Νέα

Συνέλαβαν τον Κωστόπουλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jigsaw24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τον νεοπλουτισμο δεν τον εφευρε ο Κωστοπουλος. Απλα ετυχε την εποχη που ο καθε πυροβολημενος επαιρνε καταναλωτικο απο την Τραπεζα, το παιζε Σοφοκλεους και νομιζε οτι ηταν Ωνασης γιατι στο τελος της βδομαδας ειχε 30% κερδος να ευδοκιμησει κι ο Κωστοπουλος.

λοιπον για να ειμαι σωστος και σε σενα και στον φιλο καρταλη ρωτησα και εμαθα και υπαναχωρω στο λαθος μου. οντως ο κωστοπουλος ειχε το buzzi 42 στην κατοχη του και το πουλησε περυσι στον γιωργο κορωνια το πρωην κεφαλι της βονταφον για... 100 χιλιαρικα  :S ζητω συγγνωμη για το υφος των ποσταρισματων μου.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
λοιπον για να ειμαι σωστος και σε σενα και στον φιλο καρταλη ρωτησα και εμαθα και υπαναχωρω στο λαθος μου. οντως ο κωστοπουλος ειχε το buzzi 42 στην κατοχη του και το πουλησε περυσι στον γιωργο κορωνια το πρωην κεφαλι της βονταφον για... 100 χιλιαρικα  :S ζητω συγγνωμη για το υφος των ποσταρισματων μου.

οταν λεω κατι ξερω τι λεω, οταν δε ξερω λεω "νομιζω" :)

Μαγκια σου παντως

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Τόν λένε Έκτορα.... είναι μαλάκας.... και το ξέρει....

Πάλι καλά...

:grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
τον νεοπλουτισμο δεν τον εφευρε ο Κωστοπουλος. Απλα ετυχε την εποχη που ο καθε πυροβολημενος επαιρνε καταναλωτικο απο την Τραπεζα, το παιζε Σοφοκλεους και νομιζε οτι ηταν Ωνασης γιατι στο τελος της βδομαδας ειχε 30% κερδος να ευδοκιμησει κι ο Κωστοπουλος.

Πάμε πάλι, μπας και το εμπεδώσουμε να αποσυνδεθώ κι όλας!
Ασφαλώς και δεν τον εφηύρε ο Κωστόπουλος τον νεοπλουτισμό και την βλαχογκλαμουριά. Αλλά τον έκανε ιδεολογία λέμε, τον "απενοχοποίησε" και κυρίως σε ανθρώπους με αριστερή ιδεολογία.
"Δεν χρειάζεται να φοράς αμπέχωνο και άρβυλα για να είσαι αριστερός! Κι ο Μανόλο Μπλάνικ, καλός είναι"!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.363
Πόντοι
12.756
φοραω παντελονια. δεν ειμαι σωβρακο 24/7 σαν εσενα

Πως μιλας ετσι στον μοναδικο που πεταξε Παρισι ΝΥ με λουφτχανσα  :huh:

http://[URL unfurl="true"]www.lautgegennazis.de/blog/wp-content/uploads/2012/12/Adolf.jpg[/img[/URL]]

κοιτα πισω το αεροπλανο  ;)

Επισκέπτης
Ασφαλώς και δεν τον εφηύρε ο Κωστόπουλος τον νεοπλουτισμό και την βλαχογκλαμουριά. Αλλά τον έκανε ιδεολογία λέμε, τον "απενοχοποίησε" και κυρίως σε ανθρώπους με αριστερή ιδεολογία.
"Δεν χρειάζεται να φοράς αμπέχωνο και άρβυλα για να είσαι αριστερός! Κι ο Μανόλο Μπλάνικ, καλός είναι"!
καλα ρε φιλαρακι... Πολλα μπορούμε να του χρεωσουμε του ανθρωπου αλλα όχι ότι περιμενε ο Ελληνας τον Κωστοπουλο για να βλαχογκλαμουρεψει :headbang:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Δόκτωρ παράλληλα με τον Κωστόπουλο υπήρξε κ η ανάπτυξη της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6

Χιλια δικια εχεις σε αυτο το θεμα αδερφε...με εκφραζεις στο συγκεκριμενο τοσο που δεν εχω να προσθεσω τπτ

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλα ρε φιλαρακι... Πολλα μπορούμε να του χρεωσουμε του ανθρωπου αλλα όχι ότι περιμενε ο Ελληνας τον Κωστοπουλο για να βλαχογκλαμουρεψει :headbang:

χα χα,έτσι είναι
φαντάσου τότε που έρρεε το χρήμα άφθονο να έβγαινε στα περιοδικά του με αφιέρωμα στον Μάνο Χατζηδάκι και άρθρα του Γιανναρά....

Ο Κωστόπουλος έπεσε έξω όπως χιλιάδες επιχειρηματίες λόγω της δραματικής συρρίκνωσης της αγοράς,των διαφημιστικών εσόδων και της αγοραστικής δύναμης,όπως ο περιπτεράς,ο επιπλοποιός,ο μικροέμπορος κλπ
τίποτα παραπάνω ή λιγότερο

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
απανταω σε αυτους που ρωτησαν για τα ομολογα με 6 και 9 τα εκατο το χρονο.....

Ξερω εφοπλιστες που δουλευουνε 5 κ 6 εκατομμυρια ευρω σε τραπεζες τις ελβετιας συγκεκριμενα credit suisse οπου τα δουλευουνε χρηματιστες με προμηθειες επι των κερδων......δλδ βγαζουν 15 η 20 τις εκατο το χρονο και το 6 και το 9 το δινουνε και τα υπολοιπα τα παιρνουν αυτοι και η τραπεζα.Μιλαω για σοβαρα παραδειγματα.Απλα για να μπεις σε αυτα τα κολπα πρεπει να εισαι καποιος να εχεις χρημα να εχεις κυκλους αγαπητε που ρωτησες.....Δεν παει ο οποιοσδηποτε.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ξερω εφοπλιστες που δουλευουνε 5 κ 6 εκατομμυρια ευρω σε τραπεζες τις ελβετιας συγκεκριμενα credit suisse οπου τα δουλευουνε χρηματιστες με προμηθειες επι των κερδων......δλδ βγαζουν 15 η 20 τις εκατο το χρονο και το 6 και το 9 το δινουνε και τα υπολοιπα τα παιρνουν αυτοι και η τραπεζα.Μιλαω για σοβαρα παραδειγματα.Απλα για να μπεις σε αυτα τα κολπα πρεπει να εισαι καποιος να εχεις χρημα να εχεις κυκλους αγαπητε που ρωτησες.....Δεν παει ο οποιοσδηποτε.

CITYBANK, JPMORGAN, ROTHSCHILD, GOLDMAN SACHS, DEUTSCHE BANK.

Σχεδόν όλες το κάνουν.

Μόνο η WELLS FARGO δεν έχει τέτοιο τμήμα.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

κι ο Madoff εδινε 20% μεχρι που εσκασε. Στο ομολογο η αποδοση ειναι συναρτηση του ρισκου που παιρνεις, κανεις δε βαζει ολα του λεφτα σε χαρτοφυλακιο με ρισκο μεγαλυτερο απο το ρισκο της Ελλαδας.

Νορμαλ αποδοσεις σε χαρτοφυλακιο ομολογων ειναι γυρω στο 3%, κι αυτο στην Ελβετια που το επιτοκιο ειναι στην ουσια αρνητικο στο ευρω ειναι κατι. Και φυσικα υπαρχουν και junk bond funds και χιλια μυρια εξωτικα επενδυτικα προιοντα με διψηφιες αποδοσεις, το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι τσοντα, εξτρα εισοδημα, δεν ειναι βαλε ολα τα λεφτα στο ταδε arbitrage fund που δινει 15% και ζησε απο τα κερδη. κανεις δε το κανει αυτο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οτι λεει η κολωνα της δημοσιογραφίας ο Νασος βγαινει παντα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σωστο αυτο που λες για τον γκιοζη αλλα το συγκεκριμενο ειναι πολυ πιθανο γιατι ενας μεγαλος προμηθευτης που φεσωσε εστειλε εξωδικο στο μεγκα ζητωντας να του καταβαλλονται οι μισθοι του πετρακη σαν αποζημιωση για τα φεσια που τους εχουν επιδικασει

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom