You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σύνδεση με πάροχο σταθερής τηλεφωνίας εκτός ΟΤΕ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα COCK
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 134
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
vagabond
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 109
- Πόντοι
- 6
πολύς λόγος για την forthnet και λίγος για την tellas (?): πρέπει να είμαι από τους πρώτους που έβαλαν tellas, και ίσως πιο αρμόδιος να παραθέσω άποψη για αυτήν. Περίμενα 1 μήνα να γίνει η σύνδεση μετά την αίτηση, λίγες ώρες διακοπή του τηλεφώνου για να μπω στο δίκτυο της tella, και πολύ μεγάλα προβλήματα αρχικά στο internet (αναφερομαι στις αρχές του χρόνου). Μετά από ατέρμονες προσπάθειες και ώρες αναμονής στην τεχνική υποστήριξη, τελικά άλλαξα router και δούλεψε........ Από την στιγμή όμως που δούλεψε μόνο μια φορά στους 5 μήνες χρειάστηκα να τους ξανακαλέσω για βοήθεια....Με τα διάφορα online adsl τεστ διαπίστωσα ότι τώρα πια έχω download στα 4 Mbps όπως υπόσχονται, και upload πολλές φορές ακόμα και μεγαλύτερο από τα 512 που προσφέρουν! Γενικά, να υπολογίζετε ότι η ταχύτητα στο download δεν εξαρτάται μόνο από τη δική σας σύνδεση αποκλειστικά....
στην NETONE ζητά ετήσια σύμβαση και τα 50Ε καλύπτουν κόστος router , σύνδεσης φορητότητας και εγκατάστασης (έρχονται στο σπίτι σου). Εναλλακτικά έχουν και με μεριζόμενο βρόγχο (φθηνότερα αλλά πληρώνεις και το πάγιο ΟΤΕ).
Οπως προανέφερα αστικά/υπεραστικά είναι δωρεάν, κινητά αν δε με απατά η μνήμη μου 0.17 (χωρίς ΦΠΑ) αλλά κοιτάξτε το και διεθνή έχουν καλές τιμές.
αν διακόψεις πριν τον χρόνο έχει κόστος 70 Ε αλλά σου μένει ο router (πολύ καλό εργαλείο το κορυφαίο της αγορας)
Ταχύτητα 10/1 με πολύ καλή απόδοση (ανάλογα την ποιότητα του χαλκού βέβαια και την καλωδίωση του σπιτιού)
ααα ναι ο router είναι και wifi χωρίς προς το παρόν χρέωση
Οπως προανέφερα αστικά/υπεραστικά είναι δωρεάν, κινητά αν δε με απατά η μνήμη μου 0.17 (χωρίς ΦΠΑ) αλλά κοιτάξτε το και διεθνή έχουν καλές τιμές.
αν διακόψεις πριν τον χρόνο έχει κόστος 70 Ε αλλά σου μένει ο router (πολύ καλό εργαλείο το κορυφαίο της αγορας)
Ταχύτητα 10/1 με πολύ καλή απόδοση (ανάλογα την ποιότητα του χαλκού βέβαια και την καλωδίωση του σπιτιού)
ααα ναι ο router είναι και wifi χωρίς προς το παρόν χρέωση
Επισκέπτης
και Tellas και Netone τάζουν και δεν παραδίδουν ...θέλει δουλειά ακόμα και για τους 2. Σε λιγάκι περιμένετε νέα απο Altec για τρελό πακέτο σε απίστευτη τιμή...θα παίξει διαφημιστικό στην τηλεόραση.
και Tellas και Netone τάζουν και δεν παραδίδουν ...θέλει δουλειά ακόμα και για τους 2. Σε λιγάκι περιμένετε νέα απο Altec για τρελό πακέτο σε απίστευτη τιμή...θα παίξει διαφημιστικό στην τηλεόραση.
για αξιόπιστη κριτική από πολλούς μπείτε στο adslgr.com
hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
thanoss Κατσε εκει που εισαι ?
εγω εχω κοψεο τον ποτε εδω και 3 χρονια.
ειμαι στο ιδιοκτητο της vivodi με full llu και dsl phone και εχω βρει την υγεια μου.
οσες φορες ειχα μικροπροβληματα χρειαστηκε υπομονη με το τηλεφωνικο τους κεντρο.
αλλα τα προβληματα ειναι σπανια και οι υπηρεσιες εξαιρετικες.
γενικα χρειαζεται προσεκτικη επιλογη του εναλακτικου.μακρια απο αλεξιπτωτιστες της αγορας.
και βεβαια μακρια απο τον ποτε.
ειμαι στο ιδιοκτητο της vivodi με full llu και dsl phone και εχω βρει την υγεια μου.
οσες φορες ειχα μικροπροβληματα χρειαστηκε υπομονη με το τηλεφωνικο τους κεντρο.
αλλα τα προβληματα ειναι σπανια και οι υπηρεσιες εξαιρετικες.
γενικα χρειαζεται προσεκτικη επιλογη του εναλακτικου.μακρια απο αλεξιπτωτιστες της αγορας.
και βεβαια μακρια απο τον ποτε.
Καμιά κριτική για vodafone 3 in 1?
Σε γενικές γραμμές κρίνοντας από τον τώρα ανταγωνισμό είναι ελκυστικό πακέτο..Προτείνω να περιμένεις λίγο....Έπεται σφαγή μεταξύ Wind και Vodafone προς όφελος των καταναλωτών...
Σημείωση : Ο αιγύπτιος που έχει την Wind έχει και μεγάλο μεριδιο από Tellas...Σύντομα θα τη ενσωματώσει(τις υπηρεσίες internet) εντός Wind..
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Αρχες του χρονου ειχα ΟΤΕ +ADLS in box της Forthnet με 4μηνη διαρκεια.
Στα τελειωματα του πακετου (Ιουνιος του 07), αλλαξα σε ΟΝ 3 σε 1.
Σημερα (και για πρωτη φορα μετα απο 5 μηνες) μου ηρθε λογαριασμος απο την Forthnet για το διαστημα Ιουλιος μεχρι και σημερα, για το οποιο καλουμαι να πληρωσω 80 Ευρω... Πηρα την Forthnet και μου ειπαν οτι το πακετο αυτοματα ανανεωθηκε διοτι δεν ειχα στειλει φαξ διακοπης.
ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ???? Μου λενε να πληρωσω για κατι το οποιο ΔΕΝ εχω χρησιμοποιησει ???
Παιδες, γνωριζει κανεις την παραπανω περιπτωση?
Λετε να ενημερωσω την Forthnet οτι θα τους κανω καταγγελια μπας και ακυρωσουν το λογαριασμο ή την επικοινωνισω με ΕΕΤΤ και να προβω σε καταγγελια κατ' ευθειαν ???
Σημερα (και για πρωτη φορα μετα απο 5 μηνες) μου ηρθε λογαριασμος απο την Forthnet για το διαστημα Ιουλιος μεχρι και σημερα, για το οποιο καλουμαι να πληρωσω 80 Ευρω... Πηρα την Forthnet και μου ειπαν οτι το πακετο αυτοματα ανανεωθηκε διοτι δεν ειχα στειλει φαξ διακοπης.
Λετε να ενημερωσω την Forthnet οτι θα τους κανω καταγγελια μπας και ακυρωσουν το λογαριασμο ή την επικοινωνισω με ΕΕΤΤ και να προβω σε καταγγελια κατ' ευθειαν ???
Επισκέπτης
θα σου κλάσουν τα αρχίδια από την στιγμή που τέλειωσε το συμβόλαιο σου αυτοί είναι υποχρεωμένοι να επικοινωνήσουν μαζί σου και να σε ρωτήσουν αν θέλεις να συνεχίσεις είτε με έγγραφη συναίνεση η με μαγνητοφωνημένη συναίνεση σου που σε έχουν ενημερώσει ότι μαγνητοφωνήθηκε.Αρχες του χρονου ειχα ΟΤΕ +ADLS in box της Forthnet με 4μηνη διαρκεια.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Ρουμανια...............!thanoss Κατσε εκει που εισαι ?
δοκιμάστε την ΝΕΤΟΝΕ.. πάρτε στο 13860 37.90 τον μήνα αστικά, υπεραστικά και διεθνή (σε 18 χώρες δωρεάν απεριόριστα και 16 ΜΒ internet
Αρχες του χρονου ειχα ΟΤΕ +ADLS in box της Forthnet με 4μηνη διαρκεια.
θέλουν γραπτή δήλωση διακοπής, η οποία μάλιστα διακοπή δεν γίνεται αυτόματα,αλλά παίρνει αρκετές μέρες,έτσι ώστε αν δεν ολοκληρωθεί σύντομα-με δική τους φυσικά ευθυνη-και αρχίσει νέο δίμηνο χρέωσης,ξαναχρεώνεσαι με τα τέλη διμήνου!!!
Επισκέπτης
αυτό ισχύει μόνο αν αναγράφεται στο συμβόλαιο.θέλουν γραπτή δήλωση διακοπής, η οποία μάλιστα διακοπή δεν γίνεται αυτόματα,αλλά παίρνει αρκετές μέρες,έτσι ώστε αν δεν ολοκληρωθεί σύντομα-με δική τους φυσικά ευθυνη-και αρχίσει νέο δίμηνο χρέωσης,ξαναχρεώνεσαι με τα τέλη διμήνου!!!
αυτόματη διακοπή δεν υπάρχει,αλλά μετατρέπεται η 4μηνη σε αορίστου,όπως στα κινητά...
και κάτι άλλο...οι νέες εταιρείες όπως VODAFONE που ρώτησα δεν έχουν δυνατότητα για φαξ πράγμα σοβαρό για επαγγελματίες και όταν παίρνεις εσύ τηλέφωνο δεν φαίνεται το νούμερό σου αλλά ένα άσχετο νούμερο
και κάτι άλλο...οι νέες εταιρείες όπως VODAFONE που ρώτησα δεν έχουν δυνατότητα για φαξ πράγμα σοβαρό για επαγγελματίες και όταν παίρνεις εσύ τηλέφωνο δεν φαίνεται το νούμερό σου αλλά ένα άσχετο νούμερο
Επισκέπτης
εμένα φίλοι μου η οτενετ λίγες ημέρες πριν λήξη η συνδρομή μου στο σπίτι με πήρανε τηλέφωνο και με ρώτησαν.αυτόματη διακοπή δεν υπάρχει,αλλά μετατρέπεται η 4μηνη σε αορίστου,όπως στα κινητά...
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
θέλουν γραπτή δήλωση διακοπής, η οποία μάλιστα διακοπή δεν γίνεται αυτόματα,αλλά παίρνει αρκετές μέρες,έτσι ώστε αν δεν ολοκληρωθεί σύντομα-με δική τους φυσικά ευθυνη-και αρχίσει νέο δίμηνο χρέωσης,ξαναχρεώνεσαι με τα τέλη διμήνου!!!
αυτό ισχύει μόνο αν αναγράφεται στο συμβόλαιο.
Ακομα και εαν αναγραφεται στο συμβολαιο και η 4μηνη μετατρεπεται σε αοριστη, με ποια λογικη εχουν απαιτηση απο τη στιγμη που ΔΕΝ εχω κανει ΚΑΜΙΑ χρηση των υπηρεσιων τους?
Τι πραγματα ειναι αυτα? Δεν πρεπει να ενημερωσουν τον καταναλωτη οι παπαρες?
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν ουτε 1 Ευρω.
Επισκέπτης
θα πάρουν τα @@@δια του.Ακομα και εαν αναγραφεται στο συμβολαιο και η 4μηνη μετατρεπεται σε αοριστη, με ποια λογικη εχουν απαιτηση απο τη στιγμη που ΔΕΝ εχω κανει ΚΑΜΙΑ χρηση των υπηρεσιων τους?
Τι πραγματα ειναι αυτα? Δεν πρεπει να ενημερωσουν τον καταναλωτη οι παπαρες?
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουν ουτε 1 Ευρω.
παιδια ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και με εχουν ζαλισει στην κυριολεξια απο προσφορες τοσο πολυ που δεν ξερω ποια εταιρια να διαλεξω .αυτην την στιγμη ειμαι στον οτε για τηλεφωνο και φορτηνετ στο ιντερνετ με διμηνη συνδρομη 39 ευρω .η ζυγαρια ειναι να τα παω ολα στην φορτηνετ αλλα πιστεψτε με η επικοινωνια ειναιτο α και το ω στην δουλεια μου ειμαι κτηματομεσιτης και καπου κολαω...διοτι στο παλιο μου γραφειο ειχα γραμμη απο 32 συνταγμα και τωρα εχω απο 72 ειμαι στην περιοχη χιλτον και εχει μεταφερθει το 32 στο 72 με φορητοτητα γεγονος που πολλες εταιρειες μου τα μασανε..φανταστειτε στα ψηλα γραμματα ...να μην μπορουν να κρατησουν το 32 που το εχουν ολοι οι πελατες μου εδω και 15 χρονια...και οι πωλητες που εχουν ειναι για τα πανηγυρια ..νομιζω το ποιο σωστο θα ηταν εφοσον ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και χαλαω πανω απο 250 τον μηνα σε επικοινωνια να ερχοταν ο πωλητης στο γραφειο μου να καθοταν μιση ωρα και να μου εξηγουσε 10 πραματα πραμα που καμμια εταιρεια δεν το κανει, αλλα ισχυει στις πολιτισμενες χωρες..οποτε ισχυει το ελληνικο τουρλουμπουκι.. τηλεφωνο συνηθως σε ακαταληλη ωρα απο καμμια φοιτητριουλα για με πεισει να παω σε αμφιβολης ποιοτητας εταιρεια οπως οι περισσοτεροι παραδεχεστε οτι ειναι σχεδον ολες...και φυσικα κουβεντα για τα ψηλα γραμματα των συμβολαιων που θα πρεπει να εισαι δικηγορος με μεταπτυχιακο για να τα καταλαβεις...τελος παντων υπαρχει κανενας παροχος τηλεφωνικων υπηρεσιων που να κανει σωστα την δουλεια του?? η ισχυει το ελληνικο τουρλουμπουκι αλλα σου λενε αλλα καταλαβαινεις και αλλα ισχυουν..οποτε πρεπει να περιμενω.. που σε γενικες γραμμες κερδισμενος θα ειμαι διοτι οι τιμες πεφτουν,,συγνωμη αν σας ζαλισα αλλα πιστεψτε με στα μπουρδελλα οπως και σε πολλα αλλα θεματα πληροφορηθηκα ποιο σωστα για διαφορα θεματα απο σχεδον οπουδηποτε στην ελλαδα... να διαψευστω εαν εχω αδικο..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 14K