Νέα

Σύνδεση με πάροχο σταθερής τηλεφωνίας εκτός ΟΤΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COCK
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ας πω και γω τη γνωμη μου......Για κάποιον όπως ο Απατσι παραπάνω που δεν είχε τηλέφωνο πριν,συστήνω VODAFONE.Σε 1 μέρα μετά την αίτηση είχα τηλέφωνο(και αυτό γιατί ως εταιρεία κινητής τηλεφωνίας εκμεταλλεύεται το δίκτυο GSM).Τώρα για ιντερνετ έχω 1 μήνα και που παλεύω να με συνδέσουν(υπάρχει συνεργασία με την HOL) αν και νομίζω οτι κάτι παπαριά έχει κάνει ο οτε που δεν εχει συνδέσει τα καλώδια στο κουτί που ειναι οι γραμμές της γειτονιάς μου.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.285
Πόντοι
12.056
Eχω ΟΤΕΝΕΤ και εκανα αναβαθμιση απο 1mb σε 4mb πριν 5 μερες...
Ταχυτητα κατω στο εικονιδιο μου λεει 4mb αλλα οταν κανω speedtest πανω απο 850kbs δεν ανεβαζει... :think: :think: :think:

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Ας πω και γω τη γνωμη μου......Για κάποιον όπως ο Απατσι παραπάνω που δεν είχε τηλέφωνο πριν,συστήνω VODAFONE.Σε 1 μέρα μετά την αίτηση είχα τηλέφωνο(και αυτό γιατί ως εταιρεία κινητής τηλεφωνίας εκμεταλλεύεται το δίκτυο GSM).Τώρα για ιντερνετ έχω 1 μήνα και που παλεύω να με συνδέσουν(υπάρχει συνεργασία με την HOL) αν και νομίζω οτι κάτι παπαριά έχει κάνει ο οτε που δεν εχει συνδέσει τα καλώδια στο κουτί που ειναι οι γραμμές της γειτονιάς μου.
εχω ακουσει οτι οσοι διαλεγουν δικτυο παναφον δεν εχουν καλη ακουστικη τα τηλεφωνα,δηλαδη δεν ακουγεται καλα ο συνομιλητης επειδη ειναι η συνδεση κινητης τηλεφωνιας(αν το λεω καλα).

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
εχω ακουσει οτι οσοι διαλεγουν δικτυο παναφον δεν εχουν καλη ακουστικη τα τηλεφωνα,δηλαδη δεν ακουγεται καλα ο συνομιλητης επειδη ειναι η συνδεση κινητης τηλεφωνιας(αν το λεω καλα).

Εγώ όταν παίρνω έναν γνωστό μου που είχε την φαεινή ιδέα να βάλει Vodafone σταθερό, ακούγεται χάλια, δεν έχει καλό σήμα εκεί που είναι και λες και μιλάω με βόρειο πόλο!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Εγώ όταν παίρνω έναν γνωστό μου που είχε την φαεινή ιδέα να βάλει Vodafone σταθερό, ακούγεται χάλια, δεν έχει καλό σήμα εκεί που είναι και λες και μιλάω με βόρειο πόλο!
επανερχομαι και παλι,εγω εχω forthnet και ειμαι ικανοποιημενος και στην σταθερη τηλεφωνια και στο ιντερνετ.μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα.το μονο ασχημο ειναι η πολυμηνη (μεχρι και 3 μηνες)καθυστερηση στην αλλαγη του παροχεα-ολο σου λενε σημερα αυριο σημερα αυριο,και τελικα τιποτα ,μεχρι που περασαν 3 μηνες.
οσοι εβαλαν vodafone το χουν μετανοιωσει και περιμενουν να τελειωσει ο χρονος(12 μηνες)για να αλλαξουν παροχεα.παντως μην παρασυρεστε απο τα διαφημιστικα μηνυματα-θελει ψαξιμο και να ρωτας και αλλους-οπως κανουμε εδω.η κυρια βαρδη...αλλοιμονου εχει γινει ωραιο μουνι παντως(διαφημηση στην τιβι),για να μην ξεφευγουμε και απο το νοημα του σαιτ.αρεεεεε τι κανει το χρημα...ο συζυγος οδηγα bentley(τσεκαρισμενο απο 1ο χερι)

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
μολος παρηγγειλα 24 mbps με 1 mbps upload, με 29,90 ευρω το μηνα..
Τουλαχιστον αυτες οι ταχυτητες ειναι εφικτες?
Γιατι διαβαζω απο δω κι απο κει οτι για να επιευτουν αυτες πρεπει να υπαρχουν καποιες προυποθεσεις... γραμμη ISDN, να υπαρχει κομβος κοντα ("εσυ κι ο κομβος σου κυριε σταθμαρχα"), δλδ δεν πιανουν ολες οι περιοχες τετοιες ταχυτητες...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αν καποιος θελει να χει απο καθε αποψη μια βασικη ποιοτητα επιλεγει ΟΤΕ.Ναι μεν ποιο ακριβος αλλα προς το παρων πολυ καλυτερη ποιοτητα στις υπηρεσιες του.

αμεση ανταποκριση,σωστος στα ραντεβου παραδοσης του εξοπλισμου,ενημερωση οτι για 10 μερες περιπου(αυτο πριν 2 βδομαδες) οποιος ειχε 768mbps θα παραμεινει σε αυτην λογω τεχνικων εργασιων αναβαθμισης και οντως μετα απο 12 μερες τρεχω με 2024 Mbps και παραγγελνοντας τηλεφωνικα στο 134 την δωρεαν αναβαθμιση σε 24 MBPS σου ερχεται ρουτερ με θυρα ethernet διοτι το sagem που δινει ο ΟΤΕ δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτην την αναβαθμιση.Ολα αυτά χωρις καμμια επιβαρυνση εκτος αν θελει καποιος ασυρματο ρουτερ..τοτε εχει μια επιβαρυνση 28 ευρα!Αν καποιος επιλεξει το connx-talk και για σταθερη τηλεφωνια το ολο πακετο σταθερη+ιντερνετ παει το μηνα γυρω στα 55 ευρα!Αλλα με την πουστια να ειναι δωρεαν ολα τα σταθερα και υπεραστικα τις καθημερινες απο τις 08:00-20:00 και ολο το σαββατοκυριακο.Οποτε μετα τις 20:00 τις καθημερινες οχι κλησεις απο το σταθερο διοτι ο λογαριασμος απο 55 ενας θεος ξερει που θα φτασει!

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Τι λέτε ρε?? Ο ΟΤΕ σας πληρώνει για διαφήμιση? Δε μου λέτε ρε παλικάρια, ο ΟΤΕ πόσο είναι τον μήνα? Γιατί εμένα ερχόταν δε το πάγιο αλλά προστ. κ άλλες τόσες χρεώσεις τελών ξετελώ κ έφτανε στον θεό. Τον άλλαξα κ έβαλα Forthnet. Όσο μου είπαν πληρώνω. Ευρώ παραπάνω. Κ έχω κ όλα τσάμπα. Μόνο πρόβλημα η αναμονή στο τηλ. κέντρο. Κατα τα άλλα τέλειες υπηρεσίες. Κ τσάμπα, όχι σαν τον οτε που χρεώνει μέχρι την φραγή.
Κ όσον αφορά την Vod.  έχω σε άλλο σπίτι. Εκτός Αθήνας. Τέλεια δουλεύει.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Τι λέτε ρε?? Ο ΟΤΕ σας πληρώνει για διαφήμιση?

ε..όχι και διαφήμιση!εχεις ακουσει ποτε φραπεδολαγνο να κανει τον διαφημιστη υπηρεσιων περαν των ιδρυματων πτυελου και σιελοσύνης?

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Forthnet και πάλι Forthnet.Κατά την γνώμη μου,η καλύτερη.Συμφωνώ απόλυτα με τον vrouto.

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα:
Για να βαλεις ADSL, χωρις παγιο:
α) περιμενεις περιπου 1,5 μηνα.
β) εχεις καλες ταχυτητες
γ) πιο οικονομικο απο ΟΤΕ
Δ) αν δεν εχεις ρευμα ομως, την εκατσες γιατι δεν εχεις ουτε τηλεφωνο.
ε) εγώ που έχω hol, ακομα δεν λειτουργει η αναγνώριση κλήσης
στ) απαραδεκτη τηλεφωνικη εξυπηρετηση (hol: stantard 45 λεπτα +)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα:
Για να βαλεις ADSL, χωρις παγιο:
α) περιμενεις περιπου 1,5 μηνα.
β) εχεις καλες ταχυτητες
γ) πιο οικονομικο απο ΟΤΕ
Δ) αν δεν εχεις ρευμα ομως, την εκατσες γιατι δεν εχεις ουτε τηλεφωνο.
ε) εγώ που έχω hol, ακομα δεν λειτουργει η αναγνώριση κλήσης
στ) απαραδεκτη τηλεφωνικη εξυπηρετηση (hol: stantard 45 λεπτα +)

με τον ΟΤΕ ομως....

α)δεν περιμενεις εναμιση,δυο ή και 3 μηνες(ρεκορ τελλας) για να συνδεθεις στο ιντερνετ
β)παιρνεις στο 134 ή στο τηλεφωνο του isdn και σε εξυπηρετουν συντομοτατα(οχι οπως στην αρχη της ΟΤΕΝΕΤ)
γ)σε παει απο 2048 σε 24αρα mbps!

κατα τα αλλα και η forthnet ειναι αξιοπιστη και η hol!για On telecom,vivodi δεν εχω ιδία αποψη και σαφως η tellas αποτελει τον χειροτερο παροχο κατ'εμε με απειρα λαθη και προβληματα!(δημοσιουπαλληλικη αντιμετωπιση της καταστασης βλ...ΔΕΗ)!

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
παιδια ασ μεινουμε προτεινω στον οτε για τηλεφωνο  μερικους μηνες  που ειμαστε αλλωστε οι περισσοτεροι ... να δουμε πως παει το πραμα ... διοτι παντου παραπονα ακουω..αλλωστε οσο περναει ο καιρος οι τιμες πεφτουν προς οφελος μας...παντως το κριτηριο μου για αλλαγη εμενα προσωπικα δεν θα ειναι να γλυτωσω 10 με 20 ευρω τον μηνα αλλα η ποιοτητα ετσι δεν ειναι??που μεχρι στιγμης μτουλαχιστον στο ιντερνετ την εχει η φορθνετ ..εδω θα ειμαστε σε λιγους μηνες και ξανασυζηταμε

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Είμαι συνδρομητής στην NETONE και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ... πληρώνω 38 ευρώ το μήνα (ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΙΟ ΟΤΕ) κι έχω ΓΡΗΓΟΡΟ internet και δωρεάν τηλέφωνα σε όλα τα σταθερά στην Ελλάδα και 18 χώρες του εξωτερικού !!!

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
ρε παιδια
εχω κανει ετηση στη vivodi απο ερχες μαιου
πηρα το ρουτερ μετα απο πολλα τηλ.
πριν καμια βδομαδα και ακομα η συνδεση δεν εχουν κανει
πηρα τηλ. προχθες και μου λενε το θεικο
φταιει ο ΟΤΕ
και καλα τον περιμενουν να τους δωσει ημερομηνια
τι πρεπει να κανω ?
μηπος να βαλω το δηκηγορο μου να τους παρει κανα τηλεφωνο ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
φταιει ο ΟΤΕ
και καλα τον περιμενουν να τους δωσει ημερομηνια
τι πρεπει να κανω ?
μηπως να βαλω το δηκηγορο μου να τους παρει κανα τηλεφωνο ?

Είναι γνωστά τα προβλήματα που δημιουργεί ο ΟΤΕ στους εναλλακτικούς παρόχους...

Δοκίμασε να κάνεις καταγγελία στην ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων)

gt1313

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Πριν απο μερικους μήνες αποφασισα να διακοψω τον ΟΤΕ και να δοκιμασω την ΟΝ. Βλαστημαω ακομη την ωρα και τη στιγμη που εκανα αυτη τη μαλακια. ΑΦου περιμενα 15 περιπου ημερες για τον εξοπλισμο και τη συνδεση, μπηκα στην αφανταστη ταλαιπωρια να μιλησω μαζι τους για τεχνικη υποστηριξη κλπ. Οι ανθρωποι ειναι επιεικως απαραδεκτοι! Το τηλεφωνο τους ηταν συνεχως απασχολημενο (ακομη και μετα απο αναμονη πανω απο 1 ωρας) και, με λιγα λογια, η "εξυπηρητηση" τους ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Για να μην τα πολυλογω, περασαν περιπου 4 μηνες χωρις internet και TV, ενω φυσικα το παγιο ετρεχε και οι λογαριασμοι μου στελνονταν κανονικα. Σημερα εχω επανελθει παλι στον ΟΤΕ και εχω βρει την υγεια μου. Η πλακα ειναι οτι οταν πηγα στον ΟΤΕ (Πατησιων) για επανασυνδεση, στην ουρα οι περισσοτεροι ηταν συνδρομητες που εβριζαν την ΟΝ!!! Μακριααααααααααααα.... :headbang: :headbang: :headbang:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Βρε παιδιά... ΓΙΑΤΙ ταλαιπωρείστε άδικα ??? Αφού τώρα πλέον με το ιντερνετ είναι τόσο εύκολο να ενημερωθούμε σωστά...

ΠΡΙΝ κάνετε οτιδήποτε... ΨΑΞΤΕ... + ΔΙΑΒΑΣΤΕ !!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom