Νέα

Συνέλαβαν τον Κωστόπουλο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Jigsaw24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Μηνύματα
2.661
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
τα πραγματα ειναι απλα. πολυ απλα.

στο μπουρδελα που ζουμε, μπορει οποιοςδηποτε να χρωσταει χρηματα απντου χωρις ΚΑΜΙΑ κύρωση. Ισως λιγη ταλαιπωρια συα δικαστηρια η περασμα απο την φυλακη. αρκει να μην εχεις στο ονομα σου κατι.

οσο απλα το ακουτε. και αν κανενας δικηγορισκος σας πει το αντιθετο ειναι για να σας παρει τα δικα του. δικη = επιπλεον χρημα και χρινος χαμένος στα ηδη χρωστουμενα.

μιλω εκ πειρας

Nομίζω έτσι είναι η σχεδόν έτσι.Το ρίσκο είναι οτι μεταβιβάζοντας τα περιουσιακά στοιχεία για να μην υπάρχει τίποτα στο ονομά σου μένεις στον άσσο.
 

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Μηνύματα
2.714
Like
10
Πόντοι
16
σχηματιζω αποψη για όλους αυτους που μυξοκλαίνε.

Έχεις κανα κονέ στην αμερικάνικη MENSA; Ομοιδεάτης είσαι σίγουρα...

www.deseretnews.com/article/398472/PUBLISHING-KILL-THE-HOMELESS-ARTICLES-KILLS-MENSA-EDITORS-JOB.html]http://www.deseretnews.com/article/398472/PUBLISHING-KILL-THE-HOMELESS-ARTICLES-KILLS-MENSA-EDITORS-JOB.html[/url]
 

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.469
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
μερικοι ειστε ανελεητα σκληροι λαικ τραμουντανας το τερας .........
 

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Μηνύματα
2.661
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Η ανθρωπιστική αντιμετώπιση του προβλήματος.

  Κίνα: Τσιμεντένια καρφιά κάτω από γέφυρες για να μην κοιμούνται άστεγοι!
200 εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν στέγη στην Κίνα του 1,4 δισεκατομμυρίου ανθρώπων, σύμφωνα με τα τελευταία επίσημα στοιχεία. Συγκλονιστικά υψηλό ποσοστό.

Όμως ακόμη πιο σκληρή είναι μια “πολιτική” που φαίνεται να εφαρμόζεται στη χώρα: τοποθετούνται τσιμεντένια καρφιά κάτω από τις γέφυρες προκειμένου να μην κοιμούνται από κάτω οι άστεγοι. Πρόκειται για μυτερές προεξοχές ύψους 20 εκατοστών που απαντώνται κάτω από πολλές γέφυρες.

Τόσο οι δημοτικές αρχές των πόλεων που έχουν τοποθετηθεί τέτοια καρφιά κάτω από τις γέφυρες, όσο και το υπουργείο Δημοσίων Έργων και Μεταφορών της χώρας έχουν αρνηθεί ότι με πρωτοβουλία τους τοποθετήθηκαν αυτά.

Εντονότατες πάντως είναι οι αντιδράσεις ακτιβιστών υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αλλά και απλών πολιτών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μιλούν για “ντροπή” και “αίσχος”.


 

Συνημμένα

  • kina-karfia.jpg
    kina-karfia.jpg
    134,8 KB · Εμφανίσεις: 71

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
απαντησα στην πρωτη διαπιστωση σου.....και σου απαντησα ,οτι τα καναλια δε τα εμπιστευομαι οτι και να πουν....πολλα πραγματα ειναι στήμενα ....οπως και ενας τυπος που μυξοκλαιει ,οπως προειπες !!!
Εγω μενω σε περιοχη εργατικη ,και βλεπω αρκετη καταντια απο ανθρωπους ,που δεν πανε τα καναλια να τους παρουν συνεντευξη !!!και δεν μιλαω για καποιον που μπηκε "τσοντα" πισω απο μια δημοσιογραφο ,ετσι να πει την παπαρια την ωρα που περνουσε, αυτοι δεν εχουν την δυναμη ουτε να μιλησουν ......ξερω και εγω ποτε "κλαιει" καποιος ασκοπα !!!! Αλλα οταν ο καμπουρακης την ιδια στιγμη λεει καλα λογια για καποιον της κυβερνησης,και για να μην παρουν χαμπαρι οι τηλεθεατες,παιζει θεατρο και το γυρναει σε αντιλογο......ε, αυτο και αν ειναι προπαγανδα και στημενο!!!! ναι μεν ολα καλα...αλλα πεταμε και εναν αντιλογο μην μας παρουν και χαμπαρι....οχι οτι δεν τους εχει καταλαβει ο κοσμος...!!!!!
ψυχολογα είσαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Βαλε και την απάντηση ρε τύπε για να’σαι δίκαιος!  :s&m_1:




[size=16pt]Απάντηση του γνωστού παρουσιαστή στους πρώην εργαζόμενους της ΙΜΑΚΟ [/size]

Υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει οποιονδήποτε εθίγη από την πτωχευση της ΙΜΑΚΟ, στο μέτρο των δυνατοτήτων του.

«Σε όσους με κανιβαλίζουν μόνο ένας καλός ψυχίατρος μπορεί να δώσει απάντηση». Με τη φράση αυτή ο Πέτρος Κωστόπουλος απαντά σε όλους όσους προσπαθούν όπως λέει να κανιβαλίσουν πάνω στο προσωπικό του πρόβλημα.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Παραπολιτικά σχετικά με τα όσα του χρεώνουν για το θέμα της ΙΜΑΚΟ και όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες τονίζει:

«Δεν έχω αναφερθεί ποτέ μέχρι σήμερα στο θέμα των εργαζομένων της ΙΜΑΚΟ γιατί πιστεύω ότι έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικήσουν με κάθε νόμιμο τρόπο τις απαιτήσεις τους. Και το κατανοώ όπως κατανοώ και ευχαριστώ την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων που δεν στράφηκε εναντίον μου εκτιμώντας την πρότερη επαγγελματική μου συμπεριφορά.

Όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται από τις δεκάδες χιλιάδες εταιρίες που πτώχευσαν  και τις εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενους που έμειναν χωρίς δουλειά να είναι η ΙΜΑΚΟ και εγώ οι μόνοι  που για κάποιους πρέπει να σφυροκοπούνται διαρκώς. Ακόμη και στον κλάδο μας έχουν κλείσει πολλές εταιρίες με διάφορους τρόπους χωρίς αυτό να συγκινεί απ' ότι φαίνεται τους αυτόκλητους "υπερασπιστές" των εργαζομένων. Φαίνεται ότι οι άλλοι εργαζόμενοι δεν έχουν ψυχή η δικαιώματα».

Παράλληλα αφήνει αιχμές για όσους όπως λέει κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και τον χτυπάνε πισώπλατα:
«Είναι προφανές ότι το γεγονός πως προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου μέσα στα ΜΜΕ με κάνει ευάλωτο και εύκολο στόχο. Δυστυχώς στην ζωή μου για δουλειά δυο πράγματα έμαθα: να μιλάω και να γράφω. Και τα δύο δυστυχώς και πάλι διαπράττονται δημοσίως. Όσοι κρύβονται δεν χτυπιούνται….ίσως και γιατί πουλάνε λιγότερο».

Όπως υποστηρίζει δεν είχε άλλη επιλογή παρά «από το να δουλέψω και πάλι ως υπάλληλος για να επιβιώσω. Βλέπω όμως ότι κάποιοι έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο λάσπης με σκοπό να με εξοντώσουν και επαγγελματικά, εκτός από ηθικά εμένα και την οικογένειά μου στην φάση που βρίσκομαι».

Ο κ. Κωστόπουλος συνεχίζει λέγοντας ότι έκανε το χρέος του για να σώσει την ΙΜΑΚΟ το 2011
« Έβαλα 6.000.000 ευρώ περίπου στην εταιρία (πέρα από τα 5.500.00 ευρώ που δόθηκαν σε Δημόσιο και Ασφαλιστικούς Οργανισμούς) προερχόμενα από το σύνολο των προσωπικών μου καταθέσεων μετά από τριάντα χρόνια δουλειάς-το μεγαλύτερο μέρος-και από δάνεια στα οποία έβαλα εγγύηση την προσωπική μου περιουσία που τελικά εκποιήθηκε. Έτσι πληρώθηκαν και οι μισθοί έντεκα μηνών…

Αν δεν πίστευα στην σωτηρία της εταιρίας δεν θα ήμουν ηλίθιος να προχωρήσω σε αυτή την κίνηση γι' αυτό θεωρώ συκοφαντία τα λεγόμενα ότι ήξερα για το επερχόμενο τέλος. Πρόκειται για βαριά συκοφαντία που πλήττει και την νοημοσύνη του κάθε ανθρώπου. Απορώ γιατί κάποιοι πρώην εργαζόμενοι της εταιρίας που μετέφεραν επιταγές από τη τράπεζα με λεφτά από τον προσωπικό μου λογαριασμό προς την ΙΜΑΚΟ δεν το λένε καθόλου,σαν να μην συνέβη ποτέ. Οι υπογραφές πάντως υπάρχουν….»

Όσο για κάποιους που ασχολούνται μαζί του τους αποκαλεί γραφικούς γραφικούς «που από την μια μεριά με κανιβαλίζουν και πανηγυρίζουν για την πτώχευσή μου και από την άλλη «κλαίνε» για τους εργαζόμενους τι να πω; Σε αυτούς μόνο ένας πολύ καλός ψυχίατρος μπορεί να δώσει απάντηση…».

Τελειώνοντας υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει οποιονδήποτε εθίγη από τηνπτωχευση της ΙΜΑΚΟ, στο μέτρο των δυνατοτήτων του όπως χαρακτηριστικά αναφέρει.

Πηγή: Παραπολιτικά
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.183
Like
34.529
Πόντοι
9.931
 

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Μηνύματα
5.333
Κριτικές
112
Like
18.582
Πόντοι
20.686
Καλως τον.
Τωρα που ο γαμπρος (Μπαλατσινος),ειναι κυβερνηση θα κοιταξει να χωθει ξανα.
Γνωστο σιχαμα,που δυστυχως επιβιωνει.
 

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Μηνύματα
4.462
Κριτικές
1
Like
7.460
Πόντοι
2.306
Καλως τον.
Τωρα που ο γαμπρος (Μπαλατσινος),ειναι κυβερνηση θα κοιταξει να χωθει ξανα.
Γνωστο σιχαμα,που δυστυχως επιβιωνει.
Γράφει στο άρθρο ότι τωρα ξανά συστήθηκε με τον εαυτο του....
εδω πάει αυτό του Μπογδάνου « τι θέατρο παίζετε ρε π...?»
ευχομαι τα χειρότερα στο νέο του ξεκίνημα, τωρα που ξαναγνωριστηκε με τον εαυτό του...
 

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Μηνύματα
5.333
Κριτικές
112
Like
18.582
Πόντοι
20.686
Γράφει στο άρθρο ότι τωρα ξανά συστήθηκε με τον εαυτο του....
εδω πάει αυτό του Μπογδάνου « τι θέατρο παίζετε ρε π...?»
ευχομαι τα χειρότερα στο νέο του ξεκίνημα, τωρα που ξαναγνωριστηκε με τον εαυτό του...
Ναι είδε την άλλη πλευρά του.
Και από τις δύο πλευρές μουνοπανο είναι.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom