redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
αυτο εννοω...αχονευτος παντως ο κωστοπουλος...μεγας κλαρινογαμπροςΛεs να μην εχει βαλει ...."κατι" στην ακρη??? Η θα τον σταματησουν απ την τηλεοραση???
αυτο εννοω...αχονευτος παντως ο κωστοπουλος...μεγας κλαρινογαμπροςΛεs να μην εχει βαλει ...."κατι" στην ακρη??? Η θα τον σταματησουν απ την τηλεοραση???
Το "μήνυμα" αυτό υπάρχει εδώ και κανά τεσσάρι χιλιάδες χρόνια.Η δε "ηθική κατάπτωση" στην οποίαν και ασφαλώς είχε συμβάλει ήταν πως είχε περάσει το μήνυμα πως "Αν δεν έχεις σκάφος, εξοχικό στην Μύκονο, μαρκάτα ρούχα και αξεσουάρς, χλιδάτες γκόμενες, ακριβά σπίτια κι αυτοκίνητα, δεν κάνεις ταξίδια στην Νέα Υόρκη για πλάκα κλπ, είσαι ξεφτίλας κατάπτυστος!"
Ναι από εκείνο το μαγικό thread που έγινε ανάλυση του πως ο ΠΚ αλλοίωσε τα χαρακτηριστικά του περήφανου Έλληνα.....Το "μήνυμα" αυτό υπάρχει εδώ και κανά τεσσάρι χιλιάδες χρόνια.
Καλά άσε τα παιδιά της Αφρικής που πεινάνε και δες τους νεόπτωχους Έλληνες που επίσης πεινάνε και μένουν σε θλιβερά υπόγεια χωρίς ρεύμα, ενίοτε και σε χαρτόκουτα. Οι περισσότεροι από αυτούς δε, ΔΕΝ είναι πρεζάκια ή αλκοολικοί, όπως μας συμφέρει να πιστεύουμε (για να μην φοβόμαστε πως θα μας συμβεί κι εμάς το ίδιο). Αντιθέτως κάποτε είχαν κάποια δουλειά την οποίαν έχασαν, που πιθανότατα είχε να κάνει με κάποιον "Κωστόπουλο" που την έκανε και τους άφησε "κρεμασμένους".
Ο ίδιος βέβαια ακόμα έχει και καλοπερνάει, τις τελευταίες βδομάδες τον έχω δει σε τρία διαφορετικά μέρη βόλτα κι όχι και τόσο στεναχωρημένο.
Η δε "ηθική κατάπτωση" στην οποίαν και ασφαλώς είχε συμβάλει ήταν πως είχε περάσει το μήνυμα πως "Αν δεν έχεις σκάφος, εξοχικό στην Μύκονο, μαρκάτα ρούχα και αξεσουάρς, χλιδάτες γκόμενες, ακριβά σπίτια κι αυτοκίνητα, δεν κάνεις ταξίδια στην Νέα Υόρκη για πλάκα κλπ, είσαι ξεφτίλας κατάπτυστος!"
Όχι δηλαδή πως μας είχε υποχρεώσει, άλλο που δεν θέλαμε κι εμείς! Αλλά ο "γκουρού" της (βλαχο)γκλαμουριάς αυτός ήταν, πως να το κάνουμε;
και πολυ καλα κανει και υπαρχει.....ο δυτικος κοσμος και ο καπιταλισμος ετσι αναπτυσσεται.....θεωρια του κινητρου για ανοδο και αναπτυξη.....αλλιως αμα θελαμε κομμουνισμο 3 και 60 ολοι μισθο και αλβανια του χοτζα να το πουμε.....εκει φυσικα κανεις δεν αγωνιζεται για τιποτα γιατι ειτε δουλεψεις σκληρα ειτε οχι ενα ξεροκομματο θα φας και δεν θα πας μπροσταΤο "μήνυμα" αυτό υπάρχει εδώ και κανά τεσσάρι χιλιάδες χρόνια.
Το "μήνυμα" αυτό υπάρχει εδώ και κανά τεσσάρι χιλιάδες χρόνια.
παντως φετος στη μυκονο εψαχνε κανα γνωστο σε τραπεζι για να κατσει στο ναμμος ή στο αστρα γιατι στις τσεπες ειχε μονο χαρτοπετσετα και ενα χτενακι να στρωνει τις 28 τριχες του κεφαλιου.
ετσι ανακουρκουδα στην αμμο. γιατι και οι ξαπλωστρες κοστιζουν
παντως φετος στη μυκονο εψαχνε κανα γνωστο σε τραπεζι για να κατσει στο ναμμος ή στο αστρα γιατι στις τσεπες ειχε μονο χαρτοπετσετα και ενα χτενακι να στρωνει τις 28 τριχες του κεφαλιου.
majestic βρηκες τι μπιζνα θα κανεις τελικα? ο Κωστοπουλος την εκανε την καλη ;)Εγω αναρωτιεμαι πως πουλησε ολα του τα περιουσιακα του για να ξεχρεωσει και συνεχιζει να μενει σε σπιτι 1000 τετραγωνικων στην φιλοθεη το οποιο το πουλησε και επισης το καλοκαιρι διεμενε στο σπιτι του στην μυκονο το οποιο και αυτο πουλησε.....Αν ξερει καποιος να μου λυσει την απορια.....
AYTO το δεύτερο λέω. 4000 χρόνια μίνιμουμ. Απ' τον πολιτισμό του Μάτσου Πίτσου και εντεύθεν σύμφωνα με αρκετούς μελετητές.Το "μήνυμα" να κάνω την ζωή μου καλύτερη ναι, είναι σύμφυτυο με τον άνθρωπο.
Αλλά όχι το μήνυμα πως η ζωή δεν αξίζει αν έχειw αυτoκίνητο ΜΟΝΟ δύο λίτρων και όχι 4,5! Διότι στην Ελλάδα ΑΥΤΟ είχε επικρατήσει ως αξίωμα τα τελευταία 20 χρόνια.
Ε καλά,δε νομίζω ότι πεινάει κιόλας...ετσι ανακουρκουδα στην αμμο. γιατι και οι ξαπλωστρες κοστιζουν
αυτο εννοω...αχονευτος παντως ο κωστοπουλος...μεγας κλαρινογαμπρος
http://[URL unfurl="true"]www.ilovestyle.com/sites/default/files/url_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
σκουπίδι μιας άλλης εποχής...
Ε καλά,δε νομίζω ότι πεινάει κιόλας...