Εχω εγκαταστησει εδω και 10 μερες το 3play της on telecoms. Γενικα δεν θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος.
Η γραμμη του τηλεφωνου κανει, κατα διαστηματα, παρασιτα και καποιες φορες εχει πεσει η γραμμη. Δεν συντονιζει(; ) σωστα ακομα μου ειπαν απο το σερβις...
Η ανωτερη ταχυτητα κατεβασματος που εχω πιασει ειναι 600Kb/s. Συνηθως ομως κυμαινεται στα 200-250Kb/s. Ειναι σταθερο και δεν με εχει πεταξει εξω. Το router που σου δινουν εχει κλειστα τα Ports (για λογους ασφαλειας οπως ειπαν), και μονο οι τεχνικοι τους μπορουν να επεμβουν. Με λιγα λογια σου παραρεχουν εξοπλισμο τον οποιο δεν μπορει χρησιμοποιησει οπως θελει ο καθενας. Μεγαλη μαλακια το router. Ισως εαν το γνωριζα αυτο απο πριν να μην ειχα επιλεξει την συγκεκριμενη εταιρεια μονο και μονο για αυτο το λογο.
ΤV?πιανει περιπου 20 καναλια. Τα "μεγαλα" Ελληνικα (Μega, Ant1 κτλ), καποια λιγοτερο δημοφιλη (Βουλη, 902) και 5-6 Ευρωπαικα (ZDF, RTR, TVe, Al jazira). Aυτα που πιανει η ποιοτητα ειναι πολυ καλη. ΔΕΝ πιανει τα ψηφιακα της ΕΡΤ, Eurosport, CNN κ.α. που θα ηθελα. Nova μπορεις να δεις μονο εαν πληρωσεις την συνδρομη (δεν απαιτειται εξτρα εξοπλισμος). Μπορεις να παρακολουθησεις καποιες εκπομπες που δεν προλαβες να δεις, να νοικιασεις ταινιες με χρεωση (3-4 ε η ταινια) και διαφορες αλλες
που δεν εχω δοκιμασει.
ΔΕΝ μπορεις να αναζητησεις αλλα free δορυφορικα καναλια.
ΔΕΝ μπορεις να καν να ταξινομησεις τα καναλια...
Το καναλι της βουλης ειναι στο 1. Το αλ Τζαζιρα καπου στο 30κατι.
Στις 10 αυτες μερες που το εχω περιπου, 1 μερα δεν ειχα ουτε Internet ουτε TV.
To σερβις δεν εχει μεγαλη αναμονη, αλλα οι τεχνικοι με τους οποιους μιλας πρεπει να ειναι ασχετοι. Τους κανεις μια απλη ερωτηση και ψαχνουν στα τεφτερια τους ή ρωτανε καποιον αλλο εκεινη τη στιγμη.