληξη. Εσυ κι εγω δηλαδη γιατι δεν πουλησαμε κοκαινη?
εσυ τυπε πουλας πιρφορινη που ειναι πιο βαρυ ναρκωτικο :S

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.054
Πόντοι
456
Αν την εκτελεσουν και με το υποστρωμα που θα εχουν καλλιεργησει οι Τατιανες και οι υπολοιποι βγουν 50 ουγκανα στο δρομο και ξεκοιλιασουν οσους Κινεζουν βρουν και καψουν τα Κινεζο-μαγαζα να σε δω τοτε τι θεμα ειναι, τραβα βγαλε κανα διαζυγιο τωρα και ασε τι πρεπει να κανει ΕΥΠ.
σιγα ρε τυπε μη κυρρηξουμε και πολεμο στην Κινα για μια ελλεηνιδα  :uglystupid:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
σιγα ρε τυπε μη κυρρηξουμε και πολεμο στην Κινα για μια ελλεηνιδα  :uglystupid:
Δεν μιλησα για πολεμο αλλα με τη συσταση της Ελληνικης κοινωνιας ιδιαιτερα μετα μνημονιου (Χρυση Αυγη, Ρουβικωνες, Αναρχικοι) ολα ειναι πιθανα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καταρχην για να εκδωθει θα πρεπει να υπαρξει αναλογο αιτημα απο την Ελλαδα δεν εχω δει κατι τετοιο, κατι π.χ που εχει γινει με τον Πασσαρη στην Ρουμανια, και οι φιλοι και συμμαχοι Ρουμανοι αρνηθηκαν ποσο μαλλον οι Κινεζοι που δεν μας ειναι τιποτα.

Άρες, μάρες, κουκουνάρες.

Τι να εκδοθεί και που να εκδοθεί; Αφού δεν έχει διαπράξει αδίκημα στην Ελλάδα. Και ακόμη και αν είχε διαπράξει πρώτα θα δικαστεί εκεί που διέπραξε το αδίκημα.

Αφού καταδικαστεί στο Χονκ Κονγκ θα μπορέσει να ζητήσει να μεταφερθεί στην Ελλάδα για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής της (και να επωφεληθεί από Παρασκευόπουλους, άδειες και μειωμένη έκτιση ποινής).
Και πάλι το αν θα γίνει μεταφορά θα εξαρτηθεί από την εισήγηση του Κινέζου εισαγγελέα και θα είναι απόφαση των σωφρονιστικών αρχών.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Θα βγουν τα ουγκανα να μακελεψουν κινεζους αν εκτελεστει η μικρη επειδη θα εχει φτιαξει κλιμα η Τατιανα. Μαλιστα. Γι αυτο πρεπει να ασχοληθει η ΕΥΠ. Εγινε.

Οκ παω να βγαλω κανενα διαζυγιο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Θα βγουν τα ουγκανα να μακελεψουν κινεζους αν εκτελεστει η μικρη επειδη θα εχει φτιαξει κλιμα η Τατιανα. Μαλιστα. Γι αυτο πρεπει να ασχοληθει η ΕΥΠ. Εγινε.

Οκ παω να βγαλω κανενα διαζυγιο.
Αλλωστε δεν εχουν γινει τετοια πραγματα στην Ελλαδα ποτε, το περιστατικο με την καμερα το θυμασαι,
οταν τελειωσεις με τα διαζυγια ανελαβε και το συμφωνο του ποδολαγνου ψαχνει δικηγορο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και βέβαια η μεταφορά δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα.

Θυμάται κανένας την περίπτωση των Ελλήνων ναυτικών που είχαν συλληφθεί στην Αίγυπτο για ναρκωτικά και είχαν καταδικαστεί σε θάνατο;

Μπααα....

Ακόμη και ο Πάπας είχε παρέμβει για να μην τους κρεμάσουν. Και τι τράβηξαν μέχρι να γίνει η μεταφορά τους.

www.georgakopoulos.org/work/non-fiction-story/%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7/]Γράμματα Από την Κόλαση[/url]

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Εχουμε συμφωνια εκδοσης με την Κίνα ρε παιδιά??

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Και βέβαια η μεταφορά δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα.

Θυμάται κανένας την περίπτωση των Ελλήνων ναυτικών που είχαν συλληφθεί στην Αίγυπτο για ναρκωτικά και είχαν καταδικαστεί σε θάνατο;

Μπααα....

Ακόμη και ο Πάπας είχε παρέμβει για να μην τους κρεμάσουν. Και τι τράβηξαν μέχρι να γίνει η μεταφορά τους.

www.georgakopoulos.org/work/non-fiction-story/%CE%B3%CF%81%CE%AC%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%83%CE%B7/]Γράμματα Από την Κόλαση[/url]
Ναι θυμαμαι κατι αν και πολυ πιτσιρικας τοτε τα συζητουσαν οι μεγαλυτεροι, την ειχε κοπανησει ο ντιλερ και οι επισης "φιλοι" μας Αιγυπτιοι (αυτοι που ειχαν παει να πουλησουν μαγκιες στην Κυπρο καποτε και οι κουμπαροι τους την φορεσαν για τα καλα) συνελλαβαν και ηθελαν να εκτελεσουν κατι μηχανικους και λαδαδες νομιζω οτι ενας πεθανε και στην φυλακη, δεν ειμαι σιγουρος ομως.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Εκδοση γιατι? Αφου εμεις δεν εχουμε καμια αρμοδιοτητα να δικασουμε την υποθεση.
Δεν ξερω τυπε,απο μπουρδολογια αλλο τιποτα.Ο πατερας λεει ασφαλίτης,ο κεχαγιόγλου λεει ειδικος σε τετοιου ειδους υποθεσεις.Ολες οι τσατσαρονοβιζιτες της τηλεορασης της εχει παρει ο πονος για το καημενο το κοριτσακι...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν ξερω τυπε,απο μπουρδολογια αλλο τιποτα.Ο πατερας λεει ασφαλίτης,ο κεχαγιόγλου λεει ειδικος σε τετοιου ειδους υποθεσεις.Ολες οι τσατσαρονοβιζιτες της τηλεορασης της εχει παρει ο πονος για το καημενο το κοριτσακι...
Ομαδικη ψυχολογια, 19χρονο κοριτσακι με κουκουλα στο κεφαλι στα νυχια των κιτρινιαρηδων, ΟΚ μετεφερε πρεζα, στην πλειοψηφια του κοινου αυτο δημιουργει συμπαθεια παρολο το οτι υπαρχει το σοβαρο αδικημα. Και να ξερετε κατι οσο απομακρυνομαστε χρονικα απο την τελεση του αδικηματος και πλησιαζουμε προς την εκτελεση της οποιας ποινης η συμπαθεια για αυτην θα μεγαλωνει. Βασικοι κανονες της ψυχολογιας της μαζας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom