Νέα

Συνέλαβαν τον Κωστόπουλο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Jigsaw24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 330
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Μηνύματα
3.228
Κριτικές
81
Like
7.961
Πόντοι
7.865
Πάντως είναι εμετικός.Γενικά δεν είναι η πρώτη φορά που έχει απασχολήσει τις αρχές,αλλά σαν καλό λαμόγιο των ΜΜΕ ήξερε να καλύπτει καλά τιε βρωμιές του και να αποφεύγει την δημόσια διαπόμπευση.Στην Ευελπίδων τον ξέρουν και οι πέτρες,συνονόματες γαρ,με τις τόσες φορές που έχει τραβολογηθεί.Ο Τζάμπας της Media Markt πρέπει να έχει εμπνευστεί απο την πάρτη του.Κότερα,βίλες,χλιδάτη ζωή,ακριβά είδη ένδυσης και υπόδησης,ακριβά κοσμήματα,οχήματα και γενικά η ζωή ενός μύθου με λεφτά και κόπους άλλων.Μερικοί ανεγκέφαλοι τον εκθειάζουν και λένε ότι είναι μάγκας που τα πήρε και του κλάνουν τα αρχίδια.Μπορεί και να έχουν δίκαιο.Εγώ όμως,ως συγγενής ατόμων που δούλευαν στον "όμιλό" του,είδα ανθρώπους μου,με τα παιδιά τους,να ζούν κάτω απο το όριο της φτώχειας και να εργάζονται τσάμπα κάτω απο πολύ άσχημες συνθήκες,με ψυχολογικό πόλεμο και συνεχείς ύβρεις και απειλές του "μάγκα" και λόγω του σάπιου συστήματος που προστατεύει τέτοια άτομα,να μην μπορούν να αντιδράσουν ουσιαστικά,δηλαδή να μην κάνουν μόνο καταγγελίες που θα μπούν σε κάποιο ντουλάπι,αλλά να ξεκινήσουν διαδικασίες κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων για τον "μπόν βιβέρ".Και πιστεύω ότι γενικά δεν θα πρέπει ως κοινωνία να αντιμετωπίζουμε ελαφρά τη καρδία τέτοια περιστατικά,γιατί σήμερα κάποιοι απο εμάς πηδάνε,λόγω χρεών,απο τα παράθυμα,θυσιάζοντας τους εαυτούς τους υπερ των οικογενειών τους και για να μην του κληροδοτήσουν χρέη,άλλοι για τον ίδιο λόγο μένουν άστεγοι,άνεργοι και ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό για να επιβιώσουν,μαθητές πέφτουν σαν τις μύγες απο την πείνα και άλλα πολλά φαινόμενα,την ίδια ώρα που αυτό το παίζει λεφτάς με τα λεφτά μας.Και εκεί που πολλοί απο εμάς δεν έχουν να φάνε για να πληρώσουν φόρους,εισφορές και χαράτσια(μιλάμε για μερικές εκατοντάδες ευρώ),αυτός χρωστάει εκατομμύρια στο κράτος.Και δυστυχώς δεν είναι ο μόνος.Όμως εμείς στο καναπεδάκο μας και τον βλέπουμε να χαρχαλεύεται με τα όλα τα νούμερα κάθε πρωί.Εύγε!
 

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Μηνύματα
82.573
Κριτικές
31
Like
13.158
Πόντοι
5.097

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
70.104
Like
72.181
Πόντοι
12.756
φιλαρακι μου εδω εισαι  :grin:
ολα καλα  :grin:
ναι αλλα μας υπερασπιζεται τσαμπα  :P

Αν θες φυλακη μπαινεις και μονος σου , μην κουραζεις τον Κοσμα , θα χασει την σειρα στο αρχειο
 

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Μηνύματα
2.055
Like
6
Πόντοι
16
Εγώ όμως,ως συγγενής ατόμων που δούλευαν στον "όμιλό" του,είδα ανθρώπους μου,με τα παιδιά τους,να ζούν κάτω απο το όριο της φτώχειας και να εργάζονται τσάμπα κάτω απο πολύ άσχημες συνθήκες

τωρα ενταξει μη το κανουμε και j'accuse το θεμα αλλα τις καλες εποχες ο Κωστοπουλος πληρωνε και τα διπλα και τα τριπλα απο τους υπολοιπους περιοδικαριους σε σημειο που αν ρωτησεις δημοσιογραφο ονειρο το χε να παει στον Κωστοπουλο. Τωρα αν συγγενεις σου ηταν interns η πηγαν κοντα στο τελος της IMAKO δε ξερω.
 

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Μηνύματα
4.811
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αν πληρωνε ο κωστοπουλος διπλα και τριπλα και τωρα οι παλιοι υπαλληλοι τον κραζουνε ε συγνωμη αλλα ειναι αχαριστοι.οταν τα περνανε μουγκα και τωρα λογω κρισης πανε να τον φανε....
 

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Μηνύματα
3.590
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Την Τζένη ρε παιδιά ποιος θα την σκεφτεί ?
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
16
παιδια αυτο με τα ομολογα ισχυει τελικα για πειτε μου?? εγω ξερω οτι πολυ το κανουν και ολοι οι πλουσιοι που εχουν μετρητο εκει τα επενδυουν.Απλα για να μπεις εκει πρεπει να εχεις τα κονε σου.Τωρα εδω που μιλαμε δεν πιστευω να εχει κανεις πεντε με εξι εκατομμυρια οποτε γιαυτο και δεν το ξερετε οι πιο πολλοι.Αν και καποιοι το γνωριζουνε αποτι ειδα και αποδειχτικε οτι δεν λεω μαλακιες.γιατι στην αρχη πηγατε να με φατε.ξερολες ελληνες αμεσως τα ξερετε ολα....ΥΓ : Oi πριβε τραπεζες που γινεται αυτο δεν εχει καμια σχεση με pyramidew μαντοφφ και ιστοριες και παπαριες γνωμη μου παντα.


  Κάτι δεν σου έχουν πει ΜΑΤΖΕΣΤΙΚ. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα αποκλειστικά με ομόλογα και τέτοιες αποδόσεις 9 - 10%.
  Τα Γερμανικά ομόλογα μη σου πω πως είναι και αρνητικά αυτήν την περίοδο της κρίσης.

  Ίσως είναι ένας συνδυασμός προιόντων, όπου το μεγαλύτερο μέρος ( 80%) είναι ομολογα πολύ μικρού θεωρητικά ρίσκου (αυτό που έγινε στην Ελλάδα αποδεικνύει την δική μου θεωρία, δηλαδή πως τελικά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα), και το υπόλοιπο ποσοστό επενδύεται σε μετοχές και παράγωγα.

  Η μέση απόδοση κάθε προιόντος σε ετήσια βάση, σου δίνει περίπου αυτό το πολυπόθητο 10%.

Τα ομόλογα επενδυόμενα κατά 80% στο χαρτοφυλάκιο, δίνουν μια μικρή απόδοση κάπου 3% (στο total η απόδοση είναι 2,4%)
Το 15%  επενδύεται σε μετοχές blue chips όπου η απόδοση κυμαίνεται για έναν καλό διαχειριστή χαρτοφυλακίου περίπου στο 30% ( ή στο total κάπου 4,5 %)
Τέλος το υπόλοιπο 5% επενδύεται σε χρηματοοικονομικά παράγωγα, όπου η απόδοση μπορεί να παίξει από 100% ετησίως, μέχρι και 300%, ανάλογα το leverage που θα έχει δικαίωμα να παίξει ο διαχειριστής του λογαριασμού σου. Αυτό στο total μπορεί να δώσει απόδοση μέχρι και 15%.

Αν τα αθροίσεις, στο total σου βγαίνει μία απόδοση από 17% έως 22% ετησίως.

Παίρνεις εσύ που έβαλες τα λεφτά το 9-10% και η επενδυτική καρπωνεται τη διαφορά.

Αυτή είναι μία απλή περίπτωση. Υπάρχουν και πιο σύνθετα, που μπλέκουν μέσα ασφαλιστρα κινδύνου προιόντων (τα γνωστά CDS), όπου εκεί παίζονται άλλα παιχνίδια με το hedging.

Όσο μεγαλύτερες οι αποδόσεις, τόσο μεγαλύτερα τα μπόνους των στελεχών.


Βάλε τώρα στο μυαλό σου αυτήν την σχέση 80 ομόλογα - 15 μετοχές - 5 παράγωγα και δες τι έγινε με το πέρας του χρόνου.


  Κάποτε όλο το "παιχνίδι" παιζόταν στους έξυπνους διαχειριστές των μετοχών. Εκεί παιζόταν η πληροφορία (θυμηθείτε το θέμα της ταινίας WALL STREET με τον Μαικλ Νταγκλας).

Όταν τα παράγωγα πήραν την ανοδική πορεία τους, αυξήθηκε πολύ το leverage από τις επενδυτικές, η "μόδα" πέρασε στους τεχνικούς διαχειριστές των παραγώγων ή και μετοχών που δούλευαν νόμιμα, χωρίς πληροφορίες εκ των έσω και με μαθηματικά μοντέλα.


Το "άρρωστο" μυαλό των κερδοσκόπων όμως, διψούσε για περισσότερο χρήμα και η απληστία μεγάλωνε διαρκώς.

Έτσι "γεννήθηκαν" οι μποντάκηδες και ξεκίνησαν να "δουλεύουν" με τα ομόλογα και τα CDS που παιζόταν και το μεγαλο κεφάλαιο.

Δες τι έγινε στην Ελλάδα. Αγόρασαν ελληνικά ομόλογα στο 15 και 20% της αξίας τους και πούλησαν στο 35% ή στο 40% εξασφαλίζοντας τεράστιες αποδόσεις 100% μέσα σε λίγο μόνο διάστημα.
Μέχρι ντόρος έγινε στη Βουλή, όταν πληρώθηκε ομόλογο ελληνικού δημοσίου σε hedge fund πριν λίγο καιρό.


  Οι μποντακηδες δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Και ο Κοστολάνι με κάτι τσαρικά ομόλογα πλούτισε ξαφνικά, αφού είχε χρεοκοπήσει σαν χρηματιστής δύο φορές. Μέχρι και βιβλία έγραψε ο συγχωρεμένος, για το πως να κερδίσεις στο χρηματιστήριο....!!!!  :2funny: :2funny:
  Αυτός που χρεοκόπησε δύο φορές, έγραψε και βιβλίο....

 


  Αιντε πάλι γατάκια.... Πολλά είπα.... Ωρα να βγει ο TEMPT τώρα και να με πει ξερόλα κι εγώ να τον βρίσω και να τον πω μαλάκα...


    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


  Τις καλημέρες μου.


   





 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Τελικά επιβεβαιώνεται το "να σε ζηλεύουν πιο καλά παρά να σε λυπούνται" που λέει και το άσμα

αν ήταν κανένας ταλαίπωρος άφραγκος ηθοποιός,τι καλά λόγια που θα άκουγε και να τον βοηθήσουμε κλπ

καίτη φίνου,μπάρκουλης κλπ

επειδή έτυχε να κάνει πράγματα που οι περισσότεροι θα γούσταραν(λεφτά δημοσιότητα γκόμενες),βγάζει ο καθένας τα απωθημένα του
Αυτό ισχύει αλλά είναι και λίγο επιχείρημα του κώλου γιατί ο καθένας μπορεί να το χρησιμοποιεί ανάλογα με τις συμπάθειες και τις εμπάθειες του!Πχ δε νομίζω ότι το χρησιμοποιείς όταν η κουβέντα πάει στον Ανδρέα Παπανδρέου! :grin:
Για μένα ο Κωστόπουλος δεν έκανε κάτι σοβαρό με την έννοια ότι αργά ή γρήγορα κάποιος θα αντέγραφε τα περιοδικά και τις τάσεις που υπήρχανε ήδη σε πολλές χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική!Είχε τις άκρες αυτός και έτυχε να το κάνει πρώτος...
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
56.709
Κριτικές
90
Like
36.312
Πόντοι
25.467
Η μόνη μαλακία του Κωστόπουλου ήταν ότι ήταν Πασοκτής.

Δεν γίνεται να είσαι μορφωμένος,επιτυχημένος και σώφρων άνθρωπος και να ψήφιζες ΠΑΣΟΚ από το 1985 και μετά.

Αν είναι "μορφωμένος", όπως υποστηρίζετε, δεν θα έπρεπε να είναι (ή τουλάχιστον να δείχνει), υπερβολικά υπερφίαλος.

Αν θεωρείται και αναγνωρίζεται και από τους "φτασμένους" ως επιτυχημένος,  θα  είχε πολλές, πολύ πιο υπεύθυνες και πολύ πιο προσοδοφόρες προτάσεις συνεργασίας (είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό)  και δεν θα καταδεχόταν να κάνει την πρωϊνατζού και να εκθέτει τον εαυτό του καθημερινά.

Αν πάλι ήταν σώφρων, θα είχε ακολουθήσει την μέθοδο του επιστήθιου φίλου του κ. Λαλιώτη. Θα αποχωρούσε  σταδιακά και διακριτικά από το προσκήνιο (εχόντας σιγουρέψει την "καβάτζα") και θα ήταν τώρα στο απυρόβλητο.
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
 Κάτι δεν σου έχουν πει ΜΑΤΖΕΣΤΙΚ. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα αποκλειστικά με ομόλογα και τέτοιες αποδόσεις 9 - 10%.
 Τα Γερμανικά ομόλογα μη σου πω πως είναι και αρνητικά αυτήν την περίοδο της κρίσης.

 Ίσως είναι ένας συνδυασμός προιόντων, όπου το μεγαλύτερο μέρος ( 80%) είναι ομολογα πολύ μικρού θεωρητικά ρίσκου (αυτό που έγινε στην Ελλάδα αποδεικνύει την δική μου θεωρία, δηλαδή πως τελικά είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα), και το υπόλοιπο ποσοστό επενδύεται σε μετοχές και παράγωγα.

 Η μέση απόδοση κάθε προιόντος σε ετήσια βάση, σου δίνει περίπου αυτό το πολυπόθητο 10%.

Τα ομόλογα επενδυόμενα κατά 80% στο χαρτοφυλάκιο, δίνουν μια μικρή απόδοση κάπου 3% (στο total η απόδοση είναι 2,4%)
Το 15%  επενδύεται σε μετοχές blue chips όπου η απόδοση κυμαίνεται για έναν καλό διαχειριστή χαρτοφυλακίου περίπου στο 30% ( ή στο total κάπου 4,5 %)
Τέλος το υπόλοιπο 5% επενδύεται σε χρηματοοικονομικά παράγωγα, όπου η απόδοση μπορεί να παίξει από 100% ετησίως, μέχρι και 300%, ανάλογα το leverage που θα έχει δικαίωμα να παίξει ο διαχειριστής του λογαριασμού σου. Αυτό στο total μπορεί να δώσει απόδοση μέχρι και 15%.

Αν τα αθροίσεις, στο total σου βγαίνει μία απόδοση από 17% έως 22% ετησίως.

Παίρνεις εσύ που έβαλες τα λεφτά το 9-10% και η επενδυτική καρπωνεται τη διαφορά.

Αυτή είναι μία απλή περίπτωση. Υπάρχουν και πιο σύνθετα, που μπλέκουν μέσα ασφαλιστρα κινδύνου προιόντων (τα γνωστά CDS), όπου εκεί παίζονται άλλα παιχνίδια με το hedging.

Όσο μεγαλύτερες οι αποδόσεις, τόσο μεγαλύτερα τα μπόνους των στελεχών.


Βάλε τώρα στο μυαλό σου αυτήν την σχέση 80 ομόλογα - 15 μετοχές - 5 παράγωγα και δες τι έγινε με το πέρας του χρόνου.


 Κάποτε όλο το "παιχνίδι" παιζόταν στους έξυπνους διαχειριστές των μετοχών. Εκεί παιζόταν η πληροφορία (θυμηθείτε το θέμα της ταινίας WALL STREET με τον Μαικλ Νταγκλας).

Όταν τα παράγωγα πήραν την ανοδική πορεία τους, αυξήθηκε πολύ το leverage από τις επενδυτικές, η "μόδα" πέρασε στους τεχνικούς διαχειριστές των παραγώγων ή και μετοχών που δούλευαν νόμιμα, χωρίς πληροφορίες εκ των έσω και με μαθηματικά μοντέλα.


Το "άρρωστο" μυαλό των κερδοσκόπων όμως, διψούσε για περισσότερο χρήμα και η απληστία μεγάλωνε διαρκώς.

Έτσι "γεννήθηκαν" οι μποντάκηδες και ξεκίνησαν να "δουλεύουν" με τα ομόλογα και τα CDS που παιζόταν και το μεγαλο κεφάλαιο.

Δες τι έγινε στην Ελλάδα. Αγόρασαν ελληνικά ομόλογα στο 15 και 20% της αξίας τους και πούλησαν στο 35% ή στο 40% εξασφαλίζοντας τεράστιες αποδόσεις 100% μέσα σε λίγο μόνο διάστημα.
Μέχρι ντόρος έγινε στη Βουλή, όταν πληρώθηκε ομόλογο ελληνικού δημοσίου σε hedge fund πριν λίγο καιρό.


 Οι μποντακηδες δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Και ο Κοστολάνι με κάτι τσαρικά ομόλογα πλούτισε ξαφνικά, αφού είχε χρεοκοπήσει σαν χρηματιστής δύο φορές. Μέχρι και βιβλία έγραψε ο συγχωρεμένος, για το πως να κερδίσεις στο χρηματιστήριο....!!!!  :2funny: :2funny:
 Αυτός που χρεοκόπησε δύο φορές, έγραψε και βιβλίο....

 


  Αιντε πάλι γατάκια.... Πολλά είπα.... Ωρα να βγει ο TEMPT τώρα και να με πει ξερόλα κι εγώ να τον βρίσω και να τον πω μαλάκα...


   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:


 Τις καλημέρες μου.

Ρε παίχτη καλά όλα αυτά και όντως ξέρεις πολλά πράγματα. Κάτι ξέρουμε κι εμείς βέβαια από αυτά απλά δεν βγήκαμε να τα διαλαλούμε, αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
Κι εγώ έχω κερδίσει 8 χιλιάρικα σε μια επένδυση 30 χιλιάδων σε 15 μέρες μια φορά. Αυτό σε ετήσια βάση είναι 640%! Πάει να πει πως κάθε μέρα γιορτή θά 'ναι; Διότι προσωπικά συνολικά χαμένος είνμαι και απλά προσπαθώ να ρεφάρω.

Τώρα ας πούμε πως εγώ είμαι χαμένος επειδή είμαι "άσχετος". Εσύ όμως που είσαι σχετικός και "τσακίζεις τις αγορές καθημερινά" δεν μας έλεγες τις προάλλες πως δεν πάει άλλο εδώ και θα πήγαινες στην Αυστραλία για να γίνεις μεγαλομανάβης; Αφού τσακίζεις τις αγορές με τόση ευκολία γιατί διάολο να πας στην άλλη άκρη του κόσμου να πουλάς λάχανα και μπρόκολα; :think:  
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
ΚΚΕς εισαι;γιατι μονο το ΚΚΕ ειχε σταθερη και διατυπωμενη αποψη τοτε επ αυτου

Όχι τύπε δεν είμαι ΚΚΕ, κάθε άλλο.
Αλλά δεν έχω κόμπλεξ όταν λέει κάτι σωστό κάποιος να το επικροτώ, ιδίως αν τυχαίνει να είναι ήδη και δική μου άποψη.
Είτε ΚΚΕ λέγεται αυτό, είτε Χ.Α., είτε Σύριζα. Μόνο που ειδικά από τον τελευταίο δεν έχω ακούσει ΟΥΤΕ μία σωστή θέση!
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.443
Κριτικές
61
Like
42.589
Πόντοι
22.785
Όχι τύπε δεν είμαι ΚΚΕ, κάθε άλλο.
Αλλά δεν έχω κόμπλεξ όταν λέει κάτι σωστό κάποιος να το επικροτώ, ιδίως αν τυχαίνει να είναι ήδη και δική μου άποψη.
Είτε ΚΚΕ λέγεται αυτό, είτε Χ.Α., είτε Σύριζα. Μόνο που ειδικά από το τελευταίο δεν έχω ακούσει ΟΥΤΕ μία σωστή θέση!
Αγαπημένε gianevan....
Η σωστή θέση είναι ΜΟΝΑΧΑ....... ή θέση 4 !!
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
τουκανε κακο το χλωριο στην τριχα ε

Είδες λοιπόν που μερικά πράγματα δεν μπορεί κανείς να τα φανταστεί καν, επειδή όσα βλέπει σήμερα τα θεωρεί ανέκαθεν δεδομένα;

Λοιπόν τότε που έπαιζε ο Πετράν πόλο στο ΝΟΒ, κολυμπούσαμε και παίζαμε πόλο στη θάλασσα!
Και ακόμα λίγα χρόνια πιο πριν και τα ντέρμπυ Εθνικός-Ολυμπιακός, στην θάλασσα γινόταν, στα βραχάκια της Πειραϊκής.

Τώρα όμως ακόμα και η κάθε κυράτσα θέλει κλειστά κολυμβητήρια (και θερμαινόμενα!) για να πλατσουρίζει...

 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
Αγαπημένε gianevan....
Η σωστή θέση είναι ΜΟΝΑΧΑ....... ή θέση 4 !!

4 πού αρχηγέ; Στο μπάσκετ, στο ποδόσφιαρο, στο λεοφωρείο, σε "τραινάκι" (με πόσα "βαγόνια" αλήθεια;), που τελικά;
Με μπέρδεψες...

Υ.Γ. Στο "τραινάκι" πάντως μου έχουν αναλύσει πως η καλύτερη θέση είναι η 2! Σκέψου γιατί! ;) :grin:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.443
Κριτικές
61
Like
42.589
Πόντοι
22.785
Είδες λοιπόν που μερικά πράγματα δεν μπορεί κανείς να τα φανταστεί καν, επειδή όσα βλέπει σήμερα τα θεωρεί ανέκαθεν δεδομένα;

Λοιπόν τότε που έπαιζε ο Πετράν πόλο στο ΝΟΒ, κολυμπούσαμε και παίζαμε πόλο στη θάλασσα!
Και ακόμα λίγα χρόνια πιο πριν και τα ντέρμπυ Εθνικός-Ολυμπιακός, στην θάλασσα γινόταν, στα βραχάκια της Πειραϊκής.

Τώρα όμως ακόμα και η κάθε κυράτσα θέλει κλειστά κολυμβητήρια (και θερμαινόμενα!) για να πλατσουρίζει...

@#$%#@&&&@@  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2:
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.443
Κριτικές
61
Like
42.589
Πόντοι
22.785
4 πού αρχηγέ; Στο μπάσκετ, στο ποδόσφιαρο, στο λεοφωρείο, σε "τραινάκι" (με πόσα "βαγόνια" αλήθεια;), που τελικά;
Με μπέρδεψες...

Υ.Γ. Στο "τραινάκι" πάντως μου έχουν αναλύσει πως η καλύτερη θέση είναι η 2! Σκέψου γιατί! ;) :grin:

Μέ μπέρδεψες ...... στίς ρίψεις όμως ή καλήτερη θέση είναι ή 3 !!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom