Νέα

Σύνδεση με πάροχο σταθερής τηλεφωνίας εκτός ΟΤΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COCK
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας...
εχω νοικιασει νεο σπιτι και επειδη δεν εχω καθολου τηλ(οτε)
θα ηθελα να κανω μια συνδεση για τηλ και ιντερνετ
εψαξα αρκετα..αλλα ομολογω οτι εχω μπερδευτει
δεν θα ηθελα να μπλεξω με οτε
θα ηθελα ενα πακετο που θα περιεχει τηλ(με δωρεαν αστικες και υπεραστικες κλησεις)και adsl
απλα θα ηθελα να μην μπλεξω καθολου στον οτε..και ψαχνοντας στις διαφορες εταιριες
βρηκα μονο στην ontelecom,την δυνατοτητα να μην εχεις τηλ.γραμμη και να αναλαβει εξολοκληρου αυτο που ψαχνω(νεα γραμμη δηλαδη και adsl)
αλλα απο αυτα που εχω διαβασει εβγαλα το συμπερασμα...οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης αν παιζει σωστα το ολο συστημα,,,εκτος αυτου διαβασα οτι καθυστερουν(οι περισσοτερες εταιριες)να ενεργοποιησουν τις υπηρεσιες τους..πανω απο μηνες κτλ...
θα ηθελα αν ειναι δυνατο να με ενημερωσει οποιος εχεις σχετικη εμπειρια...
πιο πολυ ενδιαφερομαι οπως ειπα αρχικα,επειδη δεν εχω τηλ γραμμη,ποια εταιρια εχει τετοιου ειδους υπηρεσιες(εκτος απο την ontelecoms)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Vivodi αλλα αν σου κατσει οσον αφορα χρονο παραδοσης,απο 1 εβδομαδα μεχρι 6 μηνες
και βεβαια να καλυπτεται η περιοχη οου,για παραπανω κοιτα adslgr.com

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Το αντιγράφω απο το in.gr. Είναι απο τις 15 Νοεμβρίου.
Καλή όρεξη.
Τώρα αν λείπει κάποιος απο τη λίστα...μάλλον τη γλύτωσε.

Ελλείψεις στις υπηρεσίες
Πρόστιμα 1,32 εκατ. ευρώ από την ΕΕΤΤ στους εναλλακτικούς παρόχους

ΑΠΕ
Σε μεμονωμένες περιπτώσεις διαπιστώθηκε από την ΕΕΤΤ αυθαίρετη ενεργοποίηση φορητότητας αριθμών
Αθήνα

Δέκτης μεγάλου αριθμού καταγγελιών από καταναλωτές έγινε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων σχετικά με ζητήματα που αφορούσαν στην προεπιλογή φορέα και την παροχή αδεσμοποίητης πρόσβασης στον τοπικό βρόχο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, τα σημαντικότερα προβλήματα που αναδείχθηκαν από τις καταγγελίες σχετίζονταν με αυθαίρετη ενεργοποίηση προεπιλογής φορέα, ελλιπή ενημέρωση καταναλωτών για τη διαθεσιμότητα και το χρόνο υλοποίησης υπηρεσιών ΑΠΤΒ και τέλος, αδικαιολόγητες καθυστερήσεις ενεργοποίησης υπηρεσιών καθώς και αποκατάστασης βλαβών.

Περαιτέρω, σε μεμονωμένες περιπτώσεις διαπιστώθηκαν προβλήματα αναφορικά με αυθαίρετη ενεργοποίηση φορητότητας αριθμών και αδικαιολόγητα υψηλά τέλη αποσύνδεσης υπηρεσιών. Επιπλέον, αρκετές ήταν οι καταγγελίες για τις οποίες δεν διαπιστώθηκε παράβαση από την πλευρά των εταιρειών.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω διαπιστώσεων, η ΕΕΤΤ επέβαλε τα ακόλουθα διοικητικά πρόστιμα:

1) Στην VIVODI διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους 170.000 ευρώ.

2) Στην FORTHNET 350.000 ευρώ.

3) Στην ΤELEDOME 350.000 ευρώ.

4) Στην ΤΕLLAS 250.000 ευρώ.

5) Στην COSMOLINE 100.000 ευρώ.

6) Στην ON TELECOM 100.000 ευρώ.

Επισκέπτης
παιδια θα ηθελα τη βοηθεια σας...
εχω νοικιασει νεο σπιτι και επειδη δεν εχω καθολου τηλ(οτε)
θα ηθελα να κανω μια συνδεση για τηλ και ιντερνετ
εψαξα αρκετα..αλλα ομολογω οτι εχω μπερδευτει
δεν θα ηθελα να μπλεξω με οτε
θα ηθελα ενα πακετο που θα περιεχει τηλ(με δωρεαν αστικες και υπεραστικες κλησεις)και adsl
απλα θα ηθελα να μην μπλεξω καθολου στον οτε..και ψαχνοντας στις διαφορες εταιριες
βρηκα μονο στην ontelecom,την δυνατοτητα να μην εχεις τηλ.γραμμη και να αναλαβει εξολοκληρου αυτο που ψαχνω(νεα γραμμη δηλαδη και adsl)
αλλα απο αυτα που εχω διαβασει εβγαλα το συμπερασμα...οτι ειναι καθαρα θεμα τυχης αν παιζει σωστα το ολο συστημα,,,εκτος αυτου διαβασα οτι καθυστερουν(οι περισσοτερες εταιριες)να ενεργοποιησουν τις υπηρεσιες τους..πανω απο μηνες κτλ...
θα ηθελα αν ειναι δυνατο να με ενημερωσει οποιος εχεις σχετικη εμπειρια...
πιο πολυ ενδιαφερομαι οπως ειπα αρχικα,επειδη δεν εχω τηλ γραμμη,ποια εταιρια εχει τετοιου ειδους υπηρεσιες(εκτος απο την ontelecoms)
αμια φιλε μονο η on η ψαχνειs αδικα και η συνδεση ειναι η πιο γρηγορη απο ολεs μακρια απο vivodi  θα κανει πανω απο εξαμηνο!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
  ολοι αυτοι μαζι χρωστουν στον ΟΤΕ πανω απο 1.000.000 γιουρα....βρε ουστ...τα λεφτα μου δεν τα δινω σε λαγιους απατεωνες καλυτερα λιγο ακριβοτερα στον ΟΤΕ παρα σε απατεωνες....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Ρε σεις τις καταγγελιες που μπορουμε να τις κανουμε εμενα που ζητανε 150€ για να αποσυνδεσω το τηλ απο την tellas????

Αιτηση πριν απο 6 μηνες χωρις τηλ ουτε τίποτα μου ήρθε λογαριασμος!!!!

ASSENEMY

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ολοι ειναι απατεωνεσ εκτοσ του οτε που και αυτοι ειναι ληστεσ με τισ τιμεσ που εχουν :tickedoff:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ολοι ειναι απατεωνεσ εκτοσ του οτε που και αυτοι ειναι ληστεσ με τισ τιμεσ που εχουν :tickedoff:

οι τιμες που εχει ο ΟΤΕ,καθοριζονται απο την ΕΕΤΤ,κατοπιν αιτησεως της εταιρειας....Που θα παει ομως...θα βγει απο το καθεστως επιτηρησης...

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345
Για επαγγελματικη χρηση δυστυχως μονο ΟΤΕ,ολοι οι αλλοι δεν ειναι σε θεση να σου εγγυηθουν τιποτα αφου εξαρτωνται απο τον οτε.Εγω που εχω και φορθνετ ενναλακτικα,σε ωρες αιχμης,δειχνει οτι το καλουμενο νουμερο μιλαει η δεν απανταει και αν παρεις καπακι με οτε ,ολα κανονικα :headbang: :headbang:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παληκαρια ο (Π)Ο.Τ.Ε. εκανα κοντρα ρελανς..

μολος παρηγγειλα 24 mbps με 1 mbps upload, με 29,90 ευρω το μηνα..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το αντιγράφω απο το in.gr. Είναι απο τις 15 Νοεμβρίου.
Καλή όρεξη.
Τώρα αν λείπει κάποιος απο τη λίστα...μάλλον τη γλύτωσε.

Ελλείψεις στις υπηρεσίες
Πρόστιμα 1,32 εκατ. ευρώ από την ΕΕΤΤ στους εναλλακτικούς παρόχους

ΑΠΕ
Σε μεμονωμένες περιπτώσεις διαπιστώθηκε από την ΕΕΤΤ αυθαίρετη ενεργοποίηση φορητότητας αριθμών
Αθήνα

Δέκτης μεγάλου αριθμού καταγγελιών από καταναλωτές έγινε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων σχετικά με ζητήματα που αφορούσαν στην προεπιλογή φορέα και την παροχή αδεσμοποίητης πρόσβασης στον τοπικό βρόχο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, τα σημαντικότερα προβλήματα που αναδείχθηκαν από τις καταγγελίες σχετίζονταν με αυθαίρετη ενεργοποίηση προεπιλογής φορέα, ελλιπή ενημέρωση καταναλωτών για τη διαθεσιμότητα και το χρόνο υλοποίησης υπηρεσιών ΑΠΤΒ και τέλος, αδικαιολόγητες καθυστερήσεις ενεργοποίησης υπηρεσιών καθώς και αποκατάστασης βλαβών.

Περαιτέρω, σε μεμονωμένες περιπτώσεις διαπιστώθηκαν προβλήματα αναφορικά με αυθαίρετη ενεργοποίηση φορητότητας αριθμών και αδικαιολόγητα υψηλά τέλη αποσύνδεσης υπηρεσιών. Επιπλέον, αρκετές ήταν οι καταγγελίες για τις οποίες δεν διαπιστώθηκε παράβαση από την πλευρά των εταιρειών.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω διαπιστώσεων, η ΕΕΤΤ επέβαλε τα ακόλουθα διοικητικά πρόστιμα:

1) Στην VIVODI διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους 170.000 ευρώ.

2) Στην FORTHNET 350.000 ευρώ.

3) Στην ΤELEDOME 350.000 ευρώ.

4) Στην ΤΕLLAS 250.000 ευρώ.

5) Στην COSMOLINE 100.000 ευρώ.

6) Στην ON TELECOM 100.000 ευρώ.

Τη γλίτωσε η Altec!!! ;)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
παληκαρια ο (Π)Ο.Τ.Ε. εκανα κοντρα ρελανς..

μολος παρηγγειλα 24 mbps με 1 mbps upload, με 29,90 ευρω το μηνα..

Tώρα το πήρες χαμπάρι πάτερ? ΤΟ θέμα είναι πότε θα ενεργοποιηθεί γιατί εγώ απο τις 18 του μηνός και τίποτα (κάνω αναβάθμιση απο το 1mbps).

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Αν καποιος θελει να χει απο καθε αποψη μια βασικη ποιοτητα επιλεγει ΟΤΕ.Ναι μεν ποιο ακριβος αλλα προς το παρων πολυ καλυτερη ποιοτητα στις υπηρεσιες του.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Tώρα το πήρες χαμπάρι πάτερ? ΤΟ θέμα είναι πότε θα ενεργοποιηθεί γιατί εγώ απο τις 18 του μηνός και τίποτα (κάνω αναβάθμιση απο το 1mbps).
o οτε θελει 10-12 εργασιμες και όποτε εχω χρειαστει κατι απ αυτον ειναι μεσα στο χρονικο περιθωριο που ζηταει..

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Αν καποιος θελει να χει απο καθε αποψη μια βασικη ποιοτητα επιλεγει ΟΤΕ.Ναι μεν ποιο ακριβος αλλα προς το παρων πολυ καλυτερη ποιοτητα στις υπηρεσιες του.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!!!

εχω αμετρητα παραδειγματα φιλων, γνωστων, συνεργατων κλπ που εχουν φτασει μεχρι μηνυσεις με αλλες εταιριες..

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Tα ανωτέρω τέλη δεν περιλαμβάνουν:

* Τo κόστος για επιπλέον φίλτρα, πέραν του ενός, που τυχόν χρειαστείτε. Το πρώτο φίλτρο παρέχεται δωρεάν.
    * Tο πάγιο μηνιαίο τέλος της τηλεφωνικής γραμμής ( PSTN ή ISDN - BRA ) με την αντίστοιχη χρονοχρέωση για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Σημαίνει +30 περίπου ευρώ στο δίμηνο λογαριασμό  ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Tα ανωτέρω τέλη δεν περιλαμβάνουν:

* Τo κόστος για επιπλέον φίλτρα, πέραν του ενός, που τυχόν χρειαστείτε. Το πρώτο φίλτρο παρέχεται δωρεάν.
    * Tο πάγιο μηνιαίο τέλος της τηλεφωνικής γραμμής ( PSTN ή ISDN - BRA ) με την αντίστοιχη χρονοχρέωση για τις τηλεφωνικές κλήσεις. Σημαίνει +30 περίπου ευρώ στο δίμηνο λογαριασμό  ;)
ναι εννοειται. εγω μιλησα μονο για adsl + provider..

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Κι εγώ επιλέγω ΟΤΕ εδώ και χρόνια για το ίντερνετ, είτε παλιά με dial up αλλά και τώρα με adsl...Παπαγιώργη, θα χρειαστείς νέο ρούτερ όμως με συμβατότητα adsl2+

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Μπορεί να σας ενεργοποιήσουν και την ίδια μέρα, μπορεί και σε 10-12.
Εξαρτάται αν έχει ελευθερες "πόρτες"

Για 10-12 μου είπαν και μένα, και την άλλη μέρα ήμουν ΟΚ !  ;)

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ !!!!

εχω αμετρητα παραδειγματα φιλων, γνωστων, συνεργατων κλπ που εχουν φτασει μεχρι μηνυσεις με αλλες εταιριες..
Ασε εμενα ο ο διοικητης που ειχα στο Ναυτικο οταν ημουν ακομα ναυτης με εβαζε με τις ωρες να μιλαω με το τμημα εξυπηρετησης της Tellas ,μεχρι που εβαλε Tellas παρολο που του ελεγα να μη το κανει και τωρα με παιρνει καθε τοσο και κλαιγεται οτι και τηλεφωνο δεν εχει συχνα αλλα και internet εχει συχνοτατα διακοπες 3-4 ωρων και μενει Μαρουσι οχι στο σε κανα χωριο!!Αυτη ειναι η βλακεια για να γλυτωσει καποιος 10-15 ευρω μηνιαιως καταντα να μην εχει τις υπηρεσιες που επιθυμει.Προσωπικα και στο γραφειο αλλα και στο σπιτι εχω ΟΤΕ εδω και 3 χρονια και δε ρισκαρα να παω σε κατι αλλο.Α και εγω σε αναμονη για τα 24mbs ειμαι απο τη προηγουμενη Τεταρτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom