Νέα

Σύνδεση με πάροχο σταθερής τηλεφωνίας εκτός ΟΤΕ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COCK
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Forthnet και σπίτι και δουλειά γιατί μπορεί να είναι κάτω μερικές φορές αλλά έχουν εξυπηρέτηση και προσπαθούν.
Έφτιαξε κι η κουτσή μαρία telecom υπηρεσίες και γίναν όλα σουπερ μάρκετ, λείπει η ΕΥΔΑΠ σαν εναλλακτικός πάροχος, να το δούμε κι αυτό να αλυχτήσουμε στην Πανσέληνο.

shaved-1

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
forthnet και παλι forthnet !!!!
αστικες και υπεραστικες οτι ωρα και μερα θελεις.....(οχι πσκ και μετα τις 12 και βλακιες τετοιες)
και απο internet ADSL2+ και 10ρακι για πλακα.

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μαγκες επιτρεψτε μου να διαφωνησω για τη forthnet.Απο τη συνδεση μου δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα,εκτος απο κατι νερα που μου εκανε πριν απο καν μηνα.Γι αυτο το λογο λοιπον απευθυνθηκα στην εταιρεια για να με βοηθησουν και μου ειπαν οτι θα μουστειλουν τεχνικο του οτε μεσα δυο τρεις ημερες.Περασανε δυο εβδομαδες και τιποτα.Ωσπου τους περνω τηλ και τους κανω φασαρια και την επομενη με παιρνουν απο τον Οτε για να μου κλεισουν ραντεβου.Τελικα υπηρχε ενα προβλημα συγχρονισμου το οποιο διορθωθηκε.Αλλα το γαμωτο ειναι οτι επι ενα μην σχεδον με δουλευανε,οτι και καλα θα ρθει τεχνικος και τετοια,αλλα μαλλον με γραφανε στα παπαρια τους...

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Μαγκες επιτρεψτε μου να διαφωνησω για τη forthnet.Απο τη συνδεση μου δεν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα,εκτος απο κατι νερα που μου εκανε πριν απο καν μηνα.Γι αυτο το λογο λοιπον απευθυνθηκα στην εταιρεια για να με βοηθησουν και μου ειπαν οτι θα μουστειλουν τεχνικο του οτε μεσα δυο τρεις ημερες.Περασανε δυο εβδομαδες και τιποτα.Ωσπου τους περνω τηλ και τους κανω φασαρια και την επομενη με παιρνουν απο τον Οτε για να μου κλεισουν ραντεβου.Τελικα υπηρχε ενα προβλημα συγχρονισμου το οποιο διορθωθηκε.Αλλα το γαμωτο ειναι οτι επι ενα μην σχεδον με δουλευανε,οτι και καλα θα ρθει τεχνικος και τετοια,αλλα μαλλον με γραφανε στα παπαρια τους...

Κλασσικό και να σου πω το γιατί.Στις τηλεπικοινωνίες έγινε μια ύφεση και μετά μεγάλη ανάταση.Η Forthnet όντας παλιά βρέθηκε προ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ διαστάσεων ανάπτυξη και κατάφερε σε ένα χρόνο να χάσει την μπάλλα στο service.Αυτό βοηθήθηκε και από την αντιμετώπιση που έχει ο ΟΤΕ απέναντί της ο οποίος στεγάζει τα DSL LAM.

Εν ολιγίς για να μην γελιόμαστε ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ otenet και χτυπήσεις βλάβη την έχεις κάτσει.Το μόνο που μπορεί να εκάστοτε πάροχος είναι να σε παραπέμψει στον OTE ο οποίος θα σε γράψει κανονικά.Αυτός είναι και ο λόγος που το γυρίζουν σε ιδιόκτητες γραμμές.Να ξέρεις τουλάχιστον ποιον να βρίζεις.Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες μηνύσεις εκρεμμούν κατά του ΟΤΕ από την Forthnet....

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αν θελω να καταργησω τελειως τον ΟΤΕ και να μπω στο δικτυο της forthnet με το πακετο free σταθερα kai 10 MBit (εχω γραμμη ΟΤΕ και adsl forthnet, με καλυπτει το δικτυο forthnet) ποσο καιρο θα μεινω χωρις τηλ?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Αν θελω να καταργησω τελειως τον ΟΤΕ και να μπω στο δικτυο της forthnet με το πακετο free σταθερα kai 10 MBit (εχω γραμμη ΟΤΕ και adsl forthnet, με καλυπτει το δικτυο forthnet) ποσο καιρο θα μεινω χωρις τηλ?

Εξαρτάται από την περιοχή. Μπορεί και πάνω από μήνα πάντως.

Και ανάλογα την περίπτωση (Set up σύνδεσης κλπ), να ξέρεις ότι από την στιγμή που αλλάζεις τον ΟΤΕ, μπορεί σε διακοπές ρεύματος να μην έχεις τηλέφωνο.

huckleberry

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1

Και ανάλογα την περίπτωση (Set up σύνδεσης κλπ), να ξέρεις ότι από την στιγμή που αλλάζεις τον ΟΤΕ, μπορεί σε διακοπές ρεύματος να μην έχεις τηλέφωνο.

Χωρίς τηλέφωνο θα είσαι για μερικές μόνο ώρες όταν θα γίνει η μεταφορά της γραμμής σου. Με τίποτα μήνα ή κάτι τέτοιο.

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Αν καταλαβα καλα απο τα παραπανω..1.ο οτε ειναι κλεφτης(εισπραττει παγιο) αναρωτιεμαι ομως φορτνετ-πορτνετ-λοτνετ κλπ ποτε εφτιαξαν δικο τους δικτυο; μηπως πατανε στο υπαρχον δικτυο που συντηρει ο οτε;2.οι ταχυτητες ειναι γενικα μεγαλο παραμυθι τα 1024 του οτε ειναι 764 τα 4 και 10 mbits των εναλλακτικων ειναι ενας τεραστιος δρακος3.ανταγωνισμος ελληνικος......Ελλαδα 17 παροχοι...Γαλλια 4..ΑΓΓΛΙΑ 6...Γερμανια 2!!! εταιρειες αρπα κολλα...οτι φαμε και οτι πιουμε.....4 ολα τα ειπε καποιος παραπανω...ειχε προβλημα με τη φορτνετ....θα ....αναλαβει ο οτε.....αγορασα χθες χαλασμενο γαλα απο το σκλαβενιτη θα το επιστρεψω στο .....βασιλοπουλο

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945

Αυτο για τις διακοπες ρευματος θα ισχυει αν εχω Voice over ip.
Το προγραμμα που διαφημιζει η forthnet ειναι voice over ip?
Aν ναι τοτε οταν μιλαω στο τηλ θα χρησιμοποιειται μερος του bandwidth της συνδεσης ιντερνετ.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Αν καταλαβα καλα απο τα παραπανω..1.ο οτε ειναι κλεφτης(εισπραττει παγιο) αναρωτιεμαι ομως φορτνετ-πορτνετ-λοτνετ κλπ ποτε εφτιαξαν δικο τους δικτυο; μηπως πατανε στο υπαρχον δικτυο που συντηρει ο οτε;2.οι ταχυτητες ειναι γενικα μεγαλο παραμυθι τα 1024 του οτε ειναι 764 τα 4 και 10 mbits των εναλλακτικων ειναι ενας τεραστιος δρακος3.ανταγωνισμος ελληνικος......Ελλαδα 17 παροχοι...Γαλλια 4..ΑΓΓΛΙΑ 6...Γερμανια 2!!! εταιρειες αρπα κολλα...οτι φαμε και οτι πιουμε.....4 ολα τα ειπε καποιος παραπανω...ειχε προβλημα με τη φορτνετ....θα ....αναλαβει ο οτε.....αγορασα χθες χαλασμενο γαλα απο το σκλαβενιτη θα το επιστρεψω στο .....βασιλοπουλο

Φιλε ο τυπος θα ηταν συνδεδεμενος με το δικτυο του ΟΤΕ και οχι της forthnet.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Χωρίς τηλέφωνο θα είσαι για μερικές μόνο ώρες όταν θα γίνει η μεταφορά της γραμμής σου. Με τίποτα μήνα ή κάτι τέτοιο.

Εγω εχω ακουσει οτι ο ΟΤΕ καθυστερει τη διακοπη της γραμμης και μπορει να μεινεις χωρις τηλε για εβδομαδες αν θες να πας σε αλλο δικτυο.

mkce12

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
237
Πόντοι
281
σε μια τελευταια κουβεντα περι ΟΤΕ και ιδιωτικη τηλεφωνια εμαθα πως ο ΟΤΕ μπορει να κρατησει τις γραμμες ως το τελος του 2007. Απο εκει και υστερα ειναι υποχρεωμενος να δωσει τις γραμμες, εκτος και αν ξυπνησουν και βγαλουν καποιο ανταγωνιστικο πακετο. Παντως εγω εχω tellas zisto αλλα δεν ειμαι τοσο ικανοποιημενος. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εξυπηρετηση(για την ενεργοποιηση του ιντερνετ εκανα να τους πιασω 5 μερες και μετα απο αναμονη τουλαχιστον 25 λεπτων) ασε που με πεταει εξω με το παραμικρο............

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εχω εγκαταστησει εδω και 10 μερες το 3play της on telecoms. Γενικα δεν θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος.

Η γραμμη του τηλεφωνου κανει, κατα διαστηματα, παρασιτα και καποιες φορες εχει πεσει η γραμμη. Δεν συντονιζει(; ) σωστα ακομα μου ειπαν απο το σερβις...

Η ανωτερη ταχυτητα κατεβασματος που εχω πιασει ειναι 600Kb/s. Συνηθως ομως κυμαινεται στα 200-250Kb/s. Ειναι σταθερο και δεν με εχει πεταξει εξω. Το router που σου δινουν  εχει κλειστα τα Ports (για λογους ασφαλειας οπως ειπαν), και μονο οι τεχνικοι τους μπορουν να επεμβουν. Με λιγα λογια σου παραρεχουν εξοπλισμο τον οποιο δεν μπορει χρησιμοποιησει οπως θελει ο καθενας. Μεγαλη μαλακια το router. Ισως εαν το γνωριζα αυτο απο πριν να μην ειχα επιλεξει την συγκεκριμενη εταιρεια μονο και μονο για αυτο το λογο. :think:

ΤV?πιανει περιπου 20 καναλια. Τα "μεγαλα" Ελληνικα (Μega, Ant1 κτλ), καποια λιγοτερο δημοφιλη (Βουλη, 902) και 5-6 Ευρωπαικα (ZDF, RTR, TVe, Al jazira). Aυτα που πιανει  η ποιοτητα ειναι πολυ καλη. ΔΕΝ πιανει τα ψηφιακα της ΕΡΤ, Eurosport, CNN κ.α. που θα ηθελα.  Nova μπορεις να δεις μονο εαν πληρωσεις την συνδρομη (δεν απαιτειται εξτρα εξοπλισμος). Μπορεις να παρακολουθησεις  καποιες εκπομπες που δεν προλαβες να δεις, να νοικιασεις ταινιες με χρεωση (3-4 ε η ταινια) και διαφορες αλλες  :jerking: που δεν εχω δοκιμασει.     
ΔΕΝ μπορεις να αναζητησεις αλλα free δορυφορικα καναλια.  :headbang:
ΔΕΝ μπορεις να καν να ταξινομησεις τα καναλια...  :headbang: :headbang: Το καναλι της βουλης ειναι στο 1. Το αλ Τζαζιρα καπου στο 30κατι. 

Στις 10 αυτες μερες που το εχω περιπου, 1 μερα δεν ειχα ουτε Internet ουτε TV.
To σερβις δεν εχει μεγαλη αναμονη, αλλα οι τεχνικοι με τους οποιους μιλας πρεπει να ειναι ασχετοι. Τους κανεις μια απλη ερωτηση και ψαχνουν στα τεφτερια τους ή ρωτανε καποιον αλλο εκεινη τη στιγμη.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
ξεφτιλα.Μαζευουν εγγραφες,παιρνουν προκαταβολες και γραμμη δεν βαζουν.
Επενδυσεις δεν γινονται και κανενας μεγαλος ευρωπαιος παικτης δεν ερχεται.
Μηπως κανει τιποτα ο αραπης με την wind+tellas.Μαυρα χαλια εχει η hol του κοκκαλη.Η ρωσικη μαφια που ηταν να αγοραση την hol,τελικα εκανε πισω.Χρειαζονται επενδυσεις στο broadband και κανενας δεν κανει.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εγώ παιδιά είμαι ΟΤΕνετάκιας...πέστε με κολλημένο, χαζό, ανώμαλο, τρελό, κλπ δεν με νοιάζει....με 2048 τώρα κατεβάζω στάνταρ 200-210 το δευτερόλεπτο...ΠΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα με κολλήματα, χαμηλές ταχύτητες, στο 134 ή στην τεχνική υποστήριξη adsl μιλάω το πολύ σε 1 λεπτό κλπ.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αντε παλληκάρια να δοκιμάσετε και ΝΕΤΟΝΕ () 38 τον μήνα με DSL 10/1 δύο τηλεφωνικές γραμμές (μπορείς να κάνεις και φορητότητα τον αριθμό σου) και απεριόριστα αστικά/υπεραστικά στην παραπάνω τιμή.. αντε δοκιμάστε και θα σας πώ και μυστικό.. να πάρετε και 5 ευρώ έκπτωση στον πρώτο λογαριασμό..

το router περιλαμβάνεται στο κόστος ενεργοποίησης (50Ε) και η φορητότητα του αριθμού και όλες οι διαδικασίες είναι δωρεάν. Κριτικές στο site adslgr.com

οποίος θέλει πληροφορίες ας στείλει pm

griegoathens

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0

Σαν γενικός κανόνας πάντως, για την Αθήνα πριν το τέλος του χρόνου δεν προτέινεται η πλήρης μεταφορά γραμμής σε εναλλακτικό πάροχο.

Για Θεσ/νίκη....thanks to the μεγαλύτρο τρόμπα=Mr. Papagerogopoulos, έχει πολύ ακόμη δρόμο το πράγμα.

Για λοιπές περιοχές, 1-2 χρόνια, και πάλι δεν θα είναι ίδιας ποιότητας η υπηρεσία όπως στην Αθήνα.

[/quote]
Αχ, γαιτί δεν τα λέγατε πιό πριν όλα αυτά σύντροφοι;;;;  4 μήνες αναμονή στην Tellas , Σύνδεση στην σταθερή τηλεφωνία χωρίς προβλήματα εδ'ω και λίγο καιρό αλλά από ίντερνετ στην αναμονή.....τεχνικά προβλήματα λέει που ποιός ξέρει πότε θα τα επιλύσουν...μακρυάααααααααααα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παιδια θα ηθελα λιγο την γνωμη σας...!!
μιας και βρισκομαι στο εξωτερικο δεν εχω καμια σχεση με το ιντερνετ της ελλαδας...!!εχω καλοδιακο ιντερνετ με οπτικη ινα και 4 mbps (βεβεα η τιμη ειναι 11 ευρω/μηνα) και τωρα το καλοκαιρακι θελω στην ελλαδα να βαλω ιντερνετ στο σπιτι και δεν ξερω απο πακετα και προσφορες...O.T.E εχουμε σπιτι...!!δεν θελω μεγαλη ταχυτητα γυρω στα 512 η 768 το πολυ..!!
τι με συμφερει...??

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
πρεπει να κανεις 6μηνη συβδεση παραδειγμα..? και ποσο ειναι οι τιμες..??
το πακετο ειναι εξτρα στην τιμη...??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom