Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Η Κυβερνησαρα δεν δεχεται... Μονο αν βγει ο Κουλης θα φύγει ο νόμος για αυτο βιαζεται ο Σακης να δει αν μπορεσει να την φέρει πίσω, αν μπορεί...

Τώρα για το κορίτσι γνώμη μου είναι ότι όποιος πιστεύει οτι ειναι δίκαιο να την εκτελέσουν ή να φάει 30-40 χρόνια φυλακή είναι επεικως άσχετος. 19 χρονών την σήμερον ημέρα και παλαιότερα δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα. Αλλά της αξίζει να φάει ένα 8-10 χρόνια μέσα για να μάθει το παλιοκόριτσο να λεει στην μάνα της ότι σπουδάζει Αθήνα και σηκώνεται και πάει κ φέρνει Κόκες Αφρική - Ασία που ΟΥΚας να είσαι χέζεσαι ακουγοντας έτοιο δρομολογιο με τετοια αποσκευη
Τύπε, αυτα τα "19 ετων ελα μωρε παιδακι ειναι" ειναι ελληνικες κατασκευες. Ο Γεωργιανος που ματοκυλισε τον μαραθωνιο στην αμερικη 19 ετων ηταν και του επεβαλαν θανατο κανονικοτατα. Αυτα τα "ελα μωρε το παλιοκοριτσο, βαλε της 8 χρονια για να μαθει, ντα κακο κοριτσι" δεν αφορούν άλλες χώρες.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
κρίμα ρε παίδες... πολύ τρομακτικά όσα γράφετε :(
κρίμα να πεθάνει η κοπέλα επειδή έκανε τον ντελιφερά σε σκόνη, τι είναι η σκόνη? ένα φου κάνεις στον αέρα και εξαφανίζεται...

btw εγώ τι πρέπει να κάνω για να μπω κανα 20ημερο στον κορυδαλλό να περάσω ωραία?  :huh:

αν έχετε καμία πρόταση ή κανα μέσον να με χώσει (όχι δεν είμαι θεσσαλονικιός...) να με χώσει μέσα για δυο τρεις βδομάδες... να στανιάρω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.149
Πόντοι
5.506
Δεν ξερω κανεναν λογο. Δεν εχω νομικές γνωσεις. Το αναφερα αυτό ως διαπιστωση, επριδη αναφερθηκε πιο πανω προσπαθεια για εκδοση στην Ελλαδα.

Kατάλαβες Άλεξ τι παίζει; Βγήκε ο ΦΕΛΛΟΣ του σαιτ να σπαμάρει εδώ μέσα και κάποιοι, χωρίς να τους ρίχνω ευθύνες, γράψε γράψε πίστεψαν τις αρλούμπες του.

Ρε τι τραβάμε.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Τύπε, αυτα τα "19 ετων ελα μωρε παιδακι ειναι" ειναι ελληνικες κατασκευες. Ο Γεωργιανος που ματοκυλισε τον μαραθωνιο στην αμερικη 19 ετων ηταν και του επεβαλαν θανατο κανονικοτατα. Αυτα τα "ελα μωρε το παλιοκοριτσο, βαλε της 8 χρονια για να μαθει, ντα κακο κοριτσι" δεν αφορούν άλλες χώρες.
Καταρχην δεν ηταν Γεωργιανος αλλα Τσετσενος μουσουλμανος, οι Γεωργιανοι ειναι ορθοδοξοι οπως εμεις, κατα δευτερον μου συγκρινεις εναν σκληρο τρομοκρατη που σκοτωσε ανθρωπους με ενα βαπορακι ηλικιας 19 ετων. Δευτερον δεν ειμαι απολυτα βεβαιος οτι ηξερε, προσεξε για να σε προλαβω δεν λεω οτι ειναι αθωα αλλα οτι δεν ειμαι βεβαιος οτι ειναι ενοχη και αυτο διοτι δεν εμπιστευομαι τους Κινεζους σε επιπεδο πληροφοριων η Κινα δεν ειναι φιλη χωρα ως προς την Ελλαδα ειναι σε αλλο στρατοπεδο εμεις ανηκωμεν εις την δυση, εαν λοιπον μας ελεγε η Αγγλια ή Γαλλια οτι ειναι ενοχη θα το πιστευα 100% εδω εχω αμφιβολιες χωρις το ξαναλεω να ισχυριζομαι οτι ειναι αθωα.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

Δεν ειπα οτι αφορούν ξένες χώρες ή όχι. ειπα αυτό που θεωρώ δικαιο στην περιπτωση αυτή. Μόνος σου λές ότι είναι καλοζωισμένες και ελληνικές κατασκευές αυτά οποτε το 10ρι μια χαρά θα της κάτσει λες και είναι λίγα χρόνια 10 χρόνια σε κινέζικο μπουντρούμι χωρίς αδειες και χωρίς Παρασκευονόμους. Το τι θα της βάλουν τελικά και τι θα γίνει τελικά ενας Θεός το ξέρει.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.468
Πόντοι
216
Η Κυβερνησαρα δεν δεχεται... Μονο αν βγει ο Κουλης θα φύγει ο νόμος για αυτο βιαζεται ο Σακης να δει αν μπορεσει να την φέρει πίσω, αν μπορεί...

Τώρα για το κορίτσι γνώμη μου είναι ότι όποιος πιστεύει οτι ειναι δίκαιο να την εκτελέσουν ή να φάει 30-40 χρόνια φυλακή είναι επεικως άσχετος. 19 χρονών την σήμερον ημέρα και παλαιότερα δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα. Αλλά της αξίζει να φάει ένα 8-10 χρόνια μέσα για να μάθει το παλιοκόριτσο να λεει στην μάνα της ότι σπουδάζει Αθήνα και σηκώνεται και πάει κ φέρνει Κόκες Αφρική - Ασία που ΟΥΚας να είσαι χέζεσαι ακουγοντας έτοιο δρομολογιο με τετοια αποσκευη
Συμφωνω

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.149
Πόντοι
5.506
Δεν καταλάβατε καλά, ότι λέει ο νόμος. Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό με την ανομία στην Ελλάδα και θέλουμε να περάσει η σάπια νοοτροπία μας και στου διαόλου τη μάνα, στο Χονγκ Κονγκ.

Το "κοριτσάκι" όπως ήξερε και συμφώνησε το πακέτο που θα έπαιρνε για αμοιβή για τη μεταφορά ας φρόντιζε να μάθει και τις επιπτώσεις της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ που θα έκανε. Και ας ζύγιζε το ρίσκο.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν καταλάβατε καλά, ότι λέει ο νόμος. Άντε γιατί έχει παραγίνει το κακό με την ανομία στην Ελλάδα και θέλουμε να περάσει η σάπια νοοτροπία μας και στου διαόλου τη μάνα, στο Χονγκ Κονγκ.

Το "κοριτσάκι" όπως ήξερε και συμφώνησε το πακέτο που θα έπαιρνε για αμοιβή για τη μεταφορά ας φρόντιζε να μάθει και τις επιπτώσεις της ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ που θα έκανε. Και ας ζύγιζε το ρίσκο.
Δεν εχει να κανει με την Ελλαδα, αν την τσακωναν στην Γαλλια π.χ το θεμα θα πουλαγε πολυ λιγοτερο καθως οι νομοι ειναι πανω κατω ιδιοι ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ, εδω μιλαμε για Ασια παιζει αποσπασμα, ισοβια μεχρι να σε παρουν με το φερετρο και τετοια, αυτα δεν παιζουν πουθενα στην Ευρωπη.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.468
Πόντοι
216

Γραφτηκε ότι ειχε πληρωθρι?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.149
Πόντοι
5.506
Δεν εχει να κανει με την Ελλαδα, αν την τσακωναν στην Γαλλια π.χ το θεμα θα πουλαγε πολυ λιγοτερο καθως οι νομοι ειναι πανω κατω ιδιοι ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ, εδω μιλαμε για Ασια παιζει αποσπασμα, ισοβια μεχρι να σε παρουν με το φερετρο και τετοια, αυτα δεν παιζουν πουθενα στην Ευρωπη.

Εννοώ τη ρημάδα την Ελληνική νοοτροπία που έχουμε σε σχέση με την παραβατικότητα τύπε.

Γραφτηκε ότι ειχε πληρωθρι?

Κάπου γράφτηκε οτι είχε πάρει μέτος της αμοιβής προκαταβολικά και φυσικά κανείς δεν πιστεύει οτι σε σακ-βουαγιάζ με διπλό πάτο το "κοριτσάκι" το ξεγέλασαν και του έβαλαν το δέμα κρυφά.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

Τυπε αυτό λεω κ γω.... δεν προκειται ούτε εσυ ούτε κανενας να κοιμηθεί καλύτερα το βραδυ αν την εκτελεσουν ή αν την χώσουν ισοβίως μέσα... Εγω αν με βαλεις να σου δειξω που είναι στον χαρτη το Χονγκ Κονγκ θα βάλω το δάχτυλο στην Ινδία... κανένας δεν πρόκειται να καταλάβει τίποτα. 19 χρονών ακόμα ο χαρακτηρας έχει μια κεντρική διαμόρφωση αλλά ακόμα ειναι επιπλαστος τουτεστιν και σοβαρά ατοπήματα να κάνεις αν ξυπνησεις και σε ξυπνήσουν οι αρχές δεν ειναι αναγκη να πας ισοβια για να σωφρονιστείς....Τρανο παραδειγμα με τον μικρο μαυρο κ την Wall Street:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Εννοώ τη ρημάδα την Ελληνική νοοτροπία που έχουμε σε σχέση με την παραβατικότητα τύπε.

Κάπου γράφτηκε οτι είχε πάρει μέτος της αμοιβής προκαταβολικά και φυσικά κανείς δεν πιστεύει οτι σε σακ-βουαγιάζ με διπλό πάτο το "κοριτσάκι" το ξεγέλασαν και του έβαλαν το δέμα κρυφά.
Ναι αλλα ειναι λιγο off topic, εδω εχουμε να κανουμε με εναν ανθρωπο συμπατριωτη μας που εχει συληφθει σε μια τουλαχιστον μη φιλικη με εμας χωρα (μην ακουω βλακιες οτι η Κινα ειναι φιλη και συμμαχος) και κατηγορειται για ενα αδικημα που ενδεχομενως να επιφερει την θανατικη ποινη, το πρωτο που οφειλουμαι να κανουμε λοιπον ειναι να ερευνησουμε με τις αρμοδιες υπηρησιες του κρατους και οχι με τον Κεχαγιογλου την Τατιανα και τον pussy wagon την ορθοτητα των λεγομενων των Κινεζων.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.149
Πόντοι
5.506
Ναι αλλα ειναι λιγο off topic, εδω εχουμε να κανουμε με εναν ανθρωπο συμπατριωτη μας που εχει συληφθει σε μια τουλαχιστον μη φιλικη με εμας χωρα (μην ακουω βλακιες οτι η Κινα ειναι φιλη και συμμαχος) και κατηγορειται για ενα αδικημα που ενδεχομενως να επιφερει την θανατικη ποινη, το πρωτο που οφειλουμαι να κανουμε λοιπον ειναι να ερευνησουμε με τις αρμοδιες υπηρησιες του κρατους και οχι με τον Κεχαγιογλου την Τατιανα και τον pussy wagon την ορθοτητα των λεγομενων των Κινεζων.

Κοίτα, επειδή εδώ κουβέντα κάνουμε, φυσικά και πρέπει να υπάρχει μια ενημέρωση και συνεργασία με την πρεσβεία μας εκεί. Πιθανότατα και με κάποιον Έλληνα νομικό με τον ντόπιο νομικό που της διόρισαν.

Πάντως, επειδή ξαναλέω εδώ κουβέντα κάνουμε εμείς, όλα δείχνουν οτι το κοριτσάκι εν γνώση της έκανε το τρανσφερ. Να της φύτεψαν οι κίτρινοι το δέμα δεν ξέρω και γω γιατί, δεν παίζει.

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166

:2funny: :kneel: :hi:

barock δικηγόρος κι εσείς? (να ξέρω όταν έρθει η ώρα για σύμφωνο συμβίωσης σε ποιον φίλο να απευθυνθώ)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Κοίτα, επειδή εδώ κουβέντα κάνουμε, φυσικά και πρέπει να υπάρχει μια ενημέρωση και συνεργασία με την πρεσβεία μας εκεί. Πιθανότατα και με κάποιον Έλληνα νομικό με τον ντόπιο νομικό που της διόρισαν.

Πάντως, επειδή ξαναλέω εδώ κουβέντα κάνουμε εμείς, όλα δείχνουν οτι το κοριτσάκι εν γνώση της έκανε το τρανσφερ. Να της φύτεψαν οι κίτρινοι το δέμα δεν ξέρω και γω γιατί, δεν παίζει.
Οτι πληροφορια εχουμε ειναι απο τους Κινεζους που δεν ειναι φιλοι και συμμαχοι, να της φυτεψαν το δεμα ειτε οι Κινεζοι ειτε οι μαυροι παιζει οπως παιζει και να ειναι μελος του κυκλωματος, απλα πρεπει να ενεργοποιηθει συγκεκριμενη υπηρεσια και για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας αυτη ειναι η ΕΥΠ (και οχι μονο η αστυνομια) γιατι αν εχει γινει η λουμπινια παιζει να εχει γινει στην Αιθιοπια, αυτα

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Οτι πληροφορια εχουμε ειναι απο τους Κινεζους που δεν ειναι φιλοι και συμμαχοι, να της φυτεψαν το δεμα ειτε οι Κινεζοι ειτε οι μαυροι παιζει οπως παιζει και να ειναι μελος του κυκλωματος, απλα πρεπει να ενεργοποιηθει συγκεκριμενη υπηρεσια και για να μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας αυτη ειναι η ΕΥΠ (και οχι μονο η αστυνομια) γιατι αν εχει γινει η λουμπινια παιζει να εχει γινει στην Αιθιοπια, αυτα
Θα ασχοληθει η ΕΥΠ με ενα τσογλανι που διεσχιζε τον πλανητη με μια τσαντα κοκαινη?

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
141
Πόντοι
166
οχι δεν ειμαι δικηγορος και δεν θα μπορουσα να ειμαι ποτε

για τον barock ρώτησα πασά μου...
τεσπα σας καληνυχτώ παίδες μου...
πάω να τον πάρω κι εγώ.

καλό σκ σε όλους. :*

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

Ο καλύτερος ποινικολόγος συμφωνω και γω ειναι ο Δημητρακοπουλος νομίζω αλλα κ ο Σακης δεν πιστευω οτι ειναι κακός.

Οχι ηξερε τι έκανε φυτευτο δεν ερχεται το δέμα.Ηξερε τι έκανε εστω και φαιδρα την καρδια. Τώρα είδα ότι έβαλε ολοκόκκινη φούστα και μαύρες full length μπότες και μαύρο πέτσενο απο πάνω έκανε κραα στα κινεζικια αυτή η ευρωπαία femme fatale τρομαρα της. Ειμαι σίγουρος ότι τα μαυράκια θα τρίβαν τα χέρια τους 2 μέρες συνεχόμενες μόλις ανακάλυψαν αυτό το θεόχαζο ευρωπαικο κελεπούρι για να τους κάνει την δουλειά.  :headbang: :headbang:

Θα ασχοληθει η ΕΥΠ με ενα τσογλανι που διεσχιζε τον πλανητη με μια τσαντα κοκαινη?
έχουν καποια καλύτερη δουλεια να κάνουν για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους οι αργόμισθοί  :2funny:. Α ναι έχουν να φυλάξουν και τον κώλο του Ερντογαν  :grin: :grin: που θα μας κουβαληθεί προσεχώς ενω τα κωλοστρατευματα του ακομα ειναι στην Κυπρο. Τουλάχιστον του παλιοκόριτσου πληρώνουν η μανα της και ο πατέρας της φόρους...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom