κατσε ρε μαν.....αφου ειπε ο ανθρωπος οτι δεν ειναι ο μητσος....
μηπως ειναι η Αγγελικουλα?
γιου θινκυπαρχει αλανθαστο τεστ για τον μογγολο. γραφτε του αγγλικα με ελληνικα γραμματα να σας απαντησει
δε ριταρντ νταζεντ νοου σσσσιτ αμπαουτ ινγκλις
Α ρε Πέτρο πως κατάντησες και ήσουν και πολίστας του ΝΟΒ κάποτε.
ποιος τιτανας ανακαλυψε την εκφραση "το μπου ειναι μαγικο" ?
αι θινκ δατ ονλι αουστραλιαν αντερσταντυπαρχει αλανθαστο τεστ για τον μογγολο. γραφτε του αγγλικα με ελληνικα γραμματα να σας απαντησει
δε ριταρντ νταζεντ νοου σσσσιτ αμπαουτ ινγκλις
να πας να γινεις μετοχος για την Αγια Σοφια.Βαλε 200000 στην τραπεζα πειραιως τυπε.τι ειναι για σενα.παιδια αυτο με τα ομολογα ισχυει τελικα για πειτε μου?? εγω ξερω οτι πολυ το κανουν και ολοι οι πλουσιοι που εχουν μετρητο εκει τα επενδυουν.Απλα για να μπεις εκει πρεπει να εχεις τα κονε σου.Τωρα εδω που μιλαμε δεν πιστευω να εχει κανεις πεντε με εξι εκατομμυρια οποτε γιαυτο και δεν το ξερετε οι πιο πολλοι.Αν και καποιοι το γνωριζουνε αποτι ειδα και αποδειχτικε οτι δεν λεω μαλακιες.γιατι στην αρχη πηγατε να με φατε.ξερολες ελληνες αμεσως τα ξερετε ολα....ΥΓ : Oi πριβε τραπεζες που γινεται αυτο δεν εχει καμια σχεση με pyramidew μαντοφφ και ιστοριες και παπαριες γνωμη μου παντα.
παιδια αυτο με τα ομολογα ισχυει τελικα για πειτε μου?? εγω ξερω οτι πολυ το κανουν και ολοι οι πλουσιοι που εχουν μετρητο εκει τα επενδυουν.Απλα για να μπεις εκει πρεπει να εχεις τα κονε σου.Τωρα εδω που μιλαμε δεν πιστευω να εχει κανεις πεντε με εξι εκατομμυρια οποτε γιαυτο και δεν το ξερετε οι πιο πολλοι.Αν και καποιοι το γνωριζουνε αποτι ειδα και αποδειχτικε οτι δεν λεω μαλακιες.γιατι στην αρχη πηγατε να με φατε.ξερολες ελληνες αμεσως τα ξερετε ολα....ΥΓ : Oi πριβε τραπεζες που γινεται αυτο δεν εχει καμια σχεση με pyramidew μαντοφφ και ιστοριες και παπαριες γνωμη μου παντα.
τουκανε κακο το χλωριο στην τριχα ε
Βάλε και το ότι εγώ τον είχα πρωτογνωρίσει το 1974.
μαστορακηςo κωστοπουλος εβαλε το ουισκι στην ζωη του νεοελληνα....μηπως τα εβαλε ο αντρεας λεω εγω;
ελεος.....σε λιγο θα τον κατηγορησετε και για την μικρασιατικη καταστροφη
Τι άλλη μαλακία θα διαβάσουμε....Λοιπόν κοιτάξτε σε τι τριτοκοσμική κοινωνία ζούμε
ο άνθρωπος ψηφίζει ακόμα!
από το news 247
Ειδικα στην αρχη,η εκδοση του Κλικ,νομιζω οτι εκανε την μεγαλυτερη ζημια στη νεολαια,αντιστοιχη μ αυτη που εκανε ο αλλος μεγαλος της Τεχνης,ο Νικος Μαστορακης,που τον θυμαμαι να προσπαθει να επιβαλει τη νεα κουλτουρα στην Ελλαδα της 10ετιας του 60.
Ο Κωστοπουλος,εβαλε το σκληρο οινοπνευμα στη ζωη του νεου, σαν μοδα,που την εχει πληρωσει η Χωρα με χιλιαδες θανατους απο Τροχαια μονον.Χωρια τις υπολοιπες παρενεργειες.
Κι εμεις βεβαια βγαιναμε εξω παλαιοτερα ως νεοι,αλλα δεν πιναμε,ή αν αυτο γινοταν,θα ηταν μια εξαιρεση και μονο με κρασι,κι αυτο με μετρο.Συνηθως σε καφετεριες πηγαιναμε στη 10ετια του 70,και πιναμε καφεδες.
Απο το Κλικ και μετά,το ουισκυ και η βοτκα,εσπασε καθε ρεκορ καταναλωσης.
α ρε pathitikos13 που μας χρειάζεται!!!!
το 45 γεννημενος ειναι ρε μαν:S ρε ποσο μεγαλος εισαι εγω ημουν αγεννητος
o κωστοπουλος εβαλε το ουισκι στην ζωη του νεοελληνα....μηπως τα εβαλε ο αντρεας λεω εγω;
ελεος.....σε λιγο θα τον κατηγορησετε και για την μικρασιατικη καταστροφη
ο μαστορακης πλασαρε την αμερικλανιαΛοιπόν κοιτάξτε σε τι τριτοκοσμική κοινωνία ζούμε
ο άνθρωπος ψηφίζει ακόμα!
από το news 247
Ειδικα στην αρχη,η εκδοση του Κλικ,νομιζω οτι εκανε την μεγαλυτερη ζημια στη νεολαια,αντιστοιχη μ αυτη που εκανε ο αλλος μεγαλος της Τεχνης,ο Νικος Μαστορακης,που τον θυμαμαι να προσπαθει να επιβαλει τη νεα κουλτουρα στην Ελλαδα της 10ετιας του 60.
Ο Κωστοπουλος,εβαλε το σκληρο οινοπνευμα στη ζωη του νεου, σαν μοδα,που την εχει πληρωσει η Χωρα με χιλιαδες θανατους απο Τροχαια μονον.Χωρια τις υπολοιπες παρενεργειες.
Κι εμεις βεβαια βγαιναμε εξω παλαιοτερα ως νεοι,αλλα δεν πιναμε,ή αν αυτο γινοταν,θα ηταν μια εξαιρεση και μονο με κρασι,κι αυτο με μετρο.Συνηθως σε καφετεριες πηγαιναμε στη 10ετια του 70,και πιναμε καφεδες.
Απο το Κλικ και μετά,το ουισκυ και η βοτκα,εσπασε καθε ρεκορ καταναλωσης.
α ρε pathitikos13 που μας χρειάζεται!!!!
ελα ρε κοντοσειρα με το πατερα μουτο 45 γεννημενος ειναι ρε μαν