Νέα

Συνελήφθη Ελληνίδα 19 χρονο μοντέλο στην Κινα με κοκαΐνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 153K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
http://[URL unfurl="true"]www.entertv.gr/sites/default/files/styles/main/public/modelo3-768x391.jpg?itok=hYDzTFGP[/img[/URL]]

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για τη σύλληψη της 19χρονης

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Τύποι μόνο ο Μπραντ Πιτ κατάφερε να δραπετεύσει απο κινεζική φυλακή με την επιχείρηση "Dinner Out" που οργάνωσε και εκτέλεσε ο μεγάλος Ρόμπερτ Ρεντφορντ.

Τύπε το 2001 δεν υπήρχε Συριζα.... Είμαι σίγουρος οτι αν ο Ρομπερτ Ρεντφορτ διαβαζε τον νομο Παρασκευο το 2001 θα εσκιζε τα σενάρια του για αποδράσεις  :2funny: :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
το θεμα με κουρασε
καπου εδω λεω να κανω ενα διαλειμμα για αποψε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
οι φυλακες που την πηγαν ειναι σχετικα καλες και συγχρονες και ειναι και κοντα στην πολη δεν ειναι πολυ μακρυα απο το κεντρο

Ναι εχουν και wi-fi, ροζ κωλοχαρτο στις τουαλετες και ταμπόν με ραβδωσεις.
Και εχει και απεναντι ενα ωραιο σουσάδικο, που πηγες με την ηθοποιο απο το Αστεριξ αφου την πηδηξες. Και παραπερα εχει και ενα ατμ που εβαλες γκαζακια.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.468
Πόντοι
216
Δεν πιστευω να δεχτει ο παπάς εκει να την πανε στο εκτελεστικο απόσπασμα και δεκαενιαχρονο μωρο. Όσοι ξένοι τους εκτελεσαν οι Κινέζοι ήταν και αυτοί κιτρινιάρηδες (Φιλιπινια, Βιετναζμεζοι, Κορεατες) που μπορει να γινεται με αυτούς. Ευρωπαίο δεν εχει ξανακουστεί κ δεν ακουσα εγω προσωπικά. Τωρα για τα ισόβια δεν ξέρω. Ο μοναδικός τροπος να πεσει στα μαλακα είναι να τους πεισει ο Σακης κ τα υπουργεια να την φερουν εδώ και να τα ξεράσει όλα και να την βγάλουν έξω με τον νόμο Παρασκευό...
o nomos paraskeyopopylou katargite  

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ναι εχουν και wi-fi, ροζ κωλοχαρτο στις τουαλετες και ταμπόν με ραβδωσεις.
Και εχει και απεναντι ενα ωραιο σουσάδικο, που πηγες με την ηθοποιο απο το Αστεριξ αφου την πηδηξες. Και παραπερα εχει και ενα ατμ που εβαλες γκαζακια.

:tired: :sleeping:

κουρασες μαστορα

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν πιστευω να δεχτει ο παπάς εκει να την πανε στο εκτελεστικο απόσπασμα και δεκαενιαχρονο μωρο. Όσοι ξένοι τους εκτελεσαν οι Κινέζοι ήταν και αυτοί κιτρινιάρηδες (Φιλιπινια, Βιετναζμεζοι, Κορεατες) που μπορει να γινεται με αυτούς. Ευρωπαίο δεν εχει ξανακουστεί κ δεν ακουσα εγω προσωπικά. Τωρα για τα ισόβια δεν ξέρω. Ο μοναδικός τροπος να πεσει στα μαλακα είναι να τους πεισει ο Σακης κ τα υπουργεια να την φερουν εδώ και να τα ξεράσει όλα και να την βγάλουν έξω με τον νόμο Παρασκευό...
Εγω ηξερα οτι στο Χονγκ Κονγκ δεν υπαρχει θανατικη ποινη, τωρα ακουσα οτι κινδυνευει να εκτελεστει, εχουν εκτελεστει αρκετοι δυτικοι σε Σιγκαπουρη, Ινδονησια, Μαλαισια κλπ, ολοι για υποθεσεις ναρκωτικων παρομοιες με της μικρης. Και εκει υπηρχαν τυποι που ελεγαν οτι οι κιτρινοι ειναι καλοι ανθρωποι και το θεμα θα λυθει "διπλωματικα" και τελικα τους πηραν στο φερετρο. Δεν υπαρχει ουτε παππας ουτε θεος ουτε αλλαχ στους κιτρινους, η θρησκεια τους δινει μηδαμινη αξια στην ζωη, καθως πιστευει οτι υπαρχουν και αλλες ζωες οτι ο κοσμος ειναι ψευτικος και τετοια.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.468
Πόντοι
216
Ο νομος Παρασκευοπουλου καταργείται. Πιθανη εκδοση στην Ελλαδα, σημαινει ότι η οικογενειάτης, θα εχει τη δυνατοτητα για καλυτερη υπερασπιση. Και μετα κάποια φυλακιση  σιγουρα, άλλο να είναι εδώ με επισκεπτήρια και να νοιωθεις ότι εισαι εδώ, και άλλο φυλακισμενη στα ξενα.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287
Εγω ηξερα οτι στο Χονγκ Κονγκ δεν υπαρχει θανατικη ποινη, τωρα ακουσα οτι κινδυνευει να εκτελεστει, εχουν εκτελεστει αρκετοι δυτικοι σε Σιγκαπουρη, Ινδονησια, Μαλαισια κλπ, ολοι για υποθεσεις ναρκωτικων παρομοιες με της μικρης. Και εκει υπηρχαν τυποι που ελεγαν οτι οι κιτρινοι ειναι καλοι ανθρωποι και το θεμα θα λυθει "διπλωματικα" και τελικα τους πηραν στο φερετρο. Δεν υπαρχει ουτε παππας ουτε θεος ουτε αλλαχ στους κιτρινους, η θρησκεια τους δινει μηδαμινη αξια στην ζωη, καθως πιστευει οτι υπαρχουν και αλλες ζωες οτι ο κοσμος ειναι ψευτικος και τετοια.

Ναι εχεις δικαιο. Απλα μου γαμιεται πατοκορφα το ιντερνετ και μπαινει και βγαινει συνεχεια κ δεν μπορω να κανω αναζητηση της προκοπής. Αυτόν τον εγγλεζο τον καθαρισαν οι κιτρινιαρηδες. Κ αυτο που λες για την πίστη τους ειναι αλήθεια.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ο νομος Παρασκευοπουλου καταργείται. Πιθανη εκδοση στην Ελλαδα, σημαινει ότι η οικογενειάτης, θα εχει τη δυνατοτητα για καλυτερη υπερασπιση. Και μετα κάποια φυλακιση  σιγουρα, άλλο να είναι εδώ με επισκεπτήρια και να νοιωθεις ότι εισαι εδώ, και άλλο φυλακισμενη στα ξενα.
Πες μου εναν λογο για να την εκδωσουν στην Ελλαδα???

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.468
Πόντοι
216
τελικα μεγαλωνει ο γονιος το παιδί του, και δεν ξερει την καταληξη που θα εχει.

Άλλες 19 χρονες ηρθαν πουτάνες στην Ελλάδα από τη Μολδαβία για τα λεφτά. Τελικα τι είναι καλυτερο για το γονιό. Κόρη πουτάνα ή φυλακισμένη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Διαβαζω κι εγω σε μερικα σαιτ περι θανατικης ποινης, μου κάνει εντυπωση ομως,γιατι στην βικιπαιδεια αναφερει οτι η θανατικη ποινη εχει καταργηθει στο Χονγκ-Κονγκ. Εξαλλου και η ιδια η αστυνομια εξ αρχης ανακοινωσε για υψηλη χρηματικη ποινη και ισοβια καθειρξη ως μεγιστη ποινη.

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.468
Πόντοι
216
Πες μου εναν λογο για να την εκδωσουν στην Ελλαδα???
Δεν ξερω κανεναν λογο. Δεν εχω νομικές γνωσεις. Το αναφερα αυτό ως διαπιστωση, επριδη αναφερθηκε πιο πανω προσπαθεια για εκδοση στην Ελλαδα.

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ναι εχεις δικαιο. Απλα μου γαμιεται πατοκορφα το ιντερνετ και μπαινει και βγαινει συνεχεια κ δεν μπορω να κανω αναζητηση της προκοπής. Αυτόν τον εγγλεζο τον καθαρισαν οι κιτρινιαρηδες. Κ αυτο που λες για την πίστη τους ειναι αλήθεια.
Οι Κιτρινοι αντιλαμβανονται και σεβονται μονο την δυναμη και την βια, κανεις δεν θα την λυπηθει γιατι ειναι 19 χρονων και γυναικα ειναι εκτος της κουλτουρας τους. Αυτα συμβαινουν σε εμας τους Ευρωπαιους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
τελικα μεγαλωνει ο γονιος το παιδί του, και δεν ξερει την καταληξη που θα εχει.

Άλλες 19 χρονες ηρθαν πουτάνες στην Ελλάδα από τη Μολδαβία για τα λεφτά. Τελικα τι είναι καλυτερο για το γονιό. Κόρη πουτάνα ή φυλακισμένη?
Αν το μεγαλωνει βλακωδως, μια χαρα πρεπει να την αναμενει την καταληξη. Εσυ κι εγω δηλαδη γιατι δεν πουλησαμε κοκαινη?

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Δεν ξερω κανεναν λογο. Δεν εχω νομικές γνωσεις. Το αναφερα αυτό ως διαπιστωση, επριδη αναφερθηκε πιο πανω προσπαθεια για εκδοση στην Ελλαδα.
Καταρχην για να εκδωθει θα πρεπει να υπαρξει αναλογο αιτημα απο την Ελλαδα δεν εχω δει κατι τετοιο, κατι π.χ που εχει γινει με τον Πασσαρη στην Ρουμανια, και οι φιλοι και συμμαχοι Ρουμανοι αρνηθηκαν ποσο μαλλον οι Κινεζοι που δεν μας ειναι τιποτα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Καμια προσπαθεια δεν αναφερθηκε οτι γινεται. Τις ανοησιες του πουσι βαγκον εσυ τις θεωρεις γεγονοτα?

trelakos146

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Like
1.468
Πόντοι
216
Καμια προσπαθεια δεν αναφερθηκε οτι γινεται. Τις ανοησιες του πουσι βαγκον εσυ τις θεωρεις γεγονοτα?
Καπου πιο πανω δε θυμαμαι που, ειπωθηκε κατι για εκδοση στην Ελλαδα. Αν ηταν ανοησια, δεν ξερω , μπορει να ηταν.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
325
Πόντοι
2.287

Η Κυβερνησαρα δεν δεχεται... Μονο αν βγει ο Κουλης θα φύγει ο νόμος για αυτο βιαζεται ο Σακης να δει αν μπορεσει να την φέρει πίσω, αν μπορεί...

Τώρα για το κορίτσι γνώμη μου είναι ότι όποιος πιστεύει οτι ειναι δίκαιο να την εκτελέσουν ή να φάει 30-40 χρόνια φυλακή είναι επεικως άσχετος. 19 χρονών την σήμερον ημέρα και παλαιότερα δεν ξέρεις που παν τα τέσσερα. Αλλά της αξίζει να φάει ένα 8-10 χρόνια μέσα για να μάθει το παλιοκόριτσο να λεει στην μάνα της ότι σπουδάζει Αθήνα και σηκώνεται και πάει κ φέρνει Κόκες Αφρική - Ασία που ΟΥΚας να είσαι χέζεσαι ακουγοντας έτοιο δρομολογιο με τετοια αποσκευη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom